Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV
Ενοχλήσεις έχει ο Ταισον...Και κάποιοι αναρωτιουνται αν είμαστε καλά μόνο με 1 προσθήκη...
-
Μην ξεχνατε και τον 27χρονο Βιειρινια που μπορει να παιξει και μπροστα !!!Hayate έγραψε:Ραφα μπροστά εξτρεμ.. μια χαρα είμαστε.. Βαλε και Σμυρλη,Σπυράκο, Μουργκ.. 8 μετράω
Η ομάδα θα πρέπει να κοιτάξει στους ελεύθερους, 2-3 είναι βέβαια, κακώς ασχολείται με δανεισμούς και έτοιμους που θέλει ο προπονητής. Αυτός καλά κάνει και ζητάει έτοιμο αλλά μάλλον κάτι τέτοιο δύσκολο να βρεθεί απ' ότι φαίνεται.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- sourmenetes
- Moderator
Είπε κάποιος ότι δε θέλουμε εξτρεμ;;nunies4 έγραψε:Για όσους ακόμα συζητάνε αν χρειαζόμαστε εξτρέμ
Τάισον εκτός αποστολής αύριο
Προφανώς και θέλουμε και σίγουρα θέλουμε το λιγότερο 1!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
δε μπορώ να μη σκεφτω οτι με βαση τις αποστολές θα παμε για δεξι μπακ ή στοπερ 

Από τους φροντιστές μέχρι και τον πρόεδρο όλοι ξέρουν ότι η ομάδα χρειάζεται 2 εξτρέμ με τον ένα τουλάχιστον να είναι από ψηλό ράφι και να είναι εδώ μέχρι την Δευτέρα.
Είμαι σίγουρος ότι στην ΠΑΕ κάτι δουλεύουν, αν δεν υπήρχε εναλλακτική, θα είχαν φέρει τον χανταμπακη. Δεν ήταν δύσκολο να δώσουμε κάτι παραπάνω από στοουκ.
Υπομονή λίγες ώρες. Καλύτερα να το μάθουμε όταν θα είναι κλεισμένο 100%, να μην έχουμε σφήνες και ιστορίες.
Είμαι σίγουρος ότι στην ΠΑΕ κάτι δουλεύουν, αν δεν υπήρχε εναλλακτική, θα είχαν φέρει τον χανταμπακη. Δεν ήταν δύσκολο να δώσουμε κάτι παραπάνω από στοουκ.
Υπομονή λίγες ώρες. Καλύτερα να το μάθουμε όταν θα είναι κλεισμένο 100%, να μην έχουμε σφήνες και ιστορίες.
Ο αρχικος σχεδιασμος αν θυμαστε ελεγε για δυο μεσοεπιθετικους πριν καν φυγει ο Ναρει. Τωρα ειναι δυνατον επειδη αναγκαστηκε ο κοουτς να βαλει τον Μουργκ να μιλαμε για μια προσθηκη ? Τουλαχιστον δυο θελουμε μπροστα και ενα δεξι μπακ
Κι εγώ αυτό πιστεύω και δε φαίνεται να έδωσε παραπάνω από αυτά που κουβεντιάζαμε η Στόουκ οπότε μάλλον τον αφήσαμε για κάτι άλλο.gika έγραψε:.
Είμαι σίγουρος ότι στην ΠΑΕ κάτι δουλεύουν, αν δεν υπήρχε εναλλακτική, θα είχαν φέρει τον χανταμπακη. Δεν ήταν δύσκολο να δώσουμε κάτι παραπάνω από στοουκ..
Ας έρθει ο ένας να φύγει το αγχος , μετά τα πράγματα θα είναι πιο εύκολα για τον δεύτερο.
Αν θεωρησουμε οτι ο Μουργκ ειναι εσωτερικη μεταγραφη,την κατσαμε την βαρκα.
Ας κρινουν τους παικτες με κυνισμο και ας παρουν επιτελους ποιοτητα εκει που ποναμε,μπας και κανουμε καμια πορεια η τιτλο φετος
Ας κρινουν τους παικτες με κυνισμο και ας παρουν επιτελους ποιοτητα εκει που ποναμε,μπας και κανουμε καμια πορεια η τιτλο φετος
ε πεσταjoshua έγραψε:Ενοχλήσεις έχει ο Ταισον...Και κάποιοι αναρωτιουνται αν είμαστε καλά μόνο με 1 προσθήκη...
Μα το λένε κάποιοι δεν το διάβασες στα προηγούμενα ποστ; Είτε ότι είμαστε καλυμμένοι με Βρακα και Μουργκ είτε με διάφορες άλλες αλχημείες στο σχήμαsourmenetes έγραψε:Είπε κάποιος ότι δε θέλουμε εξτρεμ;;nunies4 έγραψε:Για όσους ακόμα συζητάνε αν χρειαζόμαστε εξτρέμ
Τάισον εκτός αποστολής αύριο
Προφανώς και θέλουμε και σίγουρα θέλουμε το λιγότερο 1!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- thomas Murg
από σδνα
Ακόμη, άφησε εκτός τους Ζοάν Σάστρε, Λευτέρη Λύρατζη, Ιβάν Νάσμπεργκ και τον εντυπωσιακό απέναντι στη Χαρτς, Τάισον για λόγους διαχείρισης.
Ακόμη, άφησε εκτός τους Ζοάν Σάστρε, Λευτέρη Λύρατζη, Ιβάν Νάσμπεργκ και τον εντυπωσιακό απέναντι στη Χαρτς, Τάισον για λόγους διαχείρισης.
Ας πάρουμε εξτρεμ πρώτα που τρέμει το φύλλο καρδιά μας μην πάθουν το παραμικρό Ταισον και Αντρίγια ο οποίος έχει και υποχρεώσεις με την Εθνική του και άσε το δεξί μπακ για αργότερα.
https://www.transfermarkt.com/pione-sis ... ler/252641
Αυτή η ψυχή τι κάνει;;;
Και Λημνιός δεξια και μέχρι Γενάρη είσαι σούπερ
Αυτή η ψυχή τι κάνει;;;
Και Λημνιός δεξια και μέχρι Γενάρη είσαι σούπερ
δεν είναι αργος ,ουτε το κλασσικο εξτρέμ , έχει στοιχειά advanced playmaker με πολυ καλη τριπλα και πασα -δημιουργικοτητα , που αναπληρωνει το γεγονος οτι δεν ειναι και σφαιρα ...μπορει να παιξει ομως και στη θεση του ντελια και αρ -δεξια , ακομη και βασικος ανεταrainmaker έγραψε:Πολύ τίμια πρόταση για αλλαγή του Αντριγια αν και νομίζω ότι δεν είναι πολύ γρηγοροςmaceio έγραψε:Rochina ελεύθερος ,ισπανος , τον είχαμε συναντήσει και αντίπαλο με Granada , τα τελ 5 χρονια ισπανια εχει παιξει βασικος και παλιοτερα στην Ρουμπιν Καζαν .Παιζει σε ολες τις θεσεις μεσοεπιθετικα, παικτουρα , πολυ τεχνιτης παικτης
https://www.transfermarkt.com/ruben-roc ... eler/67548