21. Baba Rahman

Leonardo10

Re: 21. Baba Rahman

Δημοσίευση από Leonardo10 »

Στο μυαλό μου ο Μπαμπά είναι Αναντικατάστατος. Κοταρσκι, κετζιορα, Μπαμπά, Μειτε, Ταισον, Αντριγια, Ντελιας, ντεσποντοφ. Πάνω τους θα χτίσεις την επόμενη χρόνια και με τον κίνδυνο να μην μείνει ο Μειτε και ποτε δεν ξες για Κοταρσκι, Ντελια ενώ δεν έχει ακόμα ανανεώσει ο κετζιορα. Όσον αναφορά τον μπαμπά για εμένα δεν θα έπρεπε να γινόταν καν συζήτηση, εκτός και αν καταφέρεις να κρατήσεις όλους τους άλλους παραπάνω, τότε μικρό το κακό.

Τον κουλιερακη δεν τον αναφέρω γιατί θεωρώ είναι περισσότερες οι πιθανότητες να πωληθεί από το να μείνει εφόσον δεν συζητάει το μανατζερικο γραφείο που τον εκπροσωπεί νέο συμβόλαιο και το οποίο λήγει το 2027 δεν έχεις και πολλά περιθώρια

Ωστόσο την θεωρό χαζή φήμη γιατί η Μπρεντφορντ από ότι τσέκαρα και τώρα δεν επενδύει καθόλου σε παικτες σε τετοιεσ ηλικίες, δεν ξοδεύει ευρώ για παικτες άνω των 27, και γενικώς δε παίρνει παικτες άνω των 27. Ποσό μάλλον 5.8 εκκατομυρια που γράφουν για τον Μπαμπά στα 30 του
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Leonardo10 την Παρ 29 Μαρ 2024, 01:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
AlxNeapoli1

Δημοσίευση από AlxNeapoli1 »

cartman έγραψε:Στη θέση του Σβαμπ;;;;; Ποιον Έλληνα χαφ θα ήθελες στην ομάδα; Όλοι άσχετοι ειναι

Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σιωπη
Άβαταρ μέλους
cartman

Δημοσίευση από cartman »

Χαφ που τρέχει,τρέχει, κανει κοντρόλ με το καλαμι,κόβει ,δίνει λάθος πάσα,οπότε ξανά τρέχει για να κόψει και να ξαναδώσει πάλι λάθος πάσα.

Άβαταρ μέλους
AlxNeapoli1

Δημοσίευση από AlxNeapoli1 »

Αυτος ηταν ο παλιος Σιωπης
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Brentford take three for a walk.
Κάτω τα κουλά σας από τον Μπάμπα.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Αν θέλουμε να φτιάξουμε σοβαρή ομάδα δεν τον πουλάμε. ΤΕΛΟΣ.
Ζητάμε 10Μ και οι πιθανοί αγοραστές εξαφανίζονται.
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

cartman έγραψε:Στη θέση του Σβαμπ;;;;; Ποιον Έλληνα χαφ θα ήθελες στην ομάδα; Όλοι άσχετοι ειναι

Κουρφαλίδη ή Αλεξανδρόπουλο για αντι-μαρκαντώνη(δανεικος με οπσιόν αγοράς) ο Οζντόεφ στη θέση του Σβαμπ για παγκίτης και ένας βασικος π.χ. Μίσιτς στη θέση του Οζντόεφ....
Άβαταρ μέλους
cartman

Δημοσίευση από cartman »

Το Μειτε,Μίσιτς, Οζντοεφ σαν 3αδα είναι εκπληκτικη

Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

6 εκατομμύρια για παίκτη που πατάει τα 30 είναι αρκετά χρήματα... Δεν ξέρω αν η ομάδα μπορεί να αρνηθεί μια τέτοια πρόταση.
Άβαταρ μέλους
figurehead4

Δημοσίευση από figurehead4 »

Κοίτα να δεις ρε φίλε, τώρα που ξαναρχίζουν τα play off και όλοι οι χαμουτζήδες έχουν χεστεί πάνω τους από τον ΠΑΟΚ που είδαν στην πεντάρα, ξαφνικά άρχισαν να θέλουν τον Μπάμπα από την Μπρέντφορντ, να μη τα βρίσκουμε με Μεϊτέ και ξύσ' τ' αρχίδια σου

Άντε ρε παιδιά γαμήστε τους να πούμε και μην χαλάτε τη ζαχαρένια σας. Τρέμουν

Πιο πολύ έγραψα για ένα περαστικά στον παιχταρά μας. Γρήγορα να γίνεις καλά Ράχμαν και να μην έχεις άλλο τραυματισμό ή ένόχληση
Demir

Δημοσίευση από Demir »

με 6 εκ τον στελνεις χωρις 2η σκεψη..
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Υπάρχει πρόβλημα με τον παίκτη, καθώς δεν έχει προπονηθεί μέχρι χθες. Δεν τον βλέπω στην αποστολή με βάζελο.
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Ουτε σημερα, Παρασκευη, προπονηθηκε με την ομαδα.
Σιγουρα απων.
Άβαταρ μέλους
figurehead4

Δημοσίευση από figurehead4 »

Demir έγραψε:με 6 εκ τον στελνεις χωρις 2η σκεψη..
Σιγά ρε φίλε, μην τον τυλίξουμε και για δώρο. Άκου τον στέλνεις και μάλιστα χωρίς δεύτερη σκέψη. Η Γκοντζάρεβα είσαι :lol:

Μάνατζερ και φίφα το κάναμε. Τι νοιάζει έναν οπαδό πόσο θα πουληθεί ένας παίχτης; ΟΚ αυτοί στη διοίκηση θα κάνουν τα κουμάντα τους, θα δούνε οικονομικά αν τους συμφέρει κτλ και θα κρίνουν.

Ένας οπαδός όμως να λέει έτσι ελαφρά τη καρδία στείλτον, πάμε γι' άλλα είναι αδιανόητο. Να ήταν κανένα παλτό να το λέγαμε όλοι, ΟΚ. Για έναν από τους σημαντικότερους παίχτες μας όμως;

Και άντε σου λέω τον δίνεις και ξοδεύεις και τα 6 μύρια σε άλλο μπακ. Ε και; Τίποτα στον κόσμο δεν σου διασφαλίζει ότι θα σου βγει. Τίποτα απολύτως. Αν κιόλας επενδυθούν όλα τα χρήματα σε παίχτη/παίχτες και δεν καλύψουν άλλες ανάγκες.

Τα ίδια γράφονται σε άλλα threads, στον Ντέλια, στον Κούλιε, στον Κοτάρσκι, στον Ζίφκοβιτς... δεν μπορώ να το χωνέψω, ειλικρινά. Να πουληθεί (φτου φτου) ο Μπάμπα ή ο Χ παίχτης και να πανηγυρίσω εγώ γιατί πήρε η ΠΑΕ τόσα μύρια ή να στενοχωρηθώ αν πάρει πιο λίγα απ' όσα θεώρησα εγώ από μόνος μου πως κοστολογείται :!: :!: :!: :!:

Κοίτα πως την πατάς όμως σε ένα φόρουμ. Μπαίνω διαβάζω να ασχολούνται όλοι με υποτιθέμενη μεταγραφή Μπάμπα πριν τον τελικό με ζέλα, γράφω μην ασχολείστε και κάθομαι να μιλάω για όλα αυτά. Φτου μου, το κλείνω
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Δυστυχώς έχεις απόλυτο δίκιο... μια μετάλλαξη του οπαδού σε virtual Investor.

Υγ η λέξη θλάση γιατί έχει εξαφανιστεί από το λεξιλόγιο της ΠΑΕ?
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”