Προετοιμασία, προπονήσεις και φιλικά ποδοσφαίρου 23-24

Συζήτηση για το βασικό στάδιο της προετοιμασιας, τις καθημερινές προπονήσεις και τους τραυματισμούς των παικτών
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: Προετοιμασία, προπονήσεις και φιλικά ποδοσφαίρου 23-24

Δημοσίευση από sourmenetes »

icue έγραψε:Το τρενο. Ακομα πιστευεις οτι θα γινει κατι μαγικο και θα κανει πραγματα που δεν εκανε εως τωρα; Εγω οχι. Και αν για ενα δεξι μπακ πχ ο Λυρατζης μπορει να σταθει χωρις να κανει κατι ιδαιτερο, σε εκεινη τη θεση δεν αρκει απλα να κανεις τα βασικα.
Δε θα κάνει πράγματα μαγικά. Αλλά για παίκτης με τρεξίματα να πρεσαρει να κόψει, νομίζω εμφανίστηκε και λίγο πιο δυνατός, καλός είναι.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Εκτος ολης της προετοιμασιας στην Ολλανδια κατα πασα πιθανοτητα ο Σαστρε συμφωνα με οσα μεταφερονται
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Αυτο μας ελειπε…
icue

Δημοσίευση από icue »

Δεν πειραζει, αν κρινω και απο περυσι ο Σαστρε εμφανιζεται καπου στα μεσα Σεπτεμβριου. Μεχρι τοτε ειναι καποιος κλωνος του.
gpap

Δημοσίευση από gpap »

για όσους δεν το έχουν καταλάβει ακόμη, Τσιγγάρας κ Φελίπε να ανταγωνίζονται για μια θέση διπλα στον Αουγκούστο.
Δεν θα ειναι ο Τσιγγάρας η αλλαγή του Αουγκούστο, αλλα παρτενέρ του (είτε αυτός είτε ο Φελίπε) στο κέντρο.

Και βεβαίως όταν ο Αουγκούστο θα απουσιάζει, τοτε δεν θα υπάρχει αντικαταστάτης και θα βλέπουμε Σβάμπ.

Τι μας έδειξε το φιλικό:
Μας λείπει δεξί σέντερ μπαμ. Ο Εγκόγκ ίσως βγεί, ίσως δεν βγει, δεν δείχνει όμως παίχτης που θα ξεκινάει η ομάδα απο αυτόν (όπως πχ ο Ίνγκα).

Μας λείπει αριστερό μπακ. Ράφα δείχνει μηδενική εξέλιξη, ενώ και ο μικρός Τσαούσης, πολύ πιο ορεξάτος απο τον Ράφα, δεν μπορεί να κουβαλήσει φανέλα βασικού όλη την χρονιά.

Μας λείπει αμυντικός μέσος, ως αλλαγή του Αουγκούστο ή καλύτερα ως βασικός.

Μας λείπει σοβαρό 10άρι, που να δώσει στον Ντέλια μια ώθηση να βελτιώσει το παιχνίδι του - ο μικρός πάει για κάψιμο.

Μας λείπει αριστερό εξτρέμ. Χωρίς περαιτέρω σχόλιο.

Μας λείπει επιθετικός. Ξεκάθαρα, το βλέπουν και οι τυφλοί.

Πιστεύω πως η ομάδα φέτος θα δείξει και στο γήπεδο πως το πλάνο "ακαδημίες" που χτίζει ο πρόεδρος εδω και χρόνια, έχει και πρακτική αξία, πέραν της θεωρητικής.
Φέτος, περισσότερο απο κάθε άλλη χρονιά, θα δούμε πολλούς πιτσιρικάδες σε επίσημους αγώνες, λόγω έλλειψης εναλλακτικών.

Αυτό βεβαίως μπορεί να αλλάξει, αν το επόμενο διάστημα δούμε σοβαρές και σίγουρες κινήσεις που θα ενισχύσουν την ομάδα.

Αν δεν γίνουν οι κινήσεις, δεν τα βάφουμε μαύρα. Μια χρονιά ακόμη υπομονή κ μετά τέλος τα πειράματα, οι εμμονές και τα ελλειπή διαβάσματα.
icue

Δημοσίευση από icue »

Εσυ αυτο καταλαβες δηλαδη; Οτι ο Τσιγγαρας παει για βασικος; Και ο ανταγωνιστης του ειναι ο Φελιπε; :D
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Μιλουσαμε και χρειαζομασταν 7 μεταγραφες εντεκαδατες 4 και 3 απο πισω.

Στην πορεια πουλησαμε εναν. Θελαμε 8. Ποιοτικους και εμπειρους παικτες. Κανουμε προετοιμασια με τον κανενα.

Τι να θυμηθω τι να ξεχασω. Τετοιο χαλι ομαδας πρεπει να παω πανω απο 10 χρονια πισω.

Υ.Γ. Ο βιερινια γερος αλλα στα 20 λεπτα ενα γκολ το εδωσε. Ποιος απο τα μπακ μας εχει τετοιες δυνατοτητες. Που θα βρουμε κανα τετοιο ακομη στα νιατα του.

Υ.Γ. Α ξεμειναμε και απο χαφ. Στα διπλα στην προετοιμασια δεν βγαινουνε χαφ και στις δυο ομαδες…..
Καταντια.
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Demir έγραψε:Δεν ντρέπονται με αυτό που βλέπουν ;; Ομάδα χωρίς ποιότητα με τον μουργκ να παίζει 60 λεπτά και βασικός ;;
Που το πάνε το θέμα ;; Δεν αντέχεται αυτή η κατάντια!!
Δεν είναι ότι έπαιξε βασικός, αλλά όσο έπαιξε (όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι) ήταν απο τους καλύτερους.
Totem_pk

Κοταρσκι, Ντελιας και Κουλε οι μονοι της ομαδας που μπορουν να φερουν καποια αξιοπρεπη προταση. Τους αλλους μας τους πηραν. Και δεν εχουμε και στην ομαδα πλεον.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ο Εκονγκ πως σας φάνηκε;

Εγώ τον είδα πιο αέρινο από Ινγκασον. Καλές τοποθετήσεις και νομίζω τεχνική καλή έδειξε.

Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Pellaios έγραψε:Για τους Αουγκούστο, ντελια, κοταρσκι, σβαμπ και κουλιερακη υπάρχει ενδιαφέρον.
Για τον Ντέλια υπάρχει άραγε ακόμη ενδιαφέρον ?
Totem_pk

sourmenetes έγραψε:Ο Εκονγκ πως σας φάνηκε;

Εγώ τον είδα πιο αέρινο από Ινγκασον. Καλές τοποθετήσεις και νομίζω τεχνική καλή έδειξε.

Εμενα δεν με αρεσε. Αλλα ειμαι τερμα αδικος γιατι ο ανθρωπος πριν 5 μερες σε μπιτσομπαρο με μπυρες ηταν. Ελπιζω να βγαλει αυτα που εχει το παλικαρι. Θελει ομως αρκετο χρονο για να εξελιχθει σε σταθερα τυπου Ινγκι. Ειναι νωρις για κριτικη στον παικτη αδελφε. Αλλα για να μην γινομαι αδικος και με εσενα, εδειξε τεχνικη καλη και τοποθετησεις και εδειξε οτι μπορει να κανει πραματα οταν δεν θα ψαχνει τους συμπαικτες του.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Totem_pk την Σάβ 08 Ιούλ 2023, 19:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
icue

Δημοσίευση από icue »

Να τον δουμε και περα απο 45 λεπτα με τον Νασμπεργκ συμπαικτη πρωτα.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

sourmenetes έγραψε:Ο Εκονγκ πως σας φάνηκε;
Είναι πολύ νωρίς, sourme.
Άβαταρ μέλους
Caballo Viejo

Δημοσίευση από Caballo Viejo »

Χολή και ειρωνεία για τον μεγάλο ΠΑΟΚ παντού, για μια ήττα σ' ένα φιλικό. Όλοι έχουν άγχος για την ομάδα μας, που δεν πάει καλά αγωνιστικά και δεν κάνει μεταγραφές. Αθηνέζικα και Θεσσαλονικιά ΜΜΕ, ρεπόρτερ "δικοί μας" αλλά και ξένοι. Ξεχειλίζει η υποκρισία από τα μπατζάκια τους κι από κοντά κι εμείς πολλές φορές, να σιγοντάρουμε, από στενοχώρια ή βλακεία, δίχως να νιώθουμε το παιχνίδι τους. Όχι άλλο κάρβουνο, μπρε. Έλεος.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προετοιμασία-Προπονήσεις-Τραυματισμοί”