Ιβάν Σαββίδης VI

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Grigorios_PAOK

Re: Ιβάν Σαββίδης VI

Δημοσίευση από Grigorios_PAOK »

Jairo έγραψε:...στον καραγκιοζάκο που κλωτσάει μπάλες, βρίζει και προσβάλει όλο τον κόσμο, και στον άλλο τον ανώμαλο πορνόγερο που απειλεί και ασχολείται με τα αρχίδια των διαιτητών θα πέσει καμμιά τιμωρία; Θα βγεί καμμιά γαμοανακοίνωση απο κανένα σύνδεσμο, διοίκηση, υπεύθυνο επικοινωνίας π.χ. που να απαιτεί να τηρηθούν οι κανονισμοί και οι νόμοι; Τόσο φόβος πιά; Τόσο κότες;
Ας βγεί μια μαζική αντίδραση για αρχή και βλέπουμε, και όχι μόνο στα ποδοσφαιρικά.
Τους έχω σιχαθεί, και πιό πολύ εμάς που δέν αντιδράμε σε τίποτα πλέον...

Πρόεδροι ομάδων άλλης χώρας... Εκεί ισχύουν άλλοι κανόνες....
Δεν έχετε καταλάβει πως θέλουν να διώξουν τον Σαββίδη;
Δεν βλέπετε πως η νδ έχει ως ιερό στόχο την πλήρη αποσυνδεση της αιλλαδας μεν την Ρωσία κ πως ο Σαββίδης τους χαλάει τα σχέδια;
Δεν έχετε καταλάβει ακόμα πως όχι μόνο μας κόλλησαν την ταμπέλα του μακεδονοναχου αλλά επιδεικτικά στα μουτρα μας ξεπουλησαν τη μακεδονική ιστορία τη γλώσσα και τον τόπο;

Το αθηναιζοκεντρικο κράτος δεν μπορεί να συγχωρέσει πως οι φτωχοί βόρειοι βρήκαν ηγέτη και σήκωσαν κεφάλι.... Έτσι θα μας πολεμούν με κάθε μέσω....
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

Το πρόβλημα του Ιβάν Σαββίδη είναι ότι είναι πάρα πολύ καλός σαν άνθρωπος για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Λίγο λιγότερο καλός άνθρωπος αν ήταν θα είχε πολύ περισσότερους τίτλους και το ΠΟΚ σούζα.
Θα μου πείτε, η Ελλάδα, οι Αμερικάνοι, το ΝΑΤΟ, ο πόλεμος, η κυβέρνηση, ο υπουργός, οι επιτροπές, η ΕΠΟ, οι δικαστές, τα κοράκια...
Σωστά όλα αυτά αλλά κι εγώ θα σας πω ότι έχουμε στο τιμόνι της χώρας τη πιο βρώμικη οικογένεια του τόπου περιστοιχισμένη από διεφθαρμένους ανθρώπους κι όλοι αυτοί είναι τέρμα "τρύπιοι" κι ευάλωτοι σε πάσα κατεύθυνση.
Με δυο λόγια αν σε όλους αυτούς απαντήσεις στη γλώσσα τους, κατευθείαν θα μαζευτούν. Γιατί στην Ελλάδα για να είσαι πρόεδρος επιτυχημένης ομάδας πρώτα απ'όλα πρέπει να είσαι μαφιόζος.
Άβαταρ μέλους
Jules Winnfield

Δημοσίευση από Jules Winnfield »

renegade έγραψε:
Jules Winnfield έγραψε:Αυτό με τη μονόπλευρη λογοκρισία δεν το περίμενα από τον Joshua. Τέλος πάντων.

Πάμε σ'αυτούς που λένε πως δεν τους ενοχλεί η κριτική. Πάρτε κριτική λοιπόν.

Υπάρχει κανείς που δεν ξέρει το σενάριο της μεταγραφικής ενίσχυσης το καλοκαίρι;

Αμφιβάλλει κανείς πως θα ξεκινήσουν με φθηνούς παίκτες- λαχεία διαδίδοντας πως θα ακολουθήσουν και μεταγραφές από ψηλότερο ράφι. Θα περιμένουμε όμως ,πρώτον για να δούμε αν θα περάσουμε στους ομίλους και μετά για να πέσουν και οι απαιτήσεις των παικτών ή των ομάδων με τους οποίους διαπραγματευομαστε. Δηλαδή ,καλό Αύγουστο... Περιμένοντας όμως ,άλλοι θα κλείνουν σε άλλες ομάδες και άλλους θα τους περιμένουμε μέχρι τις 31 Αυγούστου. Κανείς δε θα κλείσει βέβαια....Άλλο ένα αγχωτικό ξενύχτι προσμονής στο forum του paokmania χωρίς λευκό καπνό...

Σε εφαρμογή το plan b. Θα ανεβάσουμε λοιπόν ταλεντάρες από την Κ19, θα υπογράψουμε τους ελεύθερους Μπίσεσβαρ και Καντουρί και θα μας διαβεβαιώνουν πως τον Δεκέμβριο θα καλυφθούν τα κενά που ...δεν προλάβαμε να καλύψουμε το καλοκαίρι. Άλλη μια μεταβατική χρονιά με πολύ χτίσιμο θα μας περιμένει....Φυσικά αν η ομάδα δεν πάει καλά θα φταίει ο Λουτσέσκου που κράτησε τον Μπίσε ενώ ο πρόεδρος ήθελε να του πάρει τον ΝτεΜπρόινε.

Δεν είναι καζαμίας. Είναι deja vu. Το βιώνουμε τα τελευταία 5 χρόνια . Φυσικά δεν ευθύνεται ο Σαββίδης.

Επεξεργάστηκε η ειρωνεία στο τέλος, σε ένα πολύ καλό ποστ (για τα δικά σου δεδομένα).

Mod Team
Ναι τι?
Μήπως έχεις τίποτα πρόχειρα εκατομμύρια και σε εμποδίζει κάποιος να τα χώσεις για να έρθουν παικταράδες ?
Μήπως έχεις και εσύ τίποτα κρυφούς επενδυτές έτοιμους να βάλουνε καμιά 100ρια εκατομμύρια για μεταγραφές?
Μήπως θέλεις να πάμε στην Τούμπα με πλακάτ που γράφουν Σαββίδη παραιτήσου δεν είναι μαγαζί σου ?
Τι ακριβώς προσπαθείς να μας πεις πόσες μέρες τώρα?

Υγ όσο για τον άλλο τον μπουνταλά που τον χειμώνα τον ενοχλούσε οι οπαδοί ζητούσαν μεταγραφές και τώρα ψάχνει νέους ιδιοκτήτες... απορώ πως δεν έχει γίνει ακόμα αντιληπτός ο ρόλος του εδώ μέσα λ
Κοίτα ,αυτό λέγεται κριτική. Κανείς δεν μπορεί να μου πει πως έχω άδικο εκτός αν είναι κάτοικος Μποτσουάνας. Η καλόπιστη κριτική βοηθάει να γίνουν τα πράγματα καλύτερα. Δε γράφω πουθενά να φύγει αλλά να ξαναζήσουμε την παλιά καύλα που οδήγησε στο νταμπλ. Μια κάστα περίεργων του φόρουμ,την οποιαδήποτε κριτική τη βαφτίζουν πόλεμο στον Σαββίδη.

Εσύ τι προτείνεις; Μούγγα και ραφή στο στόμα που πρότεινε ο άλλος; Τεμενάδες και γλύψιμο απ'το πρωί ως το βράδυ; Εγώ,τη δεκαετία του 80 που μεγάλωσα, ήξερα ότι ο ΠΑΟΚτσής είναι μάγκας με λόγο και άποψη. Οι προτροπές για μούγγα μου θυμίζουν βοθρολίμανο.
Άβαταρ μέλους
Jules Winnfield

Δημοσίευση από Jules Winnfield »

papwolf έγραψε:Το πρόβλημα του Ιβάν Σαββίδη είναι ότι είναι πάρα πολύ καλός σαν άνθρωπος για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Λίγο λιγότερο καλός άνθρωπος αν ήταν θα είχε πολύ περισσότερους τίτλους και το ΠΟΚ σούζα.
Θα μου πείτε, η Ελλάδα, οι Αμερικάνοι, το ΝΑΤΟ, ο πόλεμος, η κυβέρνηση, ο υπουργός, οι επιτροπές, η ΕΠΟ, οι δικαστές, τα κοράκια...
Σωστά όλα αυτά αλλά κι εγώ θα σας πω ότι έχουμε στο τιμόνι της χώρας τη πιο βρώμικη οικογένεια του τόπου περιστοιχισμένη από διεφθαρμένους ανθρώπους κι όλοι αυτοί είναι τέρμα "τρύπιοι" κι ευάλωτοι σε πάσα κατεύθυνση.
Με δυο λόγια αν σε όλους αυτούς απαντήσεις στη γλώσσα τους, κατευθείαν θα μαζευτούν. Γιατί στην Ελλάδα για να είσαι πρόεδρος επιτυχημένης ομάδας πρώτα απ'όλα πρέπει να είσαι μαφιόζος.
"Πλούσιος και καλός δεν υπάρχει."

Jesus Christ
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Κριτική το λες αυτό το ειρωνικό παραλήρημα?
Έτσι τα λέτε στο βοθρολίμανο, μιας και το θυμήθηκες?
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

Εσύ την δεκαετία του 80 που μεγάλωσες ίσως ήσουν με αυτούς που έδιωξαν τον αείμνηστο Παντελάκη για το καλύτερο.
Σκέψου πώς κατάντησε το γωνία μαγαζί.
Η χλεύη του κάθε χαμουτζη.
Ίσως το ονειρεύεσαι για άλλη μια φορά.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Jules Winnfield έγραψε:
papwolf έγραψε:Το πρόβλημα του Ιβάν Σαββίδη είναι ότι είναι πάρα πολύ καλός σαν άνθρωπος για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Λίγο λιγότερο καλός άνθρωπος αν ήταν θα είχε πολύ περισσότερους τίτλους και το ΠΟΚ σούζα.

Jesus Christ
δεν ξερω αν ειναι καλος ανθρωπος , εγω ξερω απο το 1991 που ασχολειται με αποδημο ελληνισμο και ποντιακα ΚΑΝΕΝΑΣ δεν ειπε κακη κουβεντα ισα ισα.....εγω βλεπω τις πραξεις του στον χωρο που με ενδιαφερει στα ποντιακα και στον ΠΑΟΚ και τον κρινω απο εκει.......το πλουσιος καλος δεν υπαρχει ,ειναι ισοπεδωση ......ολοι οι ταδε ειναι ....κλπ.κλπ.
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Jules Winnfield έγραψε:

Jesus Christ

Μια χαρα ανθρωπος ειμαι,καλος εκει που πρεπει,σκληρος εκει που πρεπει....το ιδιο φανταζομαι και ο Ιβαν σε μεγαλυτερο βαθμο.
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

Ο πρόεδρος ακόμα κι σε εποχές που όλα τα ρωσικά κεφάλαια ξεσκονιζονται μέχρι το τελευταιο καπίκι είναι εδώ . Στηρίζει οικονομικά την ομάδα κι συνεχίζει να προβαίνει σε αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου για να καλύπτει τα τρέχοντα ανοίγματα. Θεωρώ μάλλον "περίεργη" την άποψη που διοχετεύεται από τα γελοία ΜΜΕ περί Εγκαταλειψης της ομάδας, ενώ διαφωνώ κι με φίλους εδώ μέσα ότι ο Ιβάν πρέπει να συνεχίσει να πληρώνει υπεραξίες χωρίς λόγο. Δεν μιλάμε φυσικά να κάνουμε διαχείριση ή να επιστρέψουμε σε εποχές γουμενου αλλά είναι υποχρεωμένοι οι παρατρεχαμενοι κι πολύ καλά αμοιβομενα στελέχη της ΠΑΕ να έχουν πολύ μεγαλύτερο βαθμό επιτυχίας στις ενέργειες τους.
Pater

Δημοσίευση από Pater »

Jules Winnfield έγραψε:

Jesus Christ
Jules για την ιστορία, ο Χριστός ουδέποτε είπε αυτό που γράφεις
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

Αν δεν είναι καλός άνθρωπος ο Ιβάν τότε φαντάσου τι είναι ο χοντρός, ο αλαφ, και ο μελ...!!!
Αν είναι κακός ο Πόντιος, οι άλλοι πρέπει να διωχθούν για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας...!!!
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

giapas έγραψε:Θα έχουμε για πολύ κοντά μας το ...?
Ελα μωρε Γιαννη...Τοσο δυσκολο ειναι να προσπερασεις?
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Jules Winnfield έγραψε:

Jesus Christ

Πιο πιθανό να είπε ο Ραπτόπουλος τέτοια ατάκα.
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Και γιατί να το προσπεράσεις ρε σύ Joshua? Για χάριν της και καλά άλλης άποψης; Δεν υπάρχει Παοκτσης που να λέει αν δεν μπορείς Ιβαν να φέρνεις Νταμπλ κάθε χρόνο, πουλα. Για να μην ξεχνάμε, πάλι φέτος διεκδικούμε το κύπελλο. Πάλι. Θυμάσαι σε πόσους τελικούς πήγαμε προ Ιβαν;

Πολλοί λένε ότι διαφωνούν με τον τρόπο διαχείρισης του Ιβαν, με τον προπονητή, που διάλεξε, με τον ΤΔ, με τους ανθρώπους που έχει στην διοίκηση. Και καλώς τα λένε. Αυτό είναι κριτική. Αλλά όλοι αυτοί ζητάνε να έρθει ο Ιβαν στην Θεσσαλονίκη και να είναι ενεργός όπως τότε. Κανένας δεν λέει, αν δεν μπορείς, φύγε.
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

Πρέπει να μην αντιλαμβάνεται σωστά τη πραγματικότητα όποιος ζητάει αυτό το καιρό να φύγει ο μεγαλομέτοχος, όταν δεν υπάρχει κανείς άλλος να αναλάβει.
Να πεις ότι υπήρχαν 2-3 δισεκατομμυριούχοι που περίμεναν στη γωνία να αναλάβουν να το καταλάβω, αλλά τώρα...?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”