Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
nunies4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Δημοσίευση από nunies4 »

joshua έγραψε:Να πω και κατι που ειναι καθαρα ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ αποψη, δεν εχει να κανει με κριτικη και δεν αφορα φυσικα την ομαδα και τον σχεδιασμο της.
Βαρεθηκα ρε φιλε να βλεπω τον Μπισεσβαρ,τον Βιερινια,τον Καντουρι,τον Βαρελα,τον Κρεσπο και εγω δεν ξερω ποιον αλλο 6 χρονια.Οκ το εκανε και η μπαρτσελονα με τον Τσαβι,τον Ινιεστα και τον Μεσι...Πρωτη φορα στα χρονια που παρακολουθω ΠΑΟΚ που επιασα τον εαυτο μου να βαριεται,να μην βρισκει κινητρο να δει την ομαδα.Με κερδισε και οχι μονο εμενα ,φανταζομαι και αλλους η ομαδα καποια στιγμη την ανοιξη με τα παιχνιδια της Ευρωπης και μου φουντωσε ξανα το ενδιαφερον και φτου ξανα μανα τωρα...Δηλαδη προτιμω να βλεπω τον Μιτριτσα να κουτουλαει, αλλα να βλεπω τουλαχιστον μια ατομικη ενεργεια απο το γυρω γυρω ολοι αλλων...Μια μεταγραφικη ανανεωση της ομαδας δεν εχει ως μονο σκοπο την ενισχυση της,αλλα και την αναζωογονηση του ενδιαφεροντος του ''πελατη''...
Επαναλαμβανω και τονιζω καθαρα προσωπικη οπτικη.
Τώρα βάζεις το θέμα σε μια άλλη σωστή βάση.
Χωρια που υπάρχει πιθανότητα το ίδιο να ισχύει και για τους παίκτες που λες. Θέλω να πω ότι σε σχέση με τα τρόπαια του ΠΑΟΚ ιστορικά οι συγκεκριμένοι έχουν πάρει τα πάντα. Παραπάνω και από ότι θα ονειρευόταν ο μέσος οπαδός 6χρονια πριν.
Πολύ πιθανό λοιπόν και η δική τους @@@βλα να σβήνει χρόνο με το χρόνο.
15_50

Δημοσίευση από 15_50 »

Η κ@@λα των οπαδών σβήνει, ομοίως όπως είναι φυσιολογικό και των συγκεκριμένων παικτών, αλλά δυστυχώς η κ@@λα του Λουτσέσκου για το μπαγιάτικο δεν σβήνει με τίποτα.

Παρακάτω, θα παραθέσω το τι έπαιξε κάθε ένας από τους παίκτες, για να μη τρώτε τον παπά (με ελάχιστες εξαιρέσεις) της υπερκόπωσης.

Πάμε...

Φέτος η χρονιά θα έχει 59 αγώνες
36 αγώνες -> πρωτάθλημα
7 αγώνες -> κύπελλο
16 αγώνες -> conference
και μέχρι τώρα έχουν παιχτεί οι 54.

Οι 54 αγώνες είχαν περίπου
54 * 95 λεπτά = 5.130 αγωνιστικά λεπτά.

Οι πρώτοι 11 σε χρόνο συμμετοχής, είναι οι:
01) Πασχαλάκης -> 4.440' (86,55% των λεπτών ή 47 αγώνες)
02) Ζίφκοβιτς ....-> 3.791' (73,90% ..........-Ι Ι-..........40.....-Ι Ι-....)
03) Κούρτιτς ......-> 3.441' (67,08% ..........-Ι Ι-..........36.....-Ι Ι-....)
04) Μπίσεσβαρ ..-> 2.943' (57,37% ..........-Ι Ι-..........31.....-Ι Ι-....)
05) Άκπομ ...........-> 2.597' (50,62% ..........-Ι Ι-..........27....-Ι Ι-....)
06) Σίντκλεϊ .......-> 2.512' (48,97% ..........-Ι Ι-..........26.....-Ι Ι-....)
07) Σβάμπ ...........-> 2.460' (47,95% ..........-Ι Ι-..........26.....-Ι Ι-....)
08) Αουγκούστο .-> 2.447' (47,70% ..........-Ι Ι-..........26.....-Ι Ι-....)
09) Ίνγκασον .......-> 2.273' (44,31% ..........-Ι Ι-..........24.....-Ι Ι-...)
10) Μιχαηλίδης ..-> 2.202' (42,92% ..........-Ι Ι-..........23.....-Ι Ι-...)
11) Βιειρίνια .......-> 2.135' (41,62% ..........-Ι Ι-..........22.....-Ι Ι-...)

και οι υπόλοιποι που είναι από την αρχή της χρονιάς
(δεν βάζω όσους έφυγαν ή ήρθαν το χειμώνα)

12) Κρέσπο .........-> 2.029' (39,55% ..........-Ι Ι-...........21.....-Ι Ι-...)
13) Λύρατζης .....-> 1.828' (35,63% ..........-Ι Ι-...........19.....-Ι Ι-...)
14) Τσιγγάρας ....-> 1.744' (33,99% ...........-Ι Ι-..........18.....-Ι Ι-...)
15) Βαρέλα .........-> 1.681' (32,77% ...........-Ι Ι-.....18...-Ι Ι-...)
16) Τέυλορ .........-> 1.629' (31,75% ...........-Ι Ι-..........17.....-Ι Ι-...)
17) Μουργκ ........-> 1.611' (31,40% ...........-Ι Ι-..........17.....-Ι Ι-...)
18) Μίτριτα ........-> 1.476' (28,77% ...........-Ι Ι-.....16...-Ι Ι-...)
19) Μιχάι ............-> 1.464' (28,54% ...........-Ι Ι-..........15.....-Ι Ι-...)
20) Καντουρί ......-> 1.311' (25,56% ...........-Ι Ι-.....14...-Ι Ι-...)
21) Ζίφκοβιτς .......-> 360' (7,02% .............-Ι Ι-............4.....-Ι Ι-...)
22) Ολιβέιρα .........-> 201' (3,92% .............-Ι Ι-............2.....-Ι Ι-...)
23) Κούτσιας ...........-> 39' (0,76% .............-Ι Ι-............0.....-Ι Ι-...)

Ο Μίτριτα κόστισε 50 χιλιάδες εισιτήρια των 10 ευρώ για να "παίξει" 16 γεμάτα 95λεπτα.

Ο Καντουρί κόστισε 80 χιλιάδες εισιτήρια των 10 ευρώ για να "παίξει" 14 γεμάτα 95λεπτα.

Ο Βαρέλα κόστισε 120 χιλιάδες εισιτήρια των 10 ευρώ για να "παίξει" 18 γεμάτα 95λεπτα.

50 + 80 + 120= 250.000 παλιοεισιτήρια των 10ευρώ (που λέει και ένας άπλας του φόρουμ) για να βλέπει ο κόσμος μερικές μόνο από τις επιλογές του Λουτσέσκου και να τρίβει τα μάτια του από το υπερθέαμα...
Άβαταρ μέλους
tzo_1926

Δημοσίευση από tzo_1926 »

nunies4 έγραψε:
joshua έγραψε:Να πω και κατι που ειναι καθαρα ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ αποψη, δεν εχει να κανει με κριτικη και δεν αφορα φυσικα την ομαδα και τον σχεδιασμο της.
Βαρεθηκα ρε φιλε να βλεπω τον Μπισεσβαρ,τον Βιερινια,τον Καντουρι,τον Βαρελα,τον Κρεσπο και εγω δεν ξερω ποιον αλλο 6 χρονια.Οκ το εκανε και η μπαρτσελονα με τον Τσαβι,τον Ινιεστα και τον Μεσι...Πρωτη φορα στα χρονια που παρακολουθω ΠΑΟΚ που επιασα τον εαυτο μου να βαριεται,να μην βρισκει κινητρο να δει την ομαδα.Με κερδισε και οχι μονο εμενα ,φανταζομαι και αλλους η ομαδα καποια στιγμη την ανοιξη με τα παιχνιδια της Ευρωπης και μου φουντωσε ξανα το ενδιαφερον και φτου ξανα μανα τωρα...Δηλαδη προτιμω να βλεπω τον Μιτριτσα να κουτουλαει, αλλα να βλεπω τουλαχιστον μια ατομικη ενεργεια απο το γυρω γυρω ολοι αλλων...Μια μεταγραφικη ανανεωση της ομαδας δεν εχει ως μονο σκοπο την ενισχυση της,αλλα και την αναζωογονηση του ενδιαφεροντος του ''πελατη''...
Επαναλαμβανω και τονιζω καθαρα προσωπικη οπτικη.
Τώρα βάζεις το θέμα σε μια άλλη σωστή βάση.
Χωρια που υπάρχει πιθανότητα το ίδιο να ισχύει και για τους παίκτες που λες. Θέλω να πω ότι σε σχέση με τα τρόπαια του ΠΑΟΚ ιστορικά οι συγκεκριμένοι έχουν πάρει τα πάντα. Παραπάνω και από ότι θα ονειρευόταν ο μέσος οπαδός 6χρονια πριν.
Πολύ πιθανό λοιπόν και η δική τους @@@βλα να σβήνει χρόνο με το χρόνο.
Δε το βλέπω @joshua τόσο από στην πλευρά του "πελάτη",αλλά καταλαβαίνω πως το εννοείς.
Συμφωνώ απόλυτα με nunies, στο ότι αυτή η φουρνιά έκανε πορείες, της έκλεψαν τίτλο, κατέκτησε τίτλους δόξα χρήμα, και δεν έχει και κίνητρο να συνεχίσει σε άλλη ομάδα. Άρα ουσιαστικά ο μόνος ρόλος που μπορούν κ πρέπει να έχουν οι 3-5 που θα μείνουν, είναι των ποιοτικών 10λεπτων τύπου βαλμπουενα. Για μένα είναι ο αρχηγός και ο Κρεσπο. Αντε να το δεχτώ και για τον Μπισεσβαρ.. Εννοώ πάντα γι αυτούς που δεν έχουν συμβόλαιο.
Άβαταρ μέλους
tzo_1926

Δημοσίευση από tzo_1926 »

gika έγραψε:O Kούρτιτς είναι η βασική επιλογή του Λουτσέσκου στα χαφ, και έχει συμβόλαιο. Δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει. Ο Σβαμπ μπορεί να μείνει για να κάνει τα ρεπό του, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει αυτοί οι δύο να παίζουν μαζί. Από εκεί και πέρα, Αουγκούστο, Σοάρες και Τσιγγάρας έχουν σωστά τρεξίματα και εντάσεις και μπορούν να παίξουν είτε μεταξύ τους, είτε με τις δυο παλιοσειρές.

5 χαφ για 2 θέσεις είναι μια χαρά - αλλά αυτό προυποθέτει ότι ούτε ο Σοάρες, ούτε ο Αουγκούστο θα θεωρούνται βασικές επιλογές στο "10", ή να το πω αλλιώς αυτό προυποθέτει ότι θα έρθει ένα βασικό 10άρι.

Εγώ στο "10" θα ήθελα μεταγραφή για βασικό, Κουαλιάτα ή Κωνσταντέλια για τρίτο και Σοάρες/Αουγκούστο/Μπίσεσβαρ να δίνουν λύσεις όποτε χρειάζεται.

Ομοίως αριστερά, θα ήθελα βασικό εξτρέμ μεταγραφή, Μπίσεσβαρ για δεύτερο και αν τυχόν μείνει, τον Μιτρίτσα για game changer α λα Ενρίκε.

Δεξιά -unpopular opinion- θα ήθελα εξτρέμ μεταγραφή για βασικό τύπου Γκάρι Ροντρίγκεζ στα νιάτα του, και τον Αντρίγια ή έναν σαν τον Λημνιό για δεύτερο.

Καντουρί, Μουργκ, Ζαμπά και ίσως Μιτρίτσα δεν πρέπει να βρίσκονται μαζί μας του χρόνου. Και θέλουμε τουλάχιστον 3 εντεκαδάτους παίκτες, έναν για κάθε θέση πίσω από τον φορ.

Gika συμφωνώ 100%.αν και δε ξέρω πόσο εύκολο θα είναι για τον Ομαρ.
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Προσωπικά δεν συμμερίζομαι την πρεμουρα για νέους, εξελιξιμους κτλ κτλ.
Εγώ θέλω ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ( στα πλαίσια του εφικτού πάντα).
Πρωτάθλημα πήρες με το Βιερίνια και το Μάτος, όχι με τον Ζαμπα και το Λημνιό.
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

15_50, άσε φίλε, έχεις δει πολλές φορές την ομάδα να παίζει άνοιξη Ευρώπη κ έχεις κουραστεί να σηκώνεις πρωταθλήματα κ κύπελλα με άλλους προπονητές κ βρήκες να μας πεις αν τρίβουμε τα μάτια μας με τη μπάλα που παίζει ο ΠΑΟΚ του Λουτσεσκου. Ότι καλύτερο έχει περασει. Μέχρι τον επόμενο που θα εχει τις ίδιες επιτυχίες κ θα τον ξεπεράσει, τουλάχιστον ας μην ειρωνευομαστε. Άλλο η κριτική που είναι ζητούμενη κ άλλο η απαξίωση. Το "παίξει" σε εισαγωγικά, αποκορύφωμα..
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Luigi Vampa έγραψε:έχεις δει πολλές φορές την ομάδα να παίζει άνοιξη Ευρώπη κ έχεις κουραστεί να σηκώνεις πρωταθλήματα κ κύπελλα με άλλους προπονητές (..)
Ρε παιδιά αυτό με το παίξαμε άνοιξη Ευρώπη είναι κάποιο κατόρθωμα; Παίρνουμε κάποιο παράσημο; Στην τρίτη τη τάξη ευρωπαική διοργάνωση παίζαμε. Περάσαμε όμιλο με Κοπεγχάγη, Σλόβαν και Λίνκολν, και μετά σε νοκάουτ την Μίντιλαντ και την Γάνδη. Σιγά το πράγμα. Με το που πέσαμε σε σοβαρό αντίπαλο αποκλειστήκαμε. Όταν ονειρευόμασταν τσουλου πριν 3 και 4 χρόνια, αντιμετωπίζαμε πιο δύσκολες ομάδες από αυτές στα προκριματικά ακόμα.

Να μου πεις για τα δύο νταμπλ του Λουτσέσκου, να σου πω ναι, να μου πεις για το κύπελο αν το πάρει φέτος και τον αποκλεισμό του γαύρου, να σου πω ναι. Αλλά εντάξει μη το τραβάμε από τα μαλλιά.

Όπως δεν είναι κακός προπονητής επειδή έχει να κερδίσει 8 παιχνίδια, έτσι δεν είναι και καλός γιατί απέκλεισε τη Μίντιλαντ και την Γάνδη. Μας έχει δείξει για το τι είναι ικανός, δεν χρειάζεται να τα φουσκώνουμε όλα.
Luigi Vampa

Άμα είναι σιγά το πράγμα γιατί δεν το κάναμε τόσα χρόνια εμείς η' καμμια άλλη ελληνική ομαδα;
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Γιατί δεν υπήρχε το conference.
Luigi Vampa

Οκ εδώ θα μαστε να δούμε πόσο συχνά θα πηγαίνουν ελληνικές ομάδες στους 8 του conference
Мир

Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Δημοσίευση από Мир »

Ο παπαναστασιακος ειναι 100 χρονια αήττητος στην Ευρωπη ανοιξη.
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

Βασικο τερματοφυλακα με πασχαλακη 2ο και ταλιχμανιδη 3ο
Ινγκασον,νασμπεργκ,μιχαηλιδης και μεταγραφή δεξί στόπερ η βασική 4αδα,κρεσπο
σαστρε,λυρατζης
βασικο αριστερο μπακ,βιειρινια
βασικο συγχρονο χαφ,φελιπε σοαρες,κουρτιτς,ντουγκλας,τσιγγαρας η 5αδα
βασικος μεσοεπιθετικος,κουαλιατα,κωνσταντελιας(ή γιαβ ομαδα/ δανεικός)
ζιφκοβιτς,αριστεροποδαρος για μεταγραφη
βασικος δεξιοπόδαρος για μεταγραφή,καντουρι
ολιβειρα,μεταγραφη,τσολακ,κουτσιας(ή για β ομαδα/δανεικός)

Οπωσηποτε αποχωρηση των ζ.ζιφκοβιτς,μιχαι,βαρελα,τειλορ,σιντκλει,σβαμπ,μουργκ,ζαμπα,μπισεσβαρ,ακπομ,μιτριτσα,λαμπρου,νινουα(ή β ομαδα)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gergeo4 την Πέμ 05 Μάιος 2022, 23:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Καλά, φυσικά και έχει δίκιο ο gika για το conference. Σιγά την σοβαρή διοργάνωση, ούτε var δεν είχε…. Και σιγά τις ομάδες που είχε. Απλά έχει πέσει τόσο πολύ το επίπεδο το Ελληνικού ποδοσφαίρου και είναι μόνο για εκεί είναι…
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

Με την ομάδα του ντάμπλ θα ήταν τελικό στο Κοφερενς
Όπως και όταν έφυγε αν άφηνε Θεσσαλονική το τιμ του και πήγαινε Αραβία με άλλους βοηθούς πιστεύω ότι θα περνούσαμε σε ομίλους και θα κάναμε καλή πορεία.
Αν μπορούσα να διαλέξω ότι πιο κοντά σε πρόκριση σε ομίλους τσουλου ήταν η αυτοκτονία με Κρασνονταρ. Μίλαμε για παιχνίδι που χάσαμε πέναλτι, κάναμε πέναλτι και βάλαμε και αυτογκόλ. Τι άλλο σημαίνει ο ορισμός της αυτοκτονίας. Τέλος ήμουν σίγουρος ότι αν περνούσαμε την Κρασνονταρ ο Αμπελ δεν θα έφευγε ποτέ. Αλλά θα χάναμε εντελώς την παλιά ομάδα, Βιερίνια, Μπίσε κτλ.

Εγώ πέντε χρονιές έχυσα με μεταγραφές στον ΠΑΟΚ: 2 χρονιές με Μπατατούδη και μία με Ζαγοράκη και μία με Μπερμπάτοφ με Σαββίδη άσχετα αν δεν έπαιξε και με τον Αρσεν - Μιχελ. Άσχετα αν ο Σαββίδη έριξε τα περισσότερα λεφτά από όλους.

Τα καλύτερα δεκάρια στην σύγχρονη ιστορία του ΠΑΟΚ τα έφερε ο Κωστίκος . Σικαμπαλα και Μπισε. Τον Μπίσε τον είδε όταν τον στείλανε να δει τον Τζαλμα Κάμπος και είπε όταν τον ρώτησαν τι λέει αυτός ο Κάμπος: δεν με νοιάζει τι θα κάνετε ....αλλά τον Αβάνα θα τον φέρετε όπωςδήποτε. Καλό μάτι ο Κωστίκος!
dimpaok4

Δημοσίευση από dimpaok4 »

λαθος τοπικ για συζητηση για την ευρωπαικη πορεια αλλα θα πω και εγω την αποψη μου οταν αλλοι φετος σε αυτη την διοργανωση αποκλειονται απο το πρωτο τους ζευγαρι με αντιπαλους χωρια της βοσνιας και ασιατικες ομαδες για να μην θυμηθω και πιο παλια κολους μολους κτλπ εγω γιατι να μην ειμαι περηφανος που απεκλεισα μιντιλαντ που ειναι ενα απο τα καλυτερα ποδοσφαιρικα προτζεκτ στην ευρωπη και την γανδη που θα ηθελα να εχω 2-3 παικτες τους οσο αφελεις ομαδα και αν ηταν στα μεταξυ μας ματς(κυπελουχος βελγιου) ??? η πρωτη σοβαρη αντιπαλος που αναφερεις ναι ειναι η μαρσειγ αλλα ειναι οντως για αυτο το επιπεδο αυτη η ομαδα ανετα θα μπορουσε να ηταν στο γιουροπα φετος και στο κατω κατω αυτην την σοβαρη κατα τα αλλα ομαδα την εκανα να πανηγυριζει που πηρε κορνερ να κανει ψιλοκαθυστερησεις και σιγουρα οταν παιξαμε την εκανα να με φοβηθει περισσοτερο απο οτι με υπολογιζε.

ΠΑΟΚ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”