Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
joshua

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II

Δημοσίευση από joshua »

Ρισκο να δωσεις τοσα λεφτα για παικτη που εκανε την εκρηξη του στα 26.Τετοιους παικτες πρεπει να τους εντοπιζεις οπως η ριεκα που τον τσιμπησε περσι με 850.000.Χλωμο να ενδιαφερομαστε σε αυτα του νουμερα.
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Ο Μπότης ανακοίνωσε τη μεταγραφή του στην Ίντερ. Ευχαριστεί οικογένεια, μάνατζερ & λοιπούς, αλλά ΠΑΟΚΑΡΑ τίποτα. Θα ξέχασε...
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

Alexandre Pato ελεύθερος που είναι εκείνος που πέρσι μας τον έφερνε στον ΠΑΟΚ τον θυμάστε?
Άβαταρ μέλους
paokmaniak

Δημοσίευση από paokmaniak »

Ποιος είναι ο Οικονομιδης

Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ο γιαννουλης αν μείνει χρειάζεται ανανέωση και αύξηση ρήτρα στα 15εκ

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Συμφωνώ.

Αυτός ο τσολακ καλός είναι; Ή απλά έκανε καλά νούμερα πέρυσι;
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

paokmaniak έγραψε:Ποιος είναι ο Οικονομιδης

Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
Δεν είναι παπατζής

https://twitter.com/antoikonomidis

Το ανέβασε και το onsports με το χοντρο10 απόψε

Πριν 20 μέρες το είχαν δώσει οι πάντες ότι ενδιαφερόμαστε και ότι είχαμε κάνει πρόταση 3 εκ, αλλά ο ΨΟΛΑΚ θα πήγαινε στο Κίεβο με 5. Δεν πήγε όμως....
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

δεν τρελαθηκα να πω την αληθεια. προτιμω Ακπομ.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Αυτό που μου τη δίνει είναι ότι η κάθε ριεκα πουλάει στα 5 μυρια τον κάθε ψολακ στα 27 του,που έχει σκοράρει στην Ευρώπη μόνο απέναντι σε κάποια Αμπερντίν και δεν ήταν τίποτα επιδραστικος και σούπερ στα ντέρμπι του πρωταθλήματος και μεις θα πρέπει να είμαστε κ ικανοποιημένοι με 3 για τον ακπομπ
Άβαταρ μέλους
invincible

Δεν νομίζω να δώσουμε 5 εκ. για τον Τσολακ δηλαδή μετά στα 29 του θα είναι τόσο καλός και θα μας τον πάρουν με 10εκ.? Υπήρχαν πολύ καλύτερες ευκαιρίες και υπάρχουν ακόμη με 5 εκ. αγορά.

Και Mattia Destro ελευθερος ατα limit down του όμως... Κάποτε στην Ρώμη...
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

renegade έγραψε:Αυτό που μου τη δίνει είναι ότι η κάθε ριεκα πουλάει στα 5 μυρια τον κάθε ψολακ στα 27 του,που έχει σκοράρει στην Ευρώπη μόνο απέναντι σε κάποια Αμπερντίν και δεν ήταν τίποτα επιδραστικος και σούπερ στα ντέρμπι του πρωταθλήματος και μεις θα πρέπει να είμαστε κ ικανοποιημένοι με 3 για τον ακπομπ
Σε παρόμοια κατάσταση πουλήσαμε 10 τον Πρίγιοβιτς στην Αραπιά - θα έπιανε περίπου τα μισά στην Ευρώπη; Παρόμοια νούμερα, παρόμοια ηλικία. Λίγο χειρότερα του δικού μας, αλλά έπαιζε και σε ελαφρώς καλύτερο πρωτάθλημα. Οι τιμές εκεί είναι.

Αν ο Ακπόμ έπαινε τα νούμερα του Τσολάκ (20 γκολ ειπαμε;) θα έφευγε και με 10 και με 15. Αλλά που.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

renegade έγραψε:Αυτό που μου τη δίνει είναι ότι η κάθε ριεκα πουλάει στα 5 μυρια τον κάθε ψολακ στα 27 του,που έχει σκοράρει στην Ευρώπη μόνο απέναντι σε κάποια Αμπερντίν και δεν ήταν τίποτα επιδραστικος και σούπερ στα ντέρμπι του πρωταθλήματος και μεις θα πρέπει να είμαστε κ ικανοποιημένοι με 3 για τον ακπομπ
γαμησε τα :evil:
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Ο Άκπομ όμως ΔΕΝ σκόραρε 26 γκολ την προηγούμενη σεζόν, ούτε πρώτος σκόρερ στη χώρα είναι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος bersekeros την Παρ 04 Σεπ 2020, 20:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

invincible έγραψε:Δεν νομίζω να δώσουμε 5 εκ. για τον Τσολακ δηλαδή μετά στα 29 του θα είναι τόσο καλός και θα μας τον πάρουν με 10εκ.? Υπήρχαν πολύ καλύτερες ευκαιρίες και υπάρχουν ακόμη με 5 εκ. αγορά.

Και Mattia Destro ελευθερος ατα limit down του όμως... Κάποτε στην Ρώμη...
Γιατί να πρέπει να τον πουλήσουμε πιο ακριβά από ότι τον πήραμε; Αν ο άλλος είναι παιχταράς, ας μας φέρει δυο πρωταθλήματα και καμιά πρόκριση τσουλου κι ας φύγει και ελεύθερος στο τέλος του συμβολαίου. Νομίζω οι πωλήσεις και τα εκατομμύρια μας κάνανε να χάσουμε το νόημα.

Δεν τον ξέρω τον Τσολάκ. Υποθετικά μιλάω για το σενάριο που θα γράψει και ίδια νούμερα με τη φανέλα μας.
Άβαταρ μέλους
invincible

Πρώτος σκόρερ δεν είναι όμως ο Τσολάκ είναι ο Mirko Maric 25χρονος και δεύτερος ο Κροάτης Πέλκας ο Κακτας.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”