Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
Ρισκο να δωσεις τοσα λεφτα για παικτη που εκανε την εκρηξη του στα 26.Τετοιους παικτες πρεπει να τους εντοπιζεις οπως η ριεκα που τον τσιμπησε περσι με 850.000.Χλωμο να ενδιαφερομαστε σε αυτα του νουμερα.
Ο Μπότης ανακοίνωσε τη μεταγραφή του στην Ίντερ. Ευχαριστεί οικογένεια, μάνατζερ & λοιπούς, αλλά ΠΑΟΚΑΡΑ τίποτα. Θα ξέχασε...
- invincible
Alexandre Pato ελεύθερος που είναι εκείνος που πέρσι μας τον έφερνε στον ΠΑΟΚ τον θυμάστε?
- paokmaniak
- sourmenetes
- Moderator
Ο γιαννουλης αν μείνει χρειάζεται ανανέωση και αύξηση ρήτρα στα 15εκ
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Συμφωνώ.
Αυτός ο τσολακ καλός είναι; Ή απλά έκανε καλά νούμερα πέρυσι;
Αυτός ο τσολακ καλός είναι; Ή απλά έκανε καλά νούμερα πέρυσι;
Δεν είναι παπατζήςpaokmaniak έγραψε:Ποιος είναι ο Οικονομιδης
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
https://twitter.com/antoikonomidis
Το ανέβασε και το onsports με το χοντρο10 απόψε
Πριν 20 μέρες το είχαν δώσει οι πάντες ότι ενδιαφερόμαστε και ότι είχαμε κάνει πρόταση 3 εκ, αλλά ο ΨΟΛΑΚ θα πήγαινε στο Κίεβο με 5. Δεν πήγε όμως....
Αυτό που μου τη δίνει είναι ότι η κάθε ριεκα πουλάει στα 5 μυρια τον κάθε ψολακ στα 27 του,που έχει σκοράρει στην Ευρώπη μόνο απέναντι σε κάποια Αμπερντίν και δεν ήταν τίποτα επιδραστικος και σούπερ στα ντέρμπι του πρωταθλήματος και μεις θα πρέπει να είμαστε κ ικανοποιημένοι με 3 για τον ακπομπ
- invincible
Δεν νομίζω να δώσουμε 5 εκ. για τον Τσολακ δηλαδή μετά στα 29 του θα είναι τόσο καλός και θα μας τον πάρουν με 10εκ.? Υπήρχαν πολύ καλύτερες ευκαιρίες και υπάρχουν ακόμη με 5 εκ. αγορά.
Και Mattia Destro ελευθερος ατα limit down του όμως... Κάποτε στην Ρώμη...
Σε παρόμοια κατάσταση πουλήσαμε 10 τον Πρίγιοβιτς στην Αραπιά - θα έπιανε περίπου τα μισά στην Ευρώπη; Παρόμοια νούμερα, παρόμοια ηλικία. Λίγο χειρότερα του δικού μας, αλλά έπαιζε και σε ελαφρώς καλύτερο πρωτάθλημα. Οι τιμές εκεί είναι.renegade έγραψε:Αυτό που μου τη δίνει είναι ότι η κάθε ριεκα πουλάει στα 5 μυρια τον κάθε ψολακ στα 27 του,που έχει σκοράρει στην Ευρώπη μόνο απέναντι σε κάποια Αμπερντίν και δεν ήταν τίποτα επιδραστικος και σούπερ στα ντέρμπι του πρωταθλήματος και μεις θα πρέπει να είμαστε κ ικανοποιημένοι με 3 για τον ακπομπ
Αν ο Ακπόμ έπαινε τα νούμερα του Τσολάκ (20 γκολ ειπαμε;) θα έφευγε και με 10 και με 15. Αλλά που.
γαμησε ταrenegade έγραψε:Αυτό που μου τη δίνει είναι ότι η κάθε ριεκα πουλάει στα 5 μυρια τον κάθε ψολακ στα 27 του,που έχει σκοράρει στην Ευρώπη μόνο απέναντι σε κάποια Αμπερντίν και δεν ήταν τίποτα επιδραστικος και σούπερ στα ντέρμπι του πρωταθλήματος και μεις θα πρέπει να είμαστε κ ικανοποιημένοι με 3 για τον ακπομπ

- bersekeros
Ο Άκπομ όμως ΔΕΝ σκόραρε 26 γκολ την προηγούμενη σεζόν, ούτε πρώτος σκόρερ στη χώρα είναι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος bersekeros την Παρ 04 Σεπ 2020, 20:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γιατί να πρέπει να τον πουλήσουμε πιο ακριβά από ότι τον πήραμε; Αν ο άλλος είναι παιχταράς, ας μας φέρει δυο πρωταθλήματα και καμιά πρόκριση τσουλου κι ας φύγει και ελεύθερος στο τέλος του συμβολαίου. Νομίζω οι πωλήσεις και τα εκατομμύρια μας κάνανε να χάσουμε το νόημα.invincible έγραψε:Δεν νομίζω να δώσουμε 5 εκ. για τον Τσολακ δηλαδή μετά στα 29 του θα είναι τόσο καλός και θα μας τον πάρουν με 10εκ.? Υπήρχαν πολύ καλύτερες ευκαιρίες και υπάρχουν ακόμη με 5 εκ. αγορά.
Δεν τον ξέρω τον Τσολάκ. Υποθετικά μιλάω για το σενάριο που θα γράψει και ίδια νούμερα με τη φανέλα μας.
- invincible
Πρώτος σκόρερ δεν είναι όμως ο Τσολάκ είναι ο Mirko Maric 25χρονος και δεύτερος ο Κροάτης Πέλκας ο Κακτας.