Abel Fernando Moreira Ferreira
- sourmenetes
- Moderator
Re: Abel Fernando Moreira Ferreira
Αν διατυπωθηκε ετσι ειναι ενδιαφερουσα.
Αν τη μεταφρασανε ετσι ειναι αλλο θεμα
Αν τη μεταφρασανε ετσι ειναι αλλο θεμα
Αυτό το καρμπόν 11αδας και αλλαγών σε συγκεκριμένο πάντα χρόνο σε τρία επίσημα παιχνίδια,δείχνει ότι δεν εμπιστεύεται πολλούς παίχτες.
Δεν ξέρω τι του έταξαν και ηρθε πιέζοντας την προηγούμενη ομάδα του,άλλα αν δε του πάρουν δύο παιχταράδες μεσοεπιθετικα,δε βλέπω να βγάζει τη σεζόν.
Δεν ξέρω τι του έταξαν και ηρθε πιέζοντας την προηγούμενη ομάδα του,άλλα αν δε του πάρουν δύο παιχταράδες μεσοεπιθετικα,δε βλέπω να βγάζει τη σεζόν.
Gospi έγραψε:Οταν πρωτοήρθε τον εκθειαζαν ολοι για την, κατα την διαρκεια του αγωνα, αντιληψη του και προσαρμοστικοτητα του.
Μεχρι στιγμης και στα 3 παιχνιδια δεν επηρεασε μς κανεναν τροπο το παιχνιδι μας κατα την διαρκεια του αγωνα. δεν αλλαξε σχηματισμό ουτε ελαχιστα. δεν ςκανε αλλαγη προν το 65 ακομη κι οταν στο δευτερο παιχνιδι με τον αγιαξ η ομαδα φωναζε πως χρςιαζεται πνευμονια στο κέντρο.
Κατεβασε και στα 3 παιχνιδια την ιδια 11αδα και εκανε τις ιδιες ακριβως αλλαγες και φυσικα δεν του βγηκε ουτε μια αλλαγη σε κανενα απο τα 3.
Δειχνει υπερ ικανοποιημενος απο το υπαρχον ροστερ και αυτο ειναι το ακομη χειροτερο.
Τελος η ομαδα εχει την χειροτερη φυσικη κατασταση που ειχε ποτε.
Τι φαση ρε φιλε?
Είναι δυνατόν στο τρίτο επίσημο παιχνίδι της ομάδος να θέλουμε να τρέχει περισσότερο, πως μπορεί να γίνει αυτο. Εκτός κι αν δεν κάνουμε σοβαρή προετοιμασία κι υποθηκευσουμε το μέλλον της κατά την διάρκεια του χειμώνα. Ο προπονητής δεν ευθύνεται για τα καταφανεστατα προσωπικά λάθη των παικτών του, ούτε για τον Άγγλο ρεφερι
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Και δεν ειναι πορτογαλος Τεννες!! Προς θεου!!
Πορτογαλος Δωνης ειναι
(Μανια κι εκεινος τοτε με το γαμω 4-4-2)
ΥΓ Ειναι και νυχτα κολλαει το μυαλο με τους Ελληνες προπονηταραδες.
Πορτογαλος Δωνης ειναι

(Μανια κι εκεινος τοτε με το γαμω 4-4-2)
ΥΓ Ειναι και νυχτα κολλαει το μυαλο με τους Ελληνες προπονηταραδες.
Δε τον πιστεύω , μου φαίνεται λανθασμένη ποδοσφαιρικά κίνηση η πρόσληψή του. Και για να μη πολύ γκρινιάξω , τρολάρω. Μακάρι να τα καταφέρει και να με μπουκώσει.sourmenetes έγραψε:Δεν το πιανω...κυναινεται μεταξυ τρολ και αληθειας..giapas έγραψε:Ρε μ@λ@κες οκ δε μου αρέσει, στράβωσα και με το λούτσο , μου έκατσε και άσχημα η αλλαγή συστήματος και τρόπου παιχνιδιού ...
Το παραδέχομαι , δε τον γουστάρω μια . Βασικά όχι αυτόν, την όλη φάση.
Δε το πιστεύω ότι μπορεί να περπατήσει αναίμακτα αυτό , πηδήξαμε κάθε έννοια της ποδοσφαιρικής λογικής.
Δεν είναι έτσι ρε Γιώργη , δεν αγοράζονται όλα τα πράγματα αγόρι μου.
Απλά ξεσπάω στο πορτογάλο Σάκη Τσιώλη που σαν μ@λ@κες δώσαμε και ρήτρα. Τι να κάνω, είναι ο πιο εύκολος για να κράξεις.
- sourmenetes
- Moderator
Ιδωμεν...
Ειναι παρα πολυ νωρις..βλεπεις καποια πραγματα αλλα ειναι νωρις.
Ειναι παρα πολυ νωρις..βλεπεις καποια πραγματα αλλα ειναι νωρις.
Σαφώς , τώρα μιλάει και η απογοήτευση. Στο χέρι της ομάδας είναι να γυρίσει το κλίμα.
As είναι όμως ο Μαρίνος standby
As είναι όμως ο Μαρίνος standby

Οτι και να γινει παντως την επομενη πεμπτη,μεγαλυτερο μαθημα απτο πρωτο εξαμηνο Λουτσεσκου δεν υπαρχει για τον ΠΑΟΚτση.
Το τι γραφαμε απο Εστερσουντ μεχρι Δεκεμβρη και τι γραφαμε στο τελος της σεζον,ειμαστε για ζουρλομανδυα. Οταν σαν ΠΑΟΚτσης καεις απτον χυλο,φυσας και το γιαουρτι προφανως,ωστοσο καλο ειναι να μαθαινουμε απτο παρελθον,ποσο μαλλον το πολυ προσφατο
Το τι γραφαμε απο Εστερσουντ μεχρι Δεκεμβρη και τι γραφαμε στο τελος της σεζον,ειμαστε για ζουρλομανδυα. Οταν σαν ΠΑΟΚτσης καεις απτον χυλο,φυσας και το γιαουρτι προφανως,ωστοσο καλο ειναι να μαθαινουμε απτο παρελθον,ποσο μαλλον το πολυ προσφατο
Με την διαφορα οτι τοτε μιλαγαμε για μια υπο διαλυση ομαδα και τωρα υποτιθεται για ετοιμη ομαδα!Alastor έγραψε:Οτι και να γινει παντως την επομενη πεμπτη,μεγαλυτερο μαθημα απτο πρωτο εξαμηνο Λουτσεσκου δεν υπαρχει για τον ΠΑΟΚτση.
Κατι ασχετο με τον Αμπελ
Αυτα τα ματς ας ειναι οδηγος σε οσους περσι γραφαν πως με το ροστερ που ειχαμε δεν εκανε τιποτα ιδιαιτερο ο Λουτσεσκου και που μετα τη φυγη του γραφαν πως Σιγα τα κατορθωματα και Επιτελους θα δουμε μπαλα κτλ
Δεν ειναι τοσο απλα καποια πραγματα
Αυτα τα ματς ας ειναι οδηγος σε οσους περσι γραφαν πως με το ροστερ που ειχαμε δεν εκανε τιποτα ιδιαιτερο ο Λουτσεσκου και που μετα τη φυγη του γραφαν πως Σιγα τα κατορθωματα και Επιτελους θα δουμε μπαλα κτλ
Δεν ειναι τοσο απλα καποια πραγματα
- GREATANASTASIOS
Ας ελπισουμε ότι ειχε κακη βραδυα όπως ολη η ομαδα δεν θελω να κρινω ελπιζω στα καλλιτερα.
Στο μόνο που τον ψεγω, είναι ότι, θεώρησε αυτονόητο πως η ομάδα θα πεθάνει στο γήπεδο... Κ μένα δε μ άρεσαν οι αλλαγές, ιδίως του στοχ στο 80. Όμως η νοοτροπία που έβγαλε σε τέτοια ματς, η ομάδα κ πέρσι κ φέτος, μου δείχνει ότι εκεί είναι το πρόβλημα... Αποκλείονται στις λεπτομέρειες από Άγιαξ κ δε μπορούν να κάνουν κοντρόλ με Σλοβαν. Καθαρά θέμα προσέγγισης κ νοοτροπίας..
Επιπλέον, τι να έλεγε χθες;; ότι δε μου κάνουν 2-3 παίκτες κ θέλω άλλους;; τους στηρίζει τώρα στη στραβη, για να τους έχει μαζί του.. Κ ναι, για να αποκλείσει τέτοια ομάδα δε χρειάζεται να έχει πιο ποιοτικό ροστερ από αυτό.. Ο Ντιέγκο θα απέκλειε τον αγιαξ μόνος του και χθες έκανε γιόμα στο τέρμα.. Ο ΠΑΟΚ δεν έφαγε γκολ σε σετ παιχνίδι από Άγιαξ και χθες έφαγε γκολ από βολέ....
-
Πιστευα οτι στο ημιχρονο θα κανει κατι στην πλευρα του πελκα και του ζαμπα!αλλα δεν εκανε τιποτα !πολυ κακος χθες ,οπως και οι 2 προηγουμενοι!
Όλα καλά ρε μάστορα, λογικό να θέλεις χρόνο και θα τον έχεις εννοείται, αλλά αυτό με τον Σφιντέρσκι πίσω από τον Άκπομ δεν υπάρχει για κανένα λόγο.