Προετοιμασία - φιλικοί αγώνες 2019-2020

Συζήτηση για το βασικό στάδιο της προετοιμασιας, τις καθημερινές προπονήσεις και τους τραυματισμούς των παικτών
Άβαταρ μέλους
skalon

Re: Προετοιμασία - φιλικοί αγώνες 2019-2020

Δημοσίευση από skalon »

Αν και πολύ νωρίς ακόμα, εγώ βλέπω:

Πασχαλάκη
Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Γιαννούλη (Ροντρίγκεζ)
Ζαμπά, Αουγκούστο, Καντουρί, Ενρίκε
Μπίσεσβαρ, Ακπομ

Αυτή η 11άδα παίζει και το περσινό 4-2-3-1
soigol

Δημοσίευση από soigol »

Obdulio έγραψε:
sourmenetes έγραψε:Θα πιασουμε και τα σκαρια τωρα??
Και περυσι εκανε προετοιμασια και παλι 3-4 φορες εβγαινε εκτος.

Μακαρι λεω να βρηκε τη θεση του και να αποδωσει.Προς το παρον φαινεται αλλος παικτης στη θεση αυτη.
1.85 υψος εχει. Λες ενας τετοιου υψους παικτης να ειναι ευκολο σωματικα να παιξει στη γραμμη; Πρεπει να ειναι τερας (και εκ γενετης και δια της εκγυμνασης) για να το αντεξει. Ο Ζαμπα που ειναι, φτανει μολις το 1.78.

Φετος ο Καντουρι εκανε προετοιμασια αλλα γραμμη επαιζε συνεχως.
Ναι εντάξει, τον έχεις λατρεία αλλά φτάνει, δεν εξαρτάται από εμάς αν θα παίζει.........
spiridoula

Δημοσίευση από spiridoula »

Λιγο ηρεμα με τις κρισεις ποδοσφαιριστων με βαση τα φιλικα.Τη διετια 2011-2013 καλυτερος παικτης στα φιλικα της ομαδας ηταν ο Βertrand Robert.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

1. Τρομερο Βραζιλιανακι πηραμε. Ο Αγκουστο είναι ταμαμ κ για το σύστημα που θελει να εφαρμοσει ο κρασοπαραγωγος.
2. Κατσε κ Μισιτς πρεπει να φύγουν. Ουτε για αλλγες δεν κανουν. Είναι υποδεέστεροι των περσινων μας αλλαγων (Κανιας, Σαχοφ). Αν δεν προωθηθει καποιος απο την Κ19, για μενα στο 6 κ 8 χρειάζονται τουλαχιστον 4 κ αυτη τη στιγμη εχουμε 2 (Αγκουστο, Καντουρι) κ δεν ξερω τον Τσιγγαρα. Επειγόντως 2 χαφ.
Και αν γυρισει ο Μαου, ας πωληθεί καποιος το Δεκεμβρη.
3. Δνε χωράει στο αρχικό σχημα ο μεγας Μπίσεσβαρ, αλλα πιστευω να μπαίνει αλλαγη κ να αλλαζει το παιχνίδι.
4. Δυσανασχετησα με τον Ζαμπα ως δεξι χαφ. Εχει τρομερα προσόντα και φαίνονται οταν του δινεις χωρι μπροστσ. Εγιναν ομως καποιες κομπινες και βγηκε καποιες φορές κ σκοραρε. Αυτος ο παικτης ειναι για τσ. λ, οχι ομως δεξι χαφ να συγκλινει στο κεντρο. Απορω πως δεν τον εχει δοκιμασει εως τωρα τον Ζαμπα ως 2ο φορ.
5. Ενω ο Ενρικε με εμπειρια απο τη Ναντ παιζει καλύτερα στα χαφ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος mbison την Σάβ 06 Ιούλ 2019, 20:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

Από το Α ημίχρονο κρατώ την ποιότητα Ακπομ που εκτός από το γκολ ήταν και τακτικά πολύ καλός σε βαθμό που με εντυπωσίασε πως βρέθηκε κάποια στιγμή στην άμυνα μας και με δύναμη και ξεπέταγμα αλόγου προσπερνά και παίρνει την κατοχή στην περιοχή μας από τον αντίπαλο επιθετικό. Νομίζω ότι στα μέσα της χρονιάς θα δεχθούμε καλύτερη πρόταση από ότι είχαμε για Πρίγιο. Επόμενος που ξεχώρισε ήταν ο Μιχάι για την ηρεμία του και το καλό build up. Ενρίκε το παλεύει. Καλός επίσης στο Α' και ο Μάτος έδειξε άμεσα διαφορά η δεξιά πλευρά με την είσοδο του. Πολύ άχρωμο το κέντρο μας με τα δύο χάφ, δεν νομίζω να το ξαναδούμε μαζί.

Στο Β ημίχρονο έδεσε το κέντρο με Καντούρι και Ντούγκλας, ο οποίος αν και πιτσιρικάς 22χρονος μοιάζει σε ωριμότητα παιχνιδιού με 27χρονο, έκαναν την διαφορά σε σχέση με το Α'. Γαιτανίδης αρπάζει την ευκαιρία και πιστεύω ότι θα βρίσκεται σίγουρα στο ρόστερ είτε κανονικά είτε με ανεβοκατεβάσματα με την Κ19, και αν αρέσκεται ο Φερέιρα να βγάζει νεαρούς θα επενδύσει πάνω του, διαφορετικά θα είναι παίκτης της Κ19 και σε αποστολές της πρώτης αλλά σίγουρα θα είναι στο ρόστερ. Ζαμπά βελτιωμένος. Σβι και Λάμπρου που τους περίμενα δεν έδειξαν κάτι πέρασαν σχεδόν αόρατοι.

Ο μόνος που δεν πήρε ακόμη ευκαιρία στα δύο παιχνίδια ο Μελιό, ενώ φαίνεται ότι και ο Τσιγγάρας μάλλον θα τον περάσει και πολύ πιθανόν να μείνει και αυτός στο ρόστερ εναλλασόμενος με την Κ19.

Η άμυνα με Βαρέλα-Κρέσπο-Ινγκασον-Μιχάι δείχνει η πιο πλήρης γραμμή μας και αν λάβουμε υπόψη ότι άλλαξε προπονητής ίσως δούμε μάχες και να αλλάζουν και οι σταθερές.

Στόχ και Ζαμπά τα πρώτα εξτρέμ μας ενώ επιθετικό δίδυμο θα βγαίνει από την τετράδα Ακπομ, Σβι, Πέλκα, Μπίσε.

Στο τέρμα τα γνωστά, μένει λοιπόν για τα πρώτα επίσημα ο νευραλγικός χώρος του κέντρου ενώ και τα άκρα της άμυνας δεν φαίνεται να έχουν σταθεροποιηθεί καθώς εμένα δεν μου φαίνεται να βγαίνει η θέση αριστερά στον Ροντρίγκο και μάλλον ο Γιαννούλης προπορεύεται εκεί, ενώ δεξιά Μάτος-Ροντρίγκο και ίσως Λημνιός θα δίνουν μάχες.

Κάθε μέρα έχει πλέον ενδιαφέρον για το πως διαμορφώνονται οι σταθερές. Αργεί η Τσβόλε; :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

spiridoula έγραψε:Λιγο ηρεμα με τις κρισεις ποδοσφαιριστων με βαση τα φιλικα.Τη διετια 2011-2013 καλυτερος παικτης στα φιλικα της ομαδας ηταν ο Βertrand Robert.
Λιγα λογια για τον παιχταρα!!!!!!!!!

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
psiras67

Δημοσίευση από psiras67 »

αυτό που με στεναχωρεί περισοτερο είναι ο Ινγκασον, δεν έχει καμία σιγουριά στης μεταβιβάσεις ,και δεν μου δίνει καμία σιγουριά ούτε αμυντικά !
Όσο για τον στοχ πιστεύω ότι είναι για αριστερό εξτρέμ πάνω στην γραμμή .
Άβαταρ μέλους
Notorious4

Δημοσίευση από Notorious4 »

Εμένα αυτό που με ανησυχεί είναι ότι ο φερειραι θελει να δοκιμάσει το στυλ παιχνιδιού που ξέρει 4-4-2 σε μια ομάδα που εδώ και 3 χρόνια είναι στρωμένη για 4231. Είναι πρώτον κριμα να χαλάσει όλο αυτό και να γίνει νέα αρχή που πιθανόν να στοιχήσει την ομάδα. Το μόνο σίγουρο είναι όμως ότι δεν θα ευθύνεται ο προπονητής για οτιδήποτε αρνητικό συμβεί αλλά ο Μάριο.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Στο πρωτο ημιχρονο τι παιξαμε δηλαδη???
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

Notorious4 έγραψε:Εμένα αυτό που με ανησυχεί είναι ότι ο φερειραι θελει να δοκιμάσει το στυλ παιχνιδιού που ξέρει 4-4-2 σε μια ομάδα που εδώ και 3 χρόνια είναι στρωμένη για 4231. Είναι πρώτον κριμα να χαλάσει όλο αυτό και να γίνει νέα αρχή που πιθανόν να στοιχήσει την ομάδα. Το μόνο σίγουρο είναι όμως ότι δεν θα ευθύνεται ο προπονητής για οτιδήποτε αρνητικό συμβεί αλλά ο Μάριο.
Τι τρολιά; Βλέπω το άβαταρ του Στανόγεβιτς να ανησυχεί που ο Φερέιρα θέλει να παίξει 4-4-2; :lol: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Notorious4

Δημοσίευση από Notorious4 »

Δεν είναι τρολια φίλε μου. Από την πρώτη στιγμή ήμουν κατά του στανόγεβιτς γιατί και φυσιογνωμία φενόταν μυρωδιας.

@sourme πιστεύω κάνει μπαμ πως ο άνθρωπος έχει το 4-4-2 στο μυαλό του. Ξαναλέω όμως πως δεν τον κατηγορώ γιατί αυτή είναι η φιλοσοφία του.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Ευτυχώς που είναι ο τζελας και διαβάσαμε μια ήρεμη ανάλυση του πως παίξανε οι παίκτες.
Ευχαριστώ φίλε, όπως κ για το σκάουτινγκ όλης της χρονιας
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Ρε ξεκολειστε γαμοτο το ιδιο ακριβως πραγμα σχεδον επαιζε ο Λουτσεσκου. Παρα πολυ μικρη ειναι η διαφορα. Λες και παιζαμε με δεκαρι πριν και τωρα με δευτερο σεντερ φορ.

Κλαιν μαιν παλι Πελκα να πιεζει μπροστα θα δειτε.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Γιατί κάθεστε και ασχολείστε τόσο με τα φιλικά;
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Γιατι ειμαστε φιλικοι...
Κλειδωμένο