Tennis
- ΑποστόληςΑ
Re: Tennis
σδνα
Ο απόλυτος θρίαμβος! Η Μαρία Σάκκαρη πέταξε έξω με επιβλητικό τρόπο το Νο.5 του κόσμου και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Roland Garros!
Εκπληκτική η 25χρονη Ελληνίδα, ισοπέδωσε με 6-1, 6-3 σε μόλις 66 λεπτά τη Σοφία Κένιν και έφτασε για πρώτη φορά στην καριέρα της σε οκτάδα Grand Slam! Εκεί θα περιμένει τη νικήτρια του βραδινού αγώνα ανάμεσα στην περσινή νικήτρια Ίγκα Σβιόντεκ και τη νεαρή Μάρτα Κόστγιουκ.
Ο απόλυτος θρίαμβος! Η Μαρία Σάκκαρη πέταξε έξω με επιβλητικό τρόπο το Νο.5 του κόσμου και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Roland Garros!
Εκπληκτική η 25χρονη Ελληνίδα, ισοπέδωσε με 6-1, 6-3 σε μόλις 66 λεπτά τη Σοφία Κένιν και έφτασε για πρώτη φορά στην καριέρα της σε οκτάδα Grand Slam! Εκεί θα περιμένει τη νικήτρια του βραδινού αγώνα ανάμεσα στην περσινή νικήτρια Ίγκα Σβιόντεκ και τη νεαρή Μάρτα Κόστγιουκ.
Η Σάκκαρη προκρίθηκε στα προημιτελικά του Ρολάν Γκαρός, αποκλείοντας το νούμερο 5 (Σοφία Κένιν/ USA) της κατάταξης με 2-0.
Μεγάλη νίκη.
Μεγάλη νίκη.
Ποιος περιμενε να εχει η Ελλαδα ενα τενιστα και μια τενιστρια στους 8 του ρολαντ γκαρος την ιδια χρονια!!!
- john4serres
Εντάξει δεν είναι και κάτι το εξωπραγματικο.
Έναν τενιστα βγάλαμε τα τελευταία 30 χρόνια, ή 40. Δεν έχω ιδέα πόσα χρόνια είναι το τένις σαν δημοφιλής άθλημα.
Έναν τενιστα βγάλαμε τα τελευταία 30 χρόνια, ή 40. Δεν έχω ιδέα πόσα χρόνια είναι το τένις σαν δημοφιλής άθλημα.
Καταλαβαινεις οτι οι 2 σου προτασεις δεν συμβαδιζουν ε? Οταν δεν εχεις βγαλει ποτε τενιστα προφανως και ειναι εξωπραγματικο να εχεις ταυτοχρονα 2 στους 8.
- ΑποστόληςΑ
Για όσους δεν γνωρίζουν η μάνα της Μαρίας είναι η Αγγελική Κανελλοπούλου, η πρώτη (μάλλον) μεγάλη Ελληνίδα τενίστρια, που έφτασε μέχρι το Νο 43. Η Μαρία ήταν στο Νο 18 και απειλεί να σπάσει το ρεκόρ της Δανιηλίδου που πήγε έως το Νο 14.
H Σακκαρη σαν καριερα εχει ξεπερασει ηδη τη Δανιηλιδου.Η καταταξη πολλες φορες ειναι θεμα timing.
Αγγελική Κανελλοπούλου. Βαζελος περιοπης.ΑποστόληςΑ έγραψε:Για όσους δεν γνωρίζουν η μάνα της Μαρίας είναι η Αγγελική Κανελλοπούλου, η πρώτη (μάλλον) μεγάλη Ελληνίδα τενίστρια, που έφτασε μέχρι το Νο 43. Η Μαρία ήταν στο Νο 18 και απειλεί να σπάσει το ρεκόρ της Δανιηλίδου που πήγε έως το Νο 14.
εσείς πσνηγυριστε για τις νίκες της κόρης της...
για τον γαύρο της ανδρικής περίπτωσης δεν χρειάζονται λόγια. Κουνάω το κεφάλι όταν τον "προσκυνατε" με ρισπεκταρισμους κάθε είδους.
- PAOK_Antarctica
Δεν είναι λογική αυτή.
Δηλαδή δεν θα σεβαστείς το κατόρθωμα κάποιου επειδή... η μάνα του ήταν βάζελος;
Και που σταματάει αυτό;
Υδραυλικό με πατέρα γαύρο προσλαμβάνουμε;
Δηλαδή δεν θα σεβαστείς το κατόρθωμα κάποιου επειδή... η μάνα του ήταν βάζελος;
Και που σταματάει αυτό;
Υδραυλικό με πατέρα γαύρο προσλαμβάνουμε;
Δεν είναι γαύρος ο Τσιτσιπάς.Aye4 έγραψε: για τον γαύρο της ανδρικής περίπτωσης δεν χρειάζονται λόγια. Κουνάω το κεφάλι όταν τον "προσκυνατε" με ρισπεκταρισμους κάθε είδους.
- ΑποστόληςΑ
Στα ατομικά αγωνίσματα σέβεσαι τον κόπο και την ατομική βελτίωση του αθλητή που παλεύει μόνος του. Όποιος και να είναι, ότι ομάδα (ή κόμμα) να υποστηρίζει. Ο υγιής αθλητισμός αξίζει τον σεβασμό (και τον θαυμασμό) όλων μας.
Αμφότεροι έχουν εκφραστεί οπαδικα. Εάν το σηκώνει ο οργανισμός σας, εμένα δεν μου πέφτει λόγος...
- episimos73
Χανούμι δεν έχει δηλώσει ο Τσίτσι ή δεν θυμάμαι καλά;
Όχι ότι αλλάζει κάτι βέβαια αλλά κουβέντα να γίνεται.
Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτό που γράφει το sdna για τη σχέση της Σάκκαρη, πρώτη φορά το διάβασα. Δεν το ήξερα.
https://www.sdna.gr/politiko-deltio/lif ... igyrise-ti
https://www.sdna.gr/politiko-deltio/lif ... igyrise-ti
έχεις δίκιο... θολωσα βλέποντας τοση "αγαπη" που του δίνουν διαφορά υπεράνω αδέλφια μας και τον έκανα γαύρο. " ΑΕΚ για πάντα και μόνο " είναι μια απο τις πιο χαρακτηριστικές ομαδικές ατάκες του και τη βρίσκεις παντού στο ίντερνετ. καποιους τους νοιάζει κάποιους όχι.episimos73 έγραψε:Χανούμι δεν έχει δηλώσει ο Τσίτσι ή δεν θυμάμαι καλά;