Μεταγραφές Χειμώνα II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Re: Μεταγραφές Χειμώνα II

Δημοσίευση από desperando »

omerta76 έγραψε:O Τοσκιτσης στο twitter εγραψε για 1 απο τους Κουρμπελη Μαντσον και Μπεχαρανο του Παναιτωλικόυ
:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

omerta76 έγραψε:O Τοσκιτσης στο twitter εγραψε για 1 απο τους Κουρμπελη Μαντσον και Μπεχαρανο του Παναιτωλικόυ
Βάλε και Στέλιο Ηλιάδη στη λίστα να έχουμε όλη την αφρόκρεμα
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Μονο για Κουρμπελη ενδιαφερομαστε κ κατα δευτερον ισως για Μαντσον. Θελουν να φερουν γνωστη ελληνικης πραγματικοτητας και ετοιμο να μπει. Αν δεν ηταν ετσι, ηδη θα ειχαν φερει αλλον (ξενο).
Η Σαμπντορια που τον ειδε και προσφερει 1,5? Υποπτο.

Για να μην κραξω τους υπευθυνους, θα θεωρησω οτι με την αποκτηση Μαουριτσιο ειχαμε καλυψει ποθανη φυγη του Τσιμι (που απο περυσι εψαχναν να τον πουλησουν, διοτι δεν ειχε ''νουμερα''). Τον Κανιας παντα τον υποογιζουν λογω ηλικιας και συμβολαιου, δεν θελουν να τον απνεργοποιησουν.
Ο Κουρμπελης προεκυψε μετα και την αποφαση να μην συνεχισει ο Ζαμπρανο. Πιστευουν οτι μπορει να ανταποκριθει και στην αμυνα.

Δεν τα συμμεριζομαι ολα αυτα. Προσπαθω να κατανοησω το σκεπτικο τους που δεν χτυπανε ξενο εκτος σουπερ λιγκ.
Άβαταρ μέλους
axl4

Δημοσίευση από axl4 »

Gawain1978 έγραψε:Παιδια δε γραφω συχνα αλλα διαβαζω ανελλιπως πανω απο μια δεκαετια το φορουμ.(Ακομη γραφανε Πλατωνας και ArisK)
Ειμαι ενας απο αυτους τους 800-900 που ειναι μονιμως ονλαιν στο ΠΑΟΚμανια.....
Το paokmania χρειαζεται νεους transfermaniac,νεους Olivarez,νεους Κωστηδες κτλπ.
ΥΓ1: Josh τιποτα προσωπικο φιλε
ΥΓ2: Ελπιζω να περασει απο τους διαχειριστες
ΥΓ3: Ο κανονισμος για τα ποστς SUCKS.Θα επρεπε να εμπεριεχει και ενα "ή".Τοσα ποστς ή τοσους μηνες.Υποθετικα μιλωντας αν θελετε να περιορισετε την εγγραφη και τα ποστς των αλλοθρησκων πιο ευκολο θα ηταν με τον χρονικο περιορισμο.
Να σαι καλα αδελφέ με πηγες χρονια πίσω με tsipaoktsi, πιλότο, απαραδεκτο, Πλάτων κ ποσα αλανια ακόμα....

Και παίχτη-ες θα πάρουμε και πρωταθλημα θα παρουμε αλλα αγνα κ παοκτσηδικα...με το στανιο δηλαδή :lol: :opaokara:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος axl4 την Τρί 30 Ιαν 2018, 19:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Γκουγκλάρεις βίντεο κουρμπέλη και το μόνο που βγάζει είναι συνεντεύξεις....

:lol: :lol: :lol: :lol:

Αυτός μάλιστα είναι γνώστης του ελληνικού ποδοσφαίρου, από λόγια άλλο τίποτα....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος teod1980 την Τρί 30 Ιαν 2018, 19:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

Κάνω υπομονή, κρατιέμαι με νύχια και με δόντια να μην αρχίσω τα χάπια και τα σκληρά. Θα περιμένω και την αυριανή μέρα για την επίσημη λήξη της μεταγραφικής περιόδου για τον απολογισμό.
Θα ήθελα να πω όμως δυο πράγματα για τον Τσίμιροτ επειδή πολλοί αναφερθήκατε σ' αυτόν και πώς καλύπτεται το κενό:

1) Αν δει κανείς τα στατιστικά της ομάδας, θα διαπιστώσει ότι με Τσίμιροτ στην ενδεκάδα είχε 10+ περισσότερα κλεψίματα σε κάθε παιχνίδι. Όχι ότι και τα 10 ήταν του Τσίμιροτ, δικά του ήταν 2-4. Αλλά η συνολική λειτουργία της ομάδας στο συγκεκριμένο τομέα ήταν σαφώς καλύτερη με Τσίμιροτ. Επίσης είναι ο ΜΟΝΟΣ στατιστικός τομέας όπου ο ΠΑΟΚ υπερτερεί σε σημαντικό βαθμό του gay και της κούλας.

2) Όποιος έχει δει όλα τα ματς του ΠΑΟΚ, θα έχει διαπιστώσει ότι ο Μαουρίσιο και καλύτερος ήταν και περισσότερα μέτρα ανέβαινε στο γήπεδο, με Τσίμιροτ στην ενδεκάδα.

Περιττό να πω ότι προτιμώ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ, ακόμα και το Σωτήρη Μπαλάφα, αντί του καδρονιού της ζέλας. Καλύτερη λύση μάλλον θα ήταν ο Αντίλσον που έχει παίξει με τον Μαουρίσιο και θα προσαρμοζόταν άμεσα. Σε πολλούς είχε γίνει αντιπαθής ο Κλάους λόγω της αβάντας του χοντρού24. Τώρα που ο φλόκας προωθεί τον κουρμπέλη λες και θα πάρει μίζα από τη μεταγραφή του, ΔΕΝ γίνεται αντιπαθής ο ενλόγω φίντο ντίντο (copyright by Rizla);
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Mīngus έγραψε:
Βάλε και Στέλιο Ηλιάδη στη λίστα να έχουμε όλη την αφρόκρεμα
Εγώ Ζωγραφάκη θέλω
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Καλός ο Ζωγραφάκης αλλά με Ηλιάδη έχεις και ένα back up για δεξί μπακ
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

sic-4 έγραψε:
joshua έγραψε:Δηλαδη αν μετα την αποχωρηση Ζαμπρανο,βασικου μας στοπερ μεχρι το παιχνιδι με την αεκ,του Τσιμιροτ και του Κατσε,πιθανη αποκτηση μονο ενος χαφ,θα θεωρειται μεταγραφικη ενισχυση που θα μας βοηθησει στην κατακτηση του πρωταθληματος μετα απο 30+ χρονια?

ε ναι.. χωρις Κατσε που θα πας...
ρε Josh.. καλα που δεν εισαι γυναικα... δεν τολμω να φανταστω την γκρινια σου αν ειχες και περιοδο....
Σικ εδώ είσαι απαράδεκτος.
Όσο για την "γκρίνια" τις ίδιες ανησυχίες έχω κι εγώ. Μέχρι τώρα δεν τις πολυεξέφραζα γιατί είχαμε χρόνο. Τώρα δεν έχουμε.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

έλα ρε μινγκους με τον λευκο αμπουμπακάρι
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Σκαρταδος, Λαγωνιδης, Γκαρσια και ποσοι αλλοι παικταραδες στο 6,8
Νατχο, Νομποα για μιση σεζον δεν λογιζονται.
Κι εγω εψαξα για βιντεο Κουρμπελη κ μεεβγαλε απο football manager
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Dimitris_L4 έγραψε:Σε ποση ωρα θα σκασουν τα σεντονια για τον παιχταρα της αεκ και για την κακια ΠΑΕ ΠΑΟΚ...??
Ποιον παιχταρά από όλους :) :)

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Gawain1978 έγραψε: Ο Josh μπορει να αγαπαει την ομαδα και να ενδιαφερεται για το καλο της αλλα ΕΝΑ ειναι σιγουρο:
ΚΟΥΡΑΖΕΙ αφανταστα σε βαθμο αγανακτησης.Ειναι πολλες φορες που οταν δεν πανε καλα τα πραγματα στο ποδοσφαιρικο τμημα εγω πχ αποφευγω να μπαινω για να μην εκνευριστω παραπανω απο αυτα που τυχον θα διαβασω.
Το χειροτερο απο ολα ομως ειναι οτι ενω του την εχουν πει ειτε ομορφα και ωραια ειτε με μανουρες εκεινος συνεχιζει το βιολι του πραγμα που για μενα προσωπικα ειναι απαραδεκτο.
Γιατι?Γιατι πολυ απλα ΔΕΝ σεβεται τους αναγνωστες.
Και θελετε δεν θελετε ειναι παρα πολλοι οι αναγνωστες.Κι αυτοι ειναι ουσιαστικα που στηριζουν το paokmania.
Εσύ είσαι ο απαράδεκτος.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Θέλω να βρίσω τόσο πολύ που το μπαν που θα φάω θα είναι απ το internet oλάκερο όχι μόνο το paokmania
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Για να τα βαλουμε τα πραγματα σε μια ταξη..η καλυτερη λυση για μεταγραφη ιανουαριου ειναι να παρεις παιχτη που θα εχει αμεση προσαρμογή..ειτε να ξερει την ομαδα(βλεπε νατχο αλλα πολυ ακριβος) ειτε απο το ελληνικο πρωταθλημα..εγω ειμαι αυτης της αποψης...αρα σε εκεινη τη θεση εχουμε ως επιλογες τις εξης:κουρμπελη που προεκυψε λογω συνθηκων των βαζελων η μαντσον..και να σας πω και κατι στην τελικη...αυτοι οι 2 μαζι με σιμοες και μαουρισιο ειναι τα καλυτερα χαφ της λιγκας..
Εγω ευχομαι να πάρουμε κουρμπελη..εμενα προσωπικα μαρεσει παρα πολυ και μπορει να παιξει 2 θέσεις ανετα...στον βαζελο με τον ζεκα εκανε παπαδες...θυμηθειτε τον περσινο του 2ο γυρο...οχι τωρα που ειναι υπο διαλυση..
Αρκετα καλη γνωμη εχω και για μαντσον τον οποιο τον ειχα μπανισει στο αελ ατρομητος στο 0-0 απο κοντα και αναρωτηθηκα πως στον πουτσο εφερε τετοιο παιχτακι ο ατρομητος και εμεις παιζουμε με κανιας...
Θυμηθειτε οτι ενα γεναρη η αεκ ειχε παρει τον εμερσον απο την ξανθη και παραλιγο να παρει κουπα..σημασια εχει να παρεις παιχτη που αυριο το πρωι μπορει να παιξει...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”