Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Dimpatra

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι

Δημοσίευση από Dimpatra »

ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Παίδες, σοβαρά τώρα, μόλις χθες βράδυ έμαθα πως έχει κλείσει μεταγραφή αριστερού μπακ η ομάδα, με το μόνο στοιχείο πως είναι ξένος... Ξέρω, θα γελάσετε με το ..πλήθος πληροφοριών που σας δίνω, αλλά μάλλον είναι ότι πιο έγκυρο σας έχω δώσει μέχρι σήμερα...!!!
Πορκυ ζω για την στιγμή που θα σε πάρει συνέντευξη ο Περαίας και θα επιβεβαιώσει τους μεταγραφικους στόχους μας

Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Πορτογάλος είναι.

(luis rocha)
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

χαζευα προχθές το φόρουμ, παλιά τόπικς κ.α. Ε λοιπόν, στις...πρώτες του εμφανίσεις ο Πορκυ , εγραφε αναλύσεις σεντόνια, ανοιγε σοβαρότατα τόπικς , και γενικά ήταν μία σοβαρή φωνή με εμπεριστατωμένες απόψεις επί διαφόρων θεμάτων! Μετά ζήλεψε τη δόξα και εγινε ο γνωστός αγαπημένος Πόρκυ!
υ.γ και μην μου την πει κανας μοντ οτι είμαι οφ τόπικ, εδώ είναι το κατ εξοχήν τόπικ του Πόρκυ! :opaokara:
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

και μονο που δεν εδωσε ονομα, ποτε προσγειωθηκε, πληροφοριες παραπανω
εχω πεσει απο τα συννεφα...
πορκυ εντος ημερας κανε τα κουμαντα σου και μαθε τιποτα
μεταγραφικη χωρις πορκυ ,φαι χωρις αλατι
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Πιο αριστερό μπακ κλείσαμε τελικά;
Άβαταρ μέλους
Chuck Norris

Δημοσίευση από Chuck Norris »

Προφανώς και ξέρει παραπάνω , αλλά πιστεύω πως λόγο του λάθους που έκανα ξεχνώντας να τον ενημερώσω κατά το ανοιγμα του τόπικ , για αντίποινα δεν μας λέει λεπτομέρειες όπως έκανε με επιτυχία εδώ και πόσα χρόνια
Dimpatra

Δημοσίευση από Dimpatra »

Κανονικά το τοπικ κάθε μεταγραφικής περιόδου πρέπει να το ανοίγει ο Πορκυ

GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

Πολλα τα σεναρια για το αριστερο μπακ, διαλεχτε ενα και γραψτε αρθρα επι αρθρων, το ιδιο κανουν και οι αλλοι

Θα ειναι απο την πατριδα του προπονητη μας, νεος και ανερχομενο αστερι;;

Θα ειναι και αυτος αλλο ενα μανατζεροδωρο του μπαρμπαΛουτσου εκ Ρωσιας;;

Θα ειναι επιστροφη που κανει ριμα με την περιστροφη;;

Θα παιξει τελικα ο Γαλλος για να αποδειξει οτι δεν ειναι κορμορανος;;

Θα αναγκαστει το ΠΑΟΚτσακι απο την Πορτογαλια θα βγαλει τα καστανα απο την φωτια μεχρι να κρεμασει τα ποδοσφαιρικα του παπουτσια;;
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Ο Leveque διάβασα ότι είναι ειλημμένη απόφαση να μην αποδεσμευθεί τώρα, αλλά να του δώσουν μία τελευταία ευκαιρία μέχρι το καλοκαίρι. Αυτός όμως θα επιστρέψει Μάρτιο και ίσως να αγωνιστεί τον Απρίλη. Μέχρι τότε θα έχουμε παίξει 12 από τις 15 αγωνιστικές της SL του και κατά 95% το πρωτάθλημα θα έχει κριθεί. Αλλά και στο κύπελλο θα έχουν απομείνει οι δύο ημιτελικοί και ο τελικός. Επομένως θα χρειαστούμε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ αριστερό μπακ που είτε θα απαλλάξει τον Vieirinha από τα αμυντικά του καθήκοντα, είτε (αν δεν πείσει) θα είναι back-up.
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Παίδες, σοβαρά τώρα, μόλις χθες βράδυ έμαθα πως έχει κλείσει μεταγραφή αριστερού μπακ η ομάδα, με το μόνο στοιχείο πως είναι ξένος... Ξέρω, θα γελάσετε με το ..πλήθος πληροφοριών που σας δίνω, αλλά μάλλον είναι ότι πιο έγκυρο σας έχω δώσει μέχρι σήμερα...!!!
Αρα επιστρεφει ο Γιαννουλης απο Ατρομητο
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Dimpatra έγραψε:
Πορκυ ζω για την στιγμή που θα σε πάρει συνέντευξη ο Περαίας και θα επιβεβαιώσει τους μεταγραφικους στόχους μας

:lol: :lol: :lol: :lol:
Ντιμ...κι ο Περαίας φυσικά με το ίδιο όνειρο-στόχο ζωής ζει... :D :opaokara: :opaokara:
Alastor έγραψε:
Αρα επιστρεφει ο Γιαννουλης απο Ατρομητο
Λίγο σεβασμό σας παρακαλώ πολύ... :evil: :P
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Ε ναι! Εντάξει, είπαμε, μπινελίκι σε προπονητή, παίχτες, Γιώργη, Μιχελ! Ο ΠΟΡΚΥ όμως είναι η λεπτή (τώρα Πορκυ και ... λεπτότης θα πει κανείς πώς κολλάνε) διαχωριστική γραμμή ... :nairepaok: :nairepaok:
tzoker

Δημοσίευση από tzoker »

Ανταλλαγη Κλαους-Λεοβατς θελουν οι Ισραηλινοι.Το βρηκαμε τον επιθετικο.Μενουν δυο θεσεις ακομα.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Μη τσιμπάμε σε χαζομάρες....
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Ο Leveque διάβασα ότι είναι ειλημμένη απόφαση να μην αποδεσμευθεί τώρα, αλλά να του δώσουν μία τελευταία ευκαιρία μέχρι το καλοκαίρι. Αυτός όμως θα επιστρέψει Μάρτιο και ίσως να αγωνιστεί τον Απρίλη. Μέχρι τότε θα έχουμε παίξει 12 από τις 15 αγωνιστικές της SL του και κατά 95% το πρωτάθλημα θα έχει κριθεί. Αλλά και στο κύπελλο θα έχουν απομείνει οι δύο ημιτελικοί και ο τελικός. Επομένως θα χρειαστούμε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ αριστερό μπακ που είτε θα απαλλάξει τον Vieirinha από τα αμυντικά του καθήκοντα, είτε (αν δεν πείσει) θα είναι back-up.
Κατά την άποψη μου, εκπεφρασμένη και καταγεγραμμένη ήδη απ τα μέσα Σεπτέμβρη ακόμα, κατά 95% το φετινό Πρωτάθλημα θα κριθεί μόνο μετά την προτελευταία αγωνιστική, στο δε 100%, μόνο μετά το τέλος της τελευταίας του, καθότι είναι πολύ ανταγωνιστικό, με όσα βλέπουμε έως τώρα και δεν υπάρχει κάποιος που να μπορεί να ξεχωρίσει!
"Αγκαλίτσα" θα πάμε και οι τρεις συνδιεκδικητές ως το τέλος, με ατρόμαχτο και μάλλον νιώνιο στα "κοντά σιμά"...

Γι αυτό χρειαζόμαστε άμεσα αριστερή μπακάρα 1ης τάξεως κι όχι ημίμετρα, με επιστροφές νεαρών, οι οποίοι πιθανά δεν υπολογίζονταν στην αρχή της χρονιάς, όπως έγινε πέρσι με Χατζηησαϊα και Κάτσε, ως στόπερ & αμυντικό χαφ!!!

Επίσης χρειαζόμαστε και στόπερ αντάξιο του Ζαμπράνο στα χαρακτηριστικά του και φορ, άλλων χαρακτηριστικών αυτών του Πρίγιο, με τον τελευταίο φυσικά να μένει στην ομάδα, εκτός μόνο αν καλυφθεί στο 100% η ρήτρα του!!!!
Τότε φυσικά θα χρειαστεί να αποκτηθεί ΚΑΙ ένας ψυχρός killer σαν αυτόν και όχι μόνο ένας φορ, ειδικά αφού ο Μύστα "άργησε" να επανέλθει και όπως είδαμε χθες απ τον λίγο χρόνο συμμετοχής του, υπολογίζεται σαν εξτρέμ...

Όλα τα παραπάνω, πάντα κατά την προσωπική μου άποψη, αν θέλουμε να μείνουμε ζωντανοί διεκδικητές φέτος!!!!

:nairepaok:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”