Να τον διώξουμε ρε φίλε τον Ρευ αν είναι αφού είναι τόσο κακός τι τον κρατάμε; Όσο για τον Πασχάλακης ο πάγκος καλό θα του κάνει νομιζωDemir έγραψε:εκει την μπαλα η την αφηνεις η την στελνεις πλαγιο.. εγκλημα και κριμα για σενα ,γιατι μεχρι τωρα ησουν τοπ.. συνεχισε γερα και ασε να σκουζουν..ποιος ρευ.. που οτι παει μεσα γραφει? βαλτε κ δειτε βιντεο της προπονησης.. αν τον βγαλεις τωρα τον πασχαλακη ,τον εκαψες... να τον βγαλεις γιατι?? για ενα λαθος?? δηλαδη τον κανιας και τον βαρελα σημερα πρπεει να τους διακοψουν το συμβολαιο?? ελεος...
31.Αλέξανδρος Πασχαλάκης
-
Re: 31.Αλέξανδρος Πασχαλάκης
- Μπαρκαρούτσος
Είναι ένας τερματοφύλακας του 6-7 και παίζει συνήθως εκεί. Αυτό είναι το ταβάνι του διότι δεν βελτιώθηκε εδώ και ένα χρόνο καθόλου με τις εξόδους ούτε και στο παιχνίδι με τη μπάλα στα πόδια. Τις δύο κυριότερες αδυναμίες του.
Για τον τριτοτέταρτο ΠΑΟΚ είναι καλός, για τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ και του Ch. league χρειάζεται ένας έμπειρος και ποιοτικός σε αυτή τη θέση
Για τον τριτοτέταρτο ΠΑΟΚ είναι καλός, για τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ και του Ch. league χρειάζεται ένας έμπειρος και ποιοτικός σε αυτή τη θέση
Είναι ένας τερματοφυλακας του πόσο δεν ξερω που παίζει στο 9 τ τελευταίο χρόνο.
Το ότι σμρ στοίχησε σε μεγάλο βαθμό τη πρόκριση είναι άσχετο με την συνολική ανάλυση αγώνων.
Το ότι σμρ στοίχησε σε μεγάλο βαθμό τη πρόκριση είναι άσχετο με την συνολική ανάλυση αγώνων.
-
εαν οι εμφανισεις του πασχαλακη στον ΠΑΟΚ ηταν του 6-7 , μαλλον κατι σε μιξη σουπερμαν μπατμαν πρεπει να ειναι οι τερματοφυλακες του 9ioanmits έγραψε:Είναι ένας τερματοφύλακας του 6-7 και παίζει συνήθως εκεί. Αυτό είναι το ταβάνι του διότι δεν βελτιώθηκε εδώ και ένα χρόνο καθόλου με τις εξόδους ούτε και στο παιχνίδι με τη μπάλα στα πόδια. Τις δύο κυριότερες αδυναμίες του.
Φίλε είναι τόσο κακός στις εξόδους και στο παιχνίδι με τη μπάλα στα πόδια που το 9αρι που είναι στις αποκρούσεις και στα τετ ατ τετ κατεβάζει το Μ.Ο. του
Είμαι πρωην τερματοφύλακας και το βλέπω πιο συνολικά
Είμαι πρωην τερματοφύλακας και το βλέπω πιο συνολικά
- ΑποστόληςΑ
Η στενοχώρια μας είναι τόσο μεγάλη που ψάχνουμε παίκτες να ρίξουμε το φταίξιμο, μπας και ξελαφρώσουμε. Έκανε ένα μεγάλο λάθος, πάει και τελείωσε.
Με την Spartac απέκρουσε πέναλτυ και κράτησε τη νίκη, όπως και στη Λισσαβώνα.
Κάποιοι περιμένουν μάλλον την ευκαιρία να μηδενίσουν τους παίκτες μας.
Με την Spartac απέκρουσε πέναλτυ και κράτησε τη νίκη, όπως και στη Λισσαβώνα.
Κάποιοι περιμένουν μάλλον την ευκαιρία να μηδενίσουν τους παίκτες μας.
Δεν πρόκειται να σε κατακρίνω για αυτό το μάτς, ακόμα και αν στοίχισες της πρόκριση σήμερα. Ένα συγγνώμη περίμενα απλά στο τέλος του ματς απο σενα, ψιλά γράμματα θα μ πει κάποιος βέβαια αλλά δεν το άκουσα. Πρέπει να καθαρίσεις με κάποιον τρόπο το μυαλό σου και να κοιτάξεις μπροστά, γιατί μέχρι τώρα έκανες αρκετά καλά μάτς(αν εξαιρέσεις το πρώτο με βασιλεία)..κριμα για σήμερα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος george188 την Πέμ 30 Αύγ 2018, 00:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
παιδιά όσο κι αν δε το καταλαβαίνετε, ο πασχαλάκης είναι ένας μέτριος & ασόβαρος τερματοφύλακας που δε μπορεί να σταθεί σε καμία ομάδα & απλά του έκατσε τώρα αυτή η συγκυρία δεν είναι ούτε η πρώτη φορά ούτε και η τελευταία φορά που κάνει τέτοιο λάθος. Αν θες να κάνεις μεγάλη ομάδα απο τη θέση 1 ξεκινάς και ο παίχτης που θα πάρεις εκεί ΔΕΝ θα κάνει τέτοια λάθη ούτε για αστείο....
Υ.Γ. Δε τα λέω αυτά τώρα, που έγινε οτι έγινε, τα έλεγα απο πριν...γιατί στη θέση αυτή τη γαμημένη έχω δει τον μιχόπουλο να τρώει τα πιο απίθανα γκολ και με πονάει....
Υ.Γ. Δε τα λέω αυτά τώρα, που έγινε οτι έγινε, τα έλεγα απο πριν...γιατί στη θέση αυτή τη γαμημένη έχω δει τον μιχόπουλο να τρώει τα πιο απίθανα γκολ και με πονάει....
- Μπαρκαρούτσος
ΑποστόληςΑ έγραψε:Κάποιοι περιμένουν μάλλον την ευκαιρία να μηδενίσουν τους παίκτες μας.
Ορίστε, μην ψάχνεις, σ'το λέει μόνος του:
Ζαντός έγραψε:Rorschach έγραψε:πρεπει να υπαρχει μια αφορμη για να γραψω κατι
Το τατουάζ στο σώμα κάθε μίρλα.
Παιδες κρινουμε συνολικα την προσφορα!επαιξε μεγαλο ρολο για να φτασουμε να παιξουμε σημερα. Ξεκολλατε! δεν υπαρχει τερματας που να μην κανει χοντρο λαθος!
- navigator11
Μας στοίχισε μια πρόκριση, που, δίχως αυτόν, το πιθανότερο δε θα διεκδικούσαμε χτες. Είναι τίμιο και παντελονάτο να το θέτουμε σε αυτήν τη βάση.
- nikos_algio
Δεν ήμουν στο γήπεδο σήμερα και το είδα σε καφετέρια. Δίπλα καθόταν ένας τύπος γύρω στα 50 που μάλλον ήταν οπαδός της μπενφικα και για ξεκάρφωμα φορούσε φανέλα ΠΑΟΚ.
Σταυρωνε κάθε παίχτη μας σε κάθε ευκαιρία και το μεγάλο του άχτι ήσουν εσύ γίγαντα Πασχαλακης. Σε μια φάση, αρχισε να σε βρίζει χυδαία και με ανάγκασε να ασχοληθώ μαζί του και να του απαντήσω :
-Όταν κατέβαζε ρολά και σε έφερε ως εδώ ηταν παιχταράς και μέσα σε 10 λεπτά έγινε άχρηστος;
-Όχι εγώ πάλι τον έβριζα, μου λέει
-ΠΑΟΚ είσαι, τον ρωτάω
-Κάτσε που δε θα μπεις ομίλους εξαιτίας του και άσε με εμένα, το βρήκαμε τώρα δεν μπορούμε να πούμε ούτε τα λαθη
-Μάλλον δεν έχεις μάθει να κρίνεις χωρίς να βρίζεις μάνες, και ναι για μένα οποίος φοράει τα ασπρόμαυρα όχι απλά είναι ο καλύτερος παίχτης αλλά τον σέβομαι
(ψέλλισε κάτι ακόμα αλλά δεν μπορούσα να δώσω σημασία και δεν ασχολήθηκα άλλο... Απλά ξενερώνω με κάποιους συνοπαδους.)
Άνθρωποι είναι οι ποδοσφαιριστές, θα κάνουν και λάθη. Υπάρχουν μεγάλα και μικρά λάθη, εξαρτώνται από το πόσο κομβικό είναι το παιχνίδι, ποια στιγμή θα γίνει, ακομα και από τη θέση. Μπράβο σε όποιον χειροκρότημα σε ένα ελεύθερο που βγήκε πλάγιο άουτ λίγες στιγμές μετά το λάθος, αυτά μας ξεχωρίζουν από τους υπόλοιπους και δείχνουν ότι είναι λάθος χαρακτηρισμοι κάτι νεοπλουτοι κλπ.
ΥΓ. Δεν γράφω συχνά, ελπίζω να μην κούρασα.
ΥΓ2. Είναι πολύ άδικο αυτό που χτίζεται να μην έχει την ΑΠΟΛΥΤΗ στήριξη όλων μας.
Σταυρωνε κάθε παίχτη μας σε κάθε ευκαιρία και το μεγάλο του άχτι ήσουν εσύ γίγαντα Πασχαλακης. Σε μια φάση, αρχισε να σε βρίζει χυδαία και με ανάγκασε να ασχοληθώ μαζί του και να του απαντήσω :
-Όταν κατέβαζε ρολά και σε έφερε ως εδώ ηταν παιχταράς και μέσα σε 10 λεπτά έγινε άχρηστος;
-Όχι εγώ πάλι τον έβριζα, μου λέει
-ΠΑΟΚ είσαι, τον ρωτάω
-Κάτσε που δε θα μπεις ομίλους εξαιτίας του και άσε με εμένα, το βρήκαμε τώρα δεν μπορούμε να πούμε ούτε τα λαθη
-Μάλλον δεν έχεις μάθει να κρίνεις χωρίς να βρίζεις μάνες, και ναι για μένα οποίος φοράει τα ασπρόμαυρα όχι απλά είναι ο καλύτερος παίχτης αλλά τον σέβομαι
(ψέλλισε κάτι ακόμα αλλά δεν μπορούσα να δώσω σημασία και δεν ασχολήθηκα άλλο... Απλά ξενερώνω με κάποιους συνοπαδους.)
Άνθρωποι είναι οι ποδοσφαιριστές, θα κάνουν και λάθη. Υπάρχουν μεγάλα και μικρά λάθη, εξαρτώνται από το πόσο κομβικό είναι το παιχνίδι, ποια στιγμή θα γίνει, ακομα και από τη θέση. Μπράβο σε όποιον χειροκρότημα σε ένα ελεύθερο που βγήκε πλάγιο άουτ λίγες στιγμές μετά το λάθος, αυτά μας ξεχωρίζουν από τους υπόλοιπους και δείχνουν ότι είναι λάθος χαρακτηρισμοι κάτι νεοπλουτοι κλπ.
ΥΓ. Δεν γράφω συχνά, ελπίζω να μην κούρασα.
ΥΓ2. Είναι πολύ άδικο αυτό που χτίζεται να μην έχει την ΑΠΟΛΥΤΗ στήριξη όλων μας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nikos_algio την Πέμ 30 Αύγ 2018, 00:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.