Aleksandar Stanojevic
- hasio_john
Re: Aleksandar Stanojevic
Sick Bastard έγραψε:Προτείνω ψυχραιμία.
Ο Stanojevic όταν ήρθε, δήλωσε αυτολεξεί, ότι ξέρει τα πάντα για τον ΠΑΟΚ.
Δεν ξέρω πως το εννοούσε, αλλά αποδείχτηκε ότι δεν ήξερε πράγματα για το ρόστερ πχ, γιατί και οι πιο άμπαλοι
των αμπάλων ξέρουν/ήξεραν ότι 4-4-2 αυτός ο ΠΑΟΚ έτσι όπως είναι δομημένος δεν μπορεί να το παίξει, καλά καλά ούτε όπως το έπαιξε η Λέστερ την προπερσινη σεζόν (η 4αδα της άμυνας 10 μέτρα απ τον Σμάιχελ και οι δύο επιθετικοί
10 μέτρα κάτω απ τη σέντρα).
Το ζητούμενο, δεν είναι τίποτα άλλο απ το πρωτάθλημα.
Δεν με νοιάζει αν η ομάδα δέσει, μπορεί να μη δέσει και να το πάρει; Θα είναι υπέροχα. Ας παίξει ότι θέλει, όπως θέλει, όπως του αρέσει, ας δει όποια λάθη υπάρχουν κι ας τα διορθώσει. Χρόνος υπάρχει, δεν ξέρω αν υπάρχει υπομονή μέχρι να υπάρχει ένα τελικό αποτέλεσμα. Όταν λέω υπομονή για το τελικό αποτέλεσμα το οριοθετω, σαν την τελευταία μέρα των μεταγραφών, με την ομάδα περασμένη στους ομίλους του CL και με μόνο νίκες στο πρωτάθλημα αν έχει ξεκινήσει.
Εκεί τελειώνουν και η υπομονή και οι όποιες δικαιολογίες για την οικοδόμηση του ρόστερ κι αρχίζουν, όπως είπε κι ο Μαλεζάς πρόσφατα, τα έργα.
Τα φιλικά δεν πρέπει και δεν μπορεί να μας νοιάζουν.
Το χω ξαναγράψει. Η επικοινωνιακή εμμονή με το 4-4-2 μου θυμίζει έντονα την επικοινωνιακή εμμονή
με το ''δεν κάνει τακτική'' του Στέφενς. Και αυτό δεν είναι καλό μαντάτο. Δεν είναι δικαιολογία ή καθοριστικός παράγοντας, αλλά δε βοηθάει κιόλας.
Φοβάμαι, ότι αν τα επίσημα αποτελέσματα δεν τον βοηθήσουν, η χτεσινή του δήλωση περί αλλαγής του συστήματος, θα οριοθετηθεί σαν την αρχή του τέλους του σύντομου πέρασμά του απ τον ΠΑΟΚ.
Οταν η ομαδα-Ε.Ο. αυτη τη στιγμη που μιλαμε εχει ροστερ που η αξια του ειναι σχεδον διπλασια απο του δικου μας,δε μπορουμε να απαιτουμε την κατακτηση του πρωταθληματος,να το εχουμε στοχο ναι,να μιλαμε γιαυτο ναι,αλλα απαιτηση οχι.
Οταν επισης (οπως εγραψε και ο seaman) ολα τα παιχνιδια μας θα τα δωσουμε στο λεκανοπεδιο με μια σταση Λαρισα και αλλη μια Λαμια,αυτοματα μειωνονται οι οποιες πιθανοτητες.
Βεβαια ακομα δεν εχουν τελειωσει οι μεταγραφες,θα επανελθω μετα το τελος τους,αυτη τη στιγμη ομως ακομα και σε ενα πενηνταρισιο πρωταθλημα οι πιθανοτητες μας ειναι αρκετα λιγοτερες απο αυτες του γαυρου.
Το ότι η δήθεν χρηματιστηριακη αξία των παικτών του gay, δεν συμβαδίζει με την πραγματική αξία δεν μετράει;
Πχ ο ρετσος κάνει 12 μύρια;
SM-G935F
SM-G935F
- ΑποστόληςΑ
Ηρεμήστε ρε όλοι...ο άνθρωπος ήταν ξεκάθαρος...μπορεί να χρειαστεί ν αλλάξουμε σύστημα...τέλος το 4-4-2...επιστροφή στα γνωστά είπε....3-4-3.........
- Sick Bastard
Καταλαβαίνω πως το λες και τι εννοείς, αν κι ως προς την κοστολόγηση έχω μερικές αμφιβολίες/διαφωνίεςobanebane έγραψε:
Οταν η ομαδα-Ε.Ο. αυτη τη στιγμη που μιλαμε εχει ροστερ που η αξια του ειναι σχεδον διπλασια απο του δικου μας,δε μπορουμε να απαιτουμε την κατακτηση του πρωταθληματος,να το εχουμε στοχο ναι,να μιλαμε γιαυτο ναι,αλλα απαιτηση οχι.
Οταν επισης (οπως εγραψε και ο seaman) ολα τα παιχνιδια μας θα τα δωσουμε στο λεκανοπεδιο με μια σταση Λαρισα και αλλη μια Λαμια,αυτοματα μειωνονται οι οποιες πιθανοτητες.
Βεβαια ακομα δεν εχουν τελειωσει οι μεταγραφες,θα επανελθω μετα το τελος τους,αυτη τη στιγμη ομως ακομα και σε ενα πενηνταρισιο πρωταθλημα οι πιθανοτητες μας ειναι αρκετα λιγοτερες απο αυτες του γαυρου.
καταλαβαίνω την ουσία του πιστεύω.
Αλλά bane μου, δεν πάει άλλο. Πέρυσι χάθηκε για μία νίκη ουσιαστικά και ξεκινήσαμε με -3.
Το ανόητο-επιχείρημα ''κι ο Κόκκαλης πέντε χρόνια έκανε να πάρει πρωτάθλημα'' μας τελείωσε και χρονικά
πέραν του ότι ήταν τελειωμένο και μαλωμένο με τη λογική εξαρχής.
Η ομάδα μια χαρά έτοιμη είναι, θέλει ''πινελιές ποιότητας'' που νομίζω έχουν ήδη γίνει, εγώ είμαι ευχαριστημένος
με τις μεταγραφές μας, περιμένω όμως κι άλλες.
Δεν βλέπω ποιές άλλες δικαιολογίες υπάρχουν για να μην είναι απαίτηση.
Δεν δέχομαι το λεκανοπέδιο και τη Λαμία ως τέτοιες.
Δεν ξέρω αν ο σύλλογος ΠΑΟΚ είναι έτοιμος και πορωμένος για την κατάκτηση.
Δηλαδή αν ο καθένας που δουλεύει στην ΠΑΕ δουλεύει γι αυτό τον στόχο.
pilotos έγραψε:Το ότι η δήθεν χρηματιστηριακη αξία των παικτών του gay, δεν συμβαδίζει με την πραγματική αξία δεν μετράει;
SM-G935F
https://www.transfermarkt.com/panagioti ... ler/324351
Eδω 2,5 γραφει,τα 12 γιατι τα εγραψες,για τις εντυπωσεις μηπως;
Το συγκεκριμενο σαιτ ειναι οτι πιο αξιοπιστο παγκοσμιως,και μη μου αρχισετε τα περι μανατζερς,δεν θα παρω.
https://www.transfermarkt.com/paok-thes ... on_id/2017
https://www.transfermarkt.com/olympiako ... on_id/2017
Αυτα ειναι τα ροστερ,να τα δουμε και μετα τα οριστικα ξεσκαρταρισματα αλλα και τις οποιες προσθηκες.
Το έγραψα γιατί ξέρουν να πουλάνε, ενώ εμείς απαξιώνουμε εύκολα.obanebane έγραψε:pilotos έγραψε:Το ότι η δήθεν χρηματιστηριακη αξία των παικτών του gay, δεν συμβαδίζει με την πραγματική αξία δεν μετράει;
SM-G935F
https://www.transfermarkt.com/panagioti ... ler/324351
Eδω 2,5 γραφει,τα 12 γιατι τα εγραψες,για τις εντυπωσεις μηπως;
Το συγκεκριμενο σαιτ ειναι οτι πιο αξιοπιστο παγκοσμιως,και μη μου αρχισετε τα περι μανατζερς,δεν θα παρω.
https://www.transfermarkt.com/paok-thes ... on_id/2017
https://www.transfermarkt.com/olympiako ... on_id/2017
Αυτα ειναι τα ροστερ,να τα δουμε και μετα τα οριστικα ξεσκαρταρισματα αλλα και τις οποιες προσθηκες.
SM-G935F
Αυτο δεκτο,οπως και να εχει ομως ο καθρεφτης ειναι το γηπεδο,εγω δεν ειδα κανενα κοροιδο ευρωπαιο να τους δινει τα λεφτα του και ο παιχτης να μην παιζει.
Μιραλας,Μητρογλου,Μανωλας,Σαμαρης, αυτοι ειναι που μου ερχονται προχειρα και τους γεμισαν τα ταμεια.
Ειναι κανενας απο αυτους σαπακι;
Οκ το τσ.λ δινει υπεραξια,για παραδειγμα αν παιζαμε τσ.λ θα ειχαμε πουλησει απευθειας τον Λουκας στον βενγκερ και θα ειχαμε παρει ολο το πακετο,αυτο δε σημαινει οτι οι δικοι μας δεν ξερουν να πουλανε.
Δεν καταλαβαινω που το πας.
Τους εχουμε πλησιασει πολυ,η μεγαλη ευκαιρια χαθηκε φετος που ειχαν το χειροτερο ροστερ της ιστοριας τους.
Εμεις ομως αντι για φορ φεραμε τα γουστα του μικρου,να τα λεμε ολα.
Ας περιμενουμε να δουμε τα ροστερ ολοκληρωμενα,και να μιλησουμε με δεδομενα πια.
Μιραλας,Μητρογλου,Μανωλας,Σαμαρης, αυτοι ειναι που μου ερχονται προχειρα και τους γεμισαν τα ταμεια.
Ειναι κανενας απο αυτους σαπακι;
Οκ το τσ.λ δινει υπεραξια,για παραδειγμα αν παιζαμε τσ.λ θα ειχαμε πουλησει απευθειας τον Λουκας στον βενγκερ και θα ειχαμε παρει ολο το πακετο,αυτο δε σημαινει οτι οι δικοι μας δεν ξερουν να πουλανε.
Δεν καταλαβαινω που το πας.
Τους εχουμε πλησιασει πολυ,η μεγαλη ευκαιρια χαθηκε φετος που ειχαν το χειροτερο ροστερ της ιστοριας τους.
Εμεις ομως αντι για φορ φεραμε τα γουστα του μικρου,να τα λεμε ολα.
Ας περιμενουμε να δουμε τα ροστερ ολοκληρωμενα,και να μιλησουμε με δεδομενα πια.
Αυτό ακριβώς ήταν το ποιντ μου.
Ας περιμένουμε λίγο να συμπληρωθεί το παζλ.
Θεωρώ ότι θα γίνουν οι κινήσεις που πρέπει.
Τώρα αν αυτό το υλικό, γίνει ομάδα, είναι πάρα πολλοί οι παράγοντες που επηρεάζουν την μίξη.
Παρόλα αυτά, αν το πράγμα πάει στα ίσια, τολμώ να πω, ότι ναι είμαστε φαβορί. Στα ίσια εννοώ, όχι μόνο τις κατά ημών διαιτησίες, αλλά και τις υπέρ αυτών... Γιατί πολλές φορές τους έσωσαν τα σημαιάκια.
SM-G935F
Ας περιμένουμε λίγο να συμπληρωθεί το παζλ.
Θεωρώ ότι θα γίνουν οι κινήσεις που πρέπει.
Τώρα αν αυτό το υλικό, γίνει ομάδα, είναι πάρα πολλοί οι παράγοντες που επηρεάζουν την μίξη.
Παρόλα αυτά, αν το πράγμα πάει στα ίσια, τολμώ να πω, ότι ναι είμαστε φαβορί. Στα ίσια εννοώ, όχι μόνο τις κατά ημών διαιτησίες, αλλά και τις υπέρ αυτών... Γιατί πολλές φορές τους έσωσαν τα σημαιάκια.
SM-G935F
- buffalobill4
Ολοι γουσταρουν την πεπατημενη. Το "βάλτους ρε οπως ξερουνε". Βέβαια ετσι δεν θα εβγαινε ποτε το 4231 και το 433 που τωρα ολοι λεμε πως είναι το ιδανικο για το ροστερ που έχουμε. Οσο και αν εχει δει ο προπονητής την ομάδα, αν δεν δοκιμασει δια ζωσης την τακτικη του δε θα πειστεί. Εκτος και αν ειναι πραγματικος αχυράνθρωπος. Υπαρχει καλυτερη περιοδος δοκιμων τακτικων και παικτων απο τα φιλικά; Δηλαδη ποιος ο λογος ύπαρξης τους;
Πίστευα πως θα παραηταν σερβος και θα κολλούσε σε κατι αλλα οι δηλωσεις του μου δειχνουν ανθρωπο διαλλακτικο. Τωρα αν είναι και καλος προπονητης θα φανει στην πορεια. Πάντως τυφλος ή προσκολλημένος φαίνεται να μην είναι
Πίστευα πως θα παραηταν σερβος και θα κολλούσε σε κατι αλλα οι δηλωσεις του μου δειχνουν ανθρωπο διαλλακτικο. Τωρα αν είναι και καλος προπονητης θα φανει στην πορεια. Πάντως τυφλος ή προσκολλημένος φαίνεται να μην είναι