Ωραιοςprist64 έγραψε:βασικα την συνταγη δεν ....εδωσα
Δε χορεύει νηστικό αρκούδι..
- Amsterdamer_87
- rade paprica
Re: Δε χορεύει νηστικό αρκούδι..
Πήρα ψησταριά για το μπαλκόνι και μικρή σούβλα κοκορετσίου/κεμπαπ
Πάτερ, ευλόγησον και πες κάνα μυστικό μη γίνουμε ρόμπα την Κυριακή, θα έχω και τη μάνα μου
Πάτερ, ευλόγησον και πες κάνα μυστικό μη γίνουμε ρόμπα την Κυριακή, θα έχω και τη μάνα μου
- PAOK_Antarctica
+1000rade paprica έγραψε:Πήρα ψησταριά για το μπαλκόνι και μικρή σούβλα κοκορετσίου/κεμπαπ
Oh my sweet summer child...gika έγραψε:Αρνί και Πρόβατο είναι το ίδιο ζώο;
και ο αμνός.gika έγραψε:
Αρνί και Πρόβατο είναι το ίδιο ζώο;
Το κριάρι είναι το αρσενικό του
Τι ψησταρια πηρες?rade paprica έγραψε:Πήρα ψησταριά για το μπαλκόνι και μικρή σούβλα κοκορετσίου/κεμπαπ
Γάλακτος: Αρνί και κατσίκι μέχρι 5 εβδομάδων
Αρνί: Πρόβατο μέχρι 8 μηνών
Ζυγούρι: Πρόβατο 8-14 μηνών, δεν έχει τεκνοποιήσει ακόμα
Πρόβατο: Από 1 έτους και πάνω
Κατσίκι: Γίδι μέχρι 7 μηνών
Γίδα: Γίδι από 1 έτους και πάνω
Αρνί: Πρόβατο μέχρι 8 μηνών
Ζυγούρι: Πρόβατο 8-14 μηνών, δεν έχει τεκνοποιήσει ακόμα
Πρόβατο: Από 1 έτους και πάνω
Κατσίκι: Γίδι μέχρι 7 μηνών
Γίδα: Γίδι από 1 έτους και πάνω
- rade paprica
Αλουμινένια, γύρω στους 50 πόντουςbarlow4 έγραψε:Τι ψησταρια πηρες?rade paprica έγραψε:Πήρα ψησταριά για το μπαλκόνι και μικρή σούβλα κοκορετσίου/κεμπαπ
- rade paprica
Μ΄ αρέσει που κάνουμε παράλληλη συζήτηση περί συνταγματικών περιορισμών και ψησταριώνbarlow4 έγραψε:Kαλη φαση
αν βαλεις αρνι,χαμηλη φωτια και βαλτο νωρις,και υστερα φφεεεεεεεεεεετταααrade paprica έγραψε:Πήρα ψησταριά για το μπαλκόνι και μικρή σούβλα κοκορετσίου/κεμπαπ
αν βαλεις κοκορετσι,μη το φορτωσεις πολλα μπαχαρικα,και μη λυπηθεις την εντεριά
ιδιο ψησιμο με το αρνι
καλη επιτυχια
pljeskavica είχα φάει πριν 16 χρόνια από καντίνα βρώμικη σε πανεπιστημιακό campus Timisoara και ακόμα θυμάμαι την ηδονή που ένιωσα, αυτό που με συντάραξε πρέπει να ήταν το μπαχαρικό του γιατί το κρέας αποκλείεται να ήταν προσεγμένο.barlow4 έγραψε:...Θυμιζουν αρκετα τα σερβικα μπιφτεκια (αν κ τα σερβικα δε μου αρεσουν) που λεγονται πλεσκαβιτσα ,αλλα τα εδω ειναι πολυ πιο νοστιμα.Συμπαγη κ σγιχτα.σχεδον λαστιχωτα σαν ενα κομματι κρεας...
Eγω ειχα φαει σε ενα μαγαζακι στο βελιγραδι ονοματι loki το οποιο κατα τα λεγομενα ηταν φημισμενο κ το αγαπημενο του τζοκοβιτς.Δεν ειχε σχεδον καθολου μπαχαρικα κ γι αυτο ηταν ανοστο κ πραγματικα αδιαφορο.
Στην ιδια λογικη παντως αλλα πολυ πιο νοστιμα ειναι τα κεμπαπτσινια που φτιαχνουν στη φλωρινα.Μικρουτσικα κ σφιχτα. Στη σερβια τα λενε cevapi.
Aλλα τι μπαχαρικο μπορει να ειχε περα απο καποια καπνιστη παπρικα.Μηπως η ηδονη προερχοταν απο msg?Το ρωταω γιατι συνηθιζεται στα βρωμικα..
Στην ιδια λογικη παντως αλλα πολυ πιο νοστιμα ειναι τα κεμπαπτσινια που φτιαχνουν στη φλωρινα.Μικρουτσικα κ σφιχτα. Στη σερβια τα λενε cevapi.
Aλλα τι μπαχαρικο μπορει να ειχε περα απο καποια καπνιστη παπρικα.Μηπως η ηδονη προερχοταν απο msg?Το ρωταω γιατι συνηθιζεται στα βρωμικα..