Sérgio Paulo Marceneiro da Conceição

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Steenage

Re: Sergio Conceicao

Δημοσίευση από Steenage »

«Από τον πρόεδρο εξαρτάται…»

Εικόνα
Για ακόμη μία φορά ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης του ΠΑΟΚ κάνοντας κυριολεκτικά τα πάντα μέσα στο γήπεδο. Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο περνάει με διαφορά την καλύτερη περίοδο με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, σε μία εποχή μάλιστα που πλησιάζει το τέλος του συμβολαίου του με τους Θεσσαλονικείς. Ο ίδιος δεν φαίνεται να έχει αποφασίσει για το αν θα συνεχίσει το ποδόσφαιρο ή θα σταματήσει. Ο Κονσεϊσάο μίλησε στην «Εξέδρα» για όλα όσα τον απασχολούν, για την ομάδα και για το σκεπτικό του όσον αφορά την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ.

- Δείχνεις πως είσαι σε πολύ καλή κατάσταση τόσο αγωνιστική όσο και ψυχολογική.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την επιτυχία της ομάδας. Αυτό που είναι σημαντικό για εμένα είναι να έχω τη δυνατότητα να βοηθάω την ομάδα με όποιον τρόπο μπορώ. Αυτό είναι που πρέπει να κάνει και κάθε ποδοσφαιριστής σε μια ομάδα. Ωστόσο, προσπαθώ να γίνομαι όσο καλύτερος μπορώ παιχνίδι με παιχνίδι και να βοηθάω την ομάδα μου. Επιπλέον, είμαι πολύ καλά στη Θεσσαλονίκη. Από την αρχή του ερχομού μου στον ΠΑΟΚ όλοι με υποδέχτηκαν πολύ ζεστά. Οι οπαδοί της ομάδας ήταν κι αυτοί που με έκαναν να αισθανθώ μέλος μιας μεγάλης οικογένειας και μου έδωσαν να καταλάβω τι σημαίνει να αγωνίζεσαι στον ΠΑΟΚ».

- Είσαι ένας πραγματικός ηγέτης για την ομάδα. Αυτό είναι κάτι που σε γεμίζει επιπλέον ευθύνες;

«Ευθύνες έχουμε όλοι από τη στιγμή που αγωνιζόμαστε σε μια τόσο σημαντική ομάδα. Σίγουρα και λόγω του περιβραχιόνιου του αρχηγού που φοράω, αλλά και της ηλικίας μου, αισθάνομαι την ευθύνη να βοηθάω και να συμβουλεύω τους υπόλοιπους και κυρίως τους νεαρούς παίκτες της ομάδας. Το ίδιο εξάλλου κάνουν και οι υπόλοιποι μεγαλύτεροι και πιο έμπειροι ποδοσφαιριστές, αλλά και ο προπονητής μας. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι θέλω να είμαι πιο πάνω από όλους, είμαι και εγώ ένας ποδοσφαιριστής όπως οι υπόλοιποι, που με τις εμπειρίες μου προσπαθώ απλώς να δίνω το καλό παράδειγμα».

- Τώρα πια τι σκέφτεσαι για τον επόμενο χρόνο; Την Πρωτοχρονιά είχες πει ότι δεν έχεις αποφασίσει αν θα συνεχίσεις να παίζεις ποδόσφαιρο...

«Γι' αυτό το θέμα να μιλήσετε με τον πρόεδρο και τον Ζήση (σ.σ.: Βρύζα). Από αυτούς εξαρτάται. Εγώ δεν ξέρω τίποτα ακόμα (σ.σ.: χαμογελάει)».

- Πώς αισθάνεσαι ως μέλος αυτής της ομάδας;

«Αισθάνομαι χαρούμενος που είμαι εδώ! Πραγματικά νιώθω δικαιωμένος για την επιλογή μου να έρθω στον ΠΑΟΚ και να αγωνιστώ στο ελληνικό πρωτάθλημα. Θα ήμουν πραγματικά χαρούμενος αν αποφάσιζα να ολοκληρώσω την καριέρα μου φέτος, καθώς θα τελείωνα με το ποδόσφαιρο σε ένα ιδανικό περιβάλλον και σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ».

- Τώρα παίρνει σειρά ο Πανιώνιος και αμέσως μετά οι δύο διαδοχικές αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό για Κύπελλο και πρωτάθλημα.

«Ελπίζουμε για την καλύτερη δυνατή συνέχεια και στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο. Ωστόσο, αυτό που μετράει είναι να δούμε κάθε αγώνα ξεχωριστά. Αυτήν τη στιγμή προέχει να επικεντρωθούμε στον αγώνα με τον Πανιώνιο στην Αθήνα και να δουλέψουμε ώστε να είμαστε έτοιμοι την Κυριακή για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Από εκεί και πέρα, όταν ολοκληρωθεί το συγκεκριμένο παιχνίδι, τότε θα αρχίσουμε να σκεφτόμαστε τον Ολυμπιακό. Κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, ειδάλλως θα αποπροσανατολιστούμε και θα χάσουμε την ουσία».

- Ποιος πιστεύεις ότι είναι ο πραγματικός αντίπαλος του ΠΑΟΚ;

«Εμείς οι ίδιοι είμαστε ο πραγματικός αντίπαλός μας. Ο κακός μας εαυτός είναι αυτός που μπορεί να μας κερδίσει και κανένας άλλος. Οταν είμαστε όλοι σε καλή μέρα, δεν έχουμε να φοβηθούμε και παίρνουμε αυτό που θέλουμε».

http://www.exedrasports.gr/default.asp? ... 2&catid=24
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

«Εμείς οι ίδιοι είμαστε ο πραγματικός αντίπαλός μας. Ο κακός μας εαυτός είναι αυτός που μπορεί να μας κερδίσει και κανένας άλλος. Οταν είμαστε όλοι σε καλή μέρα, δεν έχουμε να φοβηθούμε και παίρνουμε αυτό που θέλουμε».

Αυτη ειναι η νοοτροπια μεγαλου αθλητη-νικητη. Μακαρι να την εμφυσυσει και σε οσους ακομα δεν την εχουν μεσα στην ομαδα (υπαρχουν και αυτοι).
Άβαταρ μέλους
aspromauri

Δημοσίευση από aspromauri »

+100000000000000000000000000000000
breakdown88

Δημοσίευση από breakdown88 »

Παιδιά σήμερα πήγα πρώτη φορά στην προπόνηση στη Σουρωτή...
Και το σημαντικότερο συμπέρασμα που έβγαλα είναι ότι η ομάδα έχει μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ προσωπικότητα στις τάξεις τις. Τον Σέρτζιο. Δε μιλάω για ποδοσφαιρική αξία μόνο, αλλά το πάθος που είδα, ο τρόπος που μιλούσε, τα πάντα πάνω του αποπνέουν κάτι το ιδιαίτερο... Ο άνθρωπος είναι γεννημένος για τη μπάλα. Μόνο που προπονούνται μαζί του οι νεότεροι είναι κέρδος πιστεύω.

Λοιπά συμπεράσματα:
1.Ο Χούτος και ο Μούσλι πολλή παρεούλα και κουβέντα στα ιταλικά.
2.Ο Μπακαγιόκο μέσα στην καλή χαρά παρ'ότι δε βλέπει αποστολή ούτε με κυάλι.
3.Ο Βαγγελής στο διπλό τράβηξε δύο μακρινές ΣΟΥΤΑΡΕΣ φοβερές (αυτές που λείπουν από την ομάδα φέτος). Καιρός να τον δούμε λίγο στο κέντρο, αυτόν και τον Ηλιάδη.
4.Ο Βιειρίνια πολύ πάθος, ο Βερόν και ο Μούσλι εμφανώς ταλαιπωρημένοι, ντεφορμέ, ίσως (έτσι μου φάνηκε) και λίγο ανόρεχτοι.
Άβαταρ μέλους
agave

Δημοσίευση από agave »

breakdown88 έγραψε:........
3.Ο Βαγγελής στο διπλό τράβηξε δύο μακρινές ΣΟΥΤΑΡΕΣ φοβερές (αυτές που λείπουν από την ομάδα φέτος)..........
Πες τα ρε αδερφέ..........
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

breakdown88 φοβερή κίνηση έκανες.
Θα ήθελα πολύ αν είχα την ευκαρεία να παρακολουθήσω μια φορά την προπόνηση τους live και όχι μέσα απο σάιτς στο ίντερνετ.
Εκεί βγαίνουν όλα τα συμπεράσματα για 11άδα στο warm up πριν την εκκίνηση.
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

Δεν ηξερα οτι οι προπονησεις ειναι ανοιχτες για οποιονδηποτε! Μπορει να παει οποιος θελει? Αν ισχυει αυτο, θα πηγαινω συχνα
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Ναι είναι και μάλιστα στην χθεσινή έγινε το σώσε με περίπου 100 παιδάκια απο ένα δημοτικό σχολείο.
Τα άρρωστα τραγουδούσαν το :)
Άβαταρ μέλους
Athanasiadhs

Δημοσίευση από Athanasiadhs »

http://www.goalday.gr/article.asp?catid ... id=1779357

Να τα μικρά τα Παοκτσάκια.. :) :) :)

Πριν λίγο ο Παυλίδης περιέγραφε τον διάλογο που είχε με τον δάσκαλο των παιδιών όπου του έλεγε πως είχε υποσχεθεί στα παιδιά να τα πάει στην προπόνηση του ΠΑΟΚ ΑΝ δεν έκαναν φασαρία για μια βδομάδα, και όπως λέει, όταν το άκουσαν αυτό, για μια βδομάδα δεν έκαναν κιχ.. :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Peja 4

Δημοσίευση από Peja 4 »

Αφού γίνετε κουβέντα για την ανανέωση του Sergio θα πω και εγώ τη γνώμη μου.

Για αρχή θέλω να πω ότι προσωπικά τον γουστάρω πάρα πολύ για 2 βασικούς λόγους, πρώτον ότι το πάθος και η κάβλα που έχει για να παίζει μπάλα και να κερδίζει είναι κάτι που δεν το βλέπεις συχνά και ιδίως από παίχτες σε τέτοια ηλικία και είναι χαρακτηριστικό ενός παίχτη ηγέτη και νικητή.
Δεύτερον ήταν η πιο κομβική μεταγραφή στην νέα ιστορία και προσπάθεια του ΠΑΟΚ και με αυτό εννοώ ότι σε μία περίοδο που η ομάδα γεννιόταν από τις στάχτες της με παίχτες που ούτε σε μαύρη κωμωδία δεν θα έπρεπε να είναι στο ρόστερ της (Μπαιάνους, Σαλμονες, Νολ, οικοδόμους και λοιπές σαρδέλες) ήρθε ο Sergio με την καριέρα που όλοι ξέρουμε να δείξει το δρόμο για τον ερχομό στη Τούμπα και σε άλλους παιχταράδες και τώρα να έχουμε μία ομάδα που πριν πολύ πολύ λίγο καιρό ούτε που μπορούσαμε να σκεφτούμε. Και όσοι πιστεύουν ότι παίχτες σαν αυτούς που ήρθαν φέτος δεν τους επηρέασε και το γεγονός ότι στην προσπάθεια του ΠΑΟΚ να σταθεί στα πόδια του ή στο «project ΠΑΟΚ» αν προτιμάτε που είναι και της μόδας συμμετέχει και ένας παίχτης της κλάσης σου Captain είναι γελασμένοι.

Το κέρδος του ΠΑΟΚ από τη μεταγραφή του Sergio (αλλά και του Sergio από τον ΠΑΟΚ αφού του έδωσε την ευκαιρία να δείξει ότι δεν είναι τελειωμένος σε Ευρωπαϊκό επίπεδο) δεν είναι μόνο αγωνιστικό αλλά και θέμα prestige αφού μας έβαλε ξανά και στον Ευρωπαϊκό χάρτη με το όνομα και τις γνωριμίες του (θυμηθείτε το φιλικό με τη Lazzio) και επιτέλους είδαμε και ένα παίχτη να μην κωλώνει πουθενά και να σηκώνει επίπεδο όλη την Ομάδα γιατί πολύ απλά δεν είχε σχέση όχι μόνο αγωνιστική αλλά και σε νοοτροπία με τα παλτά που είχε γεμίσει η ομάδα και ματς στο τηγάνι τα χάνανε πριν αρχίσουν. Και όλα αυτά τα λέω και για την περσινή χρονιά γιατί τότε ήταν μόνος με τον παιχταρά Veron χωρίς Musli, Pablo x 2, Sorlen και τους υπόλοιπους που ξέρετε.

Οπότε για μένα ανανέωση στον Sergio για ένα έτος και ο Santos ξέρει πώς να τον χρησιμοποιήσει και μετά πρόταση για να μείνει στην ομάδα και να βοηθήσει από ότι πόστο θέλει και γουστάρει γιατί μόνο κέρδος θα έχουμε από αυτό. Ακόμα σκεφτείτε ότι είναι τιμή και για τον ΠΑΟΚ να έχει παλαίμαχο ένα παίχτη σαν αυτόν αλλά και για τον Sergio να κλείσει την καριέρα του στην ΟΜΑΔΑΡΑ μας και να γίνει ένα κομματάκι στο μεγάλο πάζλ της Ιστορίας του ΠΑΟΚ.

:D

Υ.Γ Και να μην ξεχνάμε ότι η αχαριστία είναι πολύ άσχημο πράγμα και όσο και αν λέμε γέρος είναι κουρασμένος είναι και τα λοιπά δεν μπορούμε να μην δούμε ότι αγωνιστικά είμαστε άλλη ομάδα χωρίς αυτόν όχι μόνο λόγο του παιχνιδιού του αλλά και λόγο του χαρακτήρα του μέσα στο γήπεδο (βλ. Ζαγοράκη την τελευταία χρονιά δεν ήταν η μπάλα που έπαιζε ήταν το πάθος του που έκανε την διαφορά).

Υ.Γ Επίσης το παράδειγμα των gayvron με τον Ρίμπο που ένα παίχτη με τέτοια ιστορία των διώξανε και των γιουχάρανε αντί να του λένε ευχαριστώ γιατί ήταν «τελειωμένος» είναι ο ορισμός της μαλακίας, ας μείνει ένα χρόνο ακόμα για μελλοντικό όφελος της ομάδας και ας μην τραβάει τόσο όπως κρατήσαμε το σβούρα, τον Γεωργιάδη, τον Ζήση και τόσους άλλους και καλά κάναμε γιατί μόνο θετικά προέκυψαν για τον ΠΑΟΚ που τα ξέρουμε και τα βλέπουμε όλοι.

Υ.Γ Συγνώμη για το μέγεθος αλλά τον γουστάρω πολύ και ήθελα να τα πω.

Sergio Conceicao - Respect
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Peja 4 την Τετ 25 Φεβ 2009, 12:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Ένα χρόνο ακόμα μπορεί να παίξει ένας τέτοιος παίχτης και επίσης θα μπορεί να δίνει το στίγμα του με το πάθος του στους νέους του χρόνου.
Δεν ξέρουμε και τι άλλες μεταγραφές θα έχουν γίνει μέχρι τότε συνεπώς είναι νωρίς να μιλάμε για ανανέωση κλπ.
Το σίγουρο είναι πως ακόμα και να σταματήσει του χρόνου θα βοηθήσει άνετα στο scouting απο παίχτες της χώρας του κλπ.
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Είναι φέτος στα 35 του αδιαμφισβίτητα ένας απο τους κορυφαίους παίχτες μας και με τα καλύτερα στατιστικά στο πρωτάθλημα.
Εάν είναι γερός και του χρόνου να παίξει, με ειωμένο χρόνο συμμετοχής φυσικά, μακάρι να μείνει.
Άβαταρ μέλους
paokovia

Δημοσίευση από paokovia »

Άλλον έναν χρόνο τον έχει...Κι αν δεν χρειάζεται του χρόνου τόσο αγωνιστικά, χρειάζεται σίγουρα η ηγετική φυσιογνωμία του και η νοοτροπία νικητή.
Στη συνέντευξη του ο Santos στην TV100 μιλώντας για τη νοοτροπία της ομάδας είπε ότι πέρσι ρώτησε κάποια στιγμή τους παίκτες τι στόχους έχει η ομάδα,για τι αγωνίζεται. Απάντησαν μόνο 3-4 και οι απαντήσεις τους ήταν του στυλ "παίζουμε για τον κόσμο", "να κερδίσουμε τον ολυμπιακό" κτλ. :roll: :roll: :roll:
Γι' αυτό χρειάζονται παίκτες όπως ο Sergio έστω και στα 35 τους.
xentoulis

Δημοσίευση από xentoulis »

Εννοειται πως χρειαζονται ακομα και στην αποστολη να ειναι και να καθεταθ συνηθως στον παγκο του χρονου στα περισσοτερα ματς θα αρκει για να ξεσηκωσει τους παικτες!!!Αλλωστε οτι ηθελε να γινει ηγετης της ομαδας το εδειξε απο τν αρχη γτ οπως ξερουμε το 7 στον ΠΑΟΚ λιγη τολμανε να το παρουν!!!
Άβαταρ μέλους
Johnys

Δημοσίευση από Johnys »

Εγώ απλά θέλω να ρωτήσω,σε ποιο ντέρμπι φέτος έπαιξε καλά?
Δε λέω ότι δεν είναι καλός αλλα μάλλον το παρακάνουμε λίγο λόγο του πάθους που δείχνει.Δυστυχώς μονο πάθος δε φτάνει.
Εάν μείνει δε πιστεύω να αρέσκεται να κάθεται στο πάγκο και δε πιστεύω ο santos να τον αφήνει στο πάγκο.Φέτος ακόμα και σε παιχνίδια που δε τραβούσε έβγαζε όλο το 90 λεπτό.Για ποιο λόγο?

Σίγουρα οι περισσότεροι εάν όχι όλοι θα διαφωνήσετε αλλα προσπαθώ να βλέπω τα πράματα όπως είναι.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 09-10”