Καταρχήν ευχαριστώ για την απάντηση. Δυστυχώς φίλε πρέπει να είναι αυτό που λες, ότι δεν υπάρχει δηλαδή εγκατεστημένη η τελευταία έκδοση (εγώ έχω την 10.2 ακόμα επειδή δεν έχω χώρο στο κινητό). Τη βρήκα τη δουλειά πάντως. ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΕΜΕΝΑ, ΜΗΝ ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΜΕΣΩ ΣΑΦΑΡΙ ΤΟ PAOKTV ΑΛΛΑ ΜΕΣΩ GOOGLE.npraman έγραψε:Δοκίμασα σε εμένα, έχω την τελευταία έκδοση του iOS (12.4), και ανοίγουν κανονικά όλες οι φόρμες στο site του PAOK TV.PAOK_NORTH_ARMY έγραψε:Έχει τύχει σε κάποιον από εσάς να μη μπορεί να κάνει εγγραφή από κινητό? Έχω iphone 5s. Πηγαίνω στο watch now, με κατευθύνει στην νέα σελίδα και από εκεί και έπειτα δε μπορώ να κάνω καμία ενέργεια, ότι και να πατήσω δε το πιάνει. Το έχω ήδη αγοράσει μέσω χρεωστικής στο λάπτοπ αλλά σκέφτηκα να κάνω ακόμα μια αγορά και μέσω τηλεφώνου.
Τι έκδοση έχει η συσκευή σου;
Όχι, απλά έχει σκαλώσει για κάποιον περίεργο λόγοBanksy έγραψε:μήπως μπαίνεις από δεύτερη συσκευή χωρίς να έχεις κάνει log out στην πρώτη;Pa0ki έγραψε:Εγώ αδερφέ, έχοντας ήδη ολοκληρώσει την πληρωμήHayate έγραψε:Εχει κανεις αλλο προβλημα να συνδεθει στο PAOK TV αυτην τη στιγμη![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μου βγάζει συνέχεια "Υπάρχει κάποιο άλλο ενεργό session με αυτό το account"
ζητησε νεο κωδικο στο μειλ σου και θα ειναι κομπλε, και περσι τα ιδια εκανε ...Pa0ki έγραψε:Εγώ αδερφέ, έχοντας ήδη ολοκληρώσει την πληρωμήHayate έγραψε:Εχει κανεις αλλο προβλημα να συνδεθει στο PAOK TV αυτην τη στιγμη![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Βάλε και τους δικούς σου στο τρυπακι ρε ΖαντεΖαντός έγραψε:Πριν λίγο έμαθα για Καπετάνιο (όχι δικό μου γνωστό) που πλήρωσε μέσα από βαπόρι για τον αγώνα.. Κάπου έξω από την Ινδία..
Καθάρισε μια τα cocies μπας και το ξεπεράσει η μην έχεις μπει από άλλον brownser και μπερδεύεταιPa0ki έγραψε:Όχι, απλά έχει σκαλώσει για κάποιον περίεργο λόγοBanksy έγραψε:μήπως μπαίνεις από δεύτερη συσκευή χωρίς να έχεις κάνει log out στην πρώτη;Pa0ki έγραψε: Εγώ αδερφέ, έχοντας ήδη ολοκληρώσει την πληρωμή
Θα στείλω mail στην ΠΑΕ
Ναυτικούς ΠΑΟΚτσήδες δεν ξέρω, που να μην είναι σπίτι τώρα.eorptol1 έγραψε:Βάλε και τους δικούς σου στο τρυπακι ρε ΖαντεΖαντός έγραψε:Πριν λίγο έμαθα για Καπετάνιο (όχι δικό μου γνωστό) που πλήρωσε μέσα από βαπόρι για τον αγώνα.. Κάπου έξω από την Ινδία..![]()
![]()
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ζήτα απλά νέο password και θα ακυρωθούν όλα τα session και θα μπεις κανονικαPa0ki έγραψε:Όχι, απλά έχει σκαλώσει για κάποιον περίεργο λόγοBanksy έγραψε:
μήπως μπαίνεις από δεύτερη συσκευή χωρίς να έχεις κάνει log out στην πρώτη;
Θα στείλω mail στην ΠΑΕ