Ανέκδοτα ΙΙ

Για να γελάσει και λίγο το χειλάκι μας...
theo G4

Re: Ανέκδοτα ΙΙ

Δημοσίευση από theo G4 »

sn0ufel4 έγραψε:-Καπου διαβασα οτι ο αυνανισμος αδυνατιζει τη μνημη
-αλήθεια που το διαβασες αυτο??
-ποιο?
:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
aquila

Δημοσίευση από aquila »

-Και πως θα σε αναγνωρίσω;
-Ειμαι κοντός, χοντρός, φαλακρός με σπυράκια στο προσωπο και γυαλια εσυ;
-Εγω δε θα ρθω
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Στο πρωτάθλημα των ποτων παιζει το ντερμπι των τσιπουρων. Τσιπουρο χωρις και τσιπουρο με γλυκανισο. Το τσιπουρο χωρις επειδη δε καταφερε να βρει παικτες έπαιζε με 9. Το τσιπουρο με γλυκανισο επαιζε κανονικα με 11 παικτες.

Αρα το παιχνιδι ηταν γλυκ-ανισο

©
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ο γλυκος επαιζε;
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

sn0ufel4 έγραψε:Στο πρωτάθλημα των ποτων παιζει το ντερμπι των τσιπουρων. Τσιπουρο χωρις και τσιπουρο με γλυκανισο. Το τσιπουρο χωρις επειδη δε καταφερε να βρει παικτες έπαιζε με 9. Το τσιπουρο με γλυκανισο επαιζε κανονικα με 11 παικτες.

[COPYRIGHT SIGN]
Άφησε άξιο αντικαταστάτη ο roman βλέπω.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

sn0ufel4 έγραψε:Στο πρωτάθλημα των ποτων παιζει το ντερμπι των τσιπουρων. Τσιπουρο χωρις και τσιπουρο με γλυκανισο. Το τσιπουρο χωρις επειδη δε καταφερε να βρει παικτες έπαιζε με 9. Το τσιπουρο με γλυκανισο επαιζε κανονικα με 11 παικτες.

©
MANIAKOS έγραψε:Ο γλυκος επαιζε;

Όχι φυσικά, είναι τίμιος αφού...Απείχε κάνοντας fair play για να μην γίνει...γλυκ-γλυκ-άνισο... :roll:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

©
Πες την αληθεια απο καραβι γραφεις...

ΥΓ :lol:
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

- Μάνα μου χάλασε το enter στο λάπτοπ.
- Τι είναι αυτό;
- Κουμπί.
- Φέρτο να στο ράψω...!!!

- Βρήκε δουλειά η πρώην σου;
- Ναι, μανατζάρει μικρά μουσικά συγκροτήματα
- Και πληρώνεται;
- Σε είδος
- Δηλαδή;
- Τον παίρνει απ' όλες τις μπάντες...!!!

-Τι διαβάζεις;
-Για τη ζωή του Ντα Βίντσι.
-Ποιος είναι αυτός;
-Ιταλός, της Αναγέννησης.
-Έλα ρε! Πήρε η Καρδίτσα Ιταλό;

- Ρε φίλε την ερωτεύτηκα!!!!
- Αφού την είδες μόνο από πίσω..!!
- Ήταν κεραυνοκώλος έρωτας!!!!

- Μωρό μου είσαι η πιό όμορφη σε όλον τον γαλαξία!!
- Σιγά το σούπερ μάρκετ...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
goran 64

- Ρε συ, έμαθες ποια παντρεύτηκε ο Θανάσης?
-- Ποια ρε?
- Την Ελένη ρε...
-- Ποια Ελένη ρε συ?
- Την κόρη του κυρ Αντρέα ρε...
-- Αυτήν απ τα ψηλαλώνια ρε συ?
- Ναι ρε, ναι...
-- Καλά ρε συ, αυτήν την έχει πάρει η μισή Πάτρα ρε...
- Ε και? Σιγά την μεγαλούπολη τώρα ρε... :roll:
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

- Κοπελιά μπορείς να με βοηθήσεις λίγο με κάτι γιατί έχω σπασμένο χέρι;
- Βεβαίως τι θέλετε να κάνω;
- Να μου τον παίξεις.
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

:lol: :lol: :lol: :lol:

http://www.paokmania.gr/stiles/mme/1127 ... -tin-omada

«Ο Σαββίδης μου είπε να πουλήσω την ομάδα»

Από thessports.gr: Σε μια συνέντευξη-έπος ο Αλέξης Κούγιας μίλησε με σκληρά λόγια για την εικόνα της ομάδας του, ενώ μίλησε και για τον...φίλο του Ιβάν Σαββίδης και την πρόταση «συνεργασίας» που του έκανε.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Θέλω να ευχαριστήσω δημοσίως τον ΠΑΟΚ που συναίνεσε για ενός λεπτού σιγή για τον Μπάμπη Μπλιώνα. Εύχομαι αυτό να γίνει παράδειγμα προς μίμηση. Μέσα στο γήπεδο έχουμε να μοιράσουμε τα πάντα, στην εξέδρα όμως το όνειρο μου είναι να έχουμε αδερφωμένους οπαδούς.
Είδαμε ένα παιχνίδι χωρίς καμία ένταση. Είμαι στεναχωρημένος από την απόδοση της ομάδας. Είμαι και από την Κυριακή για την τραγική απόδοση. Αποτελεί προσβολή στην προσπάθεια που κάνω, τέτοιες εμφανίσεις. Ολα τα ματς είναι τελικός για εμάς.
Είναι πολλά πράγματα που μας έχουν πειράξει αλλά πρέπει να τα κρατήσουμε για τα αποδυτήρια. Έχω καταλάβει τι συμβαίνει. Μετράω μέχρι το 100 για να πάρω αποφάσεις. Αυτή η ομάδα θα βρει το δρόμο της με κάθε τρόπο. Δεν ξεγελιέμαι από τη νίκη με τον Ολυμπιακό αλλά και την εμφάνιση με την ΑΕΚ. Δεν είμαι ευχαριστημένος από αυτό που βλέπω και από συμπεριφορές ανθρώπων που βλέπω. Θα τα διορθώσω όλα...»
Για τον Ιβάν Σαββίδη: «Έχω κάνει έναν καταπληκτικό φίλο στα 66 μου χρόνια. Αυτός λέγεται Ιβάν Σαββίδης. Είχα μια μεγάλη συνάντηση μαζί του, ανταλλάξαμε απόψεις. Τον φίλο μου επειδή πολλοί τον εκμεταλλεύονται, δεν παίρνει αυτά που του αξίζουν. Για την άποψη του στο ελληνικό ποδόσφαιρο, τη συμμερίζομαι απόλυτα και έχουμε πει ότι θα αποτελέσουμε τουλάχιστον ένα δίδυμο ανθρώπων. Είμαι καλός δικηγόρος, αυτά που μου περισσεύουν τα βάζω στο ποδόσφαιρο.
Είναι άδικο, άνθρωποι σας σαν εμάς να μην παίρνουν ικανοποίηση. Δεν είχα ποτέ τέτοια άποψη για κανέναν ιδιοκτήτη ομάδας. Του το είπα, μπροστά στο Ζαγοράκη. Θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ του κοστίζει πολύ περισσότερο και παίρνει λιγότερες ικανοποιήσεις από αυτά που πληρώνει. Μου απάντησε, «πούλησε την ΑΕΛ και έλα να γίνουμε συνεταίροι. Του είπα ότι δε γίνεται αυτό.
Του είπα ότι με θωρώ ευλογημένο που είμαι ηγέτης αυτής της ομάδας και το τελευταίο που θα ήθελα θα ήταν να πουλήσω τις μετοχές μου. Εχουμε δώσει το λόγο μας να συνεργαστούμε σε όλους τους τομείς. Τον προσκάλεσα να έρθει την Κυριακή, να έρθει στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο και εγώ είμαι προσκεκλημένος να δω το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Του εύχομαι τα καλύτερα, όπως και στον κόσμο του ΠΑΟΚ να ζήσει τις στιγμές που του αξίζουν».
Άβαταρ μέλους
goran 64

Με είπε ο υπεύθυνος συντήρησης του (μόνο ψυκτικού μου) A/C, κατά την διάρκεια του χειμώνα να το βάζω που και που μπρος για να "κουνιέται" το φρέον και να είναι Ο.Κ. για το καλοκαίρι...Έτσι λοιπόν... :idea:

Ένας ερασιτέχνης ψαράς, Σικελός και κάργα ποδοσφαιρόφιλος συνάμα, πιάνει μέσα στην ψαριά του και 5-6 ψαράκια που έβλεπε για πρώτη φορά και χτυπιέται (μόνος του στο βαρκάκι του) να βρει τι σόι είναι...
Έχοντας ήδη πιει και κάνα δυο ριγανάτα ψαρεύοντας, σκέφτεται, όσο γινόταν, βλέποντας μάλιστα κάτι αχνές ρίγες πάνω τους και αποφασίζει να...πουλήσει τρέλα...

-"Ρε σεις", τα ρωτάει αφού τα μαζεύει όλα τριγύρω του..."μήπως είστε Κάλιαρι?"
--"Μπαααα..." την ακούει έκπληκτος να τον απαντάνε!!!!
-"Ε μιας και την ακούσαμε κιόλας" μονολογεί σαστισμένος, "αυτά τα χαζόψαρα τελικά είναι...μπα-Kaglari..."!! :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Ηταν μια γοργονα και εκανε αγωνα ταχύτητας με μια αργονα
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

Έχεις CΒ; Που επικοινωνεί με καράβια;
Απάντηση