Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016
Κι εγω το βλεπω και για τον Ματεους μπηκα να γραψω το ιδιο. 33 χρονων και ειναι παιχταρα ο φουστης. Μιχελ κανε κανα κονε να τον φερουμε.
Τον Shakhov δεν μπορω να τον κρινω γιατι δεν παιζουν στρωτα. Ολο γιομες γινονται. O Ματος ειναι εργατης υψηλου επιπεδου και πιστευω οτι σε μας θα πιασει και ειναι και απο τους καλους μας παιχτες.
Τον Shakhov δεν μπορω να τον κρινω γιατι δεν παιζουν στρωτα. Ολο γιομες γινονται. O Ματος ειναι εργατης υψηλου επιπεδου και πιστευω οτι σε μας θα πιασει και ειναι και απο τους καλους μας παιχτες.
ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ ΓΙΑ ΠΑΟΚ...!
Είναι Ρουμάνος. Παίζει στην Άστρα Τζιούρτζιου. Έχει 1,86 εκατ. ύψος. Παίρνει 250.000 ευρώ το χρόνο. Έχει συμβόλαιο για άλλα 2 χρόνια. Πουλάς τον Κλάους 2,5 μύρια. Δίνεις 2,25 χαρτιά στη ρουμάνικη ομάδα και 2,25 στον παίχτη για τρία χρόνια. Σου παίζει τα δύο και βάζει 40 γκολ. Παίρνεις 1 Πρωτάθλημα, 1 Κύπελλο και μπαίνεις 2 φορές σε Όμιλο του Τσου Λου. Τον πουλάς με 7-8 χαρτιά και είσαι τζετ! Ποιός είναι? Δες τον...:
Denis Alibec - Wikipedia, the free encyclopedia
Denis Alibec - player profile 15/16 | Transfermarkt
Denis Alibec | Skills & Goals Show | 2015 HD - YouTube
Σας άρεσε...?
Είναι Ρουμάνος. Παίζει στην Άστρα Τζιούρτζιου. Έχει 1,86 εκατ. ύψος. Παίρνει 250.000 ευρώ το χρόνο. Έχει συμβόλαιο για άλλα 2 χρόνια. Πουλάς τον Κλάους 2,5 μύρια. Δίνεις 2,25 χαρτιά στη ρουμάνικη ομάδα και 2,25 στον παίχτη για τρία χρόνια. Σου παίζει τα δύο και βάζει 40 γκολ. Παίρνεις 1 Πρωτάθλημα, 1 Κύπελλο και μπαίνεις 2 φορές σε Όμιλο του Τσου Λου. Τον πουλάς με 7-8 χαρτιά και είσαι τζετ! Ποιός είναι? Δες τον...:
Denis Alibec - Wikipedia, the free encyclopedia
Denis Alibec - player profile 15/16 | Transfermarkt
Denis Alibec | Skills & Goals Show | 2015 HD - YouTube
Σας άρεσε...?
Θα αλλάξει η ΕΠΟ και τι θα γίνει ακριβώς; Στους πέντε τίτλους που θα παίρνουν οι πρασινοκίτρινοι θα μας αφήσουν να πάρουμε και κάνα κύπελλο; Θα είναι ευχαριστημένος ο Ιβάν τότε;
Οταν δεν θέλεις να παίξεις το παιγνίδι επί ίσοις όροις απλά ψάχνεις για τον επόμενο νταβατζή. Κι αυτός δεν πρόκειται να είναι ο ΠΑΟΚ και ούτε θα έπρεπε να είναι ο ΠΑΟΚ.
Οταν δεν θέλεις να παίξεις το παιγνίδι επί ίσοις όροις απλά ψάχνεις για τον επόμενο νταβατζή. Κι αυτός δεν πρόκειται να είναι ο ΠΑΟΚ και ούτε θα έπρεπε να είναι ο ΠΑΟΚ.
Καλα το να κανουμε οποιαδηποτε προβλεψη,ενω εχουμε ακομα ειναι παρακινδινευμενεη.Ακομα δεν τελειωσαν ουτε καν τα π.ο.Το να λεμε οτι αποκτηθηκε για βασικος η αλλαγη ειναι λιγο ατοπο ξεροντας οτι υπαρχοθν ακομα 3 ολοκληροι μηνες για να διαμορφωθει το ροστερ.Γνωμη μ ου ειναι παντως πως δεν ειναι δυνατον,αν θες να κανεις κατι πραγματικα καλο να πας με εναν τετοιο παικτη βασικο.Προσθετει χαρακτηριστικα μεν,αλλα δεν ηταν πρωτο βιολι,ενας χρησιμος 12ος οαικτης ηταν.βασικος στο υτελευταιο μισο της σεζον.οσο για το διεθνης,ναι ,αλλα με τις μικρες τις Ουκρανιας,στην ανδρικη δεν εχει συμμετοχη.Ειμαι παντωςπολυ ικανιοποιημενος γιατι προσυετουμε εναν καλο παικτη,που προφανως γνωριζιε ο Μιχελ,χωρις να ξοδεψουμε λεφτα.Αναμενουμε τα καλυτερα λοιπον..Θεωρω παντως την μεταγραφη value for money kai εχω την αισθηση οτι θα βγει πετυχημενη.Οσο γαι το Βρζαολιανος μπακ και Ουκρανος δεκαρι που αναφερθηκε παραπανω, απλα ασχολιαστο.Αν ο παικτης ειναι καλος,δεν πα να ειναι και απο το Νεπαλ..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sporos123 την Κυρ 29 Μάιος 2016, 12:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
spyretto έγραψε:Θα αλλάξει η ΕΠΟ και τι θα γίνει ακριβώς; Στους πέντε τίτλους που θα παίρνουν οι πρασινοκίτρινοι θα μας αφήσουν να πάρουμε και κάνα κύπελλο; Θα είναι ευχαριστημένος ο Ιβάν τότε;
Ουτε το 76 ουτε το 85 ειχαμε την ΕΠΟ, αλλα ΠΑΟΚ εισαι, καθηκον σου ειναι να τους ξεμπροστιαζεις, να τους ρίχνεις και να παλευεις απο την αρχη μεχρι να φερεις την ισονομια.
βασικά, μερικά απο τα καλύτερα -επιθετικογενή- μπακ των τελευταίων δεκαετιών... είναι Βραζιλιάνοι...

- abc_o_ karpouzas

ενααααααααααα μπουρδεεεεεελ@@@@@@@@@@@@@ ειμαστεεεεεεεεεεεεε
ενααααααααα ...............

παντως εγω θα ηθελα καποιαν στιγμη ολο αυτοι που λενε τωρα για τους παικτες που......φαινετε .....οτι πηραμε να πουν ποιους θα θελανε αντι για αυτους....
ονοματα πεστε ονοματα να δουμε το σκεφτικο σας...
Spyretto ακουω.....
Λοιπον κάθησα και είδα το ματς ντνίπρο - σαχταρ και εχω να πω τα εξης για Σακοφ και Ματος.
Σακοφ
- θεση :6-8
Θετικα:
-φοβερά σωστος τακτικά και συγκεντρώμενος σε όλο το ματς, ελαχιστα λαθη.
-πολυ καλο κρατημα μπαλας, δυσκολα την πουλαει.
-παιζει και καθετα και παραλληλα.
-εξω απο την περιοχη ψαχνεται να δημιουργησει.
-εχει καλα τελειώματα.
Μειονεκτηματα:
-Αργος.
-Δεν ειναι αθλητικος, δεν πηδαει ψηλα, δεν εχει εκρηξη.
Γενικα προσπαθει με την τοποθετηση του μεσα στο γηπεδο να καλυψει ολα αυτα, και σε αυτο το ματς τα καταφερε μια χαρα. Κοντρολαρισμενος παιχτης, πολυθεσιτης αν μπορουσα να συγκρινω το στυλ του με καποιον παιχτη θα τον ελεγα ενα υβριδιο Τζιολη-φουστερ.
Ματος
Πλεονεκτηματα:
-Αθληταρας
-Τσαμπουκας
-Δεν εγινε ουτε κατεβασια απο την Σαχταρ απο την πλευρα του.
-Οσες φορες ανεβηκε την εδωσε σωστα και γενικα ειχε θετικες ενεργιες.
-Ηγετικα χαρακτηριστικα.
Μειονεκτηματα:
Ειλικρινα δεν με ενοχλησε κατι στο παιχνιδι του. Ισως οτι δεν τον ειδα να παιρνει μια ατομικη προσπαθεια και να βγαινει στο φτερο να βγαλει καμια σεντρα.
Γενικα και αυτος κοντρολαρισμενος, πολυ δυνατος στις προσωπικες μονομαχιες, καλες τοποθετησεις, καλη κεφαλια, και πολυ γρηγορος.
Απο την Ντνιπρο παικταραδες Ματεους και ο Ρουιζ που εχουν δανεικο απο Λιλ. Οι τυποι μπροστα εκοβαν και εραβαν. Γενικα η Ντνιπρο ως ομαδα τις 10 φορες που θα επαιζε με ομαδες σαν τον γαυρο τις 8 θα τον κερδιζε, για οσους λενε οτι ειναι χαμηλο το επιπεδο και τετοια. Νομιζω με το φετινο ροστερ εμεις στο πρωταθλημα ουκρανιας δεν θα χτυπουσαμε την πρώτη τριαδα ουτε για πλακα.
Σακοφ
- θεση :6-8
Θετικα:
-φοβερά σωστος τακτικά και συγκεντρώμενος σε όλο το ματς, ελαχιστα λαθη.
-πολυ καλο κρατημα μπαλας, δυσκολα την πουλαει.
-παιζει και καθετα και παραλληλα.
-εξω απο την περιοχη ψαχνεται να δημιουργησει.
-εχει καλα τελειώματα.
Μειονεκτηματα:
-Αργος.
-Δεν ειναι αθλητικος, δεν πηδαει ψηλα, δεν εχει εκρηξη.
Γενικα προσπαθει με την τοποθετηση του μεσα στο γηπεδο να καλυψει ολα αυτα, και σε αυτο το ματς τα καταφερε μια χαρα. Κοντρολαρισμενος παιχτης, πολυθεσιτης αν μπορουσα να συγκρινω το στυλ του με καποιον παιχτη θα τον ελεγα ενα υβριδιο Τζιολη-φουστερ.
Ματος
Πλεονεκτηματα:
-Αθληταρας
-Τσαμπουκας
-Δεν εγινε ουτε κατεβασια απο την Σαχταρ απο την πλευρα του.
-Οσες φορες ανεβηκε την εδωσε σωστα και γενικα ειχε θετικες ενεργιες.
-Ηγετικα χαρακτηριστικα.
Μειονεκτηματα:
Ειλικρινα δεν με ενοχλησε κατι στο παιχνιδι του. Ισως οτι δεν τον ειδα να παιρνει μια ατομικη προσπαθεια και να βγαινει στο φτερο να βγαλει καμια σεντρα.
Γενικα και αυτος κοντρολαρισμενος, πολυ δυνατος στις προσωπικες μονομαχιες, καλες τοποθετησεις, καλη κεφαλια, και πολυ γρηγορος.
Απο την Ντνιπρο παικταραδες Ματεους και ο Ρουιζ που εχουν δανεικο απο Λιλ. Οι τυποι μπροστα εκοβαν και εραβαν. Γενικα η Ντνιπρο ως ομαδα τις 10 φορες που θα επαιζε με ομαδες σαν τον γαυρο τις 8 θα τον κερδιζε, για οσους λενε οτι ειναι χαμηλο το επιπεδο και τετοια. Νομιζω με το φετινο ροστερ εμεις στο πρωταθλημα ουκρανιας δεν θα χτυπουσαμε την πρώτη τριαδα ουτε για πλακα.
- Παλαιολόγος
τυπου ολυμπιακος ειπα,στην αξιολογηση τον εχει στην 24η θεση,εννοουσα 4 παιχτες αυτου του γκρουπ ομαδωνK_geo έγραψε:πωωω...
και ανοιγεις πρωινιατικα το pc και τι διαβαζεις: "παιχτες επιπεδου γαυρου"...την ίδια μέρα που διαβάζεις ότι έχεις -μαλλον- κλεισμένους τον βασικό δεξί μπακ και τον...12ο παίχτη *με εξαιρετικό δευτερο μισό φέτος) της ομάδας που πέρυσι έριξε Π@υτσα και Ξυλο τα γαυρακια στο δρόμο της για τον τελικο του γιουροπα λιγκ...
μαϊστα κύριε, μάλιστα...
για το ranking που δινει η ουεφα κανω λογο στα σχολια
εσεις αν θεωρειτε πως αλλαζουμε σιγουρα επιπεδο με αυτους,εγω δεν μπορω να διαφωνησω αγαπητοι,δεν τους ξερω καθολου,μια πορεια ευρωπαικη εχουν,στο(καλυτερο οντως) δικο τους πρωταθλημα ειναι μακρυα απο την πρωτη θεση,επισης δεν ξερω αν ηταν τα πρωτα βιολια στην ομαδα τους(δεν βλεπω να εχουν πολλες συμμετοχες,συστηματικη παρουσια)
προφανως καλοι ειναι,αλλα τωρα αν αλλαζουμε επιπεδο και προοριζονται αυτοι ως βασικοι,ιδεα δεν εχω
στο νου μου ειχα παιχτες τυπου ιβιτς,γκαρσια,κονσεισαο,τον βιερινια οπως ειναι τωρα διοτι και αυτος πριν λαυρακι ηταν ρισκο,παιχτες με προσωπικοτητα και ταλεντο,μεταγγιση πρωταθλητισμου,προσωπικοτητας και υψηλης ποδοσφαιρικης αξιας
σκεφτομουν πως αυτο το καλοκαιρι θα διατηρησουμε τον κορμο μας και θα ξηλωθει ο προεδρος για να παρει 4 παιχτες σε θεσεις που ποναμε οι οποιες θα μας αλλαξουν εντελως επιπεδο και θα μας κανουν πρωταγωνιστες επιτελους
διοτι ουτε προσωπικοτητα εχουν οι παιχτες που διαθετουμε,πλην μπερμπατοφ,ουτε ειναι οι μεγαλοι παιχτες,εχουμε πολλους καλους παιχτες,αυτο.
αυτους που ακουω και φερνουν τους θεωρω ρισκο,δεν ξερω αν ειναι οι μεγαλοι παιχτες που περιμενουμε,μακαρι!
τοσο απλα
- Δημητρης17
Ωπα αδερφε!!! στον παραδεισο ζουμε και δεν το καταλαβαμε;;; αν χρειαστει να εισαι το πιο δυνατο νταβατζιλικι αναμεσα στους νταβατζηδες, τοτε πολυ ευχαριστως!!! Αν το πρωταθλημα γινει δικαιο -που δεν το πιστευω- τοτε, ναι, να υποστηριξω την αποψη σου. Δηλαδη, μας πετανε πετρες κι εμεις θα απανταμε με γαρδενιες;;;spyretto έγραψε:Θα αλλάξει η ΕΠΟ και τι θα γίνει ακριβώς; Στους πέντε τίτλους που θα παίρνουν οι πρασινοκίτρινοι θα μας αφήσουν να πάρουμε και κάνα κύπελλο; Θα είναι ευχαριστημένος ο Ιβάν τότε;
- desperando
- Επικοινωνία:
Παλαιολόγος έγραψε:τυπου ολυμπιακος ειπα,στην αξιολογηση τον εχει στην 24η θεση,εννοουσα 4 παιχτες αυτου του γκρουπ ομαδωνK_geo έγραψε:πωωω...
και ανοιγεις πρωινιατικα το pc και τι διαβαζεις: "παιχτες επιπεδου γαυρου"...την ίδια μέρα που διαβάζεις ότι έχεις -μαλλον- κλεισμένους τον βασικό δεξί μπακ και τον...12ο παίχτη *με εξαιρετικό δευτερο μισό φέτος) της ομάδας που πέρυσι έριξε Π@υτσα και Ξυλο τα γαυρακια στο δρόμο της για τον τελικο του γιουροπα λιγκ...
μαϊστα κύριε, μάλιστα...
για το ranking που δινει η ουεφα κανω λογο στα σχολια
ποια αξιολογιση και ρανκινγ της ουεφα βρε ανθρωπε μου. ο γαυρος ειναι στην 24η θεση γιατι παιζει τα τελευταια 10 χρονια ομλους ουεφα. η καθε ντινιπρ και η καθε μεταλιστ που ειναι πολλες θεσεις μεκρια απο τον γαυρο τον κανουν πλακα οταν ον συναντανε.
φτανει πια να τρωτε αμασητο τον παπα και το ...
δηλαδη ο γαυρος ειναι στο επιπεδο της μιλαν με το σκεπτικο σου και την περναει και μια θεση
ενω εεις στο επιπεδο των ρομα και μονακο.
τα σκεφτεσται αυτα που γραφετε?
εσεις αν θεωρειτε πως αλλαζουμε σιγουρα επιπεδο με αυτους,εγω δεν μπορω να διαφωνησω αγαπητοι,δεν τους ξερω καθολου,μια πορεια ευρωπαικη εχουν,στο(καλυτερο οντως) δικο τους πρωταθλημα ειναι μακρυα απο την πρωτη θεση,επισης δεν ξερω αν ηταν τα πρωτα βιολια στην ομαδα τους(δεν βλεπω να εχουν πολλες συμμετοχες,συστηματικη παρουσια)
προφανως καλοι ειναι,αλλα τωρα αν αλλαζουμε επιπεδο και προοριζονται αυτοι ως βασικοι,ιδεα δεν εχω ιδεα δεν εχεις αλλα η χολη και η μιρλα παει συννεφο. και σε εχουμε να μας γραφεις για το επιπεδο και το γρουπ του γαυρου. ενας γαυρος που αν επαιζε στο ουκρανικο πρωταθλημα δεν εβγαινε με την καμια στην 5αδα
στο νου μου ειχα παιχτες τυπου ιβιτς,γκαρσια,κονσεισαο,τον βιερινια οπως ειναι τωρα διοτι και αυτος πριν λαυρακι ηταν ρισκο,παιχτες με προσωπικοτητα και ταλεντο,μεταγγιση πρωταθλητισμου,προσωπικοτητας και υψηλης ποδοσφαιρικης αξιας ειχε ο ιβιτς του σκουλικιου τον πρωταθλητισμο μεσα του και δεν τον εχουν παικτες που ηταν φιναλιστ ουεφα? ελα () στον τοπο σου
σκεφτομουν πως αυτο το καλοκαιρι θα διατηρησουμε τον κορμο μας και θα ξηλωθει ο προεδρος για να παρει 4 παιχτες σε θεσεις που ποναμε οι οποιες θα μας αλλαξουν εντελως επιπεδο και θα μας κανουν πρωταγωνιστες επιτελους
διοτι ουτε προσωπικοτητα εχουν οι παιχτες που διαθετουμε,πλην μπερμπατοφ,ουτε ειναι οι μεγαλοι παιχτες,εχουμε πολλους καλους παιχτες,αυτο.ε ναι τελειωσαν οι μεταγραφες και δεν εχουμε παρει τους παικταραδες που θα μας αλλαξουν επιπεδο. δωσε πονο
αυτους που ακουω και φερνουν τους θεωρω ρισκο,δεν ξερω αν ειναι οι μεγαλοι παιχτες που περιμενουμε,μακαρι!
τοσο απλα
καλα στον ΠΑΟΚ και ο μεσι να ερθει ρισκο ειναι με το κλιμα που υπαρχει
μου θυμιζεις εναν τυπο στην Τουμπα διπλα μου που εβριζε τον ζηση και φωναζε για τον νομποα που τους βρισκει αυτους τους τυχαρπαστους
- desperando
- Επικοινωνία:
οσο για τον ουκρανο εμενα προσωπικα μου αρεσει πολυ σαν κινηση
γιατι δινει χαρακτηριστικα που λειπουν απο το κεντρο,οπως δυναμη και υψος.
δεν ειναι ο παικτης που θα κανει την διαφορα μονος του αλλα ειναι παρα πολυ καλος παικτης ομαδας,οπου σ ενα καλο συνολο μπορει να προσφερει πολλα.
το μονο κακο ειναι οτι ειναι απο τους παικτες που η Τουμπα δεν εκτιμαει με την πρωτη ματια (δεν ειναι γρηγορος,δεν ειναι τεχνιταρας,δεν τριπλαρει),αρα μπορει να υπαρχει μουρμουρα,αλλα ειναι απο τους παικτες που οι προπονητες γουσταρουν πολυ να εχουν.
πιστευω οτι θα κουμποσουν πολυ με τον τσιμιροτ.
αν καταφερουν να μου βρουν και εναν στιλ ντομιγκες ή καλυτερα τον νατχο πισω (αντε τσιτσια μονο βολτες και τσαμπα φαι στο Μ Π?) θα εχουμε παρα πολυ δυνατο κεντρο
γιατι δινει χαρακτηριστικα που λειπουν απο το κεντρο,οπως δυναμη και υψος.
δεν ειναι ο παικτης που θα κανει την διαφορα μονος του αλλα ειναι παρα πολυ καλος παικτης ομαδας,οπου σ ενα καλο συνολο μπορει να προσφερει πολλα.
το μονο κακο ειναι οτι ειναι απο τους παικτες που η Τουμπα δεν εκτιμαει με την πρωτη ματια (δεν ειναι γρηγορος,δεν ειναι τεχνιταρας,δεν τριπλαρει),αρα μπορει να υπαρχει μουρμουρα,αλλα ειναι απο τους παικτες που οι προπονητες γουσταρουν πολυ να εχουν.
πιστευω οτι θα κουμποσουν πολυ με τον τσιμιροτ.
αν καταφερουν να μου βρουν και εναν στιλ ντομιγκες ή καλυτερα τον νατχο πισω (αντε τσιτσια μονο βολτες και τσαμπα φαι στο Μ Π?) θα εχουμε παρα πολυ δυνατο κεντρο
Επίπεδο σίγουρα δεν αλλάζουμε με αυτούς απλά πάμε υποτίθεται να φτιάξουμε κάτι με τις ακρες του Ιβαν σε Ρωσία/Ουκρανια.
Απλά κάθε χρόνο έχουμε μεγάλες προσδοκίες και αραδιάζουμε 1500 ονόματα με τιμή εκίννησης στο TF απο 3 μύρια και πάνω και το τέλος το καλύτερο που έχουμε είναι ο Στοχ δανεικός για ενα χρόνο. Φαντάζομαι το ίδιο θα γίνει και φέτος όσο κουραστικό και να είναι...και του χρόνου και αντιχρόνου.
Το θέμα είναι να ξέρεις τι φέρνεις και να θέλουν οι παίκτες αυτοί να έρθουν στο ελλαδιστάν όπου θα ξεχαστούν. Το CL είναι ίσως το μόνο κίνητρο για όλους γιατί και να ήθελαν όλοι να φτιάξει το ποδόσφαιρο δεν υπάρχει το ενδιαφέρον και ούτε καν τα χρήματα ενός μικροεσαίου πρωταθλήματος της Ευρώπης. Αρα πάμε πάλι και φέτος μια από τα ίδια και στο κάτω-κάτω αν δεν υπάρχει κινητρο καλύτερα να ξεχάσουμε τις "υπερβάσεις".
Μόνη ελπίδα το τσουλου για να φτιάξει ο ΠΑΟΚ ομάδα; Τα λέει όλα νομίζω...
Απλά κάθε χρόνο έχουμε μεγάλες προσδοκίες και αραδιάζουμε 1500 ονόματα με τιμή εκίννησης στο TF απο 3 μύρια και πάνω και το τέλος το καλύτερο που έχουμε είναι ο Στοχ δανεικός για ενα χρόνο. Φαντάζομαι το ίδιο θα γίνει και φέτος όσο κουραστικό και να είναι...και του χρόνου και αντιχρόνου.
Το θέμα είναι να ξέρεις τι φέρνεις και να θέλουν οι παίκτες αυτοί να έρθουν στο ελλαδιστάν όπου θα ξεχαστούν. Το CL είναι ίσως το μόνο κίνητρο για όλους γιατί και να ήθελαν όλοι να φτιάξει το ποδόσφαιρο δεν υπάρχει το ενδιαφέρον και ούτε καν τα χρήματα ενός μικροεσαίου πρωταθλήματος της Ευρώπης. Αρα πάμε πάλι και φέτος μια από τα ίδια και στο κάτω-κάτω αν δεν υπάρχει κινητρο καλύτερα να ξεχάσουμε τις "υπερβάσεις".
Μόνη ελπίδα το τσουλου για να φτιάξει ο ΠΑΟΚ ομάδα; Τα λέει όλα νομίζω...
Οι Ουκρανοι γενικά ειναι δυνατά κορμιά αλλά τίποτα το ιδιαιτερο απο αποψη τεχνικής, το ίδιο φαντάζομαι θα είναι κι αυτός. Εβγκεν Κονοπλυάνκα πάντως δεν ειναι κι από τότε που η Σεβίλλη πήρε αυτόν τον παικταρά η Νντίπρο παραπαίει. Τους είδαμε αλλωστε και στο φιλικό που παίξαμε πέρσι το καλοκαίρι.
Π'αντως απ''οτι βλεπω μόλις επανήλθε τους βοήθησε αρκετά, οπότε μάλλον μας κάνει.
Π'αντως απ''οτι βλεπω μόλις επανήλθε τους βοήθησε αρκετά, οπότε μάλλον μας κάνει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος spyretto την Κυρ 29 Μάιος 2016, 14:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Παλαιολόγος
ο ιβιτς της ΑΕΚ που εκανε πρωταθλητισμο και ηταν βασικο στελεχος της,αλλα και λογω προσωπικοτητας φυσικα και ηταν μεταγγιση προσωπικοτητας,πλην της ποδοσφαιρικη του αξιας
πρωταθλητισμο θελαμε να κανουμε και φεραμε εναν που ειχε τετοιες παραστασεις στο ιδιο πρωταθλημα!αλλα και τον χαρακτηρα και το ταλεντο
ξαναλεω εγω μιλησα για ομαδες τυπου ολυμπιακος εκεινης της κατηγοριας(τα σχολια μου αφορουσαν το ranking που δινει η ουεφα και για το πρωταθλημα τους και για την ιδια και για τα παντα,οποτε η κριτικη ετσι εγινε)
αλλα ακομα και αυτος φερνει παιχτες καμια φορα που μου κανουν εντυπωση π.χ καμπελ ή γιαγια τουρε.φυσικα θα τους ηθελα στην ομαδα
επι Τεο πηραμε κονσεισαο που ειχε πολλες συμμετοχες,γεματες απο Πορτο,Λατσιο,Ιντερ
πηραμε Γκαρσια που ειχε γεματες συμμετοχες σε ομαδα της πριμερα (με παρουσια σε τελικο κυπελου) και 22 εμφανισεις στην βασιλισσα
ειχαμε ιβιτς που απο παρτιζαν σηκωσε καποιους τιτλους και εκανε για χρονια πρωταθλητισμο με την ΑΕΚ
ειχαμε κοντρερας που απο μικρος ηταν βασικος στην μονακο με την οποια κατεκτησε το πρωταθλημα γαλλιας
θελω να πω πως παρολο που δεν ημασταν πλουσιο σωματειο ειχαμε παιχτες με προσωπικοτητα,με παραστασεις απο μεγαλα πρωταθληματα,ομαδες,με ταλεντο μεγαλο
ο λεο ματος εχει βλεπω 26 εμφανισεις σε δυο χρονια,σε μια ομαδα που ηταν φιναλιστ και στο (καλυτερο απο το δικο μας,χειροτερα απο των δυτικων)πρωταθλημα της απεχει απο την 1 θεση και ο ετερος με περισσοτερες εμφανισεις,που ισως ειναι και καλυτερη περιπτωση
οι παιχτες ειναι δεδομενο πως ειναι καλοι!αφου παιζουν σε τετοιο επιπεδο,το αν και ποσο θα βοηθησουν τον ΠΑΟΚ μελλει να φανει
απλα ελπιζω να φερουμε προσωπικοτητες στην ομαδα,με παραστασεις απο μεγαλα πρωταθληματα,απο μεγαλες ομαδες το εχει αναγκη η ομαδα
αν μπορουσαμε με Τεο γιατι οχι τωρα;
πρωταθλητισμο θελαμε να κανουμε και φεραμε εναν που ειχε τετοιες παραστασεις στο ιδιο πρωταθλημα!αλλα και τον χαρακτηρα και το ταλεντο
ξαναλεω εγω μιλησα για ομαδες τυπου ολυμπιακος εκεινης της κατηγοριας(τα σχολια μου αφορουσαν το ranking που δινει η ουεφα και για το πρωταθλημα τους και για την ιδια και για τα παντα,οποτε η κριτικη ετσι εγινε)
αλλα ακομα και αυτος φερνει παιχτες καμια φορα που μου κανουν εντυπωση π.χ καμπελ ή γιαγια τουρε.φυσικα θα τους ηθελα στην ομαδα
επι Τεο πηραμε κονσεισαο που ειχε πολλες συμμετοχες,γεματες απο Πορτο,Λατσιο,Ιντερ
πηραμε Γκαρσια που ειχε γεματες συμμετοχες σε ομαδα της πριμερα (με παρουσια σε τελικο κυπελου) και 22 εμφανισεις στην βασιλισσα
ειχαμε ιβιτς που απο παρτιζαν σηκωσε καποιους τιτλους και εκανε για χρονια πρωταθλητισμο με την ΑΕΚ
ειχαμε κοντρερας που απο μικρος ηταν βασικος στην μονακο με την οποια κατεκτησε το πρωταθλημα γαλλιας
θελω να πω πως παρολο που δεν ημασταν πλουσιο σωματειο ειχαμε παιχτες με προσωπικοτητα,με παραστασεις απο μεγαλα πρωταθληματα,ομαδες,με ταλεντο μεγαλο
ο λεο ματος εχει βλεπω 26 εμφανισεις σε δυο χρονια,σε μια ομαδα που ηταν φιναλιστ και στο (καλυτερο απο το δικο μας,χειροτερα απο των δυτικων)πρωταθλημα της απεχει απο την 1 θεση και ο ετερος με περισσοτερες εμφανισεις,που ισως ειναι και καλυτερη περιπτωση
οι παιχτες ειναι δεδομενο πως ειναι καλοι!αφου παιζουν σε τετοιο επιπεδο,το αν και ποσο θα βοηθησουν τον ΠΑΟΚ μελλει να φανει
απλα ελπιζω να φερουμε προσωπικοτητες στην ομαδα,με παραστασεις απο μεγαλα πρωταθληματα,απο μεγαλες ομαδες το εχει αναγκη η ομαδα
αν μπορουσαμε με Τεο γιατι οχι τωρα;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιολόγος την Κυρ 29 Μάιος 2016, 14:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.