4.Marin Leovac
Re: 4.Marin Leovac
εντάξει, μη λέμε ό,τι μας βολεύει
το τι έχει ακούσει ο λέοβατς και όσοι τον φέρανε με 1μισο εκατομμύριο ευρώ...
....και ξαφνικά έχει όλα τα καλά στοιχεία που τον είχαν προ των πυλών της εθνικής του
κόβει το μάτι μας
....και ξαφνικά έχει όλα τα καλά στοιχεία που τον είχαν προ των πυλών της εθνικής του
κόβει το μάτι μας
Τα χει χώσει στους μανατζερ ειναι φανερο αλλα δεν ξερω αν θελω να μπούμε σε τετοια λογική
Όταν αγωνιζόταν σε λάθος θέση βέβαια.danirifle έγραψε:εντάξει, μη λέμε ό,τι μας βολεύει
κόβει το μάτι μας
- kataramenos5
Μ αυτη τη λογικη κι ο Μπερμπα οταν δε παιζει στη θεση του Γκολασα 2 εκτομυριων ειναι ρε Odi.
Ναι συμφωνώ.Αλλά δεν γίνεται να κριθείς όταν παίζεις σε λάθος θέση.Με την ίδια λογική δεν κρίνω και τον Σκόνδρα όταν παίζει στόπερ,τον Τζιόλη το ίδιο,τον Πέλκα όταν παίζει στην γραμμή κλπ.
έλα ρε συ όντι, δεν είναι το ίδιο
δεν είναι σνάουτσερ ο λέοβατς, να μη μπορεί να περάσει το κέντρο
είναι εμφανή τα ταχυδυναμικά του χαρακτηριστικά, όπως και η καλή σέντρα του
το να τον βγάζουμε παλτουδιά που μας τον φόρτωσαν είναι αστείο, ακόμα κι όταν δεν αποδίδει καλά στον αγώνα, λόγω του ότι είναι νεοφερμένος στο πρωτάθλημα, ή του ότι είχε τραυματισμούς με αποτέλεσμα να μην έχει ρυθμό μέχρι το δεκέμβρη
το να τον βγάζουμε παλτουδιά που μας τον φόρτωσαν είναι αστείο, ακόμα κι όταν δεν αποδίδει καλά στον αγώνα, λόγω του ότι είναι νεοφερμένος στο πρωτάθλημα, ή του ότι είχε τραυματισμούς με αποτέλεσμα να μην έχει ρυθμό μέχρι το δεκέμβρη
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Ή λογική μου λέει πως όλοι κρίνονται όταν παίζουν, και ας είναι και σε λάθος θέση. Εκεί μπορείς να δώσεις ένα ελαφρυντικό. Και προς θεού δεν κρίνεται η ποιότητα του παίκτη, στην προκείμενη του Λεοβατς, αλλά η επί μέρους απόδοση του σε συγκεκριμένο παιχνίδι. Όσο έπαιξε ως αριστερό μπακ με εξτρέμ μπροστά του ήταν πολύ καλός, όμως σαν μπακ χαφ έκανε τα χειρότερα του παιχνίδια
- kataramenos5
Πες τα δασκαλε.Οποιος εχει ματια βλεπει.danirifle έγραψε:έλα ρε συ όντι, δεν είναι το ίδιο
Εγώ συμφωνώ και προσωπικά δεν έγραψα ποτέ οτι είναι παλτό ή τίποτα παρόμοιο.Φυσικά και διαφωνώ με όσους τα έγραφαν αυτα,είχα πει από την αρχή οτι δεν είναι φουλ μπακ,αλλά αριστερό μπακ.
Τώρα εντάξει, το οτι πολλοί είναι λαγωνικά και τον έβγαλαν παλτό και μίζα του Τούντορ είναι στο dna του Έλληνα πλέον.Δεν μου προκαλεί έκπληξη.Δυστυχώς.
Τώρα εντάξει, το οτι πολλοί είναι λαγωνικά και τον έβγαλαν παλτό και μίζα του Τούντορ είναι στο dna του Έλληνα πλέον.Δεν μου προκαλεί έκπληξη.Δυστυχώς.
Εγω εξακολουθω να μην τον θεωρω κατι ιδιαιτερο,ο Σταφυλιδης πχ που πουληθηκε απο εμας για λιγοτερα (αντε τα ιδια) και σε μικροτερη ηλικια, ειναι καλυτερος σε ολους τους τομεις.
Ας ελπισουμε να ανεβει και να μην ξανατραυματιστει.
Ας ελπισουμε να ανεβει και να μην ξανατραυματιστει.
συμφωνώ μπάνε
ο σταφυλίδης είναι το τελευταίο μεγάλο ταλέντο που έβγαλε ο ΠΑΟΚ
δυστυχώς έχουν περάσει χρόνια από τότε
ο σταφυλίδης είναι το τελευταίο μεγάλο ταλέντο που έβγαλε ο ΠΑΟΚ
δυστυχώς έχουν περάσει χρόνια από τότε
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Χθες δε με άρεσε. Γενικά δε συνεργάστηκε σχεδόν καθόλου με τον Κοροβεσης οπότε χάθηκε και αυτός στη μετριότητα της ομάδας
Εδωσε τη νικη
Καλος δεν ήταν βεβαια και γενικα δτο ζύγι καλούτσικος παίκτης αλλα πολλα λεφτα
Καλος δεν ήταν βεβαια και γενικα δτο ζύγι καλούτσικος παίκτης αλλα πολλα λεφτα
Πολύ καλή εκτέλεση στο γκολ
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk