Πραγματικά έτσι είναιAle έγραψε:Ενώ έχει εκπληκτικά στοιχεία στο παιχνίδι του, δεν μπορεί η ομάδα να τα αφομοιώσει, ούτε και ο ίδιος να τα προσαρμόσει.
Μεγάλη πρόκληση και στοίχημα για τον Τούντορ αυτός ο παίκτης.
52.Erik Sabo
Re: 52.Erik Sabo
simba, επειδή το έχουμε ξεσκίσει στο οφ τοπικ.
μου λες οτι σου τη μπαίνουμε όταν εκφράζεις μια διαφορετική άποψη αλλά αν παρατηρήσεις τα ποστ σου (που τα διαβάζω οοοολλλλααα γιατί αυτή είναι η "δουλειά" μου, όπως και να ανατρέχω πάντα στα προηγούμενα ποστ των μελών για να διαπιστώνω τη λογική στην έκφραση τους) όταν κάποιος εκφράζει μια άποψη διαφορετική κάνεις τα εξής:
1. αν διαφωνείς το εκφράζεις, κατι απολύτως θεμιτό και λογικό
2. αν συνεχίσει αρχίζεις να λες οτι σε αυτό τον παίχτη στηρίζετε ενώ σε άλλους όχι (λες και εσυ ή εγώ ή ο φούφουτος δεν εχει παιχτικές αδυναμίες
)
3. αν σου πουν οτι και εσυ κανεις το ίδιο αρχίζεις τα "γιατι μου τη μπαίνετε" "δεν είστε αντικειμενικοί", "έχετε αδυναμίες" κτλ κτλ.
ε ρε φίλε, δεν υπάρχει λογική σε αυτό. όπως είπες, αν κρίνεις, να περιμένεις να κριθείς και να μην κλαίγεσαι όταν σε κρίνουν.
σου λέει πχ ο pgetsos χθες οτι καλός ο γλύκος αλλά αν ο όλσεν έκανε τα δυο τρία λαθη του θα τον είχατε σκίσει (διαφωνείς σε αυτό; αν ναι, ανέτρεξε στο τόπικ του παίχτη να σου λυθούν οι απορίες) και αρχίζεις τα σεντόνια ότι σου τη μπαίνουμε και κράζουμε κτλ κτλ, όταν επίσης κάνεις σεντόνια για άλλους παίχτες που κράζεις τυφλά ότι και να σου λένε και ανεβάζεις και ΑΣΧΕΤΑ βίντεο με ΝΤΕΜΕΚ λάθη, μόνο και μόνο για δημιουργία εντυπώσεων.
Τον Ντέσπε γιατί δεν του λές το ίδιο που είπε τον Γκάρυ απαράδεκτο; η ίδια ακριβώς λέξη δλδ;
ε, δεν το συνεχίζω. πες ότι θες, κανε ότι θες, ο μονος λόγος που θα ασχοληθώ ξανά με "αγωνιστική σου κρίση" θα είναι στο τυπικό σκέλος του μοντ, γιατί άλλα λέω στο σκύλο μου, άλλα ακούν τα αυτιά του. και στην προκειμένη δεν είναι και προφορικά, αλλά γραπτά.
αυτά και την καλημέρα μου. μόνο αγάπη. ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ.

ον τοπικ, όσο τον παρακολουθώ, πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή είναι το μεγαλύτερο ταλέντο στην ομάδα... αλλά και απο τους πλέον ακατέργαστους παίχτες. φυσικά, περιμένω να δω και τσίμιροτ.
μου λες οτι σου τη μπαίνουμε όταν εκφράζεις μια διαφορετική άποψη αλλά αν παρατηρήσεις τα ποστ σου (που τα διαβάζω οοοολλλλααα γιατί αυτή είναι η "δουλειά" μου, όπως και να ανατρέχω πάντα στα προηγούμενα ποστ των μελών για να διαπιστώνω τη λογική στην έκφραση τους) όταν κάποιος εκφράζει μια άποψη διαφορετική κάνεις τα εξής:
1. αν διαφωνείς το εκφράζεις, κατι απολύτως θεμιτό και λογικό
2. αν συνεχίσει αρχίζεις να λες οτι σε αυτό τον παίχτη στηρίζετε ενώ σε άλλους όχι (λες και εσυ ή εγώ ή ο φούφουτος δεν εχει παιχτικές αδυναμίες

3. αν σου πουν οτι και εσυ κανεις το ίδιο αρχίζεις τα "γιατι μου τη μπαίνετε" "δεν είστε αντικειμενικοί", "έχετε αδυναμίες" κτλ κτλ.
ε ρε φίλε, δεν υπάρχει λογική σε αυτό. όπως είπες, αν κρίνεις, να περιμένεις να κριθείς και να μην κλαίγεσαι όταν σε κρίνουν.
σου λέει πχ ο pgetsos χθες οτι καλός ο γλύκος αλλά αν ο όλσεν έκανε τα δυο τρία λαθη του θα τον είχατε σκίσει (διαφωνείς σε αυτό; αν ναι, ανέτρεξε στο τόπικ του παίχτη να σου λυθούν οι απορίες) και αρχίζεις τα σεντόνια ότι σου τη μπαίνουμε και κράζουμε κτλ κτλ, όταν επίσης κάνεις σεντόνια για άλλους παίχτες που κράζεις τυφλά ότι και να σου λένε και ανεβάζεις και ΑΣΧΕΤΑ βίντεο με ΝΤΕΜΕΚ λάθη, μόνο και μόνο για δημιουργία εντυπώσεων.
Τον Ντέσπε γιατί δεν του λές το ίδιο που είπε τον Γκάρυ απαράδεκτο; η ίδια ακριβώς λέξη δλδ;
ε, δεν το συνεχίζω. πες ότι θες, κανε ότι θες, ο μονος λόγος που θα ασχοληθώ ξανά με "αγωνιστική σου κρίση" θα είναι στο τυπικό σκέλος του μοντ, γιατί άλλα λέω στο σκύλο μου, άλλα ακούν τα αυτιά του. και στην προκειμένη δεν είναι και προφορικά, αλλά γραπτά.
αυτά και την καλημέρα μου. μόνο αγάπη. ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ.

ον τοπικ, όσο τον παρακολουθώ, πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή είναι το μεγαλύτερο ταλέντο στην ομάδα... αλλά και απο τους πλέον ακατέργαστους παίχτες. φυσικά, περιμένω να δω και τσίμιροτ.

- Dinos_Liverpool
Simba, κι εγώ με τη σειρά μου να σε παρακαλέσω, να μην υπεραναλύεις το κάθε κόμμα και την κάθε τελεία που είπε ο άλλος και να μην αρπάζεσαι και ορμάς κατ' ευθείαν. Γενικά μιλάω. Άσε και κάτι να πέσει κάτω, ρε αδερφέ!
Με πιο μικρά και στοχευμένα σχόλια, που δεν προκαλούν, και συ γίνεσαι πιο κατανοητός και τα τόπικ δεν κινδυνεύουν να γίνουν αρένες.
Δεν πιστεύω ότι μπορεί κανείς εύκολα ν αλλάξει τη γνώμη του άλλου, οπότε ας μην απαντάμε με εκνευρισμό, αλλά με επιχειρήματα και μόνο, χωρίς να θίγουμε τον άλλο.
Με πιο μικρά και στοχευμένα σχόλια, που δεν προκαλούν, και συ γίνεσαι πιο κατανοητός και τα τόπικ δεν κινδυνεύουν να γίνουν αρένες.
Δεν πιστεύω ότι μπορεί κανείς εύκολα ν αλλάξει τη γνώμη του άλλου, οπότε ας μην απαντάμε με εκνευρισμό, αλλά με επιχειρήματα και μόνο, χωρίς να θίγουμε τον άλλο.
- Trilofiotis
Καλύτερος απο αλλα ματς, αλλα τη διαφορά δε μπορεί να την κάνει προς το παρρον. Ανασταλτικά μου φαίνεται λιγο αργος ώρες ώρες (εκενυριστικά) αλλα δεν ειμαι και ειδημων της θέσης για να κρίνω.
Πάντως στηρίζεται και δειχνει αργάααα αργά να βελτιώνεται.
Μα έναν έτοιμο ποδοσφαιριστή φέτο δε μας φέρανε, μονο γιαπιά;;
Πάντως στηρίζεται και δειχνει αργάααα αργά να βελτιώνεται.
Μα έναν έτοιμο ποδοσφαιριστή φέτο δε μας φέρανε, μονο γιαπιά;;

Δεν μας έφταναν όλα τα άλλα με τον τύπο, χθες τον είδαμε, με το που έπαιρνε τη μπάλα ο Κάτσε απ την άμυνα
ή να κρύβεται ανάμεσα στα χαφ της Κράσνονταρ ή να εξαφανίζεται 20 και 30 μέτρα ψηλά. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο και λιγότερο που άνοιξε λίγο το παιχνίδι. Μετά ο Κάτσε έτρεχε για δύο κι ο Πέλκας εξαφανίστηκε. Λογικό είναι.
Το σουτ είναι κάκιστο αλλά δεν αξίζει το κράξιμο γι αυτό συμβαίνει (όχι πολύ συχνά και στους καλύτερους).
Αλλά δεν παύει ωρες ώρες να είναι ένα περιφερόμενο σαρκίιο μέσα στο παιχνίδι. Και παίζει στον άξονα που εκεί απλά δεν πρέπει να περιφέρεσαι.
ή να κρύβεται ανάμεσα στα χαφ της Κράσνονταρ ή να εξαφανίζεται 20 και 30 μέτρα ψηλά. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο και λιγότερο που άνοιξε λίγο το παιχνίδι. Μετά ο Κάτσε έτρεχε για δύο κι ο Πέλκας εξαφανίστηκε. Λογικό είναι.
Το σουτ είναι κάκιστο αλλά δεν αξίζει το κράξιμο γι αυτό συμβαίνει (όχι πολύ συχνά και στους καλύτερους).
Αλλά δεν παύει ωρες ώρες να είναι ένα περιφερόμενο σαρκίιο μέσα στο παιχνίδι. Και παίζει στον άξονα που εκεί απλά δεν πρέπει να περιφέρεσαι.
- Dinos_Liverpool
Αυτός ο... τύπος παίζει στον ΠΑΟΚ, όμως, και δεν είναι σωστό να μιλάμε περιφρονητικά.
νομίζω Φοίνικα ότι αυτό γινόταν κυρίως με την είσοδο μπερμπα που έπαιρνε θέση σαν κρυφό φορ.Φοίνικας έγραψε:Δεν μας έφταναν όλα τα άλλα με τον τύπο, χθες τον είδαμε, με το που έπαιρνε τη μπάλα ο Κάτσε απ την άμυνα
πάντως πάτησε πραγματικά όλο το γήπεδο, όπως και ο κάτσε...

Αυτός ο τύπος, μόλις κι αν ποτέ, διορθωθεί υπόσχομαι ότι θα αλλάξω όλα τα ποστ μου και θα τον λέω,
χρυσό παιδί κι άξιο παλικάρι
αδαμάντινο χαρακτήρα
Σλοβάκιο καθαρόαιμο
Μαραντόνα της κεντρικής Ευρώπης.
ορκίζομαι.
αδαμάντινο χαρακτήρα
Σλοβάκιο καθαρόαιμο
ορκίζομαι.

Σε μια φαση στο δεύτερο ημίχρονο χθες, έχει τη μπάλα ο Μπερμπάτοφ στο κεντρο και την κρατάει πολυ ωρα επειδή δεν έχει που να την δώσει. Ολοι γύρω μου είπαν μπράβο ρε παιχταρα που ηρεμησες το παιχνιδι και περιμένεις να ανέβει η ομάδα.
5 λεπτα πριν είχε γίνει ΑΚΡΙΒΩΣ η ίδια φαση, αλλά τη μπάλα την είχε ο Σάμπο. Ξέρετε τι ειπαν όλοι εκεί. Το παλτό που καθυστερεί την ανάπτυξη.
Παντα κάποιος πρεπει να φταίει. Τώρα βγήκε ο Όλσεν και θα τα ακούει όλα αυτός.
5 λεπτα πριν είχε γίνει ΑΚΡΙΒΩΣ η ίδια φαση, αλλά τη μπάλα την είχε ο Σάμπο. Ξέρετε τι ειπαν όλοι εκεί. Το παλτό που καθυστερεί την ανάπτυξη.
Παντα κάποιος πρεπει να φταίει. Τώρα βγήκε ο Όλσεν και θα τα ακούει όλα αυτός.
επίσης κατι που μου αρέσει είναι ότι όσο περνάει ο καιρός, προσπαθεί να παίζει περισσότερο με τη μία αλλά και κάθετα... άσχετα αν ακόμα δεν του βγαίνουν οι φάσεις... 

- Dinos_Liverpool
Φοίνικας έγραψε:Αυτός ο τύπος, μόλις κι αν ποτέ, διορθωθεί υπόσχομαι ότι θα αλλάξω όλα τα ποστ μου και θα τον λέω,
αδαμάντινο χαρακτήρα
Σλοβάκιο καθαρόαιμο
ορκίζομαι.
Ναι, αλλά εγώ στο ζήτησα ευγενικότατα... όμως!
73% πασες χθες ο σάμπο, 71% ο κάτσε. χμμμ... που τη δίνεις ρε σάμπο απο τη μία. πολύ καλός χθες ο κάτσε απο την άλλη... 

- Dinos_Liverpool
Δεν είναι μόνο τα στατιστικά που "μιλάνε", χωρίς να τα "μεταφράσεις"!
Εάν έχεις μικρότερο ποσοστό στα λάθη, αλλά αυτά είναι αβίαστα και δεν περιέχουν το ρίσκο της μακρινής 40-50άρας του Κάτσε, είναι διαφορετικά τα πράγματα. Είναι και το από πόσες πάσες βγήκε το ποσοστό αυτό, επίσης!
Εάν έχεις μικρότερο ποσοστό στα λάθη, αλλά αυτά είναι αβίαστα και δεν περιέχουν το ρίσκο της μακρινής 40-50άρας του Κάτσε, είναι διαφορετικά τα πράγματα. Είναι και το από πόσες πάσες βγήκε το ποσοστό αυτό, επίσης!
κοιτα, γενικά είπα και χθές ότι κατ΄ εμέ ο Κάτσε ήταν μβπ για τον ΠΑΟΚ. Αλλά θεωρώ ότι και ο Σάμπο, παρά κάποια λάθη, δεν ήταν αρνητικός, ίσα ίσα. και για αυτό δεν δικαιολογώ επ ουδενί την όποια μουρμούρα χθες στο γήπεδο. 
πχ ναι, ο Κάτσε έχει 3/5 μακρινές μεταβιβάσεις, ο Σάμπο 1/2. αλλά ο Σλοβάκος έχει 3 κοψίματα και 4 κεφαλιές έναντι 1 και 1 απο τον Κάτσε. Επίσης ομως ο Κάτσε έχει περισσότερες πάσες αλλά ο Σάμπο περισσότερα τρεξίματα με τη μπάλα και πάτησε αρκετά περισσότερο στην περιοχή.
γενικά, ο καθένας είχε ένα ρόλο και θεωρώ ότι τον εκτέλεσε σχετικά καλά.
τα στατιστικά είναι απο το σαϊτ που παρέθεσε ο Κούρδος σε άλλο τόπικ.

πχ ναι, ο Κάτσε έχει 3/5 μακρινές μεταβιβάσεις, ο Σάμπο 1/2. αλλά ο Σλοβάκος έχει 3 κοψίματα και 4 κεφαλιές έναντι 1 και 1 απο τον Κάτσε. Επίσης ομως ο Κάτσε έχει περισσότερες πάσες αλλά ο Σάμπο περισσότερα τρεξίματα με τη μπάλα και πάτησε αρκετά περισσότερο στην περιοχή.
γενικά, ο καθένας είχε ένα ρόλο και θεωρώ ότι τον εκτέλεσε σχετικά καλά.
τα στατιστικά είναι απο το σαϊτ που παρέθεσε ο Κούρδος σε άλλο τόπικ.