Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
theo G4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Δημοσίευση από theo G4 »

Ekatnetworkltd έγραψε:Παίδες ποιός είναι ο αλεξάνδρο Παθουέλο,επιτελικός μέσος 23 χρονών;
Παίζει κάτι? ή ρητορικό ερώτημα ?
slowcrow

Δημοσίευση από slowcrow »

παντως για τον στοχ ολα τα τουρκικα σαιτ αναδημοσιεύουν την αρενα, την πιο αναξιόπιστη εφημερίδα...παπας τρελος.
Άβαταρ μέλους
Thracian

Δημοσίευση από Thracian »

σκατα παιχτης ο παλαθουελος... ουτε στ αργιανο δεν επιασε
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

Πρόταση στον Αλεχάντρο Παθουέλο, 23 ετών, φέρεται να έχει καταθέσει ο ΠΑΟΚ. Μιλάμε για επιτελικό μέσο με θητεία σε Μπέτις, Σουόνσι και Ράγιο Βαγιεκάνο κι αυτήν τη στιγμή είναι ελεύθερος. Για την απόκτησή του ενδιαφέρεται κι η γερμανική Ντάρμσταντ. Από νωρίς το πρωί είχαμε την ανάρτηση με την Ισπανική σημαία και μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες.

Paok nextgeneration
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Ekatnetworkltd έγραψε:Πρόταση στον Αλεχάντρο Παθουέλο, 23 ετών, φέρεται να έχει καταθέσει ο ΠΑΟΚ. Μιλάμε για επιτελικό μέσο με θητεία σε Μπέτις, Σουόνσι και Ράγιο Βαγιεκάνο κι αυτήν τη στιγμή είναι ελεύθερος. Για την απόκτησή του ενδιαφέρεται κι η γερμανική Ντάρμσταντ. Από νωρίς το πρωί είχαμε την ανάρτηση με την Ισπανική σημαία και μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες.

Paok nextgeneration
https://www.youtube.com/watch?v=v-T5uKTc5-Q
Άβαταρ μέλους
agios

Δημοσίευση από agios »

Δεν μου αρέσει...Ρε Φρανκ easy boy...Ή camp θα γίνουμε ή παιδεραστές που έλεγε και ο Μουρίνιο τον Βενγκέρ στο τέλος :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

να δεις που απο το πρωι είμαι ρεκλα και περιμένω να ανοίξω τοπικ για τους νέους παίχτες και θα σκάσουν όλοι το μεσημέρι-απόγευμα που θα είμαι τινγκα δουλειά...

έλεος. τι κάνουν εκεί στην παε; τα ζώα μου αργά...

:mrgreen:

:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

koylios έγραψε:Αδέρφια ξέρει κανείς αν ο στοχ έχει μείνει ελεύθερος??? Γιατί το πρωί πέτυχα τσορμπατζογλου στο ραδιόφωνο και έλεγε πως την τελευταία βδομάδα έμεινε ελεύθερος από την φενερ... Ξέρει κανείς κάτι???
Είχα διαβάσει, στο ινπαοκ νομίζω ότι έχει συμβόλαιο μέχρι 30.06.2018. Από την wikipedia διαβάζω ότι μετά το τετραετές συμβόλαιο που υπέγραψε το καλοκαίρι του 2010, όταν πήγε στη Febnerbahce, του έγινε μία επέκταση για άλλα δύο χρόνια, επομένως το συμβόλαιό του λήγει 30.06.2016.
Περαιτέρω νέα δεν γνωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Thracian

Δημοσίευση από Thracian »

λογικα αρδιες.... μπηκε κανα παιδακι στο τρανσφερ να δει την ραγιο για τον ρατς, ειδε και κανα βιντεακι και το συνδυασε
Άβαταρ μέλους
georgedoulk2008
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από georgedoulk2008 »

Ο Ποθουέλος με κανα μικρο συμβολαιο 150-200 χιλιαρικα καλός θα ηταν.
Για αντι_γκολασα φαση
Άβαταρ μέλους
Mpoz

Δημοσίευση από Mpoz »

Εγω τον μιρο θα τον ηθελα με χιλια πισω αλλα με ειδικους ορους στο συμβολαιο του..αλλιως ειτε ερθει ειτε οχι το ιδιο θα είναι.μπορεις να τον βαλεις και πισω απο τον κλαους σαν κρυφο αλλα και σε ελευθερο ρολο
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Τον Alejandro Pozuelo δεν τον ξέρω καθόλου. Το wiki τον αναφέρει ως ένα κοντό (1,70), attacking midfielder, ποδοσφαιριστή, 24 περίπου ετών (20.09.1991). Πέρυσι, στην Rayo Vallecano, είχε μόλις 11 συμμετοχές και κανένα γκολ. Στη Swansea, πρόπερσι, είχε 22 συμμετοχές.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Mpoz έγραψε:Εγω τον μιρο θα τον ηθελα με χιλια πισω αλλα με ειδικους ορους στο συμβολαιο του..αλλιως ειτε ερθει ειτε οχι το ιδιο θα είναι.μπορεις να τον βαλεις και πισω απο τον κλαους σαν κρυφο αλλα και σε ελευθερο ρολο
Πηγε στα 25 στην αραπια και σ ενα χρονο επαιξε 8 παιχνίδια κι εβαλε 1 γκολ.Τι κινητρο εχει αυτο το παιδι να δουλέψει?
Κουτσιαμικρουλης νο 2.Δε ταιριαζει μ αυτα (δηλώσεις του) που θελει ο Ιγκορ.
Άβαταρ μέλους
Snitch4

Δημοσίευση από Snitch4 »

Από ότι βγαίνει από τους ΑΡΔ μόλις το διέψευσε η ΠΑΕ..... (για τον Στοχ)
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

σόρρυ που χαλάω τον δικαιολογημένο πυρετό της μεταγραφομανίας, αλλά δεν ποστάρουμε καλύτερα τις επιθυμίες/ευχές που δεν έχουν ακουστεί ως μεταγραφές (όπως αυτός ο Ποθουέλος) στο αντίστοιχο τόπικ τους; λέγεται "Ποιόν παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ". :D

όχι ότι και τα ονόματα που βγάζουν οι ΑΡΔ είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα βέβαια :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”