Παίζει κάτι? ή ρητορικό ερώτημα ?Ekatnetworkltd έγραψε:Παίδες ποιός είναι ο αλεξάνδρο Παθουέλο,επιτελικός μέσος 23 χρονών;
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
παντως για τον στοχ ολα τα τουρκικα σαιτ αναδημοσιεύουν την αρενα, την πιο αναξιόπιστη εφημερίδα...παπας τρελος.
- Ekatnetworkltd
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
Πρόταση στον Αλεχάντρο Παθουέλο, 23 ετών, φέρεται να έχει καταθέσει ο ΠΑΟΚ. Μιλάμε για επιτελικό μέσο με θητεία σε Μπέτις, Σουόνσι και Ράγιο Βαγιεκάνο κι αυτήν τη στιγμή είναι ελεύθερος. Για την απόκτησή του ενδιαφέρεται κι η γερμανική Ντάρμσταντ. Από νωρίς το πρωί είχαμε την ανάρτηση με την Ισπανική σημαία και μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες.
Paok nextgeneration
Paok nextgeneration
-
https://www.youtube.com/watch?v=v-T5uKTc5-QEkatnetworkltd έγραψε:Πρόταση στον Αλεχάντρο Παθουέλο, 23 ετών, φέρεται να έχει καταθέσει ο ΠΑΟΚ. Μιλάμε για επιτελικό μέσο με θητεία σε Μπέτις, Σουόνσι και Ράγιο Βαγιεκάνο κι αυτήν τη στιγμή είναι ελεύθερος. Για την απόκτησή του ενδιαφέρεται κι η γερμανική Ντάρμσταντ. Από νωρίς το πρωί είχαμε την ανάρτηση με την Ισπανική σημαία και μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες.
Paok nextgeneration
Δεν μου αρέσει...Ρε Φρανκ easy boy...Ή camp θα γίνουμε ή παιδεραστές που έλεγε και ο Μουρίνιο τον Βενγκέρ στο τέλος

να δεις που απο το πρωι είμαι ρεκλα και περιμένω να ανοίξω τοπικ για τους νέους παίχτες και θα σκάσουν όλοι το μεσημέρι-απόγευμα που θα είμαι τινγκα δουλειά...
έλεος. τι κάνουν εκεί στην παε; τα ζώα μου αργά...

έλεος. τι κάνουν εκεί στην παε; τα ζώα μου αργά...

- ΑποστόληςΑ
Είχα διαβάσει, στο ινπαοκ νομίζω ότι έχει συμβόλαιο μέχρι 30.06.2018. Από την wikipedia διαβάζω ότι μετά το τετραετές συμβόλαιο που υπέγραψε το καλοκαίρι του 2010, όταν πήγε στη Febnerbahce, του έγινε μία επέκταση για άλλα δύο χρόνια, επομένως το συμβόλαιό του λήγει 30.06.2016.koylios έγραψε:Αδέρφια ξέρει κανείς αν ο στοχ έχει μείνει ελεύθερος??? Γιατί το πρωί πέτυχα τσορμπατζογλου στο ραδιόφωνο και έλεγε πως την τελευταία βδομάδα έμεινε ελεύθερος από την φενερ... Ξέρει κανείς κάτι???
Περαιτέρω νέα δεν γνωρίζω.
λογικα αρδιες.... μπηκε κανα παιδακι στο τρανσφερ να δει την ραγιο για τον ρατς, ειδε και κανα βιντεακι και το συνδυασε
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Ο Ποθουέλος με κανα μικρο συμβολαιο 150-200 χιλιαρικα καλός θα ηταν.
Για αντι_γκολασα φαση
Για αντι_γκολασα φαση
Εγω τον μιρο θα τον ηθελα με χιλια πισω αλλα με ειδικους ορους στο συμβολαιο του..αλλιως ειτε ερθει ειτε οχι το ιδιο θα είναι.μπορεις να τον βαλεις και πισω απο τον κλαους σαν κρυφο αλλα και σε ελευθερο ρολο
- ΑποστόληςΑ
Τον Alejandro Pozuelo δεν τον ξέρω καθόλου. Το wiki τον αναφέρει ως ένα κοντό (1,70), attacking midfielder, ποδοσφαιριστή, 24 περίπου ετών (20.09.1991). Πέρυσι, στην Rayo Vallecano, είχε μόλις 11 συμμετοχές και κανένα γκολ. Στη Swansea, πρόπερσι, είχε 22 συμμετοχές.
- kataramenos5
Πηγε στα 25 στην αραπια και σ ενα χρονο επαιξε 8 παιχνίδια κι εβαλε 1 γκολ.Τι κινητρο εχει αυτο το παιδι να δουλέψει?Mpoz έγραψε:Εγω τον μιρο θα τον ηθελα με χιλια πισω αλλα με ειδικους ορους στο συμβολαιο του..αλλιως ειτε ερθει ειτε οχι το ιδιο θα είναι.μπορεις να τον βαλεις και πισω απο τον κλαους σαν κρυφο αλλα και σε ελευθερο ρολο
Κουτσιαμικρουλης νο 2.Δε ταιριαζει μ αυτα (δηλώσεις του) που θελει ο Ιγκορ.
Από ότι βγαίνει από τους ΑΡΔ μόλις το διέψευσε η ΠΑΕ..... (για τον Στοχ)
σόρρυ που χαλάω τον δικαιολογημένο πυρετό της μεταγραφομανίας, αλλά δεν ποστάρουμε καλύτερα τις επιθυμίες/ευχές που δεν έχουν ακουστεί ως μεταγραφές (όπως αυτός ο Ποθουέλος) στο αντίστοιχο τόπικ τους; λέγεται "Ποιόν παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ".
όχι ότι και τα ονόματα που βγάζουν οι ΑΡΔ είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα βέβαια

όχι ότι και τα ονόματα που βγάζουν οι ΑΡΔ είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα βέβαια