Βόλλεϋ 2015-2016

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Re: Βόλλεϋ 2015-2016

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Περαστικά, σιδερένιος, γρήγορα πίσω!! Μπορούσε και χειρότερα νομίζω, πάλι καλά να λέμε...
Odi έγραψε:Ωραία ήταν σήμερα στο Παλατάκι.400 περίπου άτομα ήμαστε,είχε και ψιλοκερκίδα,όλα κομπλέ.
Εικόνα

Meh..

Στις 19:00 τελείωνα Σχολή, το σκέφτηκα να έρθω, τζαμπέ θα έμπαινα (λόγω ώρας), αλλά μετά από 10 ώρες μάθημα δεν θα τη πάλευα, θα έμενα στο γήπεδο μέχρι αύριο για το μπάσκετ!
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Πόσο κρίμα είναι όταν τραυματίζονται σοβαρά όλα τα νέα παιδιά ρε γμτ...Ειδικότερα κάτι παλίκαροι σαν αυτόν που τις προάλλες έπαιξε και δυο τρία σετ με ράματα στο μάγουλο αποδεικνύοντας ότι δεν είναι κανένα γατάκι...

Σιδερένιος ρε παλίκαρε...Κουράγιο, δύναμη και υπομονή και όσο πιο γρήγορα να είσαι πίσω ετοιμοπόλεμος γιατί ο Π.Α.Ο.Κ. έχει πραγματικά ανάγκη από γίγαντες σαν εσένα...
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

RoMaN έγραψε:Περαστικά, σιδερένιος, γρήγορα πίσω!! Μπορούσε και χειρότερα νομίζω, πάλι καλά να λέμε...
Odi έγραψε:Ωραία ήταν σήμερα στο Παλατάκι.400 περίπου άτομα ήμαστε,είχε και ψιλοκερκίδα,όλα κομπλέ.
Εικόνα

Meh..

Στις 19:00 τελείωνα Σχολή, το σκέφτηκα να έρθω, τζαμπέ θα έμπαινα (λόγω ώρας), αλλά μετά από 10 ώρες μάθημα δεν θα τη πάλευα, θα έμενα στο γήπεδο μέχρι αύριο για το μπάσκετ!
Πλάκωσε κόσμος με την έναρξη..Η φωτό είνα λίγοι πριν ξεκινήσει..Ούτε οι μπροστά μου φαίνονται να φανταστείς..
giannistoumpa4

Δημοσίευση από giannistoumpa4 »

Περαστικα παντακιδη..φανηκε και μεσα απο το γηπεδο οτι τραυματιστηκες σοβαρα..περαστικα φιλε και γρηγορα πισω για την κατακτηση του double και παλι..
FORZA Π.Α.Ο.Κ ΑΡΑ
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

περαστικα στο παιδι γερο και δυνατο να επιστρεψει...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Μεγαλη απωλεια,περαστικα Γιαννη.
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

Περαστικά στο ΠΑΟΚτσάκι.
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Περαστικα στην ψυχαρα..Επιτακτικη αναγκη η αποκτηση κεντρικου και ΜΑΚΑΡΙ να ερθει ο σμαραγδης οπως ακουγεται..
Suleymanoglu

Δημοσίευση από Suleymanoglu »

Σήμερα είχα την τιμή να γνωρίσω τον Βασίλη Κουρνετα, μια τεράστια, Αρχηγικη προσωπικότητα του Ελληνικού Volley που κοσμεί την ομάδα μας από πέρσι.Τον συνάντησα τυχαία σε κάποιο κεντρικό σημείο της ανατολικής Θεσσαλονίκης και του μίλησα αυθόρμητα.

Ευγενεστατος, εγκαρδιος και ευφυέστατος, πραγματικό πρότυπο στον αθλητισμό. Ευχομαι να είναι πάντα καλά και να μείνει στον ΠΑΟΚ για πολλά χρόνια.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Τον Σμαραγδη γραφουν για αντι-Παντακιδης , λογω τραυματισμου του αρχηγου που θα μεινει εξω για 4-5 μηνες.

Καλος αυτος ο Σμαραγδης ;
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Γνωστός είναι ρε

Γενικά πολύ έμπειρος, με τελικό cl με τον Ηρακλή, 5,6 πρωταθλήματα και άλλα τόσα κύπελλα

Δεν έχω ιδέα σε τι κατάσταση είναι
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Για το σερί και τον Γιάννη!

Ο νταμπλούχος ΠΑΟΚ υποδέχεται την Κυριακή 29/12 στις 18:00 στο PAOK Sports Arena την Κηφισιά για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο νταμπλούχος ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να πανηγυρίσει την έκτη συνεχόμενη νίκη και να συνεχίσει να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος. Σε αυτό το παιχνίδι όμως το μεγαλύτερο κίνητρο δεν είναι οι τρεις βαθμοί. Δεν είναι το να κρατήσει ο ΠΑΟΚ το αήττητο. Την Κυριακή η οικογένεια του ΠΑΟΚ, προπονητής, παίκτες, διοίκηση αλλά και ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ θέλουμε τη νίκη για έναν πιο σημαντικό από κάθε άποψη λόγο: να αφιερώσει τη νίκη στον Γιάννη Παντακίδη! Στον Γιάννη που θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Στον Γιάννη που στο ματς με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης τραυματίστηκε σοβαρά αγωνιζόμενος για την ασπρόμαυρη φανέλα. Και ο κόσμος του ΠΑΟΚ ξέρει να αναγνωρίζει και να τιμά τα παιδιά του. Και την Κυριακή στις 18:00 στο Παλατάκι ο κόσμος του ΠΑΟΚ θέλει να αφιερώσει αυτή τη νίκη στον Παντακίδη. Ότι δηλαδή είναι αποφασισμένη να κάνει και η ομάδα. “Για το σερί και τον Γιάννη” λοιπόν την Κυριακή με τη βοήθεια σας, η ομάδα υποδέχεται την Κηφισιά.

Για την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη προσέλευση οι τιμές των εισιτηρίων είναι στα 5 € σ΄όλο το γήπεδο και 10€ στη ΘΥΡΑ VIP.

Παράλληλα σας ενημερώνουμε ότι συνεχίζεται κανονικά η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016. Τα εισιτήρια διαρκείας ισχύουν για όλους τους αγώνες της Volleyleague (περιλαμβάνονται και τα πλέι οφ) και τις δύο πρώτες φάσεις του Τσάμπιονς Λιγκ.
Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας έχουν ως εξής:
Απλά: 50ευρώ
Silver : 100ευρώ
Gold VIP : 250ευρώ
Υ.Γ Σας περιμένουμε για να ενισχύσετε την ομάδα όπως μόνο εσείς ξέρετε!

Άντε να δούμε πόσοι θα είμαστε αύριο..Τα τονισμένα για ευνόητους λόγους.

http://www.paokvolley.gr/gia-to-seri-kai-ton-gianni/
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Να τονίσουμε επίσης και το 30ευρο διαθέσιμο διαρκείας που αναφέρω στην υπογραφή!

Παντακίδης: «Θα επιστρέψω πιο γρήγορα!»

Παρά την εύκολη νίκη του ΠΑΟΚ με αντίπαλο τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, η ομάδα αποχώρησε κατηφής και στενοχωρημένη από το γήπεδο απευθείας για το νοσοκομείο Παπανικολάου, όπου διακομίστηκε μετά τον τραυματισμό του ο αρχηγός της Γιάννης Παντακίδης.

Ο 30χρονος κεντρικός υποβλήθηκε σε εγχείρηση αμέσως μετά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο και χθες Παρασκευή πήρε εξιτήριο. Για τον ίδιο έρχεται το δυσκολότερο κομμάτι του τραυματισμού, η ανάρρωση και η αποκατάσταση. Το INPAOK επικοινώνησε μαζί του, όπου πλέον αναρρώνει στο σπίτι του:

-Γιάννη καλησπέρα και περαστικά. Ο τραυματισμός σου αποδείχθηκε σοβαρός και ενδέχεται να σε κρατήσει αρκετό καιρό έξω από το γήπεδο. Οι εκτιμήσεις των γιατρών ποιές είναι;

«Ναι ήταν ένας πολύ επώδυνος τραυματισμός, ο δεύτερος μάλιστα σε μια εβδομάδα (σ.σ. έκανε ράμματα στο πρόσωπο μετά από σύγκρουση με τον Χιμένες στην αναμέτρηση με τον Παμβοχαϊκό). Μεγάλη ατυχία. Οι αρχικές εκτιμήσεις μιλάνε για 3 μήνες εκτός, όμως με τη σωστή αποθεραπεία και με πολλή προσοχή πιστεύω ότι θα καταφέρω να μπω στην ομάδα και νωρίτερα. Δεν ήταν το χειρότερο που θα μπορούσα να πάθω καθώς ήταν πολύ επικίνδυνο για να σπάσει η περόνη που θα με κρατούσε για μεγαλύτερο διάστημα εκτός αγωνιστικών χώρων αλλά ευτυχώς ήταν μόνο ο αστράγαλος».

-Είχες ποτέ στην καριέρα σου παρόμοιο τραυματισμό, έχεις ξαναπεράσει αυτή τη διαδικασία;

«Στα 15 χρόνια που παίζω βόλει ήμουν τυχερός και δεν είχα κάποιο τραυματισμό οπότε όλο αυτό είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία για εμένα. Δεν το βάζω κάτω βέβαια καθώς είμαι σίγουρος πως όλο αυτό θα με κάνει δυνατότερο».

-Οι συμπαίκτες σου ήταν σοκαρισμένοι και αφιέρωσαν τη νίκη σε εσένα:

«Ναι αυτό είναι αλήθεια και θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλα τα παιδιά που βρέθηκαν δίπλα μου και στο νοσοκομείο και στο σπίτι, παντού. Είναι πολύ όμορφο να έχεις δίπλα σου τους συμπαίχτες σου σε μια δύσκολη στιγμή. Θέλω να ευχαριστήσω και τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ που στάθηκαν μαζί μου σε όλο το διάστημα από το γήπεδο μέχρι και την εγχείρηση, καθώς η ομάδα ανέλαβε όλα τα ιατρικά έξοδα και είμαι ευγνώμων γι αυτό».

-Μετά τον τραυματισμό σου η ομάδα έχει πλέον δύο κέντρικούς και πολύ βαρύ πρόγραμμα σε Ελλάδα και Ευρώπη. Πώς πιστεύεις ότι θα ανταπεξέλθει;

«Είναι δύσκολο γιατί ένας τραυματισμός πάντα αφήνει ένα κενό στην ομάδα, όμως πιστεύω πως και ο Θάνος (Ντίνας) και ο Γκεοργκίεφ είναι δύο εξαιρετικοί αθλητές και θα κρατήσουν την ομάδα ψηλά. Όπως φάνηκε και μετά τον τραυματισμό μου, η ομάδα ανταπεξήλθε πολύ καλά και χαίρομαι ιδιαίτερα γι αυτό. Από εκεί και πέρα είναι θέμα της διοίκησης πως θα καλύψει το κενό, όμως πραγματικά πιστεύω πως η ομάδα θα βρίσκεται ψηλά όπως πάντα».

–Θέλεις να δώσεις κάποιο μήνυμα στον κόσμο που αγωνιά για την κατάστασή και την αποθεραπεία σου;

«Ο κόσμος της ομάδας θέλω να γνωρίζει ότι είναι ένας πολύ δύσκολος τραυματισμός, όμως πάμε καλά, τώρα αρχιζει το δύσκολο κομμάτι. Με πολλή προσοχή και σωστή αποκατάσταση θα γυρίσω δυνατότερος να βοηθήσω την ομάδα μας σε όλους τους στόχους της».
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Εδω ξερει κανεις τι θα γινει με την ενισχυση της ομαδας αφου υστερα και απο αυτο το τραυματισμο θα χρειαστουμε και εδω στη θεση του κεντρικου περα απο την καλυψη ενος ξενου που εχουμε κενο.Η ομάδα μπορει να το παλεψει στην ευρωπη και να κανει την υπερβαση στον ομιλο οσο για ελλαδα και παλι τα κεκτημενα
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Για κεντρικό,έντονα ακούγεται το όνομα του Σμαραγδή.

Για ξένο,τον Χειμώνα θα δούμε..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα”