16.Cristhian Noboa
-
Asimos
Re: 16.Cristhian Noboa
Σε μια κατασταση που ειναι για τον πουτσο καβαλα δεν ειχε κανενα λογο να δειξει το παραμικρο.
Στη θεση του το ιδιο θα εκανα και θα ήμουν πολυ καχυποπτος μεχρι να δω να ξεκουνιουνται και να φτιάχνουν ομαδα.
Δεν τον κραζω, με τσατισε που εδειξε τιτικα γιατί τον μισθο του μπορει να τον παρει καποιος που θα ιδρωσει.
Αν μεινει καλως. Αν οχι καλο δρομο.
Παντως μπαλα ξερει. Αδοαφορος ναι, αμπαλος οχι ΑΛΛΑ κριτικης δεν επιδεχεται.
Στη θεση του το ιδιο θα εκανα και θα ήμουν πολυ καχυποπτος μεχρι να δω να ξεκουνιουνται και να φτιάχνουν ομαδα.
Δεν τον κραζω, με τσατισε που εδειξε τιτικα γιατί τον μισθο του μπορει να τον παρει καποιος που θα ιδρωσει.
Αν μεινει καλως. Αν οχι καλο δρομο.
Παντως μπαλα ξερει. Αδοαφορος ναι, αμπαλος οχι ΑΛΛΑ κριτικης δεν επιδεχεται.
-
ron-swanson
Παντως χθες δεν μου φανηκε αδιαφορος. Μου φαινοταν οτι προσπαθουσε να δειξει πραγματα αλλα δεν του εβγαιναν.
Ειδικα στο 2ο ημιχρονο καποια στιγμη ειχε κανει 2-3 λαθος πασες συνεχομενες και τρελαθηκε, αφου εκανε και μια σβουρα γυρω απο τον εαυτο του απο τα νευρα του.
Εγω πιστευω οτι σε αυτη τη φαση κυριως δεν μπορουσε λογω κακης φυσικης καταστασης και λιγοτερο οτι δεν ηθελε.
Το ξαναλεω παντως αν φυγει θα χαλαστω πολυ. Με σοβαρη προετοιμασια και σε σοβαρη ομαδα θα γαμαει.
Ειδικα στο 2ο ημιχρονο καποια στιγμη ειχε κανει 2-3 λαθος πασες συνεχομενες και τρελαθηκε, αφου εκανε και μια σβουρα γυρω απο τον εαυτο του απο τα νευρα του.
Εγω πιστευω οτι σε αυτη τη φαση κυριως δεν μπορουσε λογω κακης φυσικης καταστασης και λιγοτερο οτι δεν ηθελε.
Το ξαναλεω παντως αν φυγει θα χαλαστω πολυ. Με σοβαρη προετοιμασια και σε σοβαρη ομαδα θα γαμαει.
ρε παιδιά, πίεζε μέχρι τα σεντερ μπακ του βάζελου. τι λέμε τώρα περι αδιαφορίας; αλλού είναι το θέμα με τον παίχτη και δεν έχει να κάνει αποκλειστικά με αυτόν...
τεσπα. ξέρω ότι θα κριθεί κατάλληλα πλέον οπότε όλα οκ.
τεσπα. ξέρω ότι θα κριθεί κατάλληλα πλέον οπότε όλα οκ.
- ΑποστόληςΑ
Θα κάνει μία συζήτηση με τον Frank που θα τον κατατοπίσει για το πώς πρόκειται να δομηθεί ο νέος ΠΑΟΚ και τι απαιτήσεις θα έχει ο νέος ΠΑΟΚ από αυτόν. Αν δεν μπορεί να αντεπεξέλθει ας μείνει στο Μέχικο. Αν έχει όρεξη για δουλειά να έρθει τρέχοντας...
- Panos Fanfaras
Αυτός ο παίκτης θα κάνει μεγάλα πράγματα με ένα σοβαρό προπονητή σε σοβαρές ποδοσφαιρικές συνθήκες. Αυτοί οι δύο παράγοντες δεν υπήρξαν στον φετινό ΠΑΟΚ. Με αυτό το βλαχοπρότζεκτ που επιλέχθηκε φέτος ήταν αναμενόμενο ότι ο παίκτης δε θα πρόσφερε τα αναμενόμενα. Αν πλαισιωθεί και με άλλους ποιοτικούς παίκτες, έχει τα προσόντα να δώσει πολλά στην ομάδα. Αλλά εμείς κλασσικά ψάχνουμε αποδιοπομπαίους τράγους, όταν ξεγυμνώνεται η γενικότερη αγωνιστική και διοικητική γύμνια της ομάδας. Ευτυχώς που δεν παίζει ο Σαλπιγγίδης στα πλέι οφ, γιατί όλο το βρίσιμο σε αυτόν θα πήγαινε.
Δεν την καταλαβαίνω τιη στάση του πάντως αν ισχύουν όλα αυτά. Είναι το χρήμα αυτό που τον παρακινεί ή η φιλοδοξία; Τέσσερις μήνες πριν δεν μας έλεγε ότι θέλει οπωσδήποτε να μείνει στην Ευρώπη και σε ομάδα που θα αγωνίζεται είτε στο τσουλού είτε στο γιουρόπα και πως δεν ήρθε ακόμα η ώρα να επιστρέψει στην πατρίδα του; τώρα ξαφνικά θέλει να πάει Μεξικό; 
- kataramenos5
http://www.paokmania.gr/stiles/mme/8602 ... tin-emelekΣτο τέλος ο Νομπόα ρωτήθηκε και αναφορικά με το μέλλον του... αποκαλύπτοντας την ομάδα που θέλει να αγωνιστεί «Αν με ρωτάτε που θέλω να αγωνιστώ, η απάντηση είναι στην Εμέλεκ».
Δε ξερω τι θα γινει τελικα με αυτον ,αλλα δε θελω κι ελπιζω δε θα ξανδω ,τετοιου ειδους μεταγραφες 3 μηνων(Νατχο,Νομποα) στον ΠΑΟΚ.
Ούτε επίτηδες τοςο κράξιμο σε παίκτη με ποιοτητα λες και έχουμε πολλούς ... Δεν ειμαι ευχαριστημένος αλλα αδιαφορία δεν είδα
Του λείπει το νεύρο κατι απαραίτητο που η έλλειψη του δε συγχωρείται απο την τουμπα
Του λείπει το νεύρο κατι απαραίτητο που η έλλειψη του δε συγχωρείται απο την τουμπα
-
Asimos
Δηλαδή συγγνώμη, ήρθε στην ομάδα του ΑΑ καυλωμένος και ξεκαύλωσε με τον ΓΧ ενώ έχει πάρει εκτός από το 1,2 γραμμή ότι η ομάδα:
α. ξεχρέωσε
β. έφερε έναν ΑΔ που τον έβλεπε μόνο σε αφίσες
γ. του εγγυώνται πως θα έχει σοβαρούς συμπαίκτες του χρόνου
δ. πως θα είναι στάνταρτ πρώτο βιολί
και τον χαλάει;
ΟΚ είπαμε ΑΡΔιες, αλλά μέχρι ένα σημείο.
α. ξεχρέωσε
β. έφερε έναν ΑΔ που τον έβλεπε μόνο σε αφίσες
γ. του εγγυώνται πως θα έχει σοβαρούς συμπαίκτες του χρόνου
δ. πως θα είναι στάνταρτ πρώτο βιολί
και τον χαλάει;
ΟΚ είπαμε ΑΡΔιες, αλλά μέχρι ένα σημείο.
-
Asimos
Οι βλαχοι που βγαζουν με τροπο ειδησεις για Νομποα και τις πασαρουν στους κουρελοαρδ οι οποιοι τα πασαρουν σαν σκατα στα χαπατα ειναι προκλητικος.
Ειναι τοσο αστοιχειωτοι που δεν μπορουν να το κανουν καν σωστά.
Ειναι τοσο αστοιχειωτοι που δεν μπορουν να το κανουν καν σωστά.
-
τσιριγώτης
Πιστεύω ότι ο νατχο είναι ανώτερος. Τουλάχιστον σε εμάς είχε καλύτερη απόδοση από ότι ο νομποα, όχι ότι αυτός δεν είναι παιχταράς
- GiorgosAtha
Τσιριγώτη... είναι διαφορετικοί παίχτες. Δεν μπορείς να τους συγκρίνεις ποιος είναι καλύτερος και ποιος όχι.
Γι αυτό τον λόγο συνυπήρχαν με τρομερή επιτυχία στην ίδια 11αδα στη Rubin.
Η απόδοση συμφωνώ ότι δεν είναι η ίδια αλλά... αυτή επηρεάζεται από πάρα πολλούς παράγοντες.
Γι αυτό τον λόγο συνυπήρχαν με τρομερή επιτυχία στην ίδια 11αδα στη Rubin.
Η απόδοση συμφωνώ ότι δεν είναι η ίδια αλλά... αυτή επηρεάζεται από πάρα πολλούς παράγοντες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GiorgosAtha την Σάβ 30 Μάιος 2015, 18:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Από τον ΠΑΟΚ έλειπε.ένας παίκτης σαν τον νατχο οχταροδεκαρο,όχι τόσο ο νομποα
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Όταν σε δίνεται η ευκαιρία να αποκτήσεις το Νομπόα και έχεις το μπακιρι τον φέρνεις και τον στηρίζεις φτιάχνοντας ομάδα πάνω του
Συμφωνώ όμως και με τα γραφόμενα του καρλατ
Συμφωνώ όμως και με τα γραφόμενα του καρλατ
Ο οποιοσδήποτε θα ξενέρωνε αν τον παραμύθιαζαν επί βδομάδες ότι η ομάδα στην οποία έρχεται είναι πλήρως οργανωμένη και χτυπάει βάσιμα πρωτάθλημα φέτος κι όταν τελικά φτάνει βλέπει ένα μπάχαλο. Δεν είναι κάποιο δεκαοκτάχρονο παιδάκι που βλέπει την ανάδειξή του μέσω του ΠΑΟΚ, φτασμένος ποδοσφαιριστής είναι.