Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
H ώρα φτάνει... η ώρα να το σηκώσουμε, πρώτοι στη μπάλα και το μάτι να γυαλίζει! Αν παίξουμε συγκεντρωμένα και σαν μια γροθιά όπως τα δυο ματς με τον γάβρο δεν έχουμε να φοβόμαστε τίποτα, είμαστε κατά πολύ καλύτεροι απ τον αντίπαλο και πρέπει να το βγάλουμε και στο γήπεδο. ¨Ολη η χρονιά είναι σήμερα και πρέπει όσοι παίξουν να δώσουν το 100% των δυνάμεων τους. Οι τελικοί κερδίζονται με μαγκιά και πάθος, μα μου δεν έχει όποιος δεν νιώθει έτοιμος να πάει στον κόουτς να τον κάτσει στον πάγκο και να δοκιμάσει κάποιον άλλο...Καλή επιτυχία στην ομάδα και καλά γλέντια για μετά το ματς. Παίχτες του ΠΑΟΚ πάρτε το κύπελλο και τιμωρήστε τους για την αλαζονεία και τις μηχανοραφίες τους
Πάμε για μεγάλο θρίαμβο σε γήπεδο και κερκίδα. Απόψε παίζει ο ΠΑΟΚ τελικό μπροστά στον λαό του. Απόψε λυπάμαι πραγματικά τους αντιπάλους μας. ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΣΟΥ ΤΡΕΜΕΙ ΟΛΗ Η ΓΗ
Φίλε παοκαρχη στο laola1.tv εχω δει ολα τα κύπελλα μεχρι τώρα.καλη ποιότητα αλλα με κάτι σπαστικός διαφημίσεις ενδιάμεσα.ανοιγει μονο στο εξωτερικό . Re: μόλις το Τσεκαρα και λέει ότι το έχει κανονικάολις μπείτε στο site πατήστε εκεί που λέει live και θα σας βγάλει λίστα με ο,τι δείχνει σημερα.λεει ότι το έχει hd
Καλή επιτυχια στην ομάδα... τα τσακαλακια να κάνουν κερκίδα τέτοια που δεν έχει ξαναγίνει!! Θα βρισκομαι στο Ίλιον λόγω υποχρέωσης αλλά τον αγώνα θα τον βλέπω. Λέτε ρε μάγκες να ακούγεται η φωνή σας μέχρι εκεί;;;
thomkat έγραψε:Φίλε παοκαρχη στο laola1.tv εχω δει ολα τα κύπελλα μεχρι τώρα.καλη ποιότητα αλλα με κάτι σπαστικός διαφημίσεις ενδιάμεσα.ανοιγει μονο στο εξωτερικό . Re: μόλις το Τσεκαρα και λέει ότι το έχει κανονικάολις μπείτε στο site πατήστε εκεί που λέει live και θα σας βγάλει λίστα με ο,τι δείχνει σημερα.λεει ότι το έχει hd
Λοιπόν, πρέπει να κλείσω, διότι πρέπει να πάω για δουλειά. Όσοι είστε στο ΟΑΚΑ, παίκτες, προπονητές, λαός, διοίκηση, απόψε γράφετε ασπρόμαυρη ιστορία. Όσοι θα το δείτε από τηλεοράσεις και υπολογιστές, καλή δύναμη. ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ