66.Bibras Natcho
Re: 66.Bibras Natcho
1) Τον ανανεώνουμε
2) Τον πλαισιώνουμε με 2 παίκτες παρόμοιου επιπέδου
3) Τρελαινόμαστε
Οι κάθετες που βγάζει,ο τρόπος που διαβάζει το παιχνίδι και οι κινήσεις του είναι όλα τα λεφτά!!!
2) Τον πλαισιώνουμε με 2 παίκτες παρόμοιου επιπέδου
3) Τρελαινόμαστε
Οι κάθετες που βγάζει,ο τρόπος που διαβάζει το παιχνίδι και οι κινήσεις του είναι όλα τα λεφτά!!!
Απο τα απλά πράγματα φαίνεται η κλάση του, ή μάλλον κάνει να φαίνονται απλά όλα όσα πρέπει να κάνει ένα χαφ.
Μαζί με βούκιτς οι πιο ποιοτικοί και με το περισσότερο ποδοσφαιρικό μυαλό παίκτες μας.
Μαζί με βούκιτς οι πιο ποιοτικοί και με το περισσότερο ποδοσφαιρικό μυαλό παίκτες μας.
Δυστυχώς !MANIAKOS έγραψε:τον πραγματικο νατσο θα τον δουμε σε αλλη ομαδα μαλλον....
- SePuLtUrA_4_
Μετριος με ασιστ παρε βαλε....φαντασου τι εχει να γινει οταν θα ειναι απλα καλος και φαντασου τι εχει να γινει οταν θα ειναι στην καλή του μερα...slidar έγραψε:Μετριος..
Υ.Γ. Αν θελουμε να ξαναδουμε τον ΠΑΟΚ πρωταθλητη τοτε η ομαδα θα πρεπει να χτιστεί πανω του. Τοσο ποιοτικο και εγκεφαλικό ποδοσφαριστη δεν προκειται να ξαναβρουμε. Ο ανθρωπος ειναι απλα για τοπ ομαδες σε τοπ ευρωπαϊκά πρωταθληματα.
Υ.Γ. απο την αλλη κατι μου λεει οτι θα μεινει εδω και του χρονου γιατι αυτα που ζει εδω δεν θα τα ζήσει πουθενα αλλου ειδικα αν παρουμε το κύπελλο. Για αυτον αυτο που ζει εδω ειναι μια εμπειρία ζωης που θα μείνει χαραγμενη στη μνημη του.
ειναι νομιζω το τριτο συνεχομενο ματς που μενει τελευταιος και χειροκροταειτο κοσμο...δεν θυμαμαι καποιον να το εχει ξανακανει και σιγουρα καποιον του επιπεδου του.ελπιζω σε παραμονη
- sotiris1960
- Επικοινωνία:
Ειναι παιχταρας και πολυτελεια για τον ΠΑΟΚ,αν αν εχει αρχισει και αισθανεται και ΠΑΟΚ εχουμε ελπιδες παραμονης του.lefis έγραψε:ειναι νομιζω το τριτο συνεχομενο ματς που μενει τελευταιος και χειροκροταειτο κοσμο...δεν θυμαμαι καποιον να το εχει ξανακανει και σιγουρα καποιον του επιπεδου του.ελπιζω σε παραμονη
Χθες μαλιστα,μου δημιουργηθηκε η εντυπωση πως επιδιωξε να μεινει στο γηπεδο,ακομη κι οταν ολη η ομαδα αποχωρησε ενω ειχε ηδη χαιρετησει τον κοσμο....Καλο αυτο.lefis έγραψε:ειναι νομιζω το τριτο συνεχομενο ματς που μενει τελευταιος και χειροκροταειτο κοσμο...δεν θυμαμαι καποιον να το εχει ξανακανει και σιγουρα καποιον του επιπεδου του.ελπιζω σε παραμονη

- PAOK_Antarctica
Καιρός είναι η ΠΑΕ να τον βάλει σε συνομιλία με τους φιλάθλους.
Είναι καλό timing πιστεύω.
Είναι καλό timing πιστεύω.
- Ekatnetworkltd
Για τον ΠΑΟΚ και το πώς περνάει στην Ελλάδα μίλησε ο Μπίμπρας Νάτχο, ο οποίος γι’ ακόμη μία φορά αφήνει ανοικτό το τι θα κάνει… στο μέλλον. Η διαφήμιση που κάνει στον ΠΑΟΚ πάντως είναι η καλύτερη δυνατή…
Πρόκειται για μία ακόμη σημαντική συνέντευξη παίκτη του ΠΑΟΚ στο εξωτερικό μετά από αυτή του Σαλπιγγίδη στο site της FIFA.
Η ιστοσελίδα israelsport φιλοξενεί τοποθετήσεις του Ισραηλινού για τον οποίο αναφέρεται ότι από τον ΠΑΟΚ αμείβεται με 1,5 εκ. ευρώ! Αυτά που λέει ο Ισραηλινός για το πώς του φέρονται στον ΠΑΟΚ, είναι πραγματικά εντυπωσιακά…
Αρχικά ο Νάτχο τοποθετείτε για τους λόγους που τον έκαναν να φύγει από την Ρούμπιν Καζάν:
«Υπήρξαν τηλεφωνήματα πριν καιρό με τον προπονητή και όλα θα μπορούσαν να κλείσουν μέσα σε ένα λεπτό . Ήρθε όμως η αντικατάστασή του και το θέμα σέρνονταν καιρό. Όταν άρχισαν να μιλάνε σοβαρά για μένα ήταν αργά. Ήταν 7-8 μήνες πριν την λήξη της σύμβασης και εγώ ήμουν απογοητευμένος. Όλοι ήθελαν να μείνω αλλά δυστυχώς τα πράγματα είχαν αλλάξει».
Ο Νάτχο χαρακτήρισε καταπληκτική εμπειρία την παρουσία του στην Ρούμπιν, τόνισε ότι βοηθήθηκε πολύ για την καριέρα του και έκανε ένα καλό όνομα.
Σε ερώτηση για την παρουσία του στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ, ο Νάτχο επισημαίνει:
«Είναι πολύ καλύτερα απ’ ότι νόμιζα και απ’ ότι περίμενα . Έφτασα σε ένα κλαμπ με πολύ ζεστή και οικογενειακή ατμόσφαιρα μέσα στην ομάδα . Ο ΠΑΟΚ είναι το παν για τους οπαδούς. Είναι σαν Θεός. Πραγματικά μου αρέσει εδώ. Προς) το παρόν περνάω πολύ καλά εγώ και η οικογένειά μου. Μετά από πολλά χρόνια στο κρύο, έχουμε καλό καιρό και αυτό είναι θετικό.
Όλοι τρέφουν τεράστιο σεβασμό για εμένα και αυτό το εκτιμώ τόσο πολύ. Αισθάνομαι πολύ καλά εδώ» .
Αναφορικά με τους στόχους του ΠΑΟΚ ο Ισραηλινός διεθνής τόνισε: «Να) τελειώσουμε ψηλά και να πάρουμε το κύπελλο».
Η επόμενη ερώτηση στον Νάτχο αφορούσε την σύνδεση-επαφή των παικτών με τον προπονητή. Ο Ισραηλινός απαντάει:
«Όταν ήρθα ήταν άλλος προπονητής που απολύθηκε μετά από τρεις εβδομάδες. Αντ’ αυτού διορίστηκε ένα άλλος από τους προπονητές της ομάδας με τον οποίο υπάρχει καλή σχέση».
«Υπάρχει διαφορά μεταξύ του Ρωσικού πρωταθλήματος που έπαιξες τέσσερα χρόνια και του Ελληνικού»;
« Ναι , είναι πολύ διαφορετικά . Το πρωτάθλημα στην Ρωσία ήταν πολύ ισχυρό , με πολύ φυσική κατάσταση , τακτική και πιο αμυντικογενές. Η λίγκα στην Ελλάδα είναι πιο ανοικτή όσον αφορά το παιχνίδι και έχει περισσότερα γκολ».
Paok 24
Πρόκειται για μία ακόμη σημαντική συνέντευξη παίκτη του ΠΑΟΚ στο εξωτερικό μετά από αυτή του Σαλπιγγίδη στο site της FIFA.
Η ιστοσελίδα israelsport φιλοξενεί τοποθετήσεις του Ισραηλινού για τον οποίο αναφέρεται ότι από τον ΠΑΟΚ αμείβεται με 1,5 εκ. ευρώ! Αυτά που λέει ο Ισραηλινός για το πώς του φέρονται στον ΠΑΟΚ, είναι πραγματικά εντυπωσιακά…
Αρχικά ο Νάτχο τοποθετείτε για τους λόγους που τον έκαναν να φύγει από την Ρούμπιν Καζάν:
«Υπήρξαν τηλεφωνήματα πριν καιρό με τον προπονητή και όλα θα μπορούσαν να κλείσουν μέσα σε ένα λεπτό . Ήρθε όμως η αντικατάστασή του και το θέμα σέρνονταν καιρό. Όταν άρχισαν να μιλάνε σοβαρά για μένα ήταν αργά. Ήταν 7-8 μήνες πριν την λήξη της σύμβασης και εγώ ήμουν απογοητευμένος. Όλοι ήθελαν να μείνω αλλά δυστυχώς τα πράγματα είχαν αλλάξει».
Ο Νάτχο χαρακτήρισε καταπληκτική εμπειρία την παρουσία του στην Ρούμπιν, τόνισε ότι βοηθήθηκε πολύ για την καριέρα του και έκανε ένα καλό όνομα.
Σε ερώτηση για την παρουσία του στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ, ο Νάτχο επισημαίνει:
«Είναι πολύ καλύτερα απ’ ότι νόμιζα και απ’ ότι περίμενα . Έφτασα σε ένα κλαμπ με πολύ ζεστή και οικογενειακή ατμόσφαιρα μέσα στην ομάδα . Ο ΠΑΟΚ είναι το παν για τους οπαδούς. Είναι σαν Θεός. Πραγματικά μου αρέσει εδώ. Προς) το παρόν περνάω πολύ καλά εγώ και η οικογένειά μου. Μετά από πολλά χρόνια στο κρύο, έχουμε καλό καιρό και αυτό είναι θετικό.
Όλοι τρέφουν τεράστιο σεβασμό για εμένα και αυτό το εκτιμώ τόσο πολύ. Αισθάνομαι πολύ καλά εδώ» .
Αναφορικά με τους στόχους του ΠΑΟΚ ο Ισραηλινός διεθνής τόνισε: «Να) τελειώσουμε ψηλά και να πάρουμε το κύπελλο».
Η επόμενη ερώτηση στον Νάτχο αφορούσε την σύνδεση-επαφή των παικτών με τον προπονητή. Ο Ισραηλινός απαντάει:
«Όταν ήρθα ήταν άλλος προπονητής που απολύθηκε μετά από τρεις εβδομάδες. Αντ’ αυτού διορίστηκε ένα άλλος από τους προπονητές της ομάδας με τον οποίο υπάρχει καλή σχέση».
«Υπάρχει διαφορά μεταξύ του Ρωσικού πρωταθλήματος που έπαιξες τέσσερα χρόνια και του Ελληνικού»;
« Ναι , είναι πολύ διαφορετικά . Το πρωτάθλημα στην Ρωσία ήταν πολύ ισχυρό , με πολύ φυσική κατάσταση , τακτική και πιο αμυντικογενές. Η λίγκα στην Ελλάδα είναι πιο ανοικτή όσον αφορά το παιχνίδι και έχει περισσότερα γκολ».
Paok 24
Σας λέω γουστάρει ο Κιρκάσιος, τώρα το δικό μας 50% το έχουμε κάνει και θα πρέπει να συνεχίσουμε. Το άλλο 50% ανοίκει στον μεγαλομέτοχο.... ΙΒΑΝ ξηλώσου

- ΑποστόληςΑ
Έκανε κάποια λάθη, αλλά στην κρίσιμη στιγμή ήταν παρών κι εκεί φαίνεται ο παίκτης.
τραβα σε καμια ρομα γατακι
σε καποια ασημαντη ομαδα μιλαν καπως ετσι
μπουλο λεμε
σε καποια ασημαντη ομαδα μιλαν καπως ετσι
μπουλο λεμε