28.Κώστας Κατσουράνης
Re: 28.Κώστας Κατσουράνης
Ρε συ στρατιωτικε ποιον ειδες να γραφει για στημενους?
Αυτα τα κεφαλαια και τα 5 μετρα δεν εχουν χωρο εδω μεσα.
Δεν σε εχω ξαναδει να εξαπτεσαι τοσο,κουλαρε λιγο εισαι και συντοπιτης.
- potamda
- Bet Guru 2023
Νομίζω ότι στο κόρνερ που τρώμε το γκολ δεν ήταν καλά στημένος...ε, συγγνώμη τοποθετημένος ήθελα να πω...
ΥΓ.να τ' αλαφρύνουμε λίγο..

ΥΓ.να τ' αλαφρύνουμε λίγο..
- Mario Jardel
Το έσβησα πριν δημοσιευθείobanebane έγραψε:Ρε συ στρατιωτικε ποιον ειδες να γραφει για στημενους?
- Dinos_Liverpool
Τι να συνελθει ρε ντινο πλακα μας κανεις.. Δρομο να παρει χθες..
Βαρεθηκαμε τις γιομες.. βαρεθηκαμε τα ευκολα λαθη,..
ΦΤΑΝΕΙ .
Βαρεθηκαμε τις γιομες.. βαρεθηκαμε τα ευκολα λαθη,..
ΦΤΑΝΕΙ .
Οκ γραψε λαθος ARMY,αφελης το λιγοτερο οποιος γραφει για στημενους ποδοσφαιριστες.
Ο κατσουρανης δεν θελει να παιζει στοπερ ειναι ξεκαθαρο πλεον.
Αλλο τοσο ξεκαθαρο ομως ειναι οτι στο κεντρο σε ομαδα πρωταθλητισμου δεν μπορει να σταθει ουτε σαν αναπληρωματικος.
Γιαυτο ας παει στην αεκ της β εθνικης να την ανεβασει γιατι ειναι σιγουρο οτι σε αυτο το επιπεδο θα κανει πλακα.
Υ.Γ Θα ξαναγραψω οτι οι αεκτζηδες δεν τον θελουν.
Ο κατσουρανης δεν θελει να παιζει στοπερ ειναι ξεκαθαρο πλεον.
Αλλο τοσο ξεκαθαρο ομως ειναι οτι στο κεντρο σε ομαδα πρωταθλητισμου δεν μπορει να σταθει ουτε σαν αναπληρωματικος.
Γιαυτο ας παει στην αεκ της β εθνικης να την ανεβασει γιατι ειναι σιγουρο οτι σε αυτο το επιπεδο θα κανει πλακα.
Υ.Γ Θα ξαναγραψω οτι οι αεκτζηδες δεν τον θελουν.
διωχτε ολουσ τουσ πρωην βαζελους και τουσ αδιαφορουσ παικτες βαρε8ηκαμε πια την αδιαφορια 

Καλά ρε Κατσουράνη, είσαι με κίτρινη και συνεχίζεις να παίζεις με τη φωτιά?
Τί τον σπρώχνεις γαμώ την τρέλα μου και διαμαρτύρεσαι κιόλας.....θα μπορούσες να τη φας και νωρίτερα τη 2η
Τί τον σπρώχνεις γαμώ την τρέλα μου και διαμαρτύρεσαι κιόλας.....θα μπορούσες να τη φας και νωρίτερα τη 2η
αυτος ειναι ο παιχτης τοσο καιρο τα ιδια βλεπουμε απλα με πιο σοβαρες ομαδες βλεπε γαυρο,βαζελο φαινεται περισσοτερο...ακομα απορω με προτασεις ανανεωσεων κλπ...ενας απλα επικινδυνος αμυντικος...
- Dinos_Liverpool
Απ' ευθείας κόκκινη δέχτηκε και όχι 2η κίτρινη,νομίζω.Pa0ki έγραψε:Καλά ρε Κατσουράνη, είσαι με κίτρινη και συνεχίζεις να παίζεις με τη φωτιά?
Ναι έχεις δίκιοDinos_Liverpool έγραψε:Απ' ευθείας κόκκινη δέχτηκε και όχι 2η κίτρινη,νομίζω.Pa0ki έγραψε:Καλά ρε Κατσουράνη, είσαι με κίτρινη και συνεχίζεις να παίζεις με τη φωτιά?
Πολύ κακή ενέργεια όπως και να έχει, ειδικά όταν γίνεται από παίκτη με την εμπειρία του Κατσουράνη
Αφού σήμερα δεν προηγηθήκαμε, πού έγινε το λάθος και χάσαμε, ρε μεγάλε αρχηγέ; Περιμένω πώς και πώς την αποχώρησή σου την άνοιξη, για να σε πω τότε τί ακριβώς σκέφτομαι για την περίπτωσή σου. Μέχρι τότε όμως κοίτα να συνέλθεις, διότι και η εγκράτεια έχει όρια...