1.Jacobo Sanz Ovejero

Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: 1.Jacobo Sanz Ovejero

Δημοσίευση από sourmenetes »

sotos26 έγραψε:Πάλι θα εντυπωσιαστούν απ' την ΠΑΟΚτσηδοφροσύνη που πουλάς αλλά εγώ δεν τρώω. Είσαι ένα μέτριος τερματοφύλακας με ασταθείς έξοδο και πολύ κακά ρεφλέξ. Όλα τ' άλλα είναι να χαμε να λέγαμε με σένα δεν πάμε πουθενά αλλά μην αγχώνεσαι... μαρκετίστες τρέχουν το μαγαζί, και σαν μάρκετινγκ πουλάς μάγκα, αν ήσουν καλός θα παίζες Πριμέρα, για μένα δεν είσαι ούτε για την Τρίπολη
Μαλλον βλεπεις αλλον τερματα...
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

Μπα δεν νομίζω, τον ίδιο βλέπω, ένα μετρό απ' το σώματος του τρώει γκολ και αργεί αργεί πολύ δες Παναιτωλικό, δες ΟΣΦΠ. Άμα δεις δε τις και καλά μεγάλες αποκρούσεις, όλα πάνω του πήγαν.Δεν έχει απόκρουση σε γωνία ρε συ , δεν πετάγεται! Αν πάει μέσα γράφει
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Διαφωνώ 100%.Το μόνο μειονέκτημα του είναι οι έξοδοι του.Για να πάει η μπάλα πάνω σου πρέπει να έχεις σωστή τοποθέτηση,να παίρνεις σωστά τα μέτρα να έχεις αντίληψη του χώρου και πολλά άλλα.Απλά το κάνει να φαίνεται εύκολο.Για μένα ο καλύτερος τερματοφύλακας που έχω δει στον ΠΑΟΚ εδώ και πάρα πολλά χρόνια.
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

Ο καλύτερος σε σχέση με τα παλτά τα παλιά ναι, είναι. Κάνεις λάθος πάντως με άριστα το 10 5 του βάζω στα ρεφλέξ και 7 στις εξόδους, ρεφλέξ δεν έχει καθόλου όχι εξόδους. Όπως και να χει στην ταμπακέρα... είναι καλύτερος απ τον Ρομπέρτο;
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Καλύτερος από τον Ρομπέρτο δεν είναι,δεν είναι όμως και τόσο κακός όσο υποστηρίζεις.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

sotos για έναν άνθρωπο που διατείνεται πως έχει εντρυφήσει στα του ποδοσφαίρου (δεν στο λέω ειρωνικά), η τελευταία σου ερώτηση είναι εντελώς λανθασμένη. Αυτό είναι το θέμα δηλαδη; Να δούμε αν είναι καλύτερος του Ρομπέρτο; Κι αν ο Ρομπέρτο φύγει (μιας και είναι δανεικός), αυτομάτως θα έχουμε καλύτερο τερματοφύλακα και όλα καλά; Το ίδιο βεβαίως ισχύει και για όλες τις θέσεις;
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

Αυτό είναι το κριτήριο φίλε μου! Να έχουμε παίχτες καλύτερους απ' τον αντίπαλο όχι καλύτερους σε σχέση με τον Μιχόπουλο. Και αυτό ισχύει για όλες τις θέσεις εννοείται, δε σου λέω εγώ και στις 11 θέσεις αλλά στις 8 σίγουρα. Χωρίς να λέω ότι το πρώτο πρόβλημα για μεταγραφή είναι στο τέρμα
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

δεν τον κατηγόρησα για τα αγωνιστικά του καθήκοντα.
συμφωνώ οτί και ποιότητα έχει και είναι τεράστιο θετικό οτί έχει νοοτροπία νικητή και δεν αποτελέι τιτίκα και παίχτη που βολεύεται μετριότητα αλλά τρελαίνεται, δαγκώνεται, χτυπιέται όταν τρώμε γκολ.
αρρώσταινα όταν έβλεπα σοφτ γλύκους και λοιπές μετριότητες.
αλλά όχι και να δηλώνει οτί είχε καλύτερη οικονομική πρόταση από τουρκία αλλά προτίμησε ΠΑΟΚ λόγω του κόσμου.
να έλεγε λόγω προοπτικής που βλέπω στην ομάδα άντε να το δεχτώ αλλά όχι και λόγω κόσμου.
είπαμε ρε χακόμπε μην μας περνάς και για βησιγότθιους.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

sotos26 έγραψε:Αυτό είναι το κριτήριο φίλε μου! Να έχουμε παίχτες καλύτερους απ' τον αντίπαλο όχι καλύτερους σε σχέση με τον Μιχόπουλο. Και αυτό ισχύει για όλες τις θέσεις εννοείται, δε σου λέω εγώ και στις 11 θέσεις αλλά στις 8 σίγουρα. Χωρίς να λέω ότι το πρώτο πρόβλημα για μεταγραφή είναι στο τέρμα
πραγματικα με εκανες και εσκασα απο τα γελια,καλα εσυ δεν ησουν πριν το ματς με το γαυρο που ελεγες οτι ο γαυρος δεν εχει τιποτα,εχουμε καλυτερους παικτες και οτι η ομαδα του γκει ειναι υπερτιμημενη?τωρα τι εγινε απο τους 11 οι 8 ειναι καλυτεροι?
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

Χαίρομαι που σε κάνω και γελάς despe το γέλιο είναι υγεία φυσικά. Δεν λέω αυτό ούτε είπα αυτό τότε, είπα: έχουμε καλύτερη ομάδα όχι μονάδες, αυτοί έχουν μονάδες και μάλιστα σε φόρμα. Τώρα για να δυναμώνει μια ομάδα θέλει καλύτερες μονάδες απλά και ωραία, αν τώρα εσύ καλύπτεσαι οκ. Πιο πολύ τα πήρα με κάποιες εμφσνίσεις μερικών και τώρα μετά τα κλαρίνα έχουμε ΠΑΟΚοφροσύνη άσε δεν τρώω
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

sotos26 έγραψε:Πάλι θα εντυπωσιαστούν απ' την ΠΑΟΚτσηδοφροσύνη που πουλάς αλλά εγώ δεν τρώω. Είσαι ένα μέτριος τερματοφύλακας με ασταθείς έξοδο και πολύ κακά ρεφλέξ. Όλα τ' άλλα είναι να χαμε να λέγαμε με σένα δεν πάμε πουθενά αλλά μην αγχώνεσαι... μαρκετίστες τρέχουν το μαγαζί, και σαν μάρκετινγκ πουλάς μάγκα, αν ήσουν καλός θα παίζες Πριμέρα, για μένα δεν είσαι ούτε για την Τρίπολη
Βρε μπάς και μιλάς για τον ντανι φερναντεζ ; Πρέπει να μπερδευτηκες
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

sotos26 έγραψε:Χαίρομαι που σε κάνω και γελάς despe το γέλιο είναι υγεία φυσικά. Δεν λέω αυτό ούτε είπα αυτό τότε, είπα: έχουμε καλύτερη ομάδα όχι μονάδες, αυτοί έχουν μονάδες και μάλιστα σε φόρμα. Τώρα για να δυναμώνει μια ομάδα θέλει καλύτερες μονάδες απλά και ωραία, αν τώρα εσύ καλύπτεσαι οκ. Πιο πολύ τα πήρα με κάποιες εμφσνίσεις μερικών και τώρα μετά τα κλαρίνα έχουμε ΠΑΟΚοφροσύνη άσε δεν τρώω
Ασε την παοκοφροσυνη την προσφορά του δες και ειναι σημαντική αυτή τι να κάνουμε ;
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

OK γράψτε λάθος...ΜΟυ την έδωσε απλά η φάση με το κασκόλ πίσω απ'την πόρτα και πως τσιμπάμε κατευθείαν. Δεν τον θεωρώ πάτο αλλά δεν είναι και ο Κουρτουά μη τρελαθούμε...ένας κανονικός καλούτσικος τερματάς είναι...Anyway...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

απο τούτο το Καρνέζη πάντως, θα τον ήθελα Εθνική άν ήτο Έλλην.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

O Γλύκος είναι καλύτερος του Καρνέζη. Βέβαια έΈχει κι αυτός ένα μείον στις εξόδους, μεγαλύτερο κατ' εμέ του psycho Jacobo, αλλιώς δεν θα έχανε την θέση.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”