4.Γιώργος Κατσικάς
- buffalobill4
Re: 4.Γιώργος Κατσικάς
του λες το απλο. "αγορι μου μιας και δεν εχεις φερει προσφορα απο καμια ομαδα, εμεις δε σε θελουμε και του χρονου ληγει το συμβολαιο σου, πηγαινε εκει να παιξεις φετος μπας και παιζεις πουθενα του χρονου. σε μας δεν προκειται να δεις αποστολη ουτε με κυαλι"
παει η δεν παει?
και ποιο ειναι επιτελους το επιπεδο του κατσικα που θα πει και οχι στην κασσιοπη? ο βενετης που εχει πολυ καλυτερος του ειναι. θα δουμε που θα παιζει μετα απο μας ο κατσικας.
παει η δεν παει?
και ποιο ειναι επιτελους το επιπεδο του κατσικα που θα πει και οχι στην κασσιοπη? ο βενετης που εχει πολυ καλυτερος του ειναι. θα δουμε που θα παιζει μετα απο μας ο κατσικας.
ε ας του δωσουμε και 20χιλ € μπονους υπογραφης σαν εξτραδακι για να παει τοτε, η μοναδικη σπαταλη που δε θα με χαλασει θα ειναι...desperando έγραψε:εισαι ο ΠΑΟΚ κανεις προσφορα σε ολες τις μικρομεσαιες ομαδες του πρωταθληματος για να παρουν τουλαχιστον δανεικο τον κατσικα και το συμβολαιο 50-50,ποσες νομιζετε οτι θα ανταποκριθουν θετικα?
και αντε λεμε οτι για παραδειγμα η κασσιοπη δεχεται να τον παρει,πιστευετε οτι ο παικτης θα δεχτει να παει στην κασσιοπη?

- opaoktsis4
Δεν έχεις θέση στα όνειρα μας..
Στάλθηκε από το Lenovo S650 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- opaoktsis4
Τα όνειρα μας είναι ένας ΠΑΟΚ πρωταθλητής. Με παίχτες μαχητές που να μπαίνουν μέσα και να μασάνε σίδερα. Μ έπιασαν τα ρομαντικά μου πρωί πρωί.
Καλημέρ σου από το μέλλον
είναι μεσημέρι εδώ. Μου αρέσει ο ρομαντισμός που έχεις. Γιατί απλά... ΠΑΟΚ είσαι 

- ΑποστόληςΑ
Αριστερό στόπερ άλλο δεν έχουμε, εκτός κι αν ανανεώσει ο Insa κάτι που εύχομαι. Και μη μου πει κάποιος για τον Τζαβέλα!
- zarathustra79
Επειδή τον έχετε φάει τον καημένο τον κατσικά, ας πω κ γω μια διαφορετική γνώμη. Δεν είδα πουθενά να λέει ότι ο κατσικάς θεωρείται από τους επιτελείς ως το μέλλον της ομάδας για το κέντρο της ομάδας. Μόνο ότι θα του δοθεί μια ευκαιρία στην προετοιμασία και δε μπορώ να καταλάβω γιατί αυτό είναι τόσο κακό. Συμφωνώ βέβαια ότι έκανε κακή χρονιά, ότι του δόθηκαν ήδη ευκαιρίες, ωστόσο πιστεύω ότι το ζήτημα με το παλικάρι είναι ψυχολογικό πάρα παικτικό. Είναι ψηλό παιδί, αριστεροποδαρος, μια καλούτσικη ντρίμπλα την έχει, πιστεύω ότι αξίζει περισσότερα από αυτά που έχει δείξει. Ας είμαστε λοιπόν κριτικοί απέναντι του, αλλά όχι απαξιωτικοι. Τουλάχιστον ας μην αποθεωνουμε κάποιους άλλους νεαρούς άλλων ομάδων που ως τώρα έχουν δείξει λιγότερα πράγματα από όσα είχε δείξει ο κατσικάς στον ηρακλή.
- ΑποστόληςΑ
Μην ξεχνάμε ότι ο Κατσικάς έπαιξε τη σεζόν που μας πέρασε σε:
9 αγώνες πρωταθλήματος: 704 λεπτά 2 -γκολ
2 αγώνες κυπέλου: 180 λεπτά - 0 γκολ
1 Ευρωπαϊκό αγώνα: 90 λεπτά - 0 γκολ
9 αγώνες πρωταθλήματος: 704 λεπτά 2 -γκολ
2 αγώνες κυπέλου: 180 λεπτά - 0 γκολ
1 Ευρωπαϊκό αγώνα: 90 λεπτά - 0 γκολ
Απόστολε, τελικά σου αρέσουν πολύ οι Έλληνες ποδοσφαιριστές.
Αλλά εδώ με τον Κατσικα, έχουμε πει πολλές φορές μακάρι... Αλλά δεν
Αλλά εδώ με τον Κατσικα, έχουμε πει πολλές φορές μακάρι... Αλλά δεν
- ΑποστόληςΑ
Δεν είπα ότι μ' αρέσει ο Κατσικάς. Περίμενα πολύ μεγαλύτερη βελτίωση από αυτήν που κατάφερε. Είναι δεδομένο ότι ΔΕΝ κάνει για καλο επίπεδο. Να εμφανίσει ξαφνικά, στα 24 του ένα βελτιωμένο πρόσωπο; Δύσκολο. Παρ' όλα αυτά, εάν δεν βρούμε δύο αξιόπιστα αρσιτερά stoppers, αναγκαστικά πρέπει να μείνει, γιατί έχει έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο. Για αγώνες στην Τούμπα με υποδεέστερους αντιπάλους, μπορεί να βοηθήσει λόγω των επιθετικών του αρετών.
- Μπαρκαρούτσος
Όταν λες "Τζεκο", τι ακριβώς εννοείς...;Realcon έγραψε:Γιατί ψάχνουμε για φορ όταν έχουμε "Τζεκο"
Άγγελε δεν τον δοκιμάζεις;

Κάτι τέτοιο;
- Sick Bastard
[quote="ΑποστόληςΑ" Για αγώνες στην Τούμπα με υποδεέστερους αντιπάλους, μπορεί να βοηθήσει λόγω των επιθετικών του αρετών. [/color][/quote]
Ποιούς να βοηθήσει; Τους αντιπάλους;
Ούτε τον εαυτό του δεν μπορεί να βοηθήσει.
Ποιούς να βοηθήσει; Τους αντιπάλους;
Ούτε τον εαυτό του δεν μπορεί να βοηθήσει.