Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ

Δημοσίευση από Sick Bastard »

kos έγραψε:ας κανω την ισως πιο περιττη ερωτηση που εχει γινει ποτε εδω μεσα.
ρε μαγκες, εαν μπορουσε ο ανθρωπος να δωσει μια πειστικη απαντηση, εχετε την αισθηση οτι δεν θα την ειχε ηδη δωσει? δηλαδη εχετε την εντυπωση οτι ο ζαγορακης δεν ξερει τι γραφουν, τι λενε και τι συζητανε οι οπαδοι?
θα ειχε την δυνατοτητα να απαντησει στην αμφισβητηση γυρω απο τα οικονομικα και δεν θα το εκανε?
Θα προσπαθήσω να απαντήσω, με βάση όσα έχουν γραφτεί εδώ τις τελευταίες βδομάδες:

1. Μην ακούς/διαβάζεις ΑΡΔ.Γιατί; Γιατί είναι όλοι ΑΡΔ, γι αυτό.
2. Ο Ζαγοράκης σε πήρε απο το χείλος του γκρεμού πριν 4 χρόνια. (αλα γκολ Μούσλι στην Πόλη)
Μην είσαι αχάριστος.
3. Αυτά που χρωστάει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι 43627% της τετραγωνικής ρίζας του 746 μαζί με τα παρακάτω:
Εικόνα
Δεν κατάλαβες και θα ήθελες η ΠΑΕ να σου τα δείξει με φουλ ισολογισμούς και πλήρη διαφάνεια;
Κοίτα ξανά το 2.
4. Οι σύνδεσμοι. Οι σύνδεσμοι κρατούν τα κλειδιά της μοναδικής αλήθειας.

Απαντάνε όλα τα παραπάνω στην ερώτησή σου;
Όχι φυσικά, αλλά δεν έχει και σημασία, ο καθένας κάνει το κομμάτι του και είναι κλεισμένος
στα χαρακώματα του αδιάφορος για τα προφανή ή ίσως να μην θέλει να δει. Μετά θα κλαίει και θα κλαίγεται
βέβαια, αλλα μέχρι τότε....
Άβαταρ μέλους
khaledfreepaok

Δημοσίευση από khaledfreepaok »

niko70 έγραψε:
khaledfreepaok έγραψε:
khaledfreepaok έγραψε:xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx???xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx???

Αν νομίζεις ότι μπορείς να γράφεις εδώ μέσα ότι μ@λ@κία σου κατέβει στον εγκέφαλο είσαι γελασμένος...

Προειδοποίηση........Στην επόμενη φεύγεις
τι εγραψα ακριβως που δεν σ αρεσε.και επισης δεν ειναι ωραιο το υφακι που εχεις.το ιδιο λεγεται και πιο ομορφα

Αφού ζητάς τα ρέστα...Άκου λοιπόν

1ον Στο ποστ ανεφέρες ότι κατανοείς γιατί έγινε ο Ζαγοράκης τσατσάκι του Βγενόπουλου, αλλά δεν αντιλαμβάνεσαι γιατί έγινε τσατσάκι και του Τζίγκερ...

2ον Είμαι πολύ καιρό εδώ μέσα για να ξέρω τι μου γίνεται...

3ον Μην το παίζεις θιγμένος...

Τέλος εδώ.
1ον ποιος νομιζεις οτι εισαι ακριβως για σου ζητησω και ρεστα?

2ον αν εισαι τοσο καιρο εδω μεσα μαλλον να πας για συνταξη γιατι κατι τετοια αγκυλωμενα μυαλα δεν βοηθανε σε κατι

3ον μην το παιζεις νταβατζης.ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ!!!!!ΜΟΝΤ ΣΕ ΦΟΡΟΥΜ ΕΙΣΑΙ!!!!

αυτα γιατι μαλλον ειχες νευρακια και εψαχνες να καπου ξεσπασεις ενω εγω σου μιλουσα χωρις εντασεις.
τωρα τελος.
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Οσο και να θελω να τον κραξω.. οταν τους βλεπω και τους 2 μαζι.. ΖΖ μου βγαζουν κατι πολυ δυνατο........

:pano: :pano: :pano: :pano:
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

..ζουκλα gr.
Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Θοδωρής Ζαγοράκης και η σύζυγός του, Ιωάννα Λίλη. Όχι μόνο γιατί βάπτισαν πριν από λίγες μέρες τον γιο τους, αλλά γιατί ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους για Μαλδίβες, όπου θα γιορτάσουν την επέτειο του γάμου τους.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής θα πάει την αγαπημένη του σύζυγο σε γνωστό εξωτικό προορισμό, για να γιορτάσουν οι δυο τους, μακριά από τα παιδιά, τον έρωτά τους. Έχουν κλείσει ήδη σουίτα στις Μαλδίβες και θα «πετάξουν» προς τα εκεί, ύστερα από ολιγοήμερες διακοπές στη Χαλκιδική.

....αλλο που δεν θελουν οι ''καθαροαιμοι'''.......να ακουνε κατι τετοια.....
αφορμη ψαχνουν....να σε σκισουν...
.....ποιος τους ακουει τωρα...
για στασου....

.....ελα .....ελα...σαν να τους ακουωωωω....

...εδω ο ΠΑΟΚ χανεται και ΕΣΥ ρε πας στις Μαλβιδες.....
...στα ΠΑΠΑΡΙΑ του γραφει τον ΠΑΟΚ.....
....Να ρε πως μεγαλωνει καθε χρονο η '''τρυπα''' στην ΠΑΕ...
.....Με τα λεφτα μας ρε κανεις τον '''μαγκα''' και μας το παιζεις και προεδρος....

....ελα ομως που ...οπως μεγαλη ειναι η καψουρα του με τον ΠΑΟΚ....
......αλλο τοσο μεγαλα ειναι και τα ΠΑΠΑΡΙΑ του ....και σας εχει ....κανονικα....γραμμενους.....
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

αυτά είναι μαλακίες..
άλλο το ένα ,άλλο το άλλο..
δηλαδή ξέχωρα αν είναι η όχι στον ΠΑΟΚ δεν έχει την οικονομική άνεση να πάει όπου γουστάρει?
Δηλ αν πήγαινε ελεύθερο καμπινγκ θα ήταν σωστός...?

Αλίμονο από εμάς ,αυτό λέω μόνο...
Άβαταρ μέλους
niko70

Δημοσίευση από niko70 »

khaledfreepaok έγραψε:
1ον ποιος νομιζεις οτι εισαι ακριβως για σου ζητησω και ρεστα?

2ον αν εισαι τοσο καιρο εδω μεσα μαλλον να πας για συνταξη γιατι κατι τετοια αγκυλωμενα μυαλα δεν βοηθανε σε κατι

3ον μην το παιζεις νταβατζης.ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ!!!!!ΜΟΝΤ ΣΕ ΦΟΡΟΥΜ ΕΙΣΑΙ!!!!

αυτα γιατι μαλλον ειχες νευρακια και εψαχνες να καπου ξεσπασεις ενω εγω σου μιλουσα χωρις εντασεις.
τωρα τελος.
Κάνω κάτι μαλακίες ώρες ώρες...απορώ με τον εαυτό μου
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

moican4 έγραψε:αυτά είναι μαλακίες..
άλλο το ένα ,άλλο το άλλο..
δηλαδή ξέχωρα αν είναι η όχι στον ΠΑΟΚ δεν έχει την οικονομική άνεση να πάει όπου γουστάρει?
Δηλ αν πήγαινε ελεύθερο καμπινγκ θα ήταν σωστός...?

Αλίμονο από εμάς ,αυτό λέω μόνο...
Μαλακιες ε;.... καλα...

.....εδω θα 'μαστε...και θα δεις.....
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

ετοιμάζονται οι καθαρόαιμες ανακοινώσεις! :lol:
περιμένω με ανυπομονησία! έχει γραφτεί ήδη σε κάποιο θρεντ, νομίζω
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

[dailymotion]xjc0wu_zagorakis-gia-pithanes-pwlhseis_sport#from=embediframe[/dailymotion]
Άβαταρ μέλους
Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag.

Δημοσίευση από Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag. »

Ήθελα να πληροφορήσω τα τσακάλια του ΣΥΛΟΘΕ (Σύνδεσμοι Λογιστών Θεσσαλονίκης),

οτι οι Μαλδίβες διέπονται από ειδικό ευνοϊκό καθεστώς, όσον αφορά τις Παράκτιες Εταιρίες και το αφορολόγητο του χρηματικού κεφαλαίου.

Πριν κοινοποιήσουν την επόμενη ανακοίνωσή τους, ας κοιτάξουν ενδελεχώς την περίπτωση των Μαλδίβων, για το καλό του ΠΑΟΚ πάντα.
Άβαταρ μέλους
Caballo Viejo

Δημοσίευση από Caballo Viejo »

Σύντροφε πρόεδρε άρχισα να διαβάζω πάλι τα περί πώλησης του Βιειρίνια.

Ε, λοιπόν πρόεδρε, αν αυτό γινόταν πριν καμιά 20αριά μέρες ίσως και να μην έτρεχε κάστανο. Τώρα έτσι όπως τα έχετε κάνει με τις μεταγραφές θα γίνει big bang τουλάχιστον. Και θα είναι και η χαριστική βολή για όλους.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Καλα τα περι πώλησης βιερινια τα ακούμε αδω και 2 χρονια .....ο μπολονι είπε βιερι σαλπι και Γκάρσια τους θέλει οπωσδήποτε αν λέει κάτι αυτο....
Όσο για τις μαλβιδες αν παει όντως είναι απαράδεκτο και νομίζω ότι το antifyto 4 το τόνισε στον Άγιο Αθανάσιο πρέπει να πηγαίνει για να μην προκαλεί ο προηγούμενος δηλαδή γιατί πήγαινε και παει εκει ;
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Ο Κος εχει γραψει αληθειες.Ζαγορακη βγες και πες ΑΡΣΕΝΙΚΑ ΙΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΡΑΤΑ τι συμβαινει.
Ειναι κατα πολυ χειροτερο να τ αφηνεις ετσι. Καντο και θα καταλαβεις αμεσως τη θετικη αντιδραση απ τα διαρκειας.

Μη μιζεριαζετε αλλο και δωστε οραμα στο λαο.

ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

guardian4 μπορείς να γράψεις την προσωπική σου άποψη για το τι φαντάζεσαι ότι μπορεί να έχει συμβεί, τι εικάζεις δηλαδή?

εγώ π.χ. θεωρώ ότι η στρόφιγγα των χρημάτων έκλεισε από χορηγίες, επιχορηγήσεις κλπ., και σε συνδυασμό με τα μεγάλα συμβόλαια παιχτών, και τα πολλά πρόστιμα, καθήσαμε στο καβλί, όπως άλλωστε εκατοντάδες ομάδες στην Ευρώπη. Η οικονομική κρίση μας έπιασε όπως όλους. Λάθος της Διοίκησης που δεν το προέβλεψε έγκαιρα, έτσι ώστε να αρχίσει το κούρεμα των συμβολαίων και την κερδοφόρα πώληση παιχτών από πέρυσι. (άραγε τι θα άκουγε!)
Εγραψα την δική μου παπαριά.

Περιμένω να διαβάσω την δική σου προσωπική θέση.

υγ. επίσης ήθελα να τονίσω ότι στην κωλοεποχή που ζούμε βιώνουμε στο πετσί μας τη θεωρία..."αυτό που ισχύει σήμερα δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα ισχύει αύριο"
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Εγώ πάλι έχω την εντύπωση ότι για την περίπτωση Βιτόλο ο ΠΑΟΚ μπορεί να πήρε και κανα ψηλό που δεν ακούστηκε...
Βέβαια ίσως λέω μαλακίες. Τονίζω ότι είναι καθαρά δική μου εντύπωση και δεν τίθεται θέμα ενημέρωσης.. Απλά είναι παράξενο από τη μία να μην έχουμε μαντίλι και από την άλλη να αγοράζουμε τον Γεωργιάδη...

Εκτός αν μπήκαν οι επενδυτές και δεν το πήραμε πρέφα...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”