Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kolokotronis_4 έγραψε:Για αυτό μ'αρέσει που είμαι ΠΑΟΚ. Δεν ησυχάζω ποτέ! Στην τσίτα συνέχεια. Πουτάνα όλα σε μία μέρα! Η Αδρεναλίνη στα ύψη. Θα πάω στο Αμστερνταμ και θα τους σκίσω τους τραβιόλους τους ολλανδούς!
ΕΤΣΙΙΙΙΙΙΙ ... ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΣΑΙ ΤΟ ΠΟΥΛΕΝ ΜΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ
συμφωνω με τον οπλαρχηγο...ουτε διακοπες δεν μπορουμε να κανουμε...
αλλα στις τουλιπες ειπαμε ΠΟΥ-ΞΥ-ΣΟΥ με 11 τιμωρους....
mauros hmer έγραψε:Δεν έχω σχολιάσει ποτέ αγωνιστηκά θέματα, γιατί θεωρώ ότι είναι έξω απ΄τα χωράφια μου. Αυτή όμως είναι η χειρότερη επιλογή που μπορούσαν να κάνουν. Δεν έιναι μόνο ότι τινάζεις στον αέρα ότι έχτιζες 3 χρόνια (προφίλ σοβαρής ομάδας) είναι ότι τινάζεις στον αέρα τον σχεδιασμό της χρονιάς, το μπάτζετ που θα πάει σε αποζημειώσεις (συναινετικό δεν σημαίνει τζάμπανταν), την ηρεμία στα αποδυτήρια (η καθένας θα νομίζει ότι μπορεί να φάει τον προπονητή) και πολλά άλλα Λέτε μαζί με τον Δερμιτζάκη να έρθει μαζί και το παγκοσμίου φήμης τεχνικό επιτελείο του Πάνθραξ??????? Ό,τι χειρότερο...
Δεν συνέβη κάποια μυθικών διαστάσεων καταστροφή. Ήταν μία εύλογη απόφαση από τη στιγμή που υπήρχαν ήδη σοβαροί τριγμοί και κλυδωνισμοί και η ομάδα έδειχνε εκτός κλίματος ενόψει των κρισιμότατων αγώνων. Αν κάνεις κάποιο λάθος, δεν το διαιωνίζεις μόνο και μόνο για να δείξεις ότι στηρίζεις την επιλογή σου. Υπήρχε η αίσθηση πως θα κατέβουμε σαν πρόβατο επί σφαγής. Δηλαδή έπρεπε να αποκλειστούμε με κατεβασμένα τα χέρια για υπάρξει το έρεισμα και η πρόφαση? Όχι, αλλαγή εδώ και τώρα. Η στήριξη και η υπομονή οφείλουν να υπάρχουν όταν υπάρχει επικοινωνία, κατάστρωση πλάνου και ενδείξεις που δημιουργούν μία, έστω μεσομακροπρόθεσμη, σιγουριά. Αν εκλείπουν αυτά τα στοιχεία, ακυρώνονται οι ευεργετικές συνέπειες της στήριξης. Η ομάδα χρειαζόταν ένα ηλεκτροσόκ, μία αφύπνιση και αυτό ακριβώς συνέβη. Ευελπιστώ πως θα υπάρξει αλλαγή κλίματος και πως θα κατέβουμε σαν γροθιά. Γενναία απόφαση, αλλά ταυτόχρονα λελογισμένη. Από εκείνες που θεωρώ πως θα έπρεπε να είχαν παρθεί και σε άλλα ζητήματα της ομάδας κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Θα μας βγει σε καλό πιστεύω.
Στο πλαίσιο γενικότερης συζήτησης, προφανώς και υπήρξαν λάθη και μάλιστα πάρα πολύ σοβαρά αλλά αν κάποιος ξεκινούσε συζήτηση επ' αυτών καταδικαζόταν σε διαδικτυακό λιθοβολισμό με την κατηγορία της εσχάτης ασπρόμαυρης προδοσίας ή γινόταν δέκτης επιθετικής και νηπιακού επιπέδου ειρωνείας. Η φυγή Σάντος ήταν μεγάλο πλήγμα. Και ο τρόπος με τον οποίο έγινε και η αίσθηση που απέπνευσε ότι πιάσαμε ταβάνι. Η επιλογή του νέου προπονητή ήταν κολοσσιαίας σημασίας ζήτημα. Υπήρξη καθυστέρηση, δυστοκία, αναποφασιστικότητα και εν τέλει προέκυψε μία επιλογή που δεν περιβλήθηκε ούτε από την ίδια τη διοίκηση με σιγουριά και αυτοπεποίθηση. Ανάλογα κρούσματα υπήρξαν, κατά τη γνώμη μου στο θέμα της ενίσχυσης του έμψυχου υλικού, τόσο όσον αφορά αυτούς που ήρθαν όσο και εν σχέσει με μία συνολική ελαχιστοποίηση της ανάληψης ρίσκου που ενίοτε μπορεί να αποδειχθεί πιο ζημιογόνα σε μία επιχείρηση. Αλλά αυτά είναι άλλα ζητήματα, με χροιά off topic.
Η μόνη επιλογή που μου φαίνεται πιθανή αυτή τη στιγμή είναι ο Δερμιτζάκης. Ας επωμιστεί το ρίσκο, ας ριχτεί στη φωτιά της μάχης, ας δώσει το σύνθημα της απομιζεροποίησης και θα έχει ένα πιστό στρατό πίσω του. ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ. ΛΥΣΣΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Aureliano Buendia την Πέμ 22 Ιούλ 2010, 11:59, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Όχι αλλα πειράματα με δερμιτζακιδες και άλλους τέτοιους. Aγγελος εδώ και τώρα. Ποιος Δερμιτζάκης, αυτός που είχε τον Ηρόδοτο και τα κάτω δριμικλανα? Με αυτόν θα πάμε για τα παραπάνω? Θέλουν να μας κάνουν ψυχάκηδες? Και αν ο λόγος είναι ο Garcia, δηλαδή τι θα γίνεται από εδώ και πέρα? Θα διώχνουμε κάθε προπονητή που δεν θα βάζει τον Garcia να παίξει?
mauros hmer έγραψε:Δεν έχω σχολιάσει ποτέ αγωνιστηκά θέματα, γιατί θεωρώ ότι είναι έξω απ΄τα χωράφια μου. Αυτή όμως είναι η χειρότερη επιλογή που μπορούσαν να κάνουν. Δεν έιναι μόνο ότι τινάζεις στον αέρα ότι έχτιζες 3 χρόνια (προφίλ σοβαρής ομάδας) είναι ότι τινάζεις στον αέρα τον σχεδιασμό της χρονιάς, το μπάτζετ που θα πάει σε αποζημειώσεις (συναινετικό δεν σημαίνει τζάμπανταν), την ηρεμία στα αποδυτήρια (η καθένας θα νομίζει ότι μπορεί να φάει τον προπονητή) και πολλά άλλα Λέτε μαζί με τον Δερμιτζάκη να έρθει μαζί και το παγκοσμίου φήμης τεχνικό επιτελείο του Πάνθραξ??????? Ό,τι χειρότερο...
Δυστυχως νομιζω οτι ετσι ειναι. Εχω ξενερωσει τελειως. Μακαρι να μην το πληρωσουμε, αλλα αυτα δεν ειναι σοβαρα πραγματα. Ψαχνεις προπονητη για 4 μηνες και τον τρως σε 4 βδομαδες.
Μεγαλος εγωισταρος ο Ιταλος . Φυγει δε φυγει, εγω αυτο εχω να πω.
Απο κει και περα.
Ελπιζω να κανουν τη καλυτερη επιλογη σε θεμα προπονητη, και να παιξουμε πλεον με τα συστηματα σαντος στα παιγχνιδια προκριματικων και μετα βλεπουμε.
Θα εξαρτηθει και το πως θα τα παμε στα παιγχνιδια οσο αφορα τις επομενες μεταγραφες, αρα και το τι συστημα θα επιλεξουμε.
Προς το παρων πισω στα παλια , τα δουλεμενα και τα πετυχημενα.
Βασικα παιζει ο γκαρσια να ανοιξε το πυρ. Δεν του εβγαιναν οι οδηγιες, και δεν επαιζε τοσο καλα οσο θα μπορουσε, και στα 15 λεπτα ΖΑΛΙΣΤΗΚΕ απ τα νευρα του.
Εγω βασικα εχω ψυχολογια του μεμπερ του κολοκοτρωνη σε μεγαλο βαθμο. Δηλαδη. Οπως και να μαστε θα παμε να τους ξεσκισουμε.
Δεν μου γέμιζε το μάτι απο την αρχή. Γενικά θεωρώ τους Ιταλούς προπονητές λίγο "τσαρλατάνους" και σίγουρα ασόβαρους βλ. Μαλεζάνι, Κόσμι, Σπαλλέτι ακόμα και Καπέλο που τελευταία έπιανε μουχαμπετάκια με τους ΑΡΔ στην Αγγλία. ΜΟΝΗ ΕΞΑΙΡΕΣΗ Ο ΛΙΠΙ.
Δεν πιστεύω πως δουλεψαν στην προετοιμασία. Οταν στην προπόνηση παίζεις χαντμπολ και έχεις μπροστά σου προκριματικά Τσ.Λ. μάλλον δεν δουλεύεις οσο πρέπει. Λάθος και η επιλογή του προπονητικού κατ' εμε. Δεν φευγεις απο τους 30 βαθμούς για να κάνεις προετοιμασία στους 35 μέσα στην πεδιάδα. Αυτά δεν τα ήξερε ο Ζήσης οταν επελεγε το Μπάντ Μπρουκενάου;
Έβλεπα τα φιλικά και έλεγα "δεν γίνεται θα συμμορφωθεί η ομάδα, είναι νωρίς, μπορεί να είμαι λάθος και αυτοί να βλέπουν κάτι που εγώ δεν βλέπω". Αλλά τελικά το κριτηριο του φιλάθλου που αγαπάει την ομάδα είναι αλάθητο.
Δεν ξέρω ποιον θα φέρουν (Δερμιτζάκης;) αλλά ελπίζω να είμαστε έτοιμοι για τα παιχνιδια του Γιουρόπα Λιγκ, μην πει κανείς τπτ για Αγιαξ...όπως είναι τα πραγματα θα πάς για τουρισμό στην Ολλανδία. Πρέπει να μήν θέλει ο Αγιαξ να περάσει για να γίνει κάτι άλλο.
Δυστηχώς πολύ ασχημο καλοκαίρι. Δεν έγιναν οι μεταγραφές που έπρεπε για να αλλάξει επιπεδο η ομάδα, έγιναν μεταγραφές απο το καλάθι (Ζουέλα, Μπουσαϊντί), η μόνη σοβαρή προσθήκη που κάναμε αντιμετωπίζεται ακομη και σημερα με καχυποψία, ατυχήσαμε στην επιλογή προπονητή και χάσαμε μεγάλο μέρος της προετοιμασίας ασκοπα...αν συγκριθείς και με τους ποκατζήδες ριερες, γκοβου, ντιοπ αστα να παν.