Μεταγραφές 2010-2011

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις καλαθοσφαιριστών στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
paokmaniak

Re: Μεταγραφές 2010-2011

Δημοσίευση από paokmaniak »

MANIAKOS έγραψε:εχει πεσει πολυ ο οστοιτς , ουτε ο ντρομπνιακ κανει φυσικα αλλος δεν υπαρχ3ει? αυτη η ψυχη ο χελι που ειναι? ή ο ραντογιεβιτσ?
:o :o :shock:
Προτιμας δηλαδη το Χελιγουελ απο Οστοιτς η ακομα και Ντρομπνιακ??
Ο Ραντογιεβιτς ρε εσυ εφυγε ως αποτυχημενος απο την Κυπρο θα τον παρουμε εμεις??
Άβαταρ μέλους
paokmaniak

joshua έγραψε:Γιατι ρε παιδες αυτη η απαξιωση προς τους περσινους μας παικτες σε σχεση με του πανελληνιου? Που αν πρεπει να ριξουμε το φταιξιμο σε καποιον που μας περασε ο πανελληνιος ουτε ο ντρομπνιακ ηταν ουτε ο ντελι.Το τραγικο ποσοστο μας στις βολες ηταν που σε αντιθετη περιπτωση θα ειχαμε 2-3 νικες παραπανω στην κανονικη διαρκεια και νικη μεσα στην κυψελη.Απο που και ως που καλητερος ο οστοιτς του ντρομπνιακ?Να μου πεις βουγιουκα ναι να μου πεις χαραλαμπιδη σε σχεση με κατι καυκιδες ναι αλλα οχι και ο τζουρο.
Για το Ντελινικαιτις δεν ειπα τιποτα. Για το Ντρομπνιακ μου την εδινε αυτο το απαθες στυλακι που εχει κυριως οταν γυριζει αμυνα η οταν παιζει ενα ψηλο
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

πλακα κανω paokmaniak :lol: αλλον πρεπει να βρουμε
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

βλέποντας ξανά χτες τον deli και παρακολουθώντας τον όσο μπορούσα σε όλο το τουρνουά (+ ο,τι έδειξε σε εμάς σε 10 ματς που έπαιξε) κατέληξα οτι είναι ενας κλασσικός πολύ καλός 6ος παίκτης στο back court. ακριβώς αυτό που κάνει άψογα και ο Gecevski ή αν θέλετε αυτό που κάνει ο savanovic στην σερβία.

με τα οικονομικά μας δεδομένα καταλήγω λοιπόν: κυρίτσης βασικός και ο deli από πίσω ως τέλεια αλλαγή στο 1-2.

διαφορετικά ας πάμε για τον owens που φαίνεται (από αυτά που είδα στα video Και διάβασα) να είναι θετικός σε όλη τη διάρκεια που κάθεται στο παρκέ (λόγω οτι κάνει λίγα λάθη, παίζει πολύ καλή άμυνα, είναι φειδωλός στα σουτ)
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Δημοσίευση από Makis4444 »

Προτιμας βασικο τον Κυριτση αντι για τον Ντελινινκαιτις????Δε λεω οτι ειναι παικταρας ο Λιθουανος αλλα διαφωνω τελειως.......Με τον Μπλακνευ επαιξε τιποτα η απλα λεγαμε εμεις εδω μεσα???????
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

εννοούσα οτι ο λιθουανός έχει τρομερά μικρά διαστήματα μέσα στο ματς που παίζει καλά (εγώ θυμάμαι από κοντά σίγουρα ένα τρίλεπτο με την αεκ και σίγουρα ένα με τον πανελλήνιο στον πρώτο αγώνα Play offs). δεν είναι κακό αυτό. έτσι λειτουργεί ένας παίκτης. ο τέλειος 6ος. κλασσική περίπτωση αθλητή από το nba. χρόνια τώρα έχουν υπάρξει 6οι παίκτες που βάζουνε 20αρες στον μαγικό κόσμο ...

PS: φυσικά και δεν εννοώ οτι ο κυρίτσης είναι καλύτερος παίκτης του deli
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Δημοσίευση από Makis4444 »

Α,καταλαβα πως το εννοεις......Κατι σαν το μεγαλο Τζινομπιλι στους Σπερς........
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

ακριβώς (αν και θα μας πάρουνε με τα γιαούρτια γαι τη σύγκριση... :mrgreen: :opaokara: :nairepaok: )
Trikaliotis

Δημοσίευση από Trikaliotis »

Συμφωνώ με τον "προγραφήσαντα"! Κι εγώ όσο τον παρακολούθησα αυτό παρατήρησα. Είναι περισσότερο παίχτης ψυχολογίας παρά ψυχρός εκτελεστής (όπως π.χ ο Τεόντοσιτς που μπορεί σε όλο τον αγώνα να έχει 0/6, αλλά να σου βάλει το κρισιμότερο-προσοχή δε τους συγκρίνω, καμιά σχέση μεταξύ τους!).

Αν δηλαδή του Ντέλι του μπεί το πρώτο σούτ, μετά μπορεί να είναι ζεστός και να συνεχίσει το σερί (χτες με ΗΠΑ έβαλε τους 8 του πόντους στο παιχνίδι όλους συνεχόμενους). Το κακό όμως είναι πως μετά παίρνει φόρα και εκβιάζει σούτ. Κι αν χάσει κανά δυό, μετά μπορεί να σιγήσει σε όλο τον αγώνα, να βγεί εκτός ρυθμού και να εξαφανιστεί! Εμένα προσωπικά τέτοιοιυ είδους παίχτες με τόσα σκαμπανεβάσματα μέσα στον αγώνα (όπως είχε και ο Γκρέγκορυ), αλλά και από παιχνίδι σε παιχνίδι, δε μου αρέσουν.

Συν τοις άλλοις το γεγονός ότι δε παίζει καθόλου το pick 'n roll (το παρατήρησα και χτες αυτό που έλεγε ο Palok ότι αντί να δώσει στον ψηλό, ψάχνει τη διείσδυση (που δεν την έχει και πολύ) με κάνουν να μη τρελένομαι ιδιαίτερα για την απόκτηση του ειδικά αν θέλει τόσα λεφτά. Στα θετικά του το καλό του 3ποντο (αρκεί να μη το παρακάνει και μου θυμίζει τον Κωστάκη και εκνευρίζομαι!), το σούτ του από μέση απόσταση και το γεγονός ότι με την καλή του ντρίπλα μπορεί να κρατήσει και να κατεβάσει άνετα τη μπάλα χωρίς να πηγαίνει η ψυχή σου στην κούλουρη, όπως με τον Μίλι.

Δε ξέρω τι ακριβώς παίχτη θέλει ο Σούλης, αυτοί έχουν το μαχαίρι, αυτοί και το καρπούζι , αλλά ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΜΠΛΑΚΝΕΪ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΡΕΛΛΑ ΜΟΥ!!! :D
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

εν τω μεταξύ ξέρεις τι με τρελαίνει τώρα ε? να κρατήσει ο αντ1 καλαιτζή-ξανθόπουλο-χαραλαμπίδη-παπαμακ-blackney, να πάρει o σκουρτο 3 αμερικανούς και τον shermandini δανεικό και να χει καλύτερη ομάδα από εμάς. worst case scenario ...

[youtube]h3r7Oo0Fs-8[/youtube]
Trikaliotis

Άστα να πάνε..Κι εγώ όλα αυτά που λένε για Πανελλήνιο και Μαρούσι, ότι δηλαδή κάθε τόσο διαλύονται και δε θα κατέβουν στο πρωτάθλημα, ούτε στην Ευρώπη, και θα πουλήσει ο Βωβος και θα την κάνει ο Κυριακού κτλ κτλ, τα ακούω λίγο βερεσέ..Μόνο και μόνο για να πιέσουν καταστάσεις. Μια χαρά ομάδες θα έχουν και φέτος. Ειδικά το Μαρούσι έχει κάνει πολύ καλές μεταγραφές (αν τους κρατήσει τελικά) και ο Πανελλήνιος πλάκα πλάκα έτσι και κρατήσει τον περσινό του κορμό (που είναι και το πιο πιθανό, καθώς οι περισσότεροι δεσμεύονται με συμβόλαιο) και πάρει και 3 καλά αμερικανάκια, δε βλέπω μεγάλη διαφορά από πέρυσι.

Άσε που και ο Σκουρτόπουλος μια χαρά προπονητής είναι και κατά τη γνώμη μου πιο έξυπνος από τον Ζούρο. Και πάντα θα έχουν και τη βοήθεια των μεγάλων του κέντρου με κανέναν δανεικό. Ήδη διάβασα χτες ότι φαβορί για τoν δανεισμό του Μπόγρη είναι πρώτα ο Πανελλήνιος και μετά το Περιστέρι! Πάντως έτσι και καταφέρει "διαλυμένη" ομάδα και κρατήσει όλον τον κορμό που είπες, κάτι που εμείς έχουμε να το κάνουμε από την εποχή του Μπάνε και του Πέτζα, ε τι να πω..
Άβαταρ μέλους
paokmaniak

Αντε να ριξω και ενα ονοματακι που συζητιεται στην ΚΑΕ
http://www.eurobasket.com/player.asp?Cn ... erID=15741
Άβαταρ μέλους
scorpio4

Δημοσίευση από scorpio4 »

ειχε ακουστει για το ρουλη πριν ενα 10ημερο..νομιζω πως δεν ειναι το δυοασσο που ψαχνουμε αλλα καθαρος ασσος..
Trikaliotis

Τον έχουν προτείνει τα παιδιά (Πάλοκ και Όλι) από τον Ιούνιο! Εντάξει μιλάμε για έναν παίχτη με 9 περίπου ασιστ μ.ο!!! Τα έχουμε πεί πολλάκις για τον συγκεκριμένο, αλλά και για την πορεία της καριέρας του. Εμένα δε με απασχολεί που δεν είναι δυάρι.

Τέτοιοι παίχτες σπανίζουν και όταν μπορείς να τους πάρεις τους παίρνεις. Απλά τα πράγματα. Δηλαδή αν μας παρουσιαζόταν η ευκαιρία να πάρουμε τον Στηβ Νας τι θα λέγαμε, δε τον θέλουμε γιατί είναι άσσος???
Άβαταρ μέλους
paokmaniak

Αν στραφουν σε τετοιο παικτη θα παει μαζι με Κυριτση.
Και μαλλον ο Οστοιτς ξανακλεισε ΠΑνελληνιο
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”