Συμφωνώ με τον "προγραφήσαντα"! Κι εγώ όσο τον παρακολούθησα αυτό παρατήρησα. Είναι περισσότερο παίχτης ψυχολογίας παρά ψυχρός εκτελεστής (όπως π.χ ο Τεόντοσιτς που μπορεί σε όλο τον αγώνα να έχει 0/6, αλλά να σου βάλει το κρισιμότερο-προσοχή δε τους συγκρίνω, καμιά σχέση μεταξύ τους!).
Αν δηλαδή του Ντέλι του μπεί το πρώτο σούτ, μετά μπορεί να είναι ζεστός και να συνεχίσει το σερί (χτες με ΗΠΑ έβαλε τους 8 του πόντους στο παιχνίδι όλους συνεχόμενους). Το κακό όμως είναι πως μετά παίρνει φόρα και εκβιάζει σούτ. Κι αν χάσει κανά δυό, μετά μπορεί να σιγήσει σε όλο τον αγώνα, να βγεί εκτός ρυθμού και να εξαφανιστεί! Εμένα προσωπικά τέτοιοιυ είδους παίχτες με τόσα σκαμπανεβάσματα μέσα στον αγώνα (όπως είχε και ο Γκρέγκορυ), αλλά και από παιχνίδι σε παιχνίδι, δε μου αρέσουν.
Συν τοις άλλοις το γεγονός ότι δε παίζει καθόλου το pick 'n roll (το παρατήρησα και χτες αυτό που έλεγε ο Palok ότι αντί να δώσει στον ψηλό, ψάχνει τη διείσδυση (που δεν την έχει και πολύ) με κάνουν να μη τρελένομαι ιδιαίτερα για την απόκτηση του ειδικά αν θέλει τόσα λεφτά. Στα θετικά του το καλό του 3ποντο (αρκεί να μη το παρακάνει και μου θυμίζει τον Κωστάκη και εκνευρίζομαι!), το σούτ του από μέση απόσταση και το γεγονός ότι με την καλή του ντρίπλα μπορεί να κρατήσει και να κατεβάσει άνετα τη μπάλα χωρίς να πηγαίνει η ψυχή σου στην κούλουρη, όπως με τον Μίλι.
Δε ξέρω τι ακριβώς παίχτη θέλει ο Σούλης, αυτοί έχουν το μαχαίρι, αυτοί και το καρπούζι , αλλά ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΜΠΛΑΚΝΕΪ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΡΕΛΛΑ ΜΟΥ!!!