Nέος προπονητής (2010-2011)

Άβαταρ μέλους
DaFFy_NaSH

Re: Nέος προπονητής-2

Δημοσίευση από DaFFy_NaSH »

Όσο για τον άλλον μαζί σου βαδίζω. Τον αποχαιρέτησα καθώς αν σκοτωθεί ο ταύρος στο Περού τον αφήνουμε ελεύθερο να πετάξει.
Τι θέλει να πεί ο ποιητής;;;
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Για τον Κονσεϊσάο πρέπει να λέει ή τον Σάντος...

:pano:
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Bono έγραψε:Τι γίνεται ρε παιδί μου...επειδή δεν μας έκατσε ο "σίγουρος" αρχίσαμε τα πικρόχολα σχόλια.
Βλέπεις τώρα που γίναμε ρόμπες, πήγε περίπατο το "ο Ζαγοράκης και ο Βρύζας ξέρουν καλύτερα".
Εχεις την κατανόηση μου για τον εκνευρισμό σου....

εγω εκανα ενα σχολιο και τελος..Ουτε εκνευρισμενος ειμαι ουτε τιποτα και κυριως κωλοτουμπας . Αλλοι εβγαζαν χολη για τον Σαντος και μετα εξαφανιστηκαν δια μαγειας...
Μην ξεχνιομαστε γιατι παλι στην στραβη οποιος και να ειναι προπονητης θα κραζουν και μετα ...κωλοτουμπα ως συνηθως...
τωρα το ποιος ειναι ρομπα εδω μεσα ,αστο καλυτερα ....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος moican4 την Τετ 02 Ιουν 2010, 08:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Eκεινος ο " Χατζαρας " της Ιταλιας ( εμφανισιακα εννοω) ο Κοσμι , πως και δεν εχει ακουστει ακομα ???
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Από τα τελευταία νέα, νιώθω μια ανακούφιση ως ΠΑΟΚι ... και σιγουριά για όποια απόφαση και να πάρουν στην Διοίκηση.
Άντε βάλτε την ριμάδα την υπογραφή να τελειώνουμε :opaokara:
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Εκείνος ο Ιταλός με το όνομα πιστόλι που ακούστηκε πάλι...πηραν οι Α-Ρ-Δ παραμάζωμα τους ελεύθερους από Ιταλία και όχι μόνο και πυροβολάνε....
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

-) Μπερέτα

-) Χοσέ Πέκερμαν

-) Αλμπέρτο Τζακερόνι

-) Τζιάνι Ντε Μπιάζι.

Επειδή έχω μπερδευτεί μπορείται να κάνετε μία σούμα για τον καθένα;;;;
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

teod1980 έγραψε:Εκείνος ο Ιταλός με το όνομα πιστόλι που ακούστηκε πάλι...πηραν οι Α-Ρ-Δ παραμάζωμα τους ελεύθερους από Ιταλία και όχι μόνο και πυροβολάνε....
Δηλαδή ο μπερέτα δεν είναι καλός;;;
Άβαταρ μέλους
teod1980

Που να ξέρω ρε γκίκα εγώ;
Λέω για τα ονόματα που ρίχνουν άδεια για να πιάσουν γεμάτα τα ΜΜΕ...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

moican4 έγραψε:
Bono έγραψε:Τι γίνεται ρε παιδί μου...επειδή δεν μας έκατσε ο "σίγουρος" αρχίσαμε τα πικρόχολα σχόλια.
Βλέπεις τώρα που γίναμε ρόμπες, πήγε περίπατο το "ο Ζαγοράκης και ο Βρύζας ξέρουν καλύτερα".
Εχεις την κατανόηση μου για τον εκνευρισμό σου....

εγω εκανα ενα σχολιο και τελος..Ουτε εκνευρισμενος ειμαι ουτε τιποτα και κυριως κωλοτουμπας . Αλλοι εβγαζαν χολη για τον Σαντος και μετα εξαφανιστηκαν δια μαγειας...
Μην ξεχνιομαστε γιατι παλι στην στραβη οποιος και να ειναι προπονητης θα κραζουν και μετα ...κωλοτουμπα ως συνηθως...
τωρα το ποιος ειναι ρομπα εδω μεσα ,αστο καλυτερα ....
Εκτος οτι εγινες εφημεριδα στη θεση της εφημεριδας δηλαδη σκετη παραπληροφορηση τωρα κρινεις και τις επιλογες της διοικησης αν ειναι αυτες μονο και μονο επειδη παλι κατι διαβασες στις εφημεριδες, δεν μπορεις να κρατηθεις με τιποτα παροτι εγραψες οτι δεν θα ξανααναφερθεις στο θεμα μεχρι να κλεισει οριστικα και να ανακοινωθει ο νεος προπονητης.
Μοικανε δεν μας τα λες καλα φιλαρακο οσο για τους εξαφανισμενους που λες εδω ειμαστε και περιμενουμε την επισημη ανακοινωση ο σαντος εφυγε παρατωντας την ομαδα και αυτο δεν αλαζει οτι αφησε εργο και αυτο δεν αλαζει το θεμα ειναι οτι πρεπει να σκεφτομαστε το μελον τι αξια εχει να αναφερομαστε σε τοσο προσφατο παρελθον?
Οσο για την τελευταια παραγραφο σου ναι θα κραξω αν δω οτι η ομαδα αντι να κανει βηματα προοδου αγωνιστικα την δω χωρις τρεξιματα παθος και φυσικη κατασταση μονο τοτε ποτε αν την δω να προσπαθει με ολες τις δυναμεις της αλλα επειδη ο αντιπαλος ειναι καλυτερος να χανει και αυτο μονο σε βαθος χρονου 15-20 παιχνιδιων γιατι ετσι οπως ειναι η ομαδα τωρα δεν νομιζω οτι χρειαζετε πανω απο 15-20 παιχνιδια για να κρινει καποιος αν ο προπονητης που θα ερθει εχει κανει δουλεια η οχι μιλαμε για ροστερ που παιζει 2 χρονια τωρα μαζι με ελαχιστες προσθηκες ποιοτητας ελπιζω και πιστευω.
Και δεν μιλαω μονο για τον εαυτο μου το ιδιο θα κανουν και ολοι οι υγειως σκεπτομενοι ΠΑΟΚτσιδες.
Δεν νομιζεις οτι αυτο ειναι υγειες κραξιμο μονο και μονο για το καλο της ομαδας?
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Το αν εχω γινει εγω εφημεριδα εσυ και καποιοι αλλοι εχετε μετατραπει στους ξερολες-προπονητες και κριτες των παντων .
Αν μη τι αλλο μνημη εχουμε και θυμομαστε καλα το παρελθον. ;) και αυτο δεν αλλαζει οτι και να γινει...
Ασε εμενα να κρινω τις επιλογες της διοικησης(απο που απορεει αυτο τωρα δεν καταλαβα) λοιπον εγω και εσυ συνεχισε οπως νομιζεις.. Εσυ και οι υπολοιποι, οι "υγειως σκεπτομενοι"....Εγω μπορει να σκεφτομαι σαν βλακωδως σκεπτομενος...
Πειρμενε οπως λες 15-20 παινχιδια να κρινεις αλλα αυτο αμφιβαλλω αν θα γινει ,οπως αμφεβαλλα και δικαιωθηκα και με τον Σαντος που με τα πρωτα παιχνιδια επεφτε το μπινελικι συννεφο( για το συστημα ,για τους παικτες ,για τα ντερμπι που δεν κερδιζε και ουτοκαθεξης)....
Η διαφορα μας ειναι οτι εσυ κραζεις για το καλο της ομαδας ενω εγω οχι...Περιμενω ,αναμενω....και κατοπιν κρινω αλλα στο τελος...Αλλο κρινω αλλο κραζω....

ΥΓ. Συγνωμη που ειπα οτι δεν θα γραψω και εγραψα πριν την τελικη ανακοινωση της διοικησης...Δεν θα ξανα γινει...Απλα πειτε μου ποτε θα βγει η ανακοινωση να μιλησω....
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Μνημη χρυσοψαρου μαλον εχεις φιλε μου εκτιθεσε και δυστηχως εξακολουθεις να μην λες τιποτα και επειδη αναφερεσε προσωπικα σε εμενα τα ποστ μου ειναι ελαχιστα αρα μπορεις να βρεις ευκολα τις κρισεις μου για τον σαντος ποτε δεν μιλησα ασχημα για αυτον παντα τον αποκαλουσα δασκαλο αντι να γραφω το ονομα του.
Αλλα ο τροπος που εφυγε με εκνευρισε και εγραψα καποια σχολια χωρις να τον υποτιμω και κυριως να τον βριζω.
Υ.Γ Σου επαναλαμβανω αρκετο παπα τρωμε καθε μερα απο δημοσιογραφους δεν νομιζω οτι ειναι πρεπον να τρωμε παπα και απο ατομα σαν εσενα που αποδεδειγμενα ενδιαφερεσαι για το καλο της ομαδας γιαυτο και μονο σου ειπα ασε να δουμε την επισημη ανακοινωση ουτε να σε φιμωσω ηθελα ουτε τιποτα αλλο και αν το πηρες ετσι σου ζηταω συγνωμη.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Πολλά λέμε, αλλά πολλά ακούμε, όμως στην περίπτωσή μας...

''Αγάλι, αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι''
''Άλλα τα μάτια του λαγού κι άλλα της κουκουβάγιας''
''Άλλη η δουλειά του ναύτη κι άλλη του καντηλανάφτη''
''Αν δεις καράβι στο βουνό, μ..νί θα το ΄χει σύρει''
''Τι κι αν σε δέρνουν δεκατρεις, αν δε σε δέρνει ο νους σου''

Πάνε δε πάνε ο ΠΑΟΚ να 'ναι καλά...
Άβαταρ μέλους
teod1980

Κι επειδή αναφερθήκατε σε παπάδες...

''Παπάς έγινες Κωνσταντή; Έτσι το 'φερ' η κατάρα.''
''Παπάς στη πόλη, η παπαδιά 'μολογάει''
''Παπά παιδί, διαβόλου εγγόνι.''
''Δεν έγινα παπάς να αγιάσω, έγινα για να περάσω.''

Εγώ λέω δεν ωφελεί να λέμε τι έλεγες και τι έλεγα...

Ιταλό θα πάρουμε;
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

obanebane έγραψε:Μνημη χρυσοψαρου μαλον εχεις φιλε μου εκτιθεσε και δυστηχως εξακολουθεις να μην λες τιποτα και επειδη αναφερεσε προσωπικα σε εμενα τα ποστ μου ειναι ελαχιστα αρα μπορεις να βρεις ευκολα τις κρισεις μου για τον σαντος ποτε δεν μιλησα ασχημα για αυτον παντα τον αποκαλουσα δασκαλο αντι να γραφω το ονομα του.
Αλλα ο τροπος που εφυγε με εκνευρισε και εγραψα καποια σχολια χωρις να τον υποτιμω και κυριως να τον βριζω.
Υ.Γ Σου επαναλαμβανω αρκετο παπα τρωμε καθε μερα απο δημοσιογραφους δεν νομιζω οτι ειναι πρεπον να τρωμε παπα και απο ατομα σαν εσενα που αποδεδειγμενα ενδιαφερεσαι για το καλο της ομαδας γιαυτο και μονο σου ειπα ασε να δουμε την επισημη ανακοινωση ουτε να σε φιμωσω ηθελα ουτε τιποτα αλλο και αν το πηρες ετσι σου ζηταω συγνωμη.
Μπορει φιλε να εχω και μνημη χρυσοψαρου...Στην διαδικασια των ποστ δεν θα μπω...Τι ειμαστε νηπιαγωγειο. :mrgreen: .? Αν μη τι αλλο οι περισσοτεροι γνωριζομαστε (καποιους ξερω προσωπικα ,καποιους οχι) εδω μεσα και ξερουμε τις αποψεις του καθενος..
Τελος παντων για μην το ξεφτιλισουμε το τοπικ και αλλο, σου λεω οτι αν πας στην σελ 38 και διαβασεις απο την αρχη , εγραψα ενα σχολιο στα ονοματα που ανεφεραν καποιοι φιλοι, οχι επειδη τα διαβασα στις εφημεριδες. Το τι παιζει στις εφημεριδες το ξερω αρκετα καλα (δυστυχως) και με ποιο κριτηριο γραφονται ολες αυτες οι μλκες...
Πιο πιθανο ειναι να μαθω απο τον Βρυζα και τον ρωτησω παρα απο ενα κολλητο μου δημοσιογραφο που δουλευει...

σορρυ για το off topic...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”