Παίκτες που θα θέλατε στον ΠΑΟΚ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις καλαθοσφαιριστών στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
palok

Re: Παίκτες που θα θέλατε στον ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από palok »

αν οι λευκοί είναι οι καλύτεροι σουτέρ, είναι ο Jimmy Baron o καλύτερος σουτέρ στην Ευρώπη (και ο νέος Jaycee Carroll)???

εδώ στο Κολλέγιο Rhode Island από όπου αποφοίτησε με 17,4 πόντους (45,4 % τρίποντα):

[youtube]V3VIoaJ4ZhM&feature=related[/youtube]

και εδώ από την αθεμπε :mrgreen: (4ος σκόρερ της λίγκας με 15 πόντους, 7ος σε ευστοχία με 45.4%, πρώτος σε περισσότερα εύστοχα τρίποντα 3.09, και 1ος στις βολές με 70/71 :o :shock:)

[youtube]c6iMTwf9lZg&feature=related[/youtube]
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

[youtube]NzlG28B-R8Y[/youtube]
Trikaliotis

Δημοσίευση από Trikaliotis »

Πιστεύω πως ο Σούλης δε θα έπαιρνε ποτέ έναν τέτοιο παίχτη που σουτάρει απέναντι σε οργανωμένες άμυνες από τα 9 μέτρα και με 2 παίχτες πάνω του. Άσε που κι εμένα μου την σπάνε τέτοιοι παίχτες..(Βασιλειάδη σε πάω, για πάντα στο Μπιλμπάο!!! :mrgreen: :D )
Άβαταρ μέλους
PaOkArAsIrAkLiO

Δημοσίευση από PaOkArAsIrAkLiO »

Την αξια τους την καταλαβαινεις οταν τελειωνουν τα 24. ;)
Trikaliotis

Μιας και είναι η πρώτη φορά που δεν ακούγεται ούτε..μισό όνομα για υποψήφια μεταγραφή, ο Paokmaniak κοντεύει να πάθει μελαγχολία και ο Πάλοκ έχει αποσυρθεί από το σκάουτιγκ, σας έχω 2 links με ένα κάρο παίχτες για να έχετε να παίζετε..(αλλά επειδή είναι πολύ μεγάλο σε κείμενο και έχει πολλούς παίχτες μέσα, βάζω μόνο τα λινκ!)

http://hoopfellas.blogspot.com/2011/07/ade-in-usa.html

http://hoopfellas.blogspot.com/2011/07/ ... rson1.html
Άβαταρ μέλους
denis

Δημοσίευση από denis »

Trikaliotis έγραψε: ο Πάλοκ έχει αποσυρθεί από το σκάουτιγκ,
Δεν αποσύρθηκε, του έχω βάλει δύσκολα εγώ http://online-prenosy.tvcom.cz/video/93 ... p-2011.htm
ψάχνει τον επόμενο 95-96 που θα πάρουμε :lol: :lol:
Με το 9 και το 11 είναι δικοί μας.
Trikaliotis

Εμείς τι ακριβώς κάνουμε τόσο καιρό δε μπορώ να καταλάβω..Ο Ίκαρος έχει πάρει Σένσλει σαν κοινοτικό στο 4 και τώρα ετοιμάζεται να πάρει και Κις. Δε νομίζω να μας χαλούσαν και οι 2.. Κι εμείς 2 εβδομάδες πριν την έναρξη της προετοιμασίας είμαστε με τον Γιαννακίδη και τον Καλλέ. Και το σπαστικό είναι πως δεν ακούγεται ούτε μισό όνομα. Βέβαια, τυφλή εμπιστοσύνη σε Σούλη και Μάτζικ, αλλά πολύ μυστικοπάθεια βρε παιδί μου φέτος..Τι να ετοιμάζουν άραγε και δεν ακούγεται τίποτα? Είμαι πολύ περίεργος τι θα πάρουμε τελικά στο 1, στο 3 και στο 5..

Κοντά στον Κις :evil: :twisted:

Ο Ίκαρος Καλλιθέας μετά την απόκτηση του Τζούλιαν Σένσλι που αγωνίστηκε πέρσι στο Περιστέρι θέλει να ντύσει με τα χρώματά του έναν ακόμα γνώριμό μας , τον Μπίλι Κις.

Ο 34άχρονος πρώην γκαρντ του Αμαρουσίου έχει μπει στο στόχαστρο της ομάδας της Καλλιθέας και σύμφωνα με πληροφορίες ο Ίκαρος βρίσκεται κοντά στην απόκτησή του.

Ο Μπίλι Κις ήταν από τα βασικά στελέχη του Αμαρουσίου στην επιτυχημένη πορεία της ομάδας των βορείων προαστίων στην Ευρωλίγκα την περίοδο 2009-10 όταν και πετύχαινε 9,9 πόντους και μοίραζε 2,6 ανά παιχνίδι ενώ την σεζόν που μας πέρασε αγωνίστηκε στη Μπουντιβέλνικ.

http://www.superbasket.gr/permalink/143986.html
Trikaliotis

Άλλος ένας στόχος χάθηκε..Τι γίνεται ρε παιδιά :?: :?: :?:

Ο Τζίμι Μπάξτερ στην Κρκα :evil: :twisted:

Η πρωταθλήτρια Σλοβενίας Κρκα ενισχύθηκε με τους Τζίμι Μπάξτερ και Τζερόμ Τζόρνταν, ενώ κράτησε τους Σμίλιαν Πάβιτς και Γιούρε Μπάλαζιτς! Ο Μπάξτερ έπαιξε πέρυσι ως γνωστόν στον Ηλυσιακό, ενώ ο Τζόρνταν ήταν στη Χέμοφαρμ.

http://basketnet.gr/main/2/europe/artic ... xt-kr.html
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

πολύ καλές κινήσεις. και εγώ τους ήθελα και τους 2...
Trikaliotis

Πάλοκ ρίξε καμιά ματιά ρε συ στα λινκ που έδωσα μπας και βρείς κανέναν παίχτη. Εγώ λίγο που τα είδα έχει μέσα πολλούς γνωστούς, που έχουμε αναφέρει κι εδώ μέσα (ΜακΚλίντον, Μπάρτ, κτλ), αλλά μάλλον θα είναι ακριβοί..Βρες κανένα λαβράκι τύπου Μάρσαλ και Τάκερ που είχες ανακαλύψει πέρυσι πριν ανοίξει την ατζέντα του ο Μάτζικ.. :D
Άβαταρ μέλους
denis

Δημοσίευση από denis »

Άσε τα Αμερικανάκια και κοίτα για το μέλλον http://online-prenosy.tvcom.cz/video/93 ... p-2011.htm . Για αυτό που έκανες με τον Παλάσιο Τρικ έχεις να περάσεις....
Ο Διαμαντάκος είναι το 1995 και είναι 2,10 :o :o
Ο Λιάπης(δικός μας) μια χαρά τα πάει το έχει
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

trik τις έχω διαβάσει τις λίστες του hoopfellas. στην πρώτη είμαι αυτός που έχω κάνει το πρώτο σχόλιο ενώ στη δεύτερη για κάποιο λόγο το σχόλιο μου δεν δημοσιεύτηκε (αν δεις του γραφα οτι ο erik daniels δεν έπαιξε ποτέ στην Καβάλα ;) ). δυστυχώς οι περισσότεροι εξ αυτών έχουν ήδη κλείσει (π.χ. ο Morgan) ενώ κάποιοι άλλοι πολύ καλοί μεν αλλά δεν θα τους διάλεγα για τον φετινό ΠΑΟΚ δε (McClinton, AJ Abrams). παιδιά επαναλαμβάνω πάντως τα πράγματα φέτος είναι πολύ δύσκολα. οι αμερικανοί κλείνουνε στην Ευρώπη-Ασία με >100Κ ευρώ σαν στραγάλια καθημερινώς...
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

έφαγα καμια ώρα το μεσημέρι να κοιτάω αυτόν τον παίκτη (Mike Davis από το Illinois) με wingspan μεγαλύτερο από το ύψος του

[youtube]1UwvGbbAbLU&feature=related[/youtube]

και τελειώνοντας διαβάζω οτι μόλις έκλεισε στην Ferro-ZNTU στην Ουκρανία... απίστευτο πραγματικά. Έχουμε πλέον να συναγωνιστούμε πάνω από 200 ομάδες στην Ευρώπη που και scouting κάνουν αλλά και περισσότερα από 130 χιλιάδες δολλάρια έχουν να διαθέσουν για Αμερικανούς... πραγματικά δεν ξέρω τι θα περισσέψει για μας...
Άβαταρ μέλους
paokmaniak

Δημοσίευση από paokmaniak »

βεβαια φετος υπαρχουν και περισοτεροι διαθεσιμοι Αμερικανοι στην αγορα
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

άλλο ένα καλό παικτάκι, Joe Crawford, SG απόφοιτος του Kentucky με 17,9 πόντους (φέτος έπαιξε στην Κίνα) υπέγραψε δυστυχώς σήμερα στην Μaccabi Rishon...

[youtube]nB288oJ2-MQ[/youtube]
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”