Εμείς τι ακριβώς κάνουμε τόσο καιρό δε μπορώ να καταλάβω..Ο Ίκαρος έχει πάρει Σένσλει σαν κοινοτικό στο 4 και τώρα ετοιμάζεται να πάρει και Κις. Δε νομίζω να μας χαλούσαν και οι 2.. Κι εμείς 2 εβδομάδες πριν την έναρξη της προετοιμασίας είμαστε με τον Γιαννακίδη και τον Καλλέ. Και το σπαστικό είναι πως δεν ακούγεται ούτε μισό όνομα. Βέβαια, τυφλή εμπιστοσύνη σε Σούλη και Μάτζικ, αλλά πολύ μυστικοπάθεια βρε παιδί μου φέτος..Τι να ετοιμάζουν άραγε και δεν ακούγεται τίποτα? Είμαι πολύ περίεργος τι θα πάρουμε τελικά στο 1, στο 3 και στο 5..
Κοντά στον Κις
Ο Ίκαρος Καλλιθέας μετά την απόκτηση του Τζούλιαν Σένσλι που αγωνίστηκε πέρσι στο Περιστέρι θέλει να ντύσει με τα χρώματά του έναν ακόμα γνώριμό μας , τον Μπίλι Κις.
Ο 34άχρονος πρώην γκαρντ του Αμαρουσίου έχει μπει στο στόχαστρο της ομάδας της Καλλιθέας και σύμφωνα με πληροφορίες ο Ίκαρος βρίσκεται κοντά στην απόκτησή του.
Ο Μπίλι Κις ήταν από τα βασικά στελέχη του Αμαρουσίου στην επιτυχημένη πορεία της ομάδας των βορείων προαστίων στην Ευρωλίγκα την περίοδο 2009-10 όταν και πετύχαινε 9,9 πόντους και μοίραζε 2,6 ανά παιχνίδι ενώ την σεζόν που μας πέρασε αγωνίστηκε στη Μπουντιβέλνικ.
http://www.superbasket.gr/permalink/143986.html