NBA πριν τώρα και μετά....
Re: NBA πριν τώρα και μετά....
Αν μπορούσαμε να στριμώξουμε και 2 βαριά κορμιά ακόμα Μουτόμπο και ο κινέζος ο Μινγκ.
Και για να πω και εγω την αποψη μου για τον γερμανο.Ριξτε οσο κραξιμο θελετε αλλα δεν μου αρεσει αυτος ο παικτης
.Δεν μου αρεσει το μπασκετ που παιζει,τον θεωρω ενα σουτερ παγιδευμενο σε σωμα ψηλου,''τετραγωνο'' που επιχειρει σε καθε παιχνιδι καμια 30ρια σουτ και οκ το εχει.Μην παρεξηγηθω δεν αρνουμε προς θεου το μεγεθος του,απλα δεν μου αρεσει το στυλ του.Αντιστοιχα οπως εγραψε και ο palok δεν μπορω να συγκρινω τον χακιμ δε ντριμ με τον σακιλ.Την πλαστικοτητα του ενος με την δυναμη του αλλου.Ο ενας χορευε μπαλλετο και ο αλλος κυριαρχησε με τα φυσικα του προσοντα.

Στους ψηλους ισως εχει θεση ο σμιτς,ο ιγκλαουσκας,ο ρατζα αν και μετα τον σαμπονις το χαος.
και μενα δεν μαρεσει ο Γερμανος....τεραστιος παιχτης ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΡΕΣΕΙ....!
ΜVP O JASON TERRY!!!!
ΜVP O JASON TERRY!!!!

- desperando
- Επικοινωνία:
1 νας-παρκερ
2 μοτσαρτ- μανου
3 πετζα- κουκοτς
4 ντιρκ-σρεμφ
5 χακιμ-γιουιν
2 μοτσαρτ- μανου
3 πετζα- κουκοτς
4 ντιρκ-σρεμφ
5 χακιμ-γιουιν
Νομιζω οτι αδικειτε και τον γκασολ και οχι ο γιουιν δεν ειναι καλητερος του σαμπονις.
Για μένα καλύτεροι 5 όλων των εποχών είναι:
Μάτζικ-Τζόρνταν-Πίπεν-Μαλόουν(Νοβίτσκι)-Ολάζουον
Αλλά το τελειότερο μπάσκετ παίκτηκε από τους μπούλς της 2ης 3ετείας του Τζόρνταν.Απλά ήταν μπάσκετ από άλλο πλανήτη..δε πρόκειται να ξαναπαιχτεί τέτοιο στύλ παιχνιδιού..όσοι το είδαμε είμαστε τυχεροί.

Αλλά το τελειότερο μπάσκετ παίκτηκε από τους μπούλς της 2ης 3ετείας του Τζόρνταν.Απλά ήταν μπάσκετ από άλλο πλανήτη..δε πρόκειται να ξαναπαιχτεί τέτοιο στύλ παιχνιδιού..όσοι το είδαμε είμαστε τυχεροί.

- desperando
- Επικοινωνία:
πενταδα χωρις λαρι δεν δενPhotis έγραψε:Για μένα καλύτεροι 5 όλων των εποχών είναι:
![]()
βεβαια αυτο με τους κορυφαίους ολων των εποχων ειναι λιγο καπως ειδικα εφόσον δεν εχουμς εικονα απο τους παλαιοτερους γι αυτο καλο ειναι να λεμε απο 80΄και μετα
joshua έγραψε:Νομιζω οτι αδικειτε και τον γκασολ και οχι ο γιουιν δεν ειναι καλητερος του σαμπονις.
Συμφωνω σε ολα.
Σιγουρα ο γκασολ εχει ηδη καλυτερη καριερα απο τον σαμπονις αλλα ειναι καλυτερος?
Καναδας=αμερικη τα εχουμε ξαναπει αυτα τους εχουν ενσωματωσει σχεδον σε ολα τα ομαδικα αθληματα που ειναι καλοι οι καναδοι.
Ασε και εγω τον σαμπονις εντελως υποκειμενικα τον θεωρω τον καλητερο παικτη ολων των εποχων.
Tον Μουτομπο δεν εχω δει να βαζετε κάπου.. Ενας απο τους πλεον άτυχους απο τραυματισμους παίκτες..
Και δε βλέπω να λέτε πολλά για Ρέτζι Μίλεν, Τζον Στόκτον.. Δύο από τα πλεον εύστοφα γκαρντ της ιστορίας!
Πάντως χθες παίζει να είδε τον τελικό.. το μισό φόρουμ!!!
Πολλά και τα μηνύματα από ΠΑΟΚτσάκια και στη ζωντανή μετάδοση της Νονα!
Και δε βλέπω να λέτε πολλά για Ρέτζι Μίλεν, Τζον Στόκτον.. Δύο από τα πλεον εύστοφα γκαρντ της ιστορίας!
Ετσι είναι..palok έγραψε:το ρόστερ τους όπως είχες πει από τα χριστούγεννα ήταν πολύ γεμάτο. ωστόσο κατέληξαν να παίζουνε με 7.5 παίκτες... και όχι τζόβενα, 33αρηδες και βάλε. και κάθε φορά που νόμιζες οτι κάποια στιγμή θα τα φτύσουν αυτοί γίνονταν όλο και πιο δυνατοί, όλο και πιο φρέσκοι. Mία τεράστια άρση καπέλου στον coach carlisle ο οποίος εκμεταλλεύτηκε όλα τα ατού που είχαν οι παίκτες που του είχαν απομείνει και έκρυψε όλες τις αδυναμίες τους (ακόμα και με ζώνες)! μπράβο και πάλι. αυτή ήταν πραγματική ΟΜΑΔΑ!!obanebane έγραψε:Πολλη μεγαλη μαγκια απο το νταλας, το ηθελαν πολυ και παρα τις απουσιες το καταφεραν.
Το ροστερ τους ηταν παρα πολυ γεματο παιδια και πολυ σωστα δομημενο.
PS: μεγάλε dirk τι να πει κανείς για σένα? ...
PS2: τεράστιε jason terry έδειξες τι πρέπει να κάνει ο ηγέτης στην περιφέρεια.
PS3: κοντορεβυθούλη barrea αν έρθεις στην ευρώπη ο συρίγος θα σου λέει οτι είσαι για τα μπάζα...
PS4: shaun marrion και jason kidd όσοι φεύγουν από τους suns έχουν την τύχη να πανηγυρίσουν τελικά...
PS5: chandler αυτό!!!
PS6: peja πόσα χρόνια το περίμενες αυτό? έλα τώρα πίσω με το δαχτυλίδι στη γη της επαγγελίας να ξεκουραστείς για πάντα...
Πάντως χθες παίζει να είδε τον τελικό.. το μισό φόρουμ!!!
Πολλά και τα μηνύματα από ΠΑΟΚτσάκια και στη ζωντανή μετάδοση της Νονα!
επειδή βλέπω στη λίστα παρείσφρησαν και oi ewing-olajuwon και καναδοί κλπ. καλό θα ήταν να μην μπούν παίκτες που είναι αμερικάνικα προιόντα. που πηγαν δηλαδή σε κολλέγια στην αμερική και μέσω αυτών στο NBA. νομίζω μιλάμε για άλλο πράγμα (όπως φυσικά πιστεύω οτι ο γκάλης δεν είναι φυσικά προιόν του ελληνικού μπάσκετ αλλά του αμερικανικού...).
αν συμφωνείτε λοιπόν με αυτό το approach κάνουμε ένα refinement:
1 petrovic- parker
2 manu- marculionis
3 kukoc-peja
4 dirk-radja
5 sabonis-γκασόλ
αν συμφωνείτε λοιπόν με αυτό το approach κάνουμε ένα refinement:
1 petrovic- parker
2 manu- marculionis
3 kukoc-peja
4 dirk-radja
5 sabonis-γκασόλ
joshua έγραψε:Νομιζω οτι αδικειτε και τον γκασολ και οχι ο γιουιν δεν ειναι καλητερος του σαμπονις.

edit palok εγω θα αλλαζα θεσεις στον Ρατζα και τον Γκαζολ

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Maedhros την Δευ 13 Ιουν 2011, 23:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.