Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
john4serres έγραψε:ο.Ο ευχαριστούμε πολύ στελυκ. Δεν το ήξερα καν εγώ.
GiorgosAtha έγραψε:stelyk... Έχω κάνει εγγραφή εκεί και τα έχω κατεβάσει όλα (σήματα, γραμματοσειρές, paches κτλ.)! Τώρα παίζω την season 14/15 με το update που λες...
Γενικά δεν παίρνω ΠΑΟΚ γιατί αν δεν πάρω πρωτάθλημα και κύπελλο με την πρώτη τσαντίζομαι
Χώρια το γεγονός ότι κάποιοι που αναφέρεις έχουν καλά ποσοστά και ενώ η καρδιά λέει να τους στείλω το μυαλό λέει όχι...
Πέρα της πλάκας ο Kace είναι πολύ δυνατό χαρτί (νομίζω το δυνατότερο για το μέλλον)... και Noboa πολύ καλός.
Γενικά όμως δεν μπορώ να σου πω στα σίγουρα.
Ο ΝΣ21 ειναι ο τριτος καλυτερος μπακ σου με μεγαλουτσικο συμβολαιο,προσωπικα τον βαζω στην λιστα για μεταγραφη και για δανεισμο,για μεταγραφη κανεις δεν τον θελει,και στην προτασεις για δανεισμο δεν συμψωνει με παναιολικο πανιιωνιους που συνηθως τον θελουν,αρα καταλήγει στην under 21
Σαλπι,αν παιζεις με αντεπιθεσεις μπρστα κατι μπορει να κανει,και στα δεξια προσφερει,αλλα με τα λεφτα που εχεισυμβολαιο παίρνεις πολυ καλυετρους παικτες,γιαυτο τον πολαω κατευθειαν κοντα στα 200 χιλ η τιμη του περιπου
Μαρτενς,παικταρα,τον βαζεις στο 4 5 1 πισω απο τον φορ,με εντολες για αμεσο παιχνιδι,κανει παπαδες
Μaduro,ο αρχη σκαουτερ σου τον βαθμολογει 4/5 ,αλλα ο αρνεσεν,τον θεωρει καλυτερο στοπερ αλλα ακομα και εκει 3/5,,παιζω με noboa kace,και απο πισω μεταγραφη,αλλα οταν βλεπω οτι η αλλη ομαδα εχει ψηλα χαφ τον βαζω γιατι ειναι καλος στην πρωτη επαφη ψηλα
αν θελεις κατι πιο "αναλαφρο", γρήγορο και απλό, τοτε σίγουρα cm>
αν θέλεις να φτασεις τη ram του Pc σου στα άκρα με 75+ χιλιάδες παίχτες και ακόμα πόσους προπονητές κτλ, με training σε βαθος και με εντολές απο τον πάγκο λες και είσαι στο γήπεδο, τότε fm.
αλλά σίγουρα το fm θέλει πιο πολύ κόπο και ασχολία για να κάνεις ομάδα ενώ το cm είναι πιο..παιχνίδι...
Είχα δοκιμάσει να παίξω το 2013(νομίζω) στο παλιό μου pc (όπου με το ελληνικό πρωτάθλημα μόνο, έβλεπα loading screens με λίγο παιχνίδι στο ενδιάμεσο ), και το είχα βαρεθεί/κουραστεί στο εξάμηνο στο παιχνίδι
Έλεγα να δοκιμάσω πάλι, μήπως κολλήσω μέχρι το pes2016 (γιατί έχω μείνει στου 2010, με Βιερινια, Γκαρσια κτλ )
τα loading times εχουν μειωθεί αισθητά. με 16 ραμ (όπως εγω) μπορείς μέχρι και 125 χιλ παίχτες να φορτώσεις και καμια 10αρια πρωταθλήματα (αυτο ειναι και το καλο μου το save ).
αλλα σίγουρα σου ξαναλέω, αν θες να το δεις πιο χαλαρά τότε σίγουρα cm (με τα updates φυσικα! ) γιατί το fm έχει ξεφύγει σε θέματα βάθους και λειτουργιών που πολλές φορές αποτρέπει με το βάθος του να ασχοληθείς μαζί του...
Με core2duo E7400, 8600gt και 2gb ddr2, δεν είχα κανένα παράπονο για τα loading screens
Κοίτα, μάλλον με fm θα ασχοληθώ, αλλά ίσως περιμένω το 2016 ομολογώ, να έχω Arsenen και σωστό budget officially Θα δω μόλις τελειώσω εξεταστική, γιατί τώρα θα κολλήσω και δε θα περάσω ούτε το μάθημα ζαμπονοκοπτικης με λέιζερ...
Σκέφτομαι να τα σκάσω για το πρώτο μου αυθεντικό PC game τον Σεπτέμβρη... Ή αν μπορέσω και γίνει κανένα θαύμα, να κάνω online pre-order...
Αξίζει;
Αυτή τη μαλακία που μόλις παίρνεις παίχτη τραυματίζεται, επιμένει να την κάνει στο 14... Πήρα Morata ελεύθερο από Real 3η χρονιά και στο 2ο ματς με τον τραυματίζει ένα πανομουνό από τον Μπλατανιά! Load game και πάλι η ίδια πουστιά! Ε μετά έβαλα Κουλούρη - Κλάους και ησύχασα...
Σήμερα με έγινε με τον Hazard (Thorgan, o Hazard των φτωχών ), δεύτερος αγώνας με ένα σκατοχώρι του κερατά (Olympiacos) και τον τραυματίζουν, αλλά ευτυχώς μετά τον αγώνα ήταν ΟΚ!