Football Manager

Άβαταρ μέλους
stelyk

Re: Football Manager

Δημοσίευση από stelyk »

john4serres έγραψε:ο.Ο ευχαριστούμε πολύ στελυκ. Δεν το ήξερα καν εγώ.
8-)
GiorgosAtha έγραψε:stelyk... Έχω κάνει εγγραφή εκεί και τα έχω κατεβάσει όλα (σήματα, γραμματοσειρές, paches κτλ.)! Τώρα παίζω την season 14/15 με το update που λες...
:opaokara:
Για πε λιγο νσ21, κοντος, μαρτενς, μαντουρο κλπ. φετινα φυντανια λενε τιποτα? :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Τ'ωρα εμένα τι με έπιασε και το αγόρασα από steam στα 45 μου δε ξέρω. Μία ήττα, μια ισοπαλία και μια νίκη στα φιλικά. Ούτε ξέρω τι κάνω.......

Ρε παιδιά, μπορώ να κατεβάσω update με τις φετινές συνθέσεις όταν κλείσει η μεταγραφική; Πως δουλέυει το πράγμα?
Άβαταρ μέλους
karlat85

Δημοσίευση από karlat85 »

επισημο οχι,

απο εδω ανεπισημο,ανανεωνεται συνεχεια,

http://www.fmgreece.gr/downloads/fm2015-files/
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

stelyk έγραψε: Για πε λιγο νσ21, κοντος, μαρτενς, μαντουρο κλπ. φετινα φυντανια λενε τιποτα? :mrgreen:
Γενικά δεν παίρνω ΠΑΟΚ γιατί αν δεν πάρω πρωτάθλημα και κύπελλο με την πρώτη τσαντίζομαι :mrgreen:
Χώρια το γεγονός ότι κάποιοι που αναφέρεις έχουν καλά ποσοστά και ενώ η καρδιά λέει να τους στείλω το μυαλό λέει όχι... :lol:
Πέρα της πλάκας ο Kace είναι πολύ δυνατό χαρτί (νομίζω το δυνατότερο για το μέλλον)... και Noboa πολύ καλός.
Γενικά όμως δεν μπορώ να σου πω στα σίγουρα. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
karlat85

Δημοσίευση από karlat85 »

να σου πω εγω που μονο με ΠΑΟΚ παιζω

Ο ΝΣ21 ειναι ο τριτος καλυτερος μπακ σου με μεγαλουτσικο συμβολαιο,προσωπικα τον βαζω στην λιστα για μεταγραφη και για δανεισμο,για μεταγραφη κανεις δεν τον θελει,και στην προτασεις για δανεισμο δεν συμψωνει με παναιολικο πανιιωνιους που συνηθως τον θελουν,αρα καταλήγει στην under 21

Σαλπι,αν παιζεις με αντεπιθεσεις μπρστα κατι μπορει να κανει,και στα δεξια προσφερει,αλλα με τα λεφτα που εχεισυμβολαιο παίρνεις πολυ καλυετρους παικτες,γιαυτο τον πολαω κατευθειαν κοντα στα 200 χιλ η τιμη του περιπου

Μαρτενς,παικταρα,τον βαζεις στο 4 5 1 πισω απο τον φορ,με εντολες για αμεσο παιχνιδι,κανει παπαδες

Μaduro,ο αρχη σκαουτερ σου τον βαθμολογει 4/5 ,αλλα ο αρνεσεν,τον θεωρει καλυτερο στοπερ αλλα ακομα και εκει 3/5,,παιζω με noboa kace,και απο πισω μεταγραφη,αλλα οταν βλεπω οτι η αλλη ομαδα εχει ψηλα χαφ τον βαζω γιατι ειναι καλος στην πρωτη επαφη ψηλα
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Cm0102 vs fm15?? :P

Ποιο να κατεβάσω για το καλοκαίρι;
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Αν νοσταλγείς παίκτες που σταμάτησαν το ποδόσφαιρο πριν κάποια χρόνια τότε cm
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Επειδή είδα ότι υπάρχουν updates κτλ

Δε θα με χάλαγε βέβαια μια Chelsea 2005-6 με Νεντβεντ-Λαμπαρντ στο κέντρο :P
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

pgetsos έγραψε:Cm0102 vs fm15?? :P

Ποιο να κατεβάσω για το καλοκαίρι;
αν θελεις κατι πιο "αναλαφρο", γρήγορο και απλό, τοτε σίγουρα cm>

αν θέλεις να φτασεις τη ram του Pc σου στα άκρα με 75+ χιλιάδες παίχτες και ακόμα πόσους προπονητές κτλ, με training σε βαθος και με εντολές απο τον πάγκο λες και είσαι στο γήπεδο, τότε fm.

αλλά σίγουρα το fm θέλει πιο πολύ κόπο και ασχολία για να κάνεις ομάδα ενώ το cm είναι πιο..παιχνίδι... ;)
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

16 gb έχω στο τουμπανακι μου, ας προσπαθήσει :mrgreen:

Είχα δοκιμάσει να παίξω το 2013(νομίζω) στο παλιό μου pc (όπου με το ελληνικό πρωτάθλημα μόνο, έβλεπα loading screens με λίγο παιχνίδι στο ενδιάμεσο :P ), και το είχα βαρεθεί/κουραστεί στο εξάμηνο στο παιχνίδι

Έλεγα να δοκιμάσω πάλι, μήπως κολλήσω μέχρι το pes2016 (γιατί έχω μείνει στου 2010, με Βιερινια, Γκαρσια κτλ ;) )
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

τα loading times εχουν μειωθεί αισθητά. με 16 ραμ (όπως εγω) μπορείς μέχρι και 125 χιλ παίχτες να φορτώσεις και καμια 10αρια πρωταθλήματα (αυτο ειναι και το καλο μου το save ;) ).

αλλα σίγουρα σου ξαναλέω, αν θες να το δεις πιο χαλαρά τότε σίγουρα cm (με τα updates φυσικα! ) γιατί το fm έχει ξεφύγει σε θέματα βάθους και λειτουργιών που πολλές φορές αποτρέπει με το βάθος του να ασχοληθείς μαζί του... ;)
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Με core2duo E7400, 8600gt και 2gb ddr2, δεν είχα κανένα παράπονο για τα loading screens :mrgreen:

Κοίτα, μάλλον με fm θα ασχοληθώ, αλλά ίσως περιμένω το 2016 ομολογώ, να έχω Arsenen και σωστό budget officially :D Θα δω μόλις τελειώσω εξεταστική, γιατί τώρα θα κολλήσω και δε θα περάσω ούτε το μάθημα ζαμπονοκοπτικης με λέιζερ...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ξεκινα χωρις απντεϊτ το 01/02 και παρε Τουντορ, Γκαρσία και Βούκιτς για αμυνα, χαφ και 10 αντίστοιχα! :) :) :)
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Σκέφτομαι να τα σκάσω για το πρώτο μου αυθεντικό PC game τον Σεπτέμβρη... Ή αν μπορέσω και γίνει κανένα θαύμα, να κάνω online pre-order...
Αξίζει;

Αυτή τη μαλακία που μόλις παίρνεις παίχτη τραυματίζεται, επιμένει να την κάνει στο 14... Πήρα Morata ελεύθερο από Real 3η χρονιά και στο 2ο ματς με τον τραυματίζει ένα πανομουνό από τον Μπλατανιά! Load game και πάλι η ίδια πουστιά! Ε μετά έβαλα Κουλούρη - Κλάους και ησύχασα...
Σήμερα με έγινε με τον Hazard (Thorgan, o Hazard των φτωχών :mrgreen: ), δεύτερος αγώνας με ένα σκατοχώρι του κερατά (Olympiacos) και τον τραυματίζουν, αλλά ευτυχώς μετά τον αγώνα ήταν ΟΚ!
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Cm 01 02 να σωθείς.
Και είναι και τζάμπα.
Και θα έχεις και Udeze παγκοσμίου κλάσεως.
Απάντηση

Επιστροφή στο “pc games”