31. Lucio Filomeno
- kotsos
Re: 31. Lucio Filomeno
Θα έκανε σπουδαία καριέρα στο Las Vegas σαν σωσίας του Μπατιστούτα.
Εάν είναι homesick μπορεί να δοκιμάσει και το Argentina you've got talent.
Η απελπισία που προκαλεί είναι λίγο λιγότερη από χυλόπιτα.
Εάν είναι homesick μπορεί να δοκιμάσει και το Argentina you've got talent.
Η απελπισία που προκαλεί είναι λίγο λιγότερη από χυλόπιτα.
- Sick Bastard
ηρεμήστε λίγο με τον παιχταρά... πάλι σε λάθος θέση τον έβαλε γι'αυτό δεν μπόρεσε να αποδώσει

ενταξει φαινεται να μην μας βγαίνει η μεταγραφή
αλλά είναι παίχτης μας
μην τον απαξιώνουμε
αλλά είναι παίχτης μας
μην τον απαξιώνουμε
- kotsos
Κανένας δεν είπε ότι ο Φιλομένο ευθύνεται για όλα τα δεινά της ομάδας, αλλά τι θα πεί "ας μην τον απαξιώνουμε"??
Δηλαδή εάν δεν μπορεί να κάνει τα βασικα ακόμα και σε ένα παιχνίδι που είναι 3-0 από το 30, πως αλλιώς μπορούμε να αντιδράσουμε??
Είναι επαγγελματίας και υψηλά αμοιβώμενος ποδοσφαιριστής. Κρίνεται. Στον ΠΑΟΚ απέτυχε
Δηλαδή εάν δεν μπορεί να κάνει τα βασικα ακόμα και σε ένα παιχνίδι που είναι 3-0 από το 30, πως αλλιώς μπορούμε να αντιδράσουμε??
Είναι επαγγελματίας και υψηλά αμοιβώμενος ποδοσφαιριστής. Κρίνεται. Στον ΠΑΟΚ απέτυχε
- ΑποστόληςΑ
Το πρόβλημα μα τον Φιλομένο είναι ότι στερεί τις ευκαιρίες των νέων (Σάκη, Αθανασιάδη).
Εγώ θα πω αυτό που λέμε και για τους υπόλοιπους και ας φανώ αιρετικός.
Με ένα σοβαρό προπονητή μπορούμε να τον κρίνουμε. Πέρισυ ο Σάντος τον αξιοποίησε και απέδωσε έστω και για λίγα πλυν δύσκολα όμως ματς. Για αυτό κανείς δε περισσεύει και ειρωνείες για παίκτες που φοράνε τη φανέλα της ομάδος κακώς γίνονται. Όσο έχει συμβόλαιο είναι πολύτιμος για εμάς.
Γίναμε άπλες ξαφνικά και αλλάζουμε τους παίκτες σα τα πουκάμισα. Αυτούς έχουμε αυοτύς θα εμπιστευοτύμε όσο έχουν συμβόλαιο.
Με ένα σοβαρό προπονητή μπορούμε να τον κρίνουμε. Πέρισυ ο Σάντος τον αξιοποίησε και απέδωσε έστω και για λίγα πλυν δύσκολα όμως ματς. Για αυτό κανείς δε περισσεύει και ειρωνείες για παίκτες που φοράνε τη φανέλα της ομάδος κακώς γίνονται. Όσο έχει συμβόλαιο είναι πολύτιμος για εμάς.
Γίναμε άπλες ξαφνικά και αλλάζουμε τους παίκτες σα τα πουκάμισα. Αυτούς έχουμε αυοτύς θα εμπιστευοτύμε όσο έχουν συμβόλαιο.
- Μπαρκαρούτσος
Αν αντιμιλήσεις στον εκάστοτε πρόεδρο, προπονητή, συμπαίχτη της ομάδας σου (πχ Garcia), τρως πρόστιμο, δε σε βάζουν ούτε στο οικογενειακό διπλό, και περιμένουν να διακόψεις το συμβόλαιό σου, γιατί ατίμασες το σύλλογό σου.
Αν συνεχώς δεν παίζεις καλή μπάλα, αποδίδεις απειροελάχιστα, βολεύεσαι στα χρήματα που πληρώνεσαι και δε πας να παίξεις ποδόσφαιρο σε ομάδα που θα 'σαι βασικός, (πχ Veron πρόσφατη περίπτωση) γιατί να μην υποστούν οι προαναφερθείσες κυρώσεις? Δεν είναι κι αυτό ένα είδος ατίμωσης του συλλόγου που σε μισθώνει? Δεν μπορείς φίλε, τότε προσπάθησε αλλού και μακάρι να γίνεις ο νέος Πελέ.
Εννοώ προφανώς το Λούσιο (περισσότερο) και το Μίρκο (λιγότερο). Ένα τσίγκλισμα, μια κουβέντα τουλάχιστον, να τους πιάσουμε στο φιλότιμο, δε λέω ντε και καλά πρόστιμο. Για κάποιον λόγο επιλέχθηκαν. Τουλάχιστον ας αποδείξουν ότι κάτι μπορούν να κάνουν.
Αν συνεχώς δεν παίζεις καλή μπάλα, αποδίδεις απειροελάχιστα, βολεύεσαι στα χρήματα που πληρώνεσαι και δε πας να παίξεις ποδόσφαιρο σε ομάδα που θα 'σαι βασικός, (πχ Veron πρόσφατη περίπτωση) γιατί να μην υποστούν οι προαναφερθείσες κυρώσεις? Δεν είναι κι αυτό ένα είδος ατίμωσης του συλλόγου που σε μισθώνει? Δεν μπορείς φίλε, τότε προσπάθησε αλλού και μακάρι να γίνεις ο νέος Πελέ.
Εννοώ προφανώς το Λούσιο (περισσότερο) και το Μίρκο (λιγότερο). Ένα τσίγκλισμα, μια κουβέντα τουλάχιστον, να τους πιάσουμε στο φιλότιμο, δε λέω ντε και καλά πρόστιμο. Για κάποιον λόγο επιλέχθηκαν. Τουλάχιστον ας αποδείξουν ότι κάτι μπορούν να κάνουν.
Θεωρούμε λοιπόν ότι η ομάδα έχει υπαρκτό αγωνιστικό πλάνο , το οποίο κάποιοι παίκτες δε μπορούν να ακολουθήσουν;
Γιατί εγώ, πρέπει να πω ότι όταν η ομάδα είχε ξεκάθαρες απόψεις στο τι ζητάει μέσα στο παιχνίδι, είδα ότι και ο Λούσιο και ο Μίρκο βοηθήσανε τα μέγιστα την ομάδα...
Γιατί εγώ, πρέπει να πω ότι όταν η ομάδα είχε ξεκάθαρες απόψεις στο τι ζητάει μέσα στο παιχνίδι, είδα ότι και ο Λούσιο και ο Μίρκο βοηθήσανε τα μέγιστα την ομάδα...
Εγώ πάντως εκτός απο 2 μάτς στα πλέι όφ δεν τον έχω δεί να παίζει μπάλα.
Μια διαρκής ζάλη είναι.
Δε ξέρω αλλα εγώ δε τον πιστευω.
Μια διαρκής ζάλη είναι.
Δε ξέρω αλλα εγώ δε τον πιστευω.
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία: