Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Re: Κινήσεις για διοίκηση Πρωτοδικείου στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ;
Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε. Εμείς δεν είμαστε αυτοί που λέγαμε ότι δεν μας ενδιαφέρει το αγωνιστικό κομμάτι αλλά η οικονομική λύση; Εμείς δεν λέγαμε ας βγούμε και 10τοι αρκεί να μειώσουμε ή και να εξαφανίσουμε το χρέος ώστε να μπορούμε μελλοντικά να φτιάξουμε μια αξιόμαχη ομάδα; Τώρα τα 750 μας φαίνονται λίγα; Τι θέλουμε δηλαδή? Τον Δρόσο με τα 3.5 εκ. Μπάτζετ; Γκρινιάζουμε για την μη υπάρξει πλάνου και σχεδιασμού. Μα ο Μπανε ακόμα δεν ανέλαβε. Τι περιμένουμε; Προγραμματικές δηλώσεις και θα θα θα; Εμείς πρέπει να δημιουργήσουμε ντόρο και ξεσηκωμό ώστε να παρασύρουμε κι άλλο κόσμο στο μπάσκετ. Το γεμάτο γήπεδο είναι η λύση σε όλα τα προβλήματα. Και δεν εννοώ τα χρήματα των εισιτηρίων. Γεμάτο γήπεδο σημαίνει μεγαλύτερη συσπείρωση Παοκτσηδων επιχειρηματιών και καλύτερες διαπραγματεύσεις με τους χορηγούς . Όπως είπε και ο loverboy μην περιμένουμε τίποτα από τα ΜΜΕ. Μόνοι μας πρέπει να ξυπνήσουμε. Ο Μπανε είναι το καλύτερο ξυπνητήρι. Αν το κλείσουμε και γυρίσουμε από το άλλο πλευρό δεν νομίζω να ξαναχτυπήσει...........
Υ.Γ. Εξάλειψη χρεών και καλή αγωνιστική πορεία συνήθως δεν πάνε μαζί. Αν ψάχνουμε για το θαύμα τότε θα προσγειωθούμε απότομα.
Υ.Γ. Εξάλειψη χρεών και καλή αγωνιστική πορεία συνήθως δεν πάνε μαζί. Αν ψάχνουμε για το θαύμα τότε θα προσγειωθούμε απότομα.
- DimisK
- Επικοινωνία:
Έχεις δίκιο Κώστα. Αλλά ο ΠΑΟΚ είναι ΠΑΟΚ και δεν είναι στο DNA του να βολοδέρνει στη 10η και στη 12η θέση. Κι αυτό δεν μπορούμε να το χωνέψουμε. Γι' αυτό τα 750 χιλ. μας φαίνονται λίγα...Και είναι βέβαια λίγα...
εντάξει μην ξανακάνουμε την ίδια κουβέντα και καταλήξουμε ποιός έκανε το αυγό...πρόεδρος είναι ο μπάνε, θέλουμε όλους τους καλούς και νέους ΠΑΟΚσήδες μαζί του και τον κόσμο να πιστέψει σε αυτή την προσπάθεια (και να την ενισχύσει όπως μπορεί). τώρα τα λεφτά αυτά είναι. ας είναι 750, ας είναι και 600, αρκεί να ξέρω οτι οι παίχτες και ο προπονητής θα είναι πληρωμένοι μέχρι δεκάρας. τώρα dimi αν δεν έχεις άσσο τον χαρίση με 200000 ευρώ και έχεις τον κουμπούρα με 50 ποιά η διαφορά????ας μην γελιόμαστε παιδιά. Για το αγωνιστικό έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου. δεν κάνουνε οι παίκτες τη διαφορά στο μπάσκετ αλλά ο προπονητής και η νοοτροπία της ομάδας...
ναι πάντως κώστα περιμένω άμεσα ένα πλάνο (μόλις αναλάβει επίσημα) και από τον μπάνε και ποιά είναι τα σχέδια του σε μια συνέντευξη τύπου ανοιχτή στο κοινό που θα φανεί πόσο ξεκάθαρος είναι, να πει μην περιμένετε θαύματα, οτι δεν έχει από πίσω του μεγαλοεπιχειρηματίες, ποιός έχει τις μετοχές, πώς θα απεμπλακούμε από το δρόσο κλπ. έχοντας δίπλα του (στο ίδιο τραπέζι) ΠΑΟΚσήδες όπως ο βεζυρτζής και ο πατρίδας και ο αμοιρίδης. Και τον μάτζικ μαζί. Και οι σύνδεσμοι. έτσι θα αρχίσει η αναγέννηση του ΠΑΟΚ και στο μπάσκετ...
Και το ξαναλέω ας είναι και 600Κ το Budget. αν πείσει ο μπάνε για την αγνότητα των προθέσεών του θα γίνει χαμός από τον κόσμο!!!!
Και το ξαναλέω ας είναι και 600Κ το Budget. αν πείσει ο μπάνε για την αγνότητα των προθέσεών του θα γίνει χαμός από τον κόσμο!!!!
Ξεκινάς από τα χαμηλά (όχι όπως ο Δρόσος πέρυσι..) για να φτάσεις στα ψηλά.. Μην ξεχνάτε ότι φτάσαμε στον πάτο πρόπερσι, ενώ πέρυσι κυριολεκτικά σωθήκαμε από τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου κι από το ήθος όσων παρέμειναν ως το τέλος..
Το είχα πει δυο μέρες πιο πριν..
Το είχα πει δυο μέρες πιο πριν..
free4 έγραψε:Ο ΠΑΟΚ δε χρειάζεται έναν που να τρέχουν τα λεφτά από τα μπατζάκια του..
Ο ΠΑΟΚ θέλει κάποιον διαχειριστή όπως ο Ζαγοράκης που να ξέρει πως θα κατανείμει τα έσοδα, να έχει τα κονέ με παράγοντες και χορηγούς και να προσελκύσει τον κόσμο..
Τόσο δύσκολο να συσπειρωθούμε γύρω από τον Μπάνε, να μαζέψουμε 6 χιλιάρικα διαρκείας και να διαχειριστεί ο Μπάνε (με τα έμπιστα πρόσωπα δίπλα του από την οικογένεια του ΠΑΟΚ) τα όσα έσοδα θα υπάρξουν από τα τηλεοπτικά, τις διαφημίσεις, τους χορηγούς και την εκμετάλλευση της μπουτίκ και του γηπέδου για άλλες εκδηλώσεις?????
Άντε να δούμε και καμια άσπρη μέρα στο μπάσκετ.
Πάντως τώρα που αναλαμβάνει ο bane είναι η σειρά μας να μπούμε μπροστά όπως στο ποδόσφαιρο.Δικαιολογίες δεν υπάρχουν πλέον εκτος και εάν κάποιοι αμφισβητούν τον bane.
Πάντως τώρα που αναλαμβάνει ο bane είναι η σειρά μας να μπούμε μπροστά όπως στο ποδόσφαιρο.Δικαιολογίες δεν υπάρχουν πλέον εκτος και εάν κάποιοι αμφισβητούν τον bane.
-
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΠΑΝΕ εμεις ΟΙ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ θα σε στηριξουμε' εφ'οσον δουμε διαφανεια και καλη προθεση.Ομως βρε παιδια γιατι δεν εχω την ιδια χαρα οπως οταν ανελαβε ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ? παρ'οτι το ονομα του ΜΠΑΝΕ ειναι μεγαλυτερο σε συλλογικο επιπεδο?ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΤΣΑΡΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ.ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ
και εγώ το ίδιο ψιλονιώθω νομίζω ελέω (του αιώνιου άκρως επιτυχημένου προέδρου του ΑΣ!!!) κατσαρή...τέλος πάντων ας ανακοινωθεί η ανάληψη από μπάνε να ξεκινάμε σιγά σιγά. να του πούμε και ένα καλώς όρισες του ανθρώπου γιατί τον πήραμε από τον λαιμό... 

Βλέποντας τα σημερινά πρωτοσέλιδα και ακούγοντας κάποιους αυτόκλητους εκπροσώπους όλων των συνδέσμων χτες, δεν είμαι και τόσο βέβαιος ότι θα προχωρήσει η περίπτωση Πρέλεβιτς.
Άλλωστε, "Χωρίς λεφτά κανένας δε θα διοικήσει την ΚΑΕ" τάδε έφη Θείος Θανάσης.
Άλλωστε, "Χωρίς λεφτά κανένας δε θα διοικήσει την ΚΑΕ" τάδε έφη Θείος Θανάσης.
-
Κατσαρη ΠΑΡΑΜΥΘΑ ,και εσεις του ΧΡΥΣΟΥ ΔΙΚΕΦΑΛΟΥ,και εσεις της ΠΑΕ,γαλατσοπουλε εσενα δεν σε βγαζω εξω ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ που ακομη δεν βρεθηκε διοικηση στο ΜΠΑΣΚΕΤ και παραδιδετε την ομαδα στον ΜΠΑΝΕ(τιμη και δοξα στον αθλητη ΜΠΑΝΕ ΠΡΕΛΕΒΙΤΣ)σαν προπονητης,παραγοντας τι προσεφερε? Στο ποδοσφαιρο κε ΚΑΤΣΑΡΗ σε μια νυχτα βρηκατε λυση στο μπασκετ γιατι καθυστερητς και δεν διοριζετε ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΙΥ ΣΑΣ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΔΩΣΑΤΕ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ
Δεν ξέρω αν κάνω λάθος, αλλά απ' όσο γνωρίζω Κατσαρης & Σία έχουν εκλεγεί μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες τις οποίες δεν άκουσα κανένα να αμφισβητεί. Για να πω την αλήθεια, δεν γνωρίζω καν τις άλλες υποψηφιότητες. Σε καμία περίπτωση δεν λέω ότι είναι σωστή η διοίκηση του ερασιτέχνη. Όταν όμως έχει εκλεγεί μετά από ψηφοφορία τότε θα πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί. Που είναι οι άξιοι και σωστοί; Γιατί δεν διεκδικούν την ψήφο ή γιατί δεν εκλέγονται; Ο Κατσαρης είναι λίγος και οι άφαντοι "ικανοί" λιγότεροι. Περαστικά μας λοιπόν.κωστας/παοκ4 έγραψε:ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΙΥ ΣΑΣ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΔΩΣΑΤΕ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ
ενδεχομένως και για αυτό τα τελευταία χρόνια είμαστε τελευταίοι των τελευταίων. η δημοκρατία μας έφαγε...
Ο καθένας το βιολί του.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LoverBoy την Κυρ 31 Μάιος 2009, 00:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- DimisK
- Επικοινωνία:
Εγώ ένα ξέρω. Ότι είμαστε τσίρκο. Το ποιός φταίει δεν με ενδιαφέρει. Όλοι έχουν τις ευθύνες τους. Άλλος περισσότερες, άλλος λιγότερες. Το αποτέλσμα όμως είναι το ίδιο...Μπάχαλο....