Χάντμπολ 2009-2010
Re: Χάντμπολ 2009-2010
Μπράβο στα παιδιά για την προσπάθεια τους..
Τόσον καιρό αγωνίζονται μόνοι τους απέναντι σε όλους αλλά και στη δική μας αδιαφορία, αλλά και την ψυχρή στάση του ερασιτέχνη!!! Ευχομαι την επόμενη βδομάδα να είμαστε, τουλάχιστον 500 γιατί αλλιώς θα είναι σα να φτύνουμε, ακόμη και σε αυτό το δύσκολο σημείο την ομάδα που πέρυσι μας έκανε περήφανους...
Τόσον καιρό αγωνίζονται μόνοι τους απέναντι σε όλους αλλά και στη δική μας αδιαφορία, αλλά και την ψυχρή στάση του ερασιτέχνη!!! Ευχομαι την επόμενη βδομάδα να είμαστε, τουλάχιστον 500 γιατί αλλιώς θα είναι σα να φτύνουμε, ακόμη και σε αυτό το δύσκολο σημείο την ομάδα που πέρυσι μας έκανε περήφανους...
Αν ξυπνήσει ο κύριος που σηκώνει την κούπα και οι συν αυτώ και αλλάξουν ώρα το παιχνίδι που είναι πάλι πάνω στο ποδόσφαιρο, μπορεί να είμαστε 100.
- paok4kyriakos
Όχι δύο ακόμη παιχνίδια το ένα πάνω στο άλλο την ίδια ώρα!
Τα μυαλά μας πονάνε!
Ας ξυπνήσουν εκεί στον ερασιτέχνη επιτέλους!
Τα μυαλά μας πονάνε!
Ας ξυπνήσουν εκεί στον ερασιτέχνη επιτέλους!
Προχωράμε μπροστά..
Την επόμενη αγωνιστική θα είμαστε και πάλι πρώτοι αν όλα πάνε καλά!!
* Α1 Χάντμπολ 2009-2010
* 1 ΠΑΟΚ 22 14
* - ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ 22 14
* 3 ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ 19 14
* 4 ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ 17 14
* 5 ΑΕΚ 16 14
* 6 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ (-4) 12 14
* - ΑΕΡΩΠΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ 12 14
* 8 ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ 11 14
* - ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ 11 14
* 10 ΚΙΛΚΙΣ 8 14
* - ΚΥΔΩΝ ΧΑΝΙΩΝ 8 14
* 12 ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ 6 14
Επόμενη αγωνιστική:
Α.Ε.Κ.-Φίλιππος Βέροιας
Ζαφειράκης Νάουσας-Κιλκίς
Π.Α.Ο.Κ.-Βριλήσσια
ΑΣΕ Δούκα-Διομήδης Άργους
Την επόμενη αγωνιστική θα είμαστε και πάλι πρώτοι αν όλα πάνε καλά!!
* Α1 Χάντμπολ 2009-2010
* 1 ΠΑΟΚ 22 14
* - ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ 22 14
* 3 ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ 19 14
* 4 ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ 17 14
* 5 ΑΕΚ 16 14
* 6 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ (-4) 12 14
* - ΑΕΡΩΠΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ 12 14
* 8 ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ 11 14
* - ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ 11 14
* 10 ΚΙΛΚΙΣ 8 14
* - ΚΥΔΩΝ ΧΑΝΙΩΝ 8 14
* 12 ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ 6 14
Επόμενη αγωνιστική:
Α.Ε.Κ.-Φίλιππος Βέροιας
Ζαφειράκης Νάουσας-Κιλκίς
Π.Α.Ο.Κ.-Βριλήσσια
ΑΣΕ Δούκα-Διομήδης Άργους
καλά μην τρελαθούμε κιόλας... για 20-30 άτομα που θα πάνε και στα 2 αν είναι άλλη ώρα... κοιμάται ο Κατσαρής, αλλα και μεις το χαντμπολ χεσμενο το χουμε...
- leoncommando
Ενας απο τους καλυτερους παικτες της ομαδας μας και της Εθνικης, ο Ριγανας ΕΧΕΙ ηδη προταση απο ομαδα του εξωτερικου που αγωνιζεται στο Τσου λου και το χρημα εκει ειναι πολυ και ζεστο...Μετα πως να μεινει ρε παιδια..? Θα εμενε κανενας απο εμας..?
Θέλω πολλές φορές να γράψω για ενα από τα αγαπημένα μου αθλήματα αλλα πάντα με καλύβετε.
Απογοήτευση σκέτη...Απογοήτευση για ενα άθλημα που πάει τοσο καλά ,(οπως και το γυναικείο ποδόσφαιρο)και δεν βοηθάει καθόλου ο κόσμος, δεν πατάει κανείς στο γήπεδο να στηρίξει τη προσπάθεια τους, να τους χειροκροτήσει. Που το αξίζουν κιολας.
Καθε αγωνιστική που περνάει φαίνεται οτι είμαστε μονο για Τούμπα,για να πανηγυρίζουμε σαν τρελοί για τα sold out στα διαρκείας στο ποδόσφαιρο,για πανυγήρια στα αεροδρόμια μετα από μεγάλες νίκες αλλα μέχρι εκει,για αλλα τμήματα του ΠΑΟΚ κανένα ενδιαφέρον.
Θέλω ο πρόεδρος του τμήματος χειροσφαίρισης να βαλει τσουχτερές τιμές στα εισιτήρια στα play off , γιατι μονο τοτε θα ενδιαφερθεί η μάζα. Και όποιος δεν γουστάρει ας κάτσει σπίτι του να δεί την απονομή του πρωταθλήματος.
Είναι ξεφτίλα για τη χειροσφαίριση η αντιμετώπιση από τον ΑΣ, και αλλη τοση ξεφτίλα από τον κόσμο που από τη μια δεν πατάει στο γήπεδο σε κανένα αγώνα και από την αλλη δεν δικαιούται να μιλάει για τη συμπεριφορά του ΑΣ.
Αυτοι που διοικούν εκεί είναι αιρετοί,δεν πήραν στα χερια τους τον ΑΣ με το ετσι θέλω. Από τη στιγμή που απαξιώνουμε τον ΑΣ και δεν συμμετέχουν παραπάνω από 1000-1200 στην εκλογή προέδρου και γενικότερα σε θέματα του σημάντικότερου θεσμού του σωματείου,τέτοιες διοικήσεις θα έχουμε.
Απογοήτευση σκέτη...Απογοήτευση για ενα άθλημα που πάει τοσο καλά ,(οπως και το γυναικείο ποδόσφαιρο)και δεν βοηθάει καθόλου ο κόσμος, δεν πατάει κανείς στο γήπεδο να στηρίξει τη προσπάθεια τους, να τους χειροκροτήσει. Που το αξίζουν κιολας.
Καθε αγωνιστική που περνάει φαίνεται οτι είμαστε μονο για Τούμπα,για να πανηγυρίζουμε σαν τρελοί για τα sold out στα διαρκείας στο ποδόσφαιρο,για πανυγήρια στα αεροδρόμια μετα από μεγάλες νίκες αλλα μέχρι εκει,για αλλα τμήματα του ΠΑΟΚ κανένα ενδιαφέρον.
Θέλω ο πρόεδρος του τμήματος χειροσφαίρισης να βαλει τσουχτερές τιμές στα εισιτήρια στα play off , γιατι μονο τοτε θα ενδιαφερθεί η μάζα. Και όποιος δεν γουστάρει ας κάτσει σπίτι του να δεί την απονομή του πρωταθλήματος.
Είναι ξεφτίλα για τη χειροσφαίριση η αντιμετώπιση από τον ΑΣ, και αλλη τοση ξεφτίλα από τον κόσμο που από τη μια δεν πατάει στο γήπεδο σε κανένα αγώνα και από την αλλη δεν δικαιούται να μιλάει για τη συμπεριφορά του ΑΣ.
Αυτοι που διοικούν εκεί είναι αιρετοί,δεν πήραν στα χερια τους τον ΑΣ με το ετσι θέλω. Από τη στιγμή που απαξιώνουμε τον ΑΣ και δεν συμμετέχουν παραπάνω από 1000-1200 στην εκλογή προέδρου και γενικότερα σε θέματα του σημάντικότερου θεσμού του σωματείου,τέτοιες διοικήσεις θα έχουμε.
- paok nafplio
Κ ο λαος....κ γω μαζι δεν βγαζω την ουρα μου απ'εξω!gash04 έγραψε:ΣΣΣΣΣΣΣΣ κάντε ησυχία ο πρόεδρος κοιμάται.
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
Κρίμα ρε πστ μου! το βρωμοχάνουμο!
Δεν πειράζει παληκάρια, κοιτάμε μπροστά ρε ΠΑΟΚΑΡΑ!
Δεν πειράζει παληκάρια, κοιτάμε μπροστά ρε ΠΑΟΚΑΡΑ!
Τα πες όλα ρε συ. Ειδικά η τελευταία παράγραφος είναι η πιο σημαντική. Η γκρίνια για τον μ@λακα τον Κατσαρη που κοιμαται και μπλα, μπλα, μπλα ειναι ευκολη. Τις ουσιαστικες λύσεις (εγραφη στιν ΑΣ, συμμετοχη, κλπ) όμως, κάνουμε πως δε τις ξέρουμε... Βρίζουμε τον ΑΣ που παίζει την ίδια ώρα η μπάλα κι ένα χ άθλημα (πόλο, χάντμπολ, βόλλευ, γυναικείο, κλπ), λές και δε θα μπορέσουν οι ορδές κόσμου να στηρίξουν και τα δύο.... Αυτοί είμαστε, αυτός ο ερασιτέχνης μας αξίζει...axilleas4 έγραψε:....
υ.γ. το Σάββατο στις 18:00 παίζουμε εντός... μέρα κ ώρα που δε παίζει εντός άλλο άθλημα.... αλλά βέβαια θα προτιμήσουμε τον καναπέ μας για να δούμε το ματς στα Γιάννενα....