Προετοιμασία στην Ολλανδία (8-23 Ιουλίου)
Re: Προετοιμασία στην Ολλανδία (8-23 Ιουλίου)
ρονάλντο , τα μισά goal του ΠΑΟΚ (που λέει ο λόγος) προέρχονται από ενέργειες του conceisao.
ναι δεν έχει πια ταχύτητα σε σχέση με τα 20χρονά αλλα η μπάλα από τι μεριά του με την ευκολία που έχει να βγάλει σέντρες περνάει προς τι περιοχή του αντιπαλου 9 στις 10 φορες. και όταν δε περνάει θα πάρουμε corner στη χειρότερη περίπτωση.
ο βιερινηα αυτή την ουσία που δίνει ο conceisao , ο μικρός δεν την έχει ακόμα.
ναι δεν έχει πια ταχύτητα σε σχέση με τα 20χρονά αλλα η μπάλα από τι μεριά του με την ευκολία που έχει να βγάλει σέντρες περνάει προς τι περιοχή του αντιπαλου 9 στις 10 φορες. και όταν δε περνάει θα πάρουμε corner στη χειρότερη περίπτωση.
ο βιερινηα αυτή την ουσία που δίνει ο conceisao , ο μικρός δεν την έχει ακόμα.
ενταξει ξερει πολυ μπαλα ο κονσεισαο και βοηθαει.
απλα εγω προτιμαω εναν πλαγιο που να τον κυνηγανε και να μην τον πιανουν σαν τον τζο(πως λεγοταν δεν θυμαμαι κιολας αυτος που επαιζε αριστερα) της σπαρτα χτες και σαν τους κουτσιανικουλη βιειρινια.
και για τον κοντρερας συμφωνω οτι ειναι πολυ καλυτερος σαν κεντρικος αμυντικος αλλα οχι οτι δεν εχει αδυναμιες.
απλα σαν δεξι μπακ βγηκαν φορα παρτιδα οι αδυναμιες.
απλα εγω προτιμαω εναν πλαγιο που να τον κυνηγανε και να μην τον πιανουν σαν τον τζο(πως λεγοταν δεν θυμαμαι κιολας αυτος που επαιζε αριστερα) της σπαρτα χτες και σαν τους κουτσιανικουλη βιειρινια.
και για τον κοντρερας συμφωνω οτι ειναι πολυ καλυτερος σαν κεντρικος αμυντικος αλλα οχι οτι δεν εχει αδυναμιες.
απλα σαν δεξι μπακ βγηκαν φορα παρτιδα οι αδυναμιες.
Ποιοι ήταν οι πρώτοι σε ψήφους την φετινή σαιζόν στο site της ΠΑΕ?
Με μικρή διαφορά ο ένας απο τον άλλον?
Αδέρφια αν και πολύ καιρό δεν έγραψα άποψη, θα ήθελα και εγώ να τοποθετηθώ στην εως τώρα εικόνα της ομάδας μας στην προετοιμασία, δίχως να δημιουργήσω την εντύπωση πως γράφω μόνο όταν έχω όρεξη... να τα χόνω.
Σε γενικές γραμμές σίγουρα είναι ένα στυλ το οποίο λίγο πολύ το σταμπάραμε σαν προφίλ, εφόσον όπως λέει και ο προπονητής είναι αυτό που ταιριάζει στο υλικό που υπάρχει. Τώρα αν ισχύει ή όχι το αφήνω έτσι.
Προσωπικά με τα όσα είδα (τους φιλικούς αγώνες), ανεξάρτητα με το πως είναι ίσως "λίγο νωρίς" για συμπεράσματα.... ΔΕΝ πιστεύω πως θα έχουμε ανάλογη πορεία στο πρωτάθλημα όπως πέρσι.

Σε γενικές γραμμές σίγουρα είναι ένα στυλ το οποίο λίγο πολύ το σταμπάραμε σαν προφίλ, εφόσον όπως λέει και ο προπονητής είναι αυτό που ταιριάζει στο υλικό που υπάρχει. Τώρα αν ισχύει ή όχι το αφήνω έτσι.
Προσωπικά με τα όσα είδα (τους φιλικούς αγώνες), ανεξάρτητα με το πως είναι ίσως "λίγο νωρίς" για συμπεράσματα.... ΔΕΝ πιστεύω πως θα έχουμε ανάλογη πορεία στο πρωτάθλημα όπως πέρσι.

- DimisK
- Επικοινωνία:
Μήπως αγνοείς την ανώτερη ποιότητα του φετινού ρόστερ;
Φυσικά αυτό από μόνο του δεν φτάνει για να είσαι καλύτερος. Αλλά πέρασε ένας χρόνος, η ομάδα έδεσε, ο Σάντος το ίδιο, γιατί να μην είμαστε καλύτεροι;
Θα έλεγα ότι μάλλον είναι νωρίς για τέτοια συμπεράσματα.
Φυσικά κρίσεις και σχόλια όλοι μπορούμε να κάνουμε...
Ο χρόνος θα δείξει.
Φυσικά αυτό από μόνο του δεν φτάνει για να είσαι καλύτερος. Αλλά πέρασε ένας χρόνος, η ομάδα έδεσε, ο Σάντος το ίδιο, γιατί να μην είμαστε καλύτεροι;
Ο χρόνος θα δείξει.
Hideguti έγραψε:Οχι δεν το ειδαμε, με τον τροπο που το εννοεις εσυ τουλαχιστον. 9 στα 10 στοπερ του πλανητη Γη εχουν προβλημα στο ενας με εναν απεναντι σε γρηγορους αντιπαλους. Για αυτο και ενας απο τους στοιχειωδεις στοχους του αθληματος οταν κανεις αμυνα, ειναι να μην αφησεις τον στοπερ σου εντελως μονο του με τον αντιπαλο επιθετικο. Γιατι τοτε πολλα πραγματα μπορουν να συμβουν.
Ο Κοντρερας ηταν εξαιρετικος χθες ΩΣ ΣΤΟΠΕΡ. Εχασα το μετρημα απο τις επιθεσεις που κερδισαμε λογω των εγκαιρων και πανεξυπνων επεμβασεων του. Απλα σε μια φαση, οπου απο λαθος της ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ αμυντικης λειτουργιας της ομαδας βρεθηκε να κυνηγαει εναν σφεντονατο, δεν μπορεσε οντως να ανταπεξελθει.
+100
Θεωρω ακομα πως ειναι φανερο η επιθετικη συμβολη του Κοντρερας ως στοπερ αφου ανεβαινει 5-10μετρα με τη μπαλα τη δινει σωστα και οι επιθεσεις ξεκινανε πιο σωστα και με πλεονεκτημα...
η ηρεμια του κοντρρας στο κεντρο της αμυνας, το ποιοτικο του παιχνιδι απο πισω δινει τη δυνατοτητα στην ομαδα να παιζει με σιγουρια σε 25 απο τα 30 ματς του πρωταθληματος......τουτεστιν δινει πονταλακια...τωρα αν γκελαρε σε κανα ντερμπυ (3-4 θυμαμαι προχειρα) ειναι θεμα σημαντικο και ειναι θεμα προς βελτιωση και οχι προς αρνηση.....και ο ντονοβαν περασε τον ραμος και το πουγιολ 2-3 φορες στο προσφατο ομοσπονδιων αλλα ο πρωτος παιζει στους γκαλαξυ και οι λοιποι εχουν σημαδι στο στηθος απο τα μετάλλια 

gash04 έγραψε:Ποιοι ήταν οι πρώτοι σε ψήφους την φετινή σαιζόν στο site της ΠΑΕ?
Έλα βρε γκας... τι είναι αυτά τα πράγματα που γράφεις τώρα.... γιατί χαλάς τη σούπα βρε παιδάκι μου

gash04 έγραψε:teod1980 έγραψε:Κάποιο link για να διαβάσω δηλώσεις του προπονητή της Σπάρτα;
Ή απλώς τις ακούσαμε στο ράδιο;
Ευχαριστώ.
«Θα περάσει ο ΠΑΟΚ»
Ο προπονητής της Σπάρτα Ρόντερνταμ, Φρανς Αντελααρ, ο οποίος το 2002 εργάστηκε στην Ελλάδα για τον Ακράτητο, τόνισε: «Είναι καλή ομάδα ο ΠΑΟΚ, παίζει οργανωμένα και είναι καλός στο κλειστό παιχνίδι. Μου άρεσαν ο Μουσλίμοβιτς και ο Σορλέν. Θεωρώ πως ο ΠΑΟΚ θα περάσει εύκολα στην επόμενη φάση του ευρωπαϊκού Κυπέλλου».
http://www.goalday.gr/article.asp?catid ... id=3461516
Υ.Γ Παρακαλώ δεν κάνει τίποτα.
τον άκουσα να τα λέει με τα ματάκια μου, είπε και για τους ακραίους χωρίς να πει ονόματα. Τα είπε σε ερώτηση πως του φάνηκε η ομάδα και χωρίς να του ζητήσει ο δημοσιογράφος τη γνώμη του για συγκεκριμένους παίχτες.
DimisK έγραψε:Μήπως αγνοείς την ανώτερη ποιότητα του φετινού ρόστερ;
Ο χρόνος θα δείξει.
Απεναντίας αδερφέ παρακολούθησα πολλά πράγματα με πάρα πολύ προσοχή. Ειδικότερα στον ΠΑΟΚ φυσιολογικά, όμως και τριγύρο μου.
Όπως παρακολούθησα και πέρσι την ομάδα από κοντά στο ίδιο στάδιο προετοιμασίας. Ίσως θα θυμάστε πως σας έγραφα από Ολλανδία ότι... μέχρι και πρωτάθλημα φέτος ο ΠΑΟΚ (τα post υπάρχουνε ακόμα).
- paok4kyriakos
Παιδιά ας μη κάνουμε τα μέντιουμ! Ο χρόνος θα δείξει...
- desperando
- Επικοινωνία:
Θα συμφωνήσω ότι ο κοντρερας στα άκρα δεν μπορεί να δείξει ούτε τα μισά από την αξία του αλλά πιστεύω ότι αυτό το πείραμα θα κρατήσει μέχρι και το δεύτερο ματς με την ρέγκα και αυτό γιατί ο Σάντος ίσως πιστεύει ότι η δύναμη των νορβηγών είναι στον αέρα και στην δύναμη και έτσι προτιμά να βάλει δύο ψηλούς και δυνατούς στο κέντρο και να βάλει τον Πάμπλο στα άκρα πιστεύοντας ότι ο αντίπαλος δεν έχει την ποιότητα στα εξτρέμ ούτως ώστε να εκτεθεί. Θα δούμε πιστεύω ότι ο κόουτς ξέρει πολύ καλύτερα από εμάς, πιστεύω ότι θέλει να περάσουμε στην επόμενη φάση μόνο με την εμπειρία μας και όχι με το ποδόσφαιρο που θα παίξουμε γιατί σε διαφορετική περίπτωση στο πρωτάθλημα θα κλατάρουμε μετά τον δεύτερο γύρο
-
το εχω ριξει κι εγω στην προετοιμασια...εχω εστιασει στην πλαγια αποφυγη με μπλοκαρισμα για το ευθυ λακτισμα....ρε θα τον εγαμ... φετο'δεν μου γλυτωνει με τιποτα!
http://www.youtube.com/watch?v=xljqtG_FBC4
paokpool έγραψε:DimisK έγραψε:Μήπως αγνοείς την ανώτερη ποιότητα του φετινού ρόστερ;
Ο χρόνος θα δείξει.
Απεναντίας αδερφέ παρακολούθησα πολλά πράγματα με πάρα πολύ προσοχή. Ειδικότερα στον ΠΑΟΚ φυσιολογικά, όμως και τριγύρο μου.
Όπως παρακολούθησα και πέρσι την ομάδα από κοντά στο ίδιο στάδιο προετοιμασίας. Ίσως θα θυμάστε πως σας έγραφα από Ολλανδία ότι... μέχρι και πρωτάθλημα φέτος ο ΠΑΟΚ (τα post υπάρχουνε ακόμα).
τι ακριβως ειδες αδερφε που σε απογοητευσε? παικτικα μιλας ή και απο αποψη νοοτροπιας συμπεριφορας και οτιδηποτε αλλο? αν μιλας παικτικα ειναι η ιδια ομαδα με συν 2-3 παικτες εντεκαδας οποτε χειροτερη δυσκολα να ειναι
- DimisK
- Επικοινωνία:
staurostoumpa έγραψε:το εχω ριξει κι εγω στην προετοιμασια...εχω εστιασει στην πλαγια αποφυγη με μπλοκαρισμα για το ευθυ λακτισμα....ρε θα τον εγαμ... φετο'δεν μου γλυτωνει με τιποτα!
ΧΑΧΑ! Ρε Σταύρακα, εσύ ήσουν;;;;