27. Mirosław Sznaucner
Re: 27. Mirosław Sznaucner
αντε αγορι μου, ωρα να ξαναπαιξεις
απο τους αγαπημενους μου παικτες, κλασσικα απροσπελαστος...

συμφωνώ! μεγάλη ατυχία που το ανάποδο ψαλιδάκι του κατέληξε δοκάρι.Lord_GayrosSlayer έγραψε:Και επιθετικά δεν τα πήγε άσχημα..![]()

- Sick Bastard
- ΑποστόληςΑ
- kataramenos5
Συμφωνω. Ειναι ευχαριστο οτι ξαναβγηκε απο το " χρονοντουλαπο της πορτογαλικης ιστοριας ".

Από δεξιά σε ήθελα αλλά δε βαριέσαι. Χθες ανέβαινε κιόλας σε αρκετές φάσεις. Γνωρίζοντας ότι ο Καρράς είναι Θεσσαλονίκη, ήδη την Πέμπτη αναφώνησα:Pegasus έγραψε:Σε καλώ από τα βάθη του χρόνου και από τα βάθη του πάγκου. Έλα μπας και δούμε μια άσπρη μέρα εκεί δεξιά στην άμυνα. Ούτε εσύ είσαι τέλειος, το ξέρουμε. Επιθετικά δεν κάνεις πολλά και στον αέρα συνήθως δυσκολεύεσαι. Με την μπάλα κάτω όμως είσαι ένα πάρα πολύ δύσκολο εμπόδιο. Θα χαρώ πολύ να σε χειροκροτήσω ξανά την Πέμπτη και κάθε Πέμπτη - Κυριακή.
Good luck Miroslaw.
[youtube]CUDCi3kza20[/youtube]
- george aspromayros
ΜΠΡΑΒΟ Μιρο! παντα εισαι ετοιμοπολεμος! Παθιασμενος επεφτε,εκοβε δεν περνουσε τιποτε!
δεν μπορει να κοβει,ραβει ξηλωνει βγαζει σεντρες ,βαζει γκολ...αυτος ειναι..
Εμενα μου αρεσει γιατι ειναι παντα του 7-8 ..αξιοπιστος κ σταθερος, μια πολυ καλη λυση πισω.
δεν μπορει να κοβει,ραβει ξηλωνει βγαζει σεντρες ,βαζει γκολ...αυτος ειναι..
Εμενα μου αρεσει γιατι ειναι παντα του 7-8 ..αξιοπιστος κ σταθερος, μια πολυ καλη λυση πισω.
- Emprostisghsoitrelamenoi
Εγώ τώρα αυτή την Κυριακή θα τον ήθελα από δεξιά ! Να σβήσει τον Λέτο το ψWλέτο..!
Από δεξιά σε ήθελα αλλά δε βαριέσαι. Χθες ανέβαινε κιόλας σε αρκετές φάσεις. Γνωρίζοντας ότι ο Καρράς είναι Θεσσαλονίκη, ήδη την Πέμπτη αναφώνησα:
Γιατί με Εtto δύσκολος είσαι ..
Α ρε Μίρο....
Όταν θα σταματήσεις τη μπάλα (όταν θα τελείωσει το συμβόλαιό σου στον ΠΑΟΚ δηλαδή)
θα σε νοσταλγήσουμε τόσο, μα τοσο πολύ.
ΠΑΙΧΤΗΣ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΠΕΙΑΣ.
Όταν θα σταματήσεις τη μπάλα (όταν θα τελείωσει το συμβόλαιό σου στον ΠΑΟΚ δηλαδή)
θα σε νοσταλγήσουμε τόσο, μα τοσο πολύ.
ΠΑΙΧΤΗΣ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΠΕΙΑΣ.