Live αγωνες του ΠΑΟΚ στο Internet
- khaledfreepaok
Re: Live αγωνες του ΠΑΟΚ στο Internet
δεν το αντεχω να μην το βλεπω.καταρα να πεσει στα λαμογια γαμω τις μανες τους
- »paokg4«
- Επικοινωνία:
Τι να δουμε αδερφε ? Οσοι ειναι Θεσσαλονικη να πανε παραλια μπας και δουμε και μεις τιποτα που ειμαστε απο αλλου..ολα τα live-streaming πεφτουν ολοι την ωρα :/
Δε ξερω ποιος και τι φταιει για αυτο το ψυχόβγαλμα σημερα, αλλα δε πρέπει να το ξαναεπιτρεψει αυτό η διοίκηση μας. Μπορεί να μην φταίει, δε ξέρω, αλλα θα πρέπει και εμάς κάποιος να μας προστατεύσει. Ελεος δηλαδη!!!!! Θα πάθουμε, δε ξέρουνε την τρέλα μας με τον ΠΑΟΚ ?? ?
Δε θελω να πω τιποτα για τα παιδακια-αλλοθρησκους που μπηκαν στο justin και δε μας αφηναν να δουμε τον αγωνα και εκαναν και χαβαλε με τον πονο μας... Ηδη εχουν λοξυγγα... Πρεπει μια μερα να παθουν το ιδιο. Ας οψεται ομως που ποναει πολυ αυτο...
Νικησε ο ΠΑΟΚ και εχω στερεψει απο μπινελικια...
ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΡΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ!!!
ΡΕ!!!
Νικησε ο ΠΑΟΚ και εχω στερεψει απο μπινελικια...
ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΡΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ!!!

- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
δε δουλεψε μαγκες κανενα λινκ !!!!!!!!!!!!!!!!! εδω με δορυφορικο το εκσετασα κ δεν επαιζε!!!!!!!!!!!
μονο ο αλφα το εδειχνε απο δορυφορικα!!!!!!!
μονο ο αλφα το εδειχνε απο δορυφορικα!!!!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PARASANDALOS την Πέμ 30 Ιούλ 2009, 21:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ας ελπίσουμε ότι τον εκτός έδρας αγώνα του επόμενου γύρου δεν θα τον ξαναπάρει το σκατοκονεξ...
Και πρέπει να παλέψουμε και εμείς για αυτό...
Και πρέπει να παλέψουμε και εμείς για αυτό...
κριμα για τα αδερφια μας που δεν ειδαν το ματς....εχω δει ολα τα ματς γαυρου λαρισαν και βαζελου μεσω νετ χωρις ποτε προβληαμα και απορω πως δε δουλεψε κανενα λινκ.....κριμα....η πλακα ειναι οτι πολλες καφετεριες στη θεσνικη ειχαν αναμεταδωση μεσω νετ στη τιβι ...αυτοι πρεπει να εφαγαν ξεχεσμα...
ευχαριστω το αλφα κυπρου για την αψογη μεταδοση του και το εκπληκτικο σπικαζ του κυπριου σχολιαστη...ΚΟΝΝ-Χ ΓΑΜΙΕΣΑΙ....... ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΑΣΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΦΑ ΚΥΠΡΟΥ ΤΗΣ ΝΟΒΑ
ευχαριστω το αλφα κυπρου για την αψογη μεταδοση του και το εκπληκτικο σπικαζ του κυπριου σχολιαστη...ΚΟΝΝ-Χ ΓΑΜΙΕΣΑΙ....... ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΑΣΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΦΑ ΚΥΠΡΟΥ ΤΗΣ ΝΟΒΑ
Δεν επεσαν τα λινκσ αδερφε σε εκεινα τα ματς γιατι υπηρχε και ταυτοχρονη τηλεοπτικη μεταδοση απο καναλια πανελληνιας εμβελειας....
Σε εμας εγινε σκοτωμος....
Και εγω προσπαθησα απο λινκς να το δω....συνδεθηκα με το μαλάκα απο "irag-goal" για να ειμαι σιγουρος οτι δε θα με κοψει και στο τελος μας το αλλαξε και εβαλε αλλο καναλι....να του καει το συστημα που ανεβαζει αγωνες του βλακα...
Τελικα ολα τα λινκ πεσανε και οι προγραμματιστες των λινκς αυτων ειναι σε κατασταση πανικου και προσπαθουν τωρα να βελτιωσουν τα συστημα τους ωστε να καλυπτουν τις αναγκες τους οταν παιζει ο ΠΑΟΚ
Ειδα σε ρεπορταζ τον λαο που μαζευτηκε στη παραλια στην γιγαντοοθονη...
Πω πω πω ρε αδερφια τι εγινε....Ο Οικονομου στην ΝΕΤ επαθε πλακα οταν το ειδε
ΜΟΝΟ Ο ΠΑΟΚ
Σε εμας εγινε σκοτωμος....
Και εγω προσπαθησα απο λινκς να το δω....συνδεθηκα με το μαλάκα απο "irag-goal" για να ειμαι σιγουρος οτι δε θα με κοψει και στο τελος μας το αλλαξε και εβαλε αλλο καναλι....να του καει το συστημα που ανεβαζει αγωνες του βλακα...
Τελικα ολα τα λινκ πεσανε και οι προγραμματιστες των λινκς αυτων ειναι σε κατασταση πανικου και προσπαθουν τωρα να βελτιωσουν τα συστημα τους ωστε να καλυπτουν τις αναγκες τους οταν παιζει ο ΠΑΟΚ

Ειδα σε ρεπορταζ τον λαο που μαζευτηκε στη παραλια στην γιγαντοοθονη...
Πω πω πω ρε αδερφια τι εγινε....Ο Οικονομου στην ΝΕΤ επαθε πλακα οταν το ειδε

ΜΟΝΟ Ο ΠΑΟΚ
για να μη το ξεχασω: Μαμιεται ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ Η ΝΕΤ ΚΑΙ ΤΟ ΝΙΜΟΥ ΤΗΣ ΧΑΙΔΩΣ
Παιδια υπαρχει πουθενα ο αγωνας με την βαλερεγκα να τον κατεβασουμε να τον ξαναδουμε με την ησυχια μας;
Παιδια το ματς εδω σε torrent αρχειο. http://www.torrentz.com/99b54d68a177a6c ... f1b15ec1bb 

ρε παιδια δεν γινεται να το ανεβασει καποιος σε ραπιντ γιατι με τορεντ θα κανω 50 φεγγαρια μεχρι να το παρω?