Χορηγοί και σπόνσορες

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
navigator11

Re: Χορηγοί και σπόνσορες

Δημοσίευση από navigator11 »

giapas έγραψε:Ναvi κατανοώ το προβληματισμό σου...Σίγουρα είμαστε παθόντες εδω και δεκαετίες..

Αλλά έχω μια μικρή ένσταση ρε φίλε.

Δε νομίζω φίλε ο Μαρινάκης με το Τζιγγερ να έχουν κατα νου την αγωνιστική απειλη που λέγεται ΠΑΟΚ ώστε να εξυφαίνουν από τώρα σχέδια οικονομικού μαρασμού του ΠΑΟΚ. Εχουν πολύ σημαντικότερα πράγματα να ασχοληθούν. Αν προκύψει κάτι στη πορεία θα αντιμετωπιστεί στην ώρα του.

Επίσης ποιός είπε ότι η ρήτρα βίας θα αναφέρεται αποκλειστικά σε εμάς κ τις ξαδέρφες?
Και στο κάτω κάτω , είναι ένα deal. Αν θες μη το δεχτείς.
Ακόμα κ το ότι ο γαύρος θα πάρει ( πολλά) περισσότερα , φυσιολογικό και αναμενόμενο είναι.

Συγγνώμη αδέρφια αλλά δε βλέπω ΤΙΠΟΤΑ παράλογο ... η τουλάχιστον ΕΠΙΛΕΓΩ ΝΑ ΜΗ ΔΩ ΤΙΠΟΤΑ ΤΕΤΟΙΟ.
Και είναι λίγο αναχρονιστικό σε κάθε κίνηση των άλλων να βλέπουμε συνομωσίες και αδικίες κατά της ομάδας μας.
Δε δίνουν λεφτά , μιλάμε για 2 μέτρα+σταθμά...
Μας δίνουν , λέμε για μοχλούς πίεσης..

Τώρα είπανε να ανοίξουνε λίγο τη κάνουλα με το ρευστό και πήραμε κ εμείς κάποια λεφτά.

Αυτό και τίποτα παραπάνω.

ΠΑΟΚ είσαι .... παίζεις ένα από τα σημαντικότερα ματς της Ιστορίας σου κ αναλώνεσαι στο αν κρύβεται κάτι πίσω από τη χορηγία του ΟΠΑΠ......κρίμα ρε σεις...κλειδώστε το topic Κ τα λέμε πάλι αύριο!!

ΠΑΟΚ ΡΕ

εγραψα φιλε μου ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ.δεν λεω οτι εξυφαινονται ΗΔΗ σχεδια εξοντωσης μας,αλλά δημιουργειται με αυτους τους ... περιεργους ορους περι ΒΙΑΣ και τις συνεπειες τυχον εμφανισης της (αρση χορηγιας) σε μενα τουλαχιστον ΚΑΧΥΠΟΨΙΑ.συμφωνω απολυτα στο οτι αν τυχον εμφανιστει εν πορεια κανενα εμποδιο ονοματι ΠΑΟΚ,θα διευθετηθει στην ωρα του!απλα μελλοντολογωντας εικαζω οτι η .... διευθετηση αυτη πιθανως θα σηματοδοτησει την ΑΜΕΣΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ της ΡΗΤΡΑΣ εις βαρος του ΠΑΟΚ!εχω καθε λογο να το πιστευω!οσο για το οτι θα υπαρχει,ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ,ρητρα και για το γαυρο,το θεωρω ΑΝΑΞΙΟ ΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ!δεν βρεθηκαμε με αλεξιπτωτο στο ελλαντα ΧΘΕΣ,εχουμε επιγνωση και μνημη!και ΝΑΙ,γκρινιαζω προκαταβολικα γιατι οι του οπαπ εις υπακοη των κυβερνωντων με τα χρηματα που δικαιουμουν και μου στερησαν ΟΥΣΙΑ ΑΝΑΙΤΙΟΛΟΓΗΤΑ,κωφευοντας προκλητικα σε αντιστοιχα ΑΙΣΧΗ λχ στο ΚΑΤ'ΕΥΦΗΜΙΣΜΟΝ ΣΕΦ,μου'χουν αποδειξει οτι ειναι γυριστρουλες και τελειως αναξιοπιστοι!
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

giapas έγραψε: Τώρα είπανε να ανοίξουνε λίγο τη κάνουλα με το ρευστό και πήραμε κ εμείς κάποια λεφτά.
Αυτό το τώρα μήπως έχει αναρωτηθεί πως προέκυψε??
Και γιατί δεν είχε προκύψει 2 μήνες πριν για τα έργα της Τούμπας?

Μήπως το τώρα προέκυψε γιατί και ο γάβρος και η κούλα φάγανε τα μούτρα τους στην ελεύθερη αγορά προσπαθώντας να βρούνε διαφήμιση που δεν βρήκαν ποτέ?
Και πως θα ήταν μέγα σκάνδαλο να κόβεται η χορηγία του ΠΑΟΚ με πρόσχημα τα επεισόδια και να δίνεται στο γάβρο που παίζει κεκλεισμένων των θυρών στην Ευρώπη ή στην άλλη πρωταγωνίστρια των επεισοδίων?
Η μήπως έχεις την εντύπωση πως άμα αυτοί είχαν βρει κάποια άλλη χορηγία,θα ήταν ο ΟΠΑΠ τόσο γεναιόδωρος με μας??

Βέβαια το ότι η ξεφτίλα και για μας είναι μεγάλη που μετά τα μεγάλα λόγια όταν τα "σπάσαμε" με τον ΟΠΑΠ,ξανακάνουμε κολεγιές με τον Μπιτσαξή, είναι δεδομένη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Bono την Πέμ 26 Αύγ 2010, 15:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

Μας φτύνουν
Μας κόβουν χορηγία για επεισοδια στο "χαντμπολ"
και πολλα αλλα που τα ξερετε και βαριεμε να τα γραφω και τελικά????

ΞΕΠΟΥΛΙΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ 1,5 ΜΙΡΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ 800,000 (τα αλλα θα κοπουν απο την ριτρα βιας ακομη και αν γίνουν επεισόδια στα junior μεταξύ πατεράδων).

ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ.

ΠΣ. να το χέσω το 1,5 μιριο η αξιοπρέπεια μας εχει καταστραφει τον τελευταίο καιρο με ολα αυτα.
Ο σπαθας μας κανει πλακα , ψηφίζουμε τον μαρινακι για προεδρο και τωρα ο ΟΠΑΠ ... περιμένω τις επομενες κινήσεις.

Ο ΠΑΟΚ ειναι ενάντια και οχι μαζι με τα λαμογια.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

αν καταφερουμε να τα κανουμε 800000 ειμαστε αξιοι της μοιρας μας και καλα να παθουμε....η ρητρα βιας δεν ειναι ξερω εγω πετω ενα μπουκαλι κλπ σημαινει σουτια...και περυσι ημασταν υποδειγμα...εγω το εγραψα και το ξαναγραφω τοσο καιρο χωρις χορηγια δεν ενδιαφερθηκε ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΣΟΒΑΡΑ...γιατι απλα δεν υπαρχουν εταιριες να επενδυσουν αυτη τη στιγμη...

τωρα αν χεζεις 1,5 μυριο ρε φαλεγκο δε χεζεις καλυτερα 4-5 να σε βαλουμε και χορηγο??? :twisted: :twisted: :opaokara:
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Εγω,βλεπω,πως για τον καθε ενα,η τιμη και η αξιοπρεπεια εχει διαφορετικο κοστολογιο......Γι'αυτο,στο συγκεκριμενο θεμα,πιστευω,πως δεν προκειται να βρουμε σημειο στο οποιο να συμφωνουμε.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Bono έγραψε:
giapas έγραψε: Τώρα είπανε να ανοίξουνε λίγο τη κάνουλα με το ρευστό και πήραμε κ εμείς κάποια λεφτά.
Αυτό το τώρα μήπως έχει αναρωτηθεί πως προέκυψε??
Δε ξέρω φίλε γιατί τώρα. Όποτε και να γινόταν θα μπορούσα να αναρωτηθώ...γιατί τώρα κ όχι πιο μετά?? Γιαυτό και επιλέγω να μη το ψάχνω τόσο.
Bono έγραψε: Μήπως το τώρα προέκυψε γιατί και ο γάβρος και η κούλα φάγανε τα μούτρα τους στην ελεύθερη αγορά προσπαθώντας να βρούνε διαφήμιση που δεν βρήκαν ποτέ?
Και εγώ τα έφαγα μαζί τους. Και η κούλα αν έπαιρνε χρήμα τότε θα είχε να δώσει για μεταγραφές. Αρα και αυτή είχε διαφυγώντα κέρδη!!!
Bono έγραψε: Και πως θα ήταν μέγα σκάνδαλο να κόβεται η χορηγία του ΠΑΟΚ με πρόσχημα τα επεισόδια και να δίνεται στο γάβρο που παίζει κεκλεισμένων των θυρών στην Ευρώπη ή στην άλλη πρωταγωνίστρια των επεισοδίων?
Η δικιά μας χορηγία τείνω να πιστέψω δε κόπηκε για τα επεισόδια..Ηταν απλά η αφορμή.
Bono έγραψε: Η μήπως έχεις την εντύπωση πως άμα αυτοί είχαν βρει κάποια άλλη χορηγία,θα ήταν ο ΟΠΑΠ τόσο γεναιόδωρος με μας??
Πάλι φίλε μου δε μπορώ να απαντήσω. Ίσως ναι , ίσως όχι. Δε το θεωρώ πάντως τόσο σημαντικό. Ο ΟΠΑΠ είπε να δώσει. Αν θες , στη δικιά σου ορολογία πάντα...κοντά στο βασιλικό ποτίζεται κ η γλάστρα...!!!!
Bono έγραψε: Βέβαια το ότι η ξεφτίλα και για μας είναι μεγάλη που μετά τα μεγάλα λόγια όταν τα "σπάσαμε" με τον ΟΠΑΠ,ξανακάνουμε κολεγιές με τον Μπιτσαξή, είναι δεδομένη.
Ευτυχώς που δε συμφωνώ μαζί σου...η ξεφτίλα είναι πολλή χοντρή λέξη !!!!!
Φιλικά....
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Sera4 έγραψε:αν καταφερουμε να τα κανουμε 800000 ειμαστε αξιοι της μοιρας μας και καλα να παθουμε....η ρητρα βιας δεν ειναι ξερω εγω πετω ενα μπουκαλι κλπ σημαινει σουτια...και περυσι ημασταν υποδειγμα...εγω το εγραψα και το ξαναγραφω τοσο καιρο χωρις χορηγια δεν ενδιαφερθηκε ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΣΟΒΑΡΑ...γιατι απλα δεν υπαρχουν εταιριες να επενδυσουν αυτη τη στιγμη...

τωρα αν χεζεις 1,5 μυριο ρε φαλεγκο δε χεζεις καλυτερα 4-5 να σε βαλουμε και χορηγο??? :twisted: :twisted: :opaokara:

περι σουτιων μιας και ο λογος σερα,αν φετος 5 αγωνιστικες πριν το τελος και τον ΠΑΟΚ στο "κολπο" αποσταλει ο δεινα "αμολυντος" διαιτητης στην τουμπα με οποιον παιζεις και σε κανει ενα αριστο χειρουργικο σεμιναριο,εξηγησε μου σε παρακαλω πως ακριβως θα αποφευχθουν τα σουτια και τα επεισοδια;;

και μη μου πεις κανενας οτι προκειται για εικασια ή για αποκυημα φαντασιας!και περυσι το .... απολαυσαμε το ΣΠΛΑΤΕΡΑΚΙ .... και κοντεψαμε να αφησουμε τα κοκκαλα μας μπροστα στις οθονες!σκεφτειτε τετοια προκληση στην τουμπα!ειμαι πεπεισμενος οτι φετος οι προκλησεις που θα δεχθουμε θα'ναι ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΕΣ σε σχεση με τα προηγουμενα χρονια,γι'αυτο και ειμαι ανησυχος ...
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Δεν θα υπεισέλθω σε λεπτομέρειες ούτε θα κάτσω να ψειρίσω το ζήτημα.
Ότι ζούμε σε ένα βρώμικο κόσμο, το ξέρουμε.
Ότι είμαστε κομμάτι του ίδιου κόσμου επίσης το ξέρουμε.
Ότι σε όλους τους τομείς πλέον κυριαρχεί η επιβίωση έναντι της αξιοπρέπειας, το γνωρίζουμε και αυτό.
Πάντως, έχουμε αναφαίρετο δικαίωμα, όσοι από εμάς νιώθουμε κατ' αυτόν τον τρόπο, να μας πιάνει ένας κόμπος στο στομάχι και με τη χορηγία από τον ΟΠΑΠ και με την ψήφο στο νέοκοπο, νεόπλουτο, τροφαντούλη πρόεδρο του πεοστεφανωμένου.
Άβαταρ μέλους
Federacion

Δημοσίευση από Federacion »

Ορισμένοι συνοπαδοί εδω μεσα μου δίνουν την εντύπωση οτι θεωρουν τους νόμους και το κράτος σε ενα βαθμό τουλάχιστον φορείς δικαιοσύνης.
Μου φαινεται οτι φανερώνουν παιδικότητα και αθωότητα αυτες οι κρίσεις.
Αν πχ οι ρητρες βιας ενεργοποιηθουν εναντιον μας λεν αυτα τα αδερφια οτι μάλλον θα φταιμε εμεις.
Αν πχ στηρίξαμε Μαρινάκη λένε τα αδεφια αυτα οτι μαλλον το κάναμε γιατι υποσχέθηκε κάτιτις καλύτερο
Αν πχ όλοι οι αλλοι πάρουν περισσοτερα χρήματα απο εμας παρόλο τη χειρότερη βαθμολογική τους θέση, τότε αυτα τ αδεφια επίσης το βλέπουν φυσιολογικό να συμβαίνει δηλώνοντας ετσι χωρίς να το λένε ευθαρσως πως εμεις είμαστε μικρότερο τηλεοπτικό μαγάζι ακόμη κι απο ομάδες τυπου 44...

Το χείροτερο είναι πως όποιος βάζει αντίθετη κρίση αμέσως του επισυναπτουν τη ταμπέλα του αναχρονισμου και του συνομωσιολόγου.

Η πραγματικότητα όμως δείχνει κάτι άλλο. Ο πόλεμος εναντιον του ΠΑΟΚ υπάρχει και θα υπάρχει όσο η δυναμική αυτης της ομάδας είναι η μόνη που μπορει -στη πραγματικότητα και όχι στην οπαδική φαντασια- να ταραξει τα νερα του ελληνικου πρωταθλήματος. Πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ σημαινει μια εποχή στο ελληνικό ποδόσφαιρο όπου θα μπορούμε να μπούμε επικεφαλής μιας προσπάθειας οχι αυτοκρατορίας (αλα γαύρος) αλλα ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ στη μπάλα για όλους. Και βεβαίως θα είναι ένας θρίαμβος του λαού και της ομαδικότητας απέναντι στη νοοτροπία του όλα τα πουλάω όλα τα αγοράζω.

Ρομαντικό;Ουτοπικό;Δύσκολο;
Μπορεί ναι μπορεί και οχι. ΠΑΟΚ όμως σίγουρα.

Αυτό που τελικά αφήνει μια πικρή γευση στο ζήτημα του χορηγού είναι οτι η αξιοπιστία της ομάδας για μια φορά ακόμη πληγώθηκε. Και δυστυχώς είναι μια αποτυχία, όχι μόνο επικοινωνιακή, που τη χρεωνεται ο προεδρος με τη μεγαλύτερη στηριξη απο τη βάση (και τη δική μου) τα τελευταια 20 χρονια.

Ελπίζω τα πράγματα ν' αρχίσουν να στρωνουν αρχής γενομένης απο σημερα.

ΠΑΟΚ είσαι, αν είσαι με το δίκαιο.
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

Μεγαλύτερη χοντρομ@λ@κια από αυτήν, το να στήσουμε τον ποπό μας στον ΟΠΑΠ, δεν υπάρχει. :oops: :oops: :oops:
Βαρέθηκα τις κρατικοδίαιτες καταστάσεις. :evil: :evil: :evil: :evil:
Ai σιχτίρ πια. :twisted: :twisted: :twisted:
Καλύτερα να πουληθεί ένας παίκτης παρα αυτή η αναξιοπρεπής κατάσταση.
Απαράδεκτο.
:redcard: :redcard: :redcard: :redcard: :redcard: :redcard: :redcard: :redcard: :redcard: :redcard: :redcard: :redcard: :redcard: :redcard: :redcard: :redcard: :redcard: :redcard: :redcard: :redcard: :redcard: :redcard: :redcard: :redcard: :redcard: :redcard: :redcard: :redcard: :redcard: :redcard: :redcard: :redcard: :redcard:
Άβαταρ μέλους
interad

Δημοσίευση από interad »

Bono έγραψε: Αυτό το τώρα μήπως έχει αναρωτηθεί πως προέκυψε??

Μήπως το τώρα προέκυψε γιατί και ο γάβρος και η κούλα φάγανε τα μούτρα τους στην ελεύθερη αγορά προσπαθώντας να βρούνε διαφήμιση που δεν βρήκαν ποτέ?
Και πως θα ήταν μέγα σκάνδαλο να κόβεται η χορηγία του ΠΑΟΚ με πρόσχημα τα επεισόδια και να δίνεται στο γάβρο που παίζει κεκλεισμένων των θυρών στην Ευρώπη ή στην άλλη πρωταγωνίστρια των επεισοδίων?
Η μήπως έχεις την εντύπωση πως άμα αυτοί είχαν βρει κάποια άλλη χορηγία,θα ήταν ο ΟΠΑΠ τόσο γεναιόδωρος με μας??

Βέβαια το ότι η ξεφτίλα και για μας είναι μεγάλη που μετά τα μεγάλα λόγια όταν τα "σπάσαμε" με τον ΟΠΑΠ,ξανακάνουμε κολεγιές με τον Μπιτσαξή, είναι δεδομένη.
Falegkos έγραψε:Μας φτύνουν
Μας κόβουν χορηγία για επεισοδια στο "χαντμπολ"
και πολλα αλλα που τα ξερετε και βαριεμε να τα γραφω και τελικά????

ΞΕΠΟΥΛΙΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ 1,5 ΜΙΡΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ 800,000 (τα αλλα θα κοπουν απο την ριτρα βιας ακομη και αν γίνουν επεισόδια στα junior μεταξύ πατεράδων).

ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ.

ΠΣ. να το χέσω το 1,5 μιριο η αξιοπρέπεια μας εχει καταστραφει τον τελευταίο καιρο με ολα αυτα.
Ο σπαθας μας κανει πλακα , ψηφίζουμε τον μαρινακι για προεδρο και τωρα ο ΟΠΑΠ ... περιμένω τις επομενες κινήσεις.

Ο ΠΑΟΚ ειναι ενάντια και οχι μαζι με τα λαμογια.

ΜΑ ΟΧΙ...

μα τι λέτε;;;

Αυτά είναι υπόθεση εργασίας. Κανείς δεν το εγγυάται. :( :( :(

ΑποστόληςΑ έγραψε:
interad έγραψε:με αυτό τον τρόπο και από μια εταιρεία που ΔΙΨΑΕΙ να μπει στο Ελ. Πρωτάθλημα και βρίσκει μονίμως εμπόδια, δεν θα εξασφάλιζες ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ 1,5 μύριο;;; εγώ είμαι σίγουρος για αρκετά παραπάνω...
Αυτό είναι υπόθεση εργασίας. Κανείς δεν το εγγυάται. Θεωρείτε πως η διοίκηση του ΠΑΟΚ είναι τόσο ανόητη ώστε να απορρίψει χορηγίες και μάλιστα υψηλότερες;
Αν ναι πέστε το καθαρά ότι ο Ζαγοράκης είναι ηλίθιος ή προδότης.

καμία υπόθεση εργασίας ΔΕΝ είναι...

ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ότι τα 3 πρώτα χρόνια του περιβόητου 3ετούς πλάνου της διοίκησης Ζαγοράκη, οι βασικοί σου χορηγοί ήταν η ΚΡΑΤΙΚΗ ΔΕΠΑ και ο "ηλίθιος" και "βλάκας" επιχειρηματίας Βγενόπουλος, που τον πιάσαμε τόσο μαλάκα εμείς οι παπαράτοι μάγκες και του πουλήσαμε φύκια για μεταξωτές κορδέλες...

Επίσης, είμαστε τόοοοοσο μεγάλα αλάνια που του πήραμε και τρελά φράγκα (5 μύρια δεν λέγανε; ) για διαφήμιση στον κώλο και στη μασχάλη...

Η εκπληκτική δουλειά λοιπόν στα θέματα πώλησης και εκμετάλλευσης του brand name του ΠΑΟΚ συνεχίζεται και την επόμενη 3ετία με ακόμα μια ΚΡΑΤΙΚΗ χορηγία... Περιμένουμε να δούμε λοιπόν αν θα μας δώσει και ο... Μαρινάκης όσα μας έδωσε και ο Βγενό, έτσι για να μην χαλάει η σούμα...

υ.γ. 1 - αυτό το ότι αν δεν συμφωνούμε ή έχουμε ενστάσεις με διάφορες επιλογές των διοικούντων, ότι σημαίνει αυτόματα ότι τους θεωρούμε ΠΡΟΔΟΤΕΣ ή ΗΛΙΘΙΟΥΣ είναι νέα μόδα;;;

υ.γ. 2 - για να μπορούμε να εκφέρουμε γνώμη πρέπει να έχουμε κάνει ανάλυση και γενικά τη δουλειά των άλλων και να κάνουμε upload εδώ μέσα την προσφορά π.χ. της bwin που δεν έκανε τον κόπο να πάρει η ΠΑΕ;

υ.γ. 3 - και αν βρεθεί κάποιος και σου (απο)δείξει ότι υπήρχαν ή υπάρχουν ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ τέτοιες περιπτώσεις, θα βγεις ΕΣΥ να πεις τον Ζαγοράκη προδότη, λαμόγιο, απατεώνα ή ηλίθιο; Γιατί εγώ ακόμα κι έτσι ΔΕΝ θα τον έλεγα...

υ.γ. 4 - Ας συνεχίσουμε να ασχολούμαστε με αυτό μόλις 4 ώρες πριν τη σέντρα... ας πάμε και από το τόπικ του Ζήση... του Μπερέτα άραγε έχει κλειδώσει ή να περάσουμε και από εκεί;;; :evil:
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Το έχουμε πει 1,2 εκατομμύρια φορές πως στο Γκρίχελανδ ισχύει ότι ΔΕΝ εμπορείς να κλείσεις χορηγία απο καμία Μπεεεεγουίν και καμία άλλη στοιχηματζίδικη εταιρεία ΕΚΤΟΣ απο του ΟΠΑΠ!

Νομίζω πως όλοι γνωρίζεται τι σημαίνει η λέξη μονοπώλειο.

Επειδή δεν είναι σήμερα η μέρα για τέτοιες συζητήσεις όπως και για κανένα Βρύζα κανένα Μπερέττα επικεντρωθείτε άπαντες με τα ΒΟΥΝΤΟΥ ΣΑΣ στο 0-2 του Συγγρού Σαρακατσάνογλου και αύριο που θα ξανανοίξουμε πάλε μέρα είναι.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΥΡΙΟΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΤΟ ΠΟΙΟ ΚΡΙΣΙΜΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΣΥΖΗΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΟΥΝΙ@ ΤΟΥ ΟΠΑΠ

Εως τότε τα επεισόδια ανάμεσα στους οπαδούς του ΠΑΟΚ στο φόρουμ διακόπτονται με επέμβαση των ανθρώπων με τα μπλέ.

[youtube]NR12StoWYiY&feature=related[/youtube]
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Κράξτε τώρα
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

yiannisPAOKitalia έγραψε: Ο κ.Σκόρδας όμως τι λέει για όλα αυτά?

Εικόνα
Απαπα! Κακίες πρωί-πρωί... :twisted:
βάλε και την σημερινή κωλοτούμπα.......
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

gash04 έγραψε:Κράξτε τώρα
Οχι ρε δεν κράζουμε τώρα...θα κράξουμε όταν θέλουμε
:lol: :lol:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”