giapas έγραψε:Ναvi κατανοώ το προβληματισμό σου...Σίγουρα είμαστε παθόντες εδω και δεκαετίες..
Αλλά έχω μια μικρή ένσταση ρε φίλε.
Δε νομίζω φίλε ο Μαρινάκης με το Τζιγγερ να έχουν κατα νου την αγωνιστική απειλη που λέγεται ΠΑΟΚ ώστε να εξυφαίνουν από τώρα σχέδια οικονομικού μαρασμού του ΠΑΟΚ. Εχουν πολύ σημαντικότερα πράγματα να ασχοληθούν. Αν προκύψει κάτι στη πορεία θα αντιμετωπιστεί στην ώρα του.
Επίσης ποιός είπε ότι η ρήτρα βίας θα αναφέρεται αποκλειστικά σε εμάς κ τις ξαδέρφες?
Και στο κάτω κάτω , είναι ένα deal. Αν θες μη το δεχτείς.
Ακόμα κ το ότι ο γαύρος θα πάρει ( πολλά) περισσότερα , φυσιολογικό και αναμενόμενο είναι.
Συγγνώμη αδέρφια αλλά δε βλέπω ΤΙΠΟΤΑ παράλογο ... η τουλάχιστον ΕΠΙΛΕΓΩ ΝΑ ΜΗ ΔΩ ΤΙΠΟΤΑ ΤΕΤΟΙΟ.
Και είναι λίγο αναχρονιστικό σε κάθε κίνηση των άλλων να βλέπουμε συνομωσίες και αδικίες κατά της ομάδας μας.
Δε δίνουν λεφτά , μιλάμε για 2 μέτρα+σταθμά...
Μας δίνουν , λέμε για μοχλούς πίεσης..
Τώρα είπανε να ανοίξουνε λίγο τη κάνουλα με το ρευστό και πήραμε κ εμείς κάποια λεφτά.
Αυτό και τίποτα παραπάνω.
ΠΑΟΚ είσαι .... παίζεις ένα από τα σημαντικότερα ματς της Ιστορίας σου κ αναλώνεσαι στο αν κρύβεται κάτι πίσω από τη χορηγία του ΟΠΑΠ......κρίμα ρε σεις...κλειδώστε το topic Κ τα λέμε πάλι αύριο!!
ΠΑΟΚ ΡΕ
εγραψα φιλε μου ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ.δεν λεω οτι εξυφαινονται ΗΔΗ σχεδια εξοντωσης μας,αλλά δημιουργειται με αυτους τους ... περιεργους ορους περι ΒΙΑΣ και τις συνεπειες τυχον εμφανισης της (αρση χορηγιας) σε μενα τουλαχιστον ΚΑΧΥΠΟΨΙΑ.συμφωνω απολυτα στο οτι αν τυχον εμφανιστει εν πορεια κανενα εμποδιο ονοματι ΠΑΟΚ,θα διευθετηθει στην ωρα του!απλα μελλοντολογωντας εικαζω οτι η .... διευθετηση αυτη πιθανως θα σηματοδοτησει την ΑΜΕΣΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ της ΡΗΤΡΑΣ εις βαρος του ΠΑΟΚ!εχω καθε λογο να το πιστευω!οσο για το οτι θα υπαρχει,ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ,ρητρα και για το γαυρο,το θεωρω ΑΝΑΞΙΟ ΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ!δεν βρεθηκαμε με αλεξιπτωτο στο ελλαντα ΧΘΕΣ,εχουμε επιγνωση και μνημη!και ΝΑΙ,γκρινιαζω προκαταβολικα γιατι οι του οπαπ εις υπακοη των κυβερνωντων με τα χρηματα που δικαιουμουν και μου στερησαν ΟΥΣΙΑ ΑΝΑΙΤΙΟΛΟΓΗΤΑ,κωφευοντας προκλητικα σε αντιστοιχα ΑΙΣΧΗ λχ στο ΚΑΤ'ΕΥΦΗΜΙΣΜΟΝ ΣΕΦ,μου'χουν αποδειξει οτι ειναι γυριστρουλες και τελειως αναξιοπιστοι!