Σπόρ του Βορρά - sport103fm

Άβαταρ μέλους
DC

Re: Σπόρ του Βορρά - sport103fm

Δημοσίευση από DC »

Και γιατί δεν ανοίγει έναν λογ/σμό στο φόρουμ ο Δούκας, να τα πούνε εγγράφως;
Να κάνω και λίγο μάτι. Είμαι οπτικός τύπος.
Άβαταρ μέλους
bob

Δημοσίευση από bob »

Αυτός μια χαρά έχει λογαριασμό εδώ μέσα όπως πολλοί σαν αυτόν!
Άβαταρ μέλους
emeissaspsirizoume4

Δημοσίευση από emeissaspsirizoume4 »

δεν χρειαζεται να εχεις λογαριασμο για να διαβαζεις το φορουμ
και χωρις να εχεις γινεται να διαβαζεις ολα τα τοπικ

ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΟΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝΕ ΚΙΟΛΑΣ :o
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Να γράφεις κιόλας εννοεί το παιδί...
:pano:
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

bob έγραψε:Αυτός μια χαρά έχει λογαριασμό εδώ μέσα όπως πολλοί σαν αυτόν!
o olivarez Aς πουμε ειναι ο συριγος κ ο σωτηρακοπουλος!!! ο οπλαρχηγος ειναι ο αλεφαντος!!!!!
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
τι ειπες τωρα ρε συ?????

Παιδια, οτιδηποτε εχετε, λυστε το αντρίκεια και ΠΑΟΚτσηδικα... Κυμπαριδες είμαστε όχι παιδάκια που μαλώνουν πίσω απί μία τηλεφωνική γραμμή κι ένα πληκτρολόγιο!
Άβαταρ μέλους
bob

Δημοσίευση από bob »

DamoN έγραψε:
o olivarez Aς πουμε ειναι ο συριγος κ ο σωτηρακοπουλος!!! ο οπλαρχηγος ειναι ο αλεφαντος!!!!!
Δεν είπα σε κανένα ότι είναι δημοσιοβλάχος...εσύ γράφεις ονόματα χωρίς να ξέρεις τι θέλω να πω!
Εγώ ξέρω εναν δημοσιοβλάχο που έχει λογαριασμό εδώ και όλοι σας οι αντμιν ξέρετε ακόμα έναν που είναι στα σπορια.24 και είναι και παιδί του βασιλόπουλου! ;)
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

DamoN έγραψε:o olivarez Aς πουμε ειναι ο συριγος κ ο σωτηρακοπουλος!!! ο οπλαρχηγος ειναι ο αλεφαντος!!!!!
Kai εγω ειμαι ο Γεωργιου . Οριστε αποκαλυφθηκα ... :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

καλο ειναι να τα διαβαζουν..γιατι ειναι περιεργο το να κριτικαρεσε απο την ανωνυμια..γιατι εμας δεν μας ξερει κανεις..και μπορει πισω απο τον λογαριασμο να ειναι ο καθενας..

εμενα προσωπικα μου αρεσει η ιδεα του φορουμ οπου αλλαζουμε αποψεις αλλα κακα τα ψεμματα η ανωνυμια ειναι κατι επικυνδινο
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

bob έγραψε:
DamoN έγραψε:
Δεν είπα σε κανένα ότι είναι δημοσιοβλάχος...εσύ γράφεις ονόματα χωρίς να ξέρεις τι θέλω να πω!
Εγώ ξέρω εναν δημοσιοβλάχο που έχει λογαριασμό εδώ και όλοι σας οι αντμιν ξέρετε ακόμα έναν που είναι στα σπορια.24 και είναι και παιδί του βασιλόπουλου! ;)
ρε φιλε μην τρελαινεσαι ειπα μια μλκ για πλακα (επειδη ο ολι τα ξερει ολα σε μπαλα μπασκετ και ο θοδωρας τους κραζει ολους εδω μεσα,οπως θα κραξει και μενα μολις τα δει αυτα) και ποσο μαλλον δεν ειχα διαθεση να σε ειρωνευτω...μην τα παιρνετε ολα κακοπροαιρετα... λιγο χαβαλε κανουμε...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DamoN την Τρί 02 Νοέμ 2010, 14:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

shark4 έγραψε:
DamoN έγραψε:o olivarez Aς πουμε ειναι ο συριγος κ ο σωτηρακοπουλος!!! ο οπλαρχηγος ειναι ο αλεφαντος!!!!!
Kai εγω ειμαι ο Γεωργιου . Οριστε αποκαλυφθηκα ... :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:

Αναζητουμε τον (μπλιαχ) Καρπετοπουλο δηλαδη... 8-)
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

teacher έγραψε:
Kolokotronis_4 έγραψε:δούκα τα έχεις μπερδέψει. τα έχεις κάνει κουλουβάχατα.
και μην κουράζεις με τα μακρόσυρτα επιχειρήματά σου!
Μας έχεις πρήξει τα @@ με την χριστιανική λογική σου!
Είπες και το περίφημο, "ο Χριστιανισμός είναι η μεγαλύερη ιδεολογία" !!!!!!
Αλλά αντί άλλων!

καλά σου τα είπανε αυτοί που βγήκανε σήμερα.
ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ από επενδυτές και παπαριές με σαρίκια.
Ο Λαός του ΠΑΟΚ δεν τρώει άλλο παραμύθι.
Θα τα ακουμπήσει πρώτα ο επίδοξος επενδυτής και μετά το συζητάμε.

Ήρθε πριν λίγο στο email του paokmania η απάντηση του Λευτέρη Δούκα στο παραπάνω σχόλιο και την μεταφέρω αυτούσια

''Δεν συνηθίζω ν' απαντώ στις όποιες κριτικές, αλλά η παραποίηση των λεγομένων μου ισοδυναμεί με αλητεία την οποία δε μπορώ ν' άφησω να περάσει έτσι.

Μου προσάπτεις την έκφραση ''ο χριστιανισμός είναι η μεγαλύτερη ιδεολογία'' ενώ τα λόγια μου ήταν ''η ορθοδοξία δεν ειναι απλώς θρησκεία, είναι πολιτικό σύστημα''

Αν θέλεις να το κατακρίνεις δικαίωμά σου, αλλά δε θα βάζεις στο στόμα μου λόγια που δεν είπα. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσω και τη δεύτερη παράγραφο για τον κόσμο που μου έλεγε ''δε μασάμε από επενδυτές, ας τ' ακουμπήσουν και μετά το συζητάμε''

Το τελευταίο το επανέλαβα μπόλικες φορές, οι δυο ''αντιφρονούντες'' έλεγαν ο μεν πρώτος ότι ο επενδυτής είναι παπάς (που το ξέρει άραγε) και ο δεύτερος πρότεινε να ασχοληθώ με τη νίκη επί του Εργοτέλη.

Επειδή διαπιστώνω οτι είσαι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ που εκνευρίζεσαι τόσο με πάρτη μου εδώ μέσα,οι γραμμές είναι ανοιχτές στο ράδιο γιατί δεν κάνεις ένα τηλ να με κάνεις σκόνη?

Προτιμάς την κριτική (?) εκ του ασφαλούς, διαστρεβλώνοντας τα λεγόμενά μου? Αν ναι τι διαφέρεις από γειτνιάζοντες χούλιγκανς με σπρει?

να δεις που κάποτε θα μας πούνε και αλήτες...
να δεις κάποτε που θα μας πούνε και χαζούς....

θα την ακούτε κανονικά από τα οπαδικά σάιτς..εσείς που διαμορφώνετε την άποψη της κοινής γνώμης
και τους κανόνες του παιχνιδιού, να τους θέτετε εκεί που σας παίρνει...γκεγκε?

μαρέσει πάντως που μας διαβάζεις, αυτό είναι υγεία. :opaokara:

δεν τίθεται θέμα επί προσωπικού, αλλά γιατί δεν κάνεις ένα λογαριασμό για να συμμετέχεις και εσύ στην κοινότητα του φόρουμ, να τα λέμε από κοντά?

σε πείραξε που είμαι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ που σου ασκεί κριτική? Δηλ. όλοι οι άλλοι είναι με την πάρτη σου?

υ.γ. αυτά με την ορθοδοξία και τα πολιτικά συστήματα, άστα μην τα ανακατεύεις τα κάνεις χειρότερα και μην προσπαθείς να παίζεις με τις λέξεις. και σου επαναλαμβάνω, μην κουράζεις με τα μακρόσυρτα επιχειρήματα σου. Συνηθίζεις να πηγαίνεις αθήνα - θεσσαλονίκη μέσω άγκυρας. να είσαι λακωνικός και ουσιαστικός στον λόγο σου. Δεν είμαστε απόφοιτοι νηπιαγωγίου για να μην καταλαβαίνουμε αυτά που λες.
Άβαταρ μέλους
interad

Δημοσίευση από interad »

shark4 έγραψε:

σε καταλάβαμε από τα δόντια (στη φωτό του άβατάρ σου) :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

teacher έγραψε:
Kolokotronis_4 έγραψε:δούκα τα έχεις μπερδέψει. τα έχεις κάνει κουλουβάχατα.
και μην κουράζεις με τα μακρόσυρτα επιχειρήματά σου!
Μας έχεις πρήξει τα @@ με την χριστιανική λογική σου!
Είπες και το περίφημο, "ο Χριστιανισμός είναι η μεγαλύερη ιδεολογία" !!!!!!
Αλλά αντί άλλων!

καλά σου τα είπανε αυτοί που βγήκανε σήμερα.
ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ από επενδυτές και παπαριές με σαρίκια.
Ο Λαός του ΠΑΟΚ δεν τρώει άλλο παραμύθι.
Θα τα ακουμπήσει πρώτα ο επίδοξος επενδυτής και μετά το συζητάμε.

Ήρθε πριν λίγο στο email του paokmania η απάντηση του Λευτέρη Δούκα στο παραπάνω σχόλιο και την μεταφέρω αυτούσια

''Δεν συνηθίζω ν' απαντώ στις όποιες κριτικές, αλλά η παραποίηση των λεγομένων μου ισοδυναμεί με αλητεία την οποία δε μπορώ ν' άφησω να περάσει έτσι.

Μου προσάπτεις την έκφραση ''ο χριστιανισμός είναι η μεγαλύτερη ιδεολογία'' ενώ τα λόγια μου ήταν ''η ορθοδοξία δεν ειναι απλώς θρησκεία, είναι πολιτικό σύστημα''

Αν θέλεις να το κατακρίνεις δικαίωμά σου, αλλά δε θα βάζεις στο στόμα μου λόγια που δεν είπα. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσω και τη δεύτερη παράγραφο για τον κόσμο που μου έλεγε ''δε μασάμε από επενδυτές, ας τ' ακουμπήσουν και μετά το συζητάμε''

Το τελευταίο το επανέλαβα μπόλικες φορές, οι δυο ''αντιφρονούντες'' έλεγαν ο μεν πρώτος ότι ο επενδυτής είναι παπάς (που το ξέρει άραγε) και ο δεύτερος πρότεινε να ασχοληθώ με τη νίκη επί του Εργοτέλη.

Επειδή διαπιστώνω οτι είσαι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ που εκνευρίζεσαι τόσο με πάρτη μου εδώ μέσα,οι γραμμές είναι ανοιχτές στο ράδιο γιατί δεν κάνεις ένα τηλ να με κάνεις σκόνη?

Προτιμάς την κριτική (?) εκ του ασφαλούς, διαστρεβλώνοντας τα λεγόμενά μου? Αν ναι τι διαφέρεις από γειτνιάζοντες χούλιγκανς με σπρει?

Κάτσε ρε Ντιουκ μισό λεπτό!
Όταν κρίνεις κάτι απο την θέση σου τότε είναι λογικό να κρίνεσαι κιόλας εκτός αν είσαι ο Χριστός οπότε σίγουρα κανείς δεν μπορεί να σε κρίνει.
Φυσικά και έχεις το δικαίωμα υπεράσπισης σε κάτι που θεωρείς ότι σε κατηγορεί ή παραποιεί τα λεγόμενα σου αλλά όχι και να σε πάρουν και τηλέφωνο στο ράδιο.
Και εφόσον θίγεσαι απο την γνώμη κάποιου που έγραψε κάτι σε ένα φόρουμ τότε εσύ θα πρέπει να είσαι αυτός που θα κάνει σύνδεση στο φόρουμ για να βάλει τα πράγματα στην θέση τους με την απάντηση σου αν έχεις πρόβλημα με κάποιον, κάτι που είχε κάνει κάποια στιγμή και ο συνάδελφος σου ο κύριος ''έχω άντερα'' Μπραουδάκης όταν θίχτηκε απο το site.
Υπήρξαν βέβαια και οι αχαρακτήριστοι που ασχολήθηκαν με μηνύσεις αλλά αυτή είναι ειδική κατηγορία και ανάξια σχολιασμού.
Επιθέσεις σε μέλη του σάιτ με χαρακτηρισμούς αφορισμούς και υπονοούμενα δεν γίνονται δεκτές απο την δικτατορία των Moderators ακόμα και αν γράφουν ανώνυμα σε σχέση με σένα.
Ο λόγος αν θέλεις μιας και δεν είσαι απο αυτούς με τα σπρέι είναι ότι κάποιοι ζούν για τον ΠΑΟΚ και είναι ανώνυμοι εδώ μέσα ενώ κάποιοι απο τον χώρο σας ζουν απο τον ΠΑΟΚ και γίνονται και επώνυμοι εκεί έξω.
Διαφορά μέρα-νύχτα εν ολίγοις.
Τέλος καλοπροαίρετα να θυμίσω ότι ο ΛΑΟΣ του ΠΑΟΚ αλλά και κάθε άνθρωπος έχει κρίση και μπορεί να κρίνει ακόμα και αυτόν που έτυχε να έχει τα μέσα για να κρίνει.

Το δύσκολο όμως είναι να μάθει να κρίνεται και να βελτιώνεται μέσα απο την κριτική.
Πολλές φορές ακόμα και απο την κακοπροαίρετη κριτική μπορεί να προκύψει κάτι θετικό.
Αν αυτό μπορεί να γίνει αποδεκτό απο τον καθένα μας.
Τότε σίγουρα σε καλό δρόμο έχουμε μπει...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Παρ' όλο που δεν άκουσα τα λεγόμενα του κυρίου Δούκα θέλω να παρατηρήσω πως όταν μιλάμε για την ορθοδοξία θα πρέπει να είμαστε περισσότερο προσεκτικοί. Άκου πολιτικό σύστημα!!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Εφημερίδες”