Εισιτήρια διαρκείας 2008-09!

Άβαταρ μέλους
Gerard04

Δημοσίευση από Gerard04 »

PAOK_NORTH_ARMY έγραψε:Λύστε μου μια απορία.. Πηγαίνω ανελλιπώς στην 4 αλλά κάθε χρόνο παίρνω διαρκείας στην 5 απλώς για περισσότερη οικονομική ενίσχυση. Έτσι και φέτος έκανα το ίδιο... Τώρα με αυτά τα ηλεκτρονικά εισιτήρια μου ήρθε μια φλασιά. Υπάρχει περίπτωση να μη μπορώ να μπω στην 4 με το διαρκείας της 5?? Ελπίζω να μη λάβω καμιά αρνητική απάντηση...
Φιλε μου δεν αποκλειεται καθολου να μην μπορεις να μπεις. Και ειναι λογικο,αμα το καναν ολοι αυτο η 4 θα ηταν κολαση (οχι οτι τωρα δεν ειναι ;P :wink: )
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

Ελπίζω να μη παιχτεί καμιά μπινιά. Πάντως αν ξέρει κάποιος στα σίγουρα, ας απαντήσει. Θα πάρω κάνα τηλέφωνο στην ΠΑΕ να βεβαιωθώ κιόλας.
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Kareena αδερφε...ποτε βγαινουν τα απαντα σου?????

Τα θελω οπωσδηποτε!!!!

Εγραφες, γραφεις και θα γραφεις (ευχομαι μια ζωη). Εισαι τεραστιος!!!!!
Άβαταρ μέλους
paoktrella

Δημοσίευση από paoktrella »

σίγουρα είναι χαρούμενο σε εισαγωγικά το ότι υπάρχει μαύρη αγορά στην τούμπα από την άλλη κρίμα για την διοίκηση που χάνονται τόσα λεφτά ίσος καταφέρουν κάτι που εμείς ακόμα δεν ξέρουμε...μακάρι
:evil: :evil:
Άβαταρ μέλους
Kareena4ever
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kareena4ever »

+1
comealot

Δημοσίευση από comealot »

Εγώ ένα ξέρω:Πως είμαι 3η Λυκείου και δεν θα μου δοθούν πολλές ευκαιρίες για ματς φέτος.Οπότε,τώρα που μπορώ με το αεκάκι,δεν το χάνω με τίποτα.Όπως επίσης με τίποτα δεν θα πληρώσω λεφτά που δεν πάνε την ΠΑΟΚΑΡΑ. Οπότε μου μένει να κατασκηνώσω Τετάρτη πρωί έξω από τον ναό :lol:
comealot

Δημοσίευση από comealot »

Φίλε,για την γριά πάντως ξέρω (από έναν φίλο μου και το ραδιόφωνο) πως με το ηλεκτρονικό εισιτήριο μπαίνεις αυστηρά μόνο στην θύρα για την οποία πήρες το διαρκείας.Ελπίζω να μην συμβαίνει αυτό στην ΠΑΟΚΑΡΑ
Άβαταρ μέλους
ALEXAND4R

Δημοσίευση από ALEXAND4R »

wx re φουστη μου φανταζομαι θα εχει πολυ κοσμο.Μια μερα μου μενει να κοιμηθω αλλα αν ειναι για ενα εισητιριο....Απο τη ωρα να στηθουμε εξωα πο το ναο? :!:
Άβαταρ μέλους
savvas53

Δημοσίευση από savvas53 »

χθες το πηρα...
παντως ρωτησα και μου ειπαν οτι ΔΕΝ μπαινεις σε αλλη θυρα
και ακομη χειροτερα εισαι υπευθηνος για την θεση σου.
δηλαδη αν τσεκαριστει το εισητηριο σου και΄"φανει" οτι απο τη θεση σου εγινε προβλημα τοτε τρεχουν εσενα κι ας καθοσουν αλλου.
με αλλα λογια στην θεση μου ΜΟΝΟ ΕΓΩ η το κοληταρι μου.
Άβαταρ μέλους
ta_myala_mas_ponane

Δημοσίευση από ta_myala_mas_ponane »

Μην τρελαινεσαι ρε φιλε μ'αυτα που ακους.Ειδικα αν πηρες διαρκειας στην 4 αυτο δε θα ισχυσει ποτε.Μην ακουω χαζα και καταντησουμε σαν τα σκουληκια να πλακωνομαστε μεταξυ μας διεκδικωντας την θεση μας.Ετσι κι αλλιως μ'αυτες τις χαφιεδοκαμερες που εχουν βαλει φαινονται τα παντα.Στην 4 δεν υπαρχει η θεση "μου" και η θεση "σου".Εκει ειμαστε ολοι μαζι κι οποιος θελει λιγο πιο ηρεμα ας καθησει πλησιεστερα στα επισημα.Αν ειναι ετσι πανε ολοι οι ασχετοι και κλεινουν τις θεσεις γυρω απο τα καγκελα των εισοδων και μετα να δω απο που θα γινεται η κερκιδα.Τελος παντων θα περασουν πολλα χρονια για να εχει ο καθενας την θεση του κι ας ελπισουμε να μην γινει πολυ συντομα..
Άβαταρ μέλους
midenistis
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από midenistis »

Κι εγώ πήγα κατά της 4 το μεσημέρι στο γήπεδο για το διαρκείας και είχε 40-50 άτομα.
Μας εξυπηρέτησαν πολύ γρήγορα όμως. Σε 5 λεπτά, τελείωσα.
Υπάρχει κι ένα άτομο στην είσοδο του γραφείου και σε λέει που είναι για τα διαρκείας της 4, για της 5, της 6 κλπ.

anestis_trelopaoki Μπορείς να δώσεις το διαρκείας σου σε κάποιον φίλο σου να μπεί μέσα, αλλά αν κάνει κάποια βλακεία και τον συλλάβουν, εσύ θα δεχτείς μεγαλύτερη ποινή.
Κι εγώ με την αεκ δεν θα μπορέσω να πάω και θα το δώσω σ' ένα φιλαράκι. Στην θύρα7 όμως θα πάει ενώ το διαρκείας είναι της 4. Με αεκ δεν θα υπάρχουν ηλεκτρονικά μηχανήματα οπότε ΟΚ.

Μια παρατήρηση: Το διαρκείας λέει πάνω το ονοματεπώνυμο του καθενός, αλλά δεν έχει barcode.
Αφού δεν έχει barcode, πως θα το περνάν απ' τα μηχανήματα??
staurostoumpa

Δημοσίευση από staurostoumpa »

ti akousa re stin ekpompi tou ksedontiari proigoumenos,stin toumpa feto tha kathonte 24000 paoktsides kai stin 2 monos tou o vgenopoulos.kati gia 5000 diarkias pou agorastikan ap'ton etsi ipane,ayto sikoni pesimo tipou Virona(sta kafenia akomi tote o anthropos me ta 4 dontia,i teleytea tou ekpompi) h thn eklipsi tou planou apton quickara sto xoiromouri stin ert 3.alla ean steki ...kiden ki a lego
Άβαταρ μέλους
gagas

Δημοσίευση από gagas »

φιλε εχεις δικαιο..αλλα επειδη παοκ εισαι ανεβα και δεν προκειται να μεινεις απ εξω ακομα κ αν δεν παρεις το διαρκειας..αν εχει ουρα θα βρουν λυση τελευταιας στιγμης..
Άβαταρ μέλους
Nikol4s

Δημοσίευση από Nikol4s »

εμένα μου είπαν στο τηλ
ότι την Κυριακή θα δίνουν διαρκείας εως τις 15:00
λες να πάθω καμια πλάκα ???
Άβαταρ μέλους
Gerard04

Δημοσίευση από Gerard04 »

Δεν αποκλειεται...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Recycle Bin”