Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

warmeater έγραψε: Κυρ 19 Οκτ 2025, 17:13
KalamarGiannis έγραψε: Κυρ 19 Οκτ 2025, 17:04 Όλοι θέλουμε Ευρωπαϊκή κούπα.
Αλλά η ομάδα φέτος έχει στηθεί. Δεν είναι Ιούνιος πια.
Και δε γίνεται να αλλάξει όλη, μόνο στα σημεία μπορεί να βελτιωθεί.
Φιλε μου μπασκετ ξερεις
ΑΝΕΤΑ με 2-3 προσθηκες ποιοτικοτερες γινεσαι ΑΚΛΟΝΗΤΟ ΦΑΒΟΡΙ για το γιουροκαπ
Με τρομερό σέντερ, τρομερό σκόρερ στο 2 και οργανωτή Καλαθη, ε ναι ακλόνητο γίνεσαι. Μακάρι..
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

joshua έγραψε: Κυρ 19 Οκτ 2025, 15:44 O Ιβαν ποτέ ανέβασε το μπάτζετ σε βαθμό να χτυπήσει τους 3; Εγώ θυμάμαι κάτι δανεικούς από Γαλλία τη πρώτη χρονιά και κάτι Αγγέλους και μεταγραφή τον Δημήτρη Παπαδόπουλο την Τρίτη σε ενα άθλημα μαλιστα χωρίς κλειστά συμβολαια και με πολύ μεγαλυτερα έσοδα. Το να απαιτει κάποιος 30 μυρια μπατζετ με έσοδα 2 από τη πρώτη χρονιά είναι απλά εσκεμμένη προσπαθεια να δυσφημισει με το καλημέρα τον Μυστακιδη. Ο Γιαννακοπουλος πριν πάρει το ΟΑΚΑ και βαλει το εισιτήριο στα 100 ευρώ σε θέση που απαιτεί κιάλια ειχε μπάτζετ αντίστοιχο της Άλμπα...
Ισχύουν αυτά. Το θέμα όμως είναι ότι εν προκειμένω μπαίνει σε ένα παιχνίδι, που για να γίνει η (συμφωνημένη;) μπίζνα της νέας Τούμπας, οφείλει πολύ γρήγορα να αλλάξει το αγωνιστικό επίπεδο της ομάδας για να αρχίσει να κερδίζει κανέναν πόντο στη συνείδηση όσων τουλάχιστον ΠΑΟΚτσήδων δεν είναι παντελώς απορριπτικοί της εισόδου του στην οικογένεια του συλλόγου. Δεν υπάρχει για αυτόν η ... πολυτέλεια χρόνου, που είχε επί αρκετά χρόνια ο Ιβάν να χαρτογραφήσει τα πράγματα και να κάνει τις κινήσεις του. Υπάρχει ανάγκη για άμεσο εντυπωσιασμό.
Άβαταρ μέλους
fossa

Δημοσίευση από fossa »

Taseos έγραψε: Κυρ 19 Οκτ 2025, 14:20 Ο θανασαρας δεν εμφανίστηκε ούτε ως Σαββιδης ούτε ως Μυστακίδης. Ήρθε και είπε ότι ήρθα να ξοφλήσω τα χρέη της ΚΑΕ και να την παραδώσω σε έναν επενδυτή που θα κάνει τα όνειρα μας πραγματικότητα. Ε αν τα όνειρα σου σταματάνε στην τρίτη θέση δε νομίζω ότι μπορείς να είσαι ΠΑΟΚΤΣΗΣ ούτε καν μπασκετικός. Και δεν καταλάβεινω γιατί τραβάτε φρένο. Εγώ δεν έβαλα φρένο όταν ήρθε ο Σαββιδης και ο ΠΑΟΚ ήταν 4ος και είχε όλο το ΠΟΚ απέναντι και με σοβαρά πορτοφόλια. Θα βάλω τώρα στο μπάσκετ; Πάτε καλά ρε; Πρωταθλήματα θέλω. Κύπελλα θέλω. Τι να θέλω δηλαδή; Να κερδίζω την ιαπωνική Καρδίτσας και τα κοφι αηλαντ; Αυτή είναι η δυναμική του επενδυτή; Δε νομίζω
Κανείς δεν έγραψε ότι θα είμαστε ευχαριστημένοι με Μυστακίδη με ταβάνι τη τρίτη θέση γιατί επιμένεις σ'αυτό;
Αλλά όλοι έχουν στόχο την ευρωπαϊκή διάκριση.
Χίλιες φορές να έπαιρνα πέρσι τη τέταρτη ευρωπαϊκή διοργάνωση παρά ένα κύπελλο στα ΑΟΡΑΚΙΑ με προσκλήσεις που θα το έχεις ξεχάσει την επόμενη μέρα (λέμε τώρα).
Οι Αγγελόπουλοι που είναι καμιά 15ριά χρόνια και έχουν ξοδέψει τα δις, έχουν πάρει 2-3 πρωταθλήματα και μερικά κύπελλα; Πιο εύκολα πηγαίνουν F4.
Αν φτάσεις σ'αυτό το επίπεδο προφανώς θα κτυπάς και τους τίτλους στην Ελλάδα.
Αλλά στόχος του ΠΑΟΚ πρέπει να είναι η ευρωπαϊκή διοργάνωση που θα συμμετέχει.
Με το ΝΒΑ Europe θα υπάρξουν αλλαγές η Ευρωλίγκα σίγουρα θα χάσει κάποιες ομάδες βουνά. Θα δούμε.
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Αμα βρεις εσυ τα δις στο γεμη που έχουν βάλει οι αγγελοπουλοι. Σφύρα μου
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Στην ανατροπη βασιλακοπουλου απο γαυρενακη επενδυσαν.

Αναλογικα με το Γιανακοπουλο λιγοτερο χρημα ριχνουν.
Ασε που προσπαθουν να παρουν και τζαπα το Σεφ με εξοδα κρατους τα τελευταια 1-2 χρονια αλλα και εχουν της τσιλιγκιρη που ταϊζει κρατικο χρημα στο ας τους
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Κυρ 19 Οκτ 2025, 19:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
warmeater

Δημοσίευση από warmeater »

Мир έγραψε: Κυρ 19 Οκτ 2025, 19:27 Στην ανατροπη βασιλακοπουλου απο γαυρενακη επενδυσαν.

Αναλογικα με το Γιανακοπουλο λιγοτερο χρημα ριχνουν.
Ασε που προσπαθουν να παρουν και τζαπα το Σεφ με εξοδα κρατους τα τελευταια 1-2 χρονια αλλα και εχουν της τσιλιγκιρη που ταϊζει κρατικο χρημα στο ας τους
όχι απλά πηραν το ΣΕΦ πηραν και τους "γυρω χωρους" και "ακτές" και "μαρινες" που ηταν και το φιλετο
Που ηθελε ν'αρπαξει και ο στιχουργος
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”