Πρωτάθλημα SL 2025-26

marsantos

Re: Πρωτάθλημα SL 2025-26

Δημοσίευση από marsantos »

geobila έγραψε: Τρί 24 Μαρ 2026, 08:44
marsantos έγραψε: Τρί 24 Μαρ 2026, 01:19 Δεν ξέρω αν θα πάρει πρωτάθλημα η άεκ.
Ακόμα πιστεύω πως δε γίνεται να το πάρει από οσφπ ή εμάς.
Όμως αν το πάρει θα είναι η πρώτη φορά, όσο θυμάμαι εδώ και πάρα πολλά χρόνια, που δεν το παίρνει μια ομάδα που τυγχάνει κοινής αποδοχής για την ανωτερότητά της. Και μάλιστα από το σύνολο του φίλαθλου κόσμου θεωρείται χειρότερη από 2 ομάδες. Καλά καλά δεν την πιστεύουν ούτε οι ίδιοι οι φίλαθλοί της.
Τι να πω, ήρθε η ώρα να δούμε και κάτι τέτοιο;
Και το 2017-2018 το ίδιο ήταν η ΑΕΚ με τον Χιμένεθ και το πιο basic ρόστερ.

Άσχετα με το τι έγινε μεταξύ μας ήταν μέχρι τέλους στις θέσεις 1-2. Και αγωνιστικά στο ματς του αιώνα δεν καταφέραμε να τους πατήσουμε.
Καλημέρα geo.
Δεν αναφέρομαι για πρωταθλήματα που κρίθηκαν με πραξικόπημα.
Ακόμα και εκείνη η άεκ όμως όπως λες ήταν στο 1-2 χωρίς αμφισβήτηση. Κέρδισε 2 φορές με ανατροπές τον οσφπ, μας κέρδισε με 10 παίκτες, είχε να δείξει κάτι σε επίπεδο σκληράδας.
Και το ρόστερ της δεν ήταν κακό παντού. Είχε Λιβάγια, Λάζαρο, Αραούχο, Τσιγκρίνσκι, Μάνταλο. Όπως επίσης είχε και κάποιους ρολίστες που ταίριαζαν γάντι σε αυτό που έπαιζε όπως ο Βράνιες, ο Σιμόες, ο Γαλανόπουλος. Οκ δεν είχε πλούσιο ρόστερ και σε κάποιες θέσεις είχε φύρα. Όμως είχε κάποιες μονάδες δυνατές. Και πάλι όμως εκείνο το πρωτάθλημα δεν το πήρε..
Άλλο να φτάσεις κοντά και άλλο να το πάρεις.
These users thanked the author marsantos for the post:
geobila
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

@marsantos φίλε μου δυσκόλεψε πολύ το νταμπλ, οπως λέει ο George Best είναι σαν να χάλασε η μαγιά με τους τραυματισμούς και δεν ξανάφτιαχνει. Τι βλέπεις; Ακόμα και το κύπελλο είναι δύσκολο
These users thanked the author aivas19 for the post:
geobila
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

George Best4 έγραψε: Τρί 24 Μαρ 2026, 07:17
Special 4 έγραψε: Δευ 23 Μαρ 2026, 23:32 Εγώ θέλω πρώτο ματς με την Κούλα μέσα στην Τούμπα.

''Αίμα και άμμος''.

Τους πατάς. Τους λιώνεις το ηθικό και τους φτάνεις με το καλημέρα στη βαθμολογία.

Ματς χωρίς αύριο. Τούμπα ηφαίστειο και αδρεναλίνη στα ύψη.
Το ματς θα το πάρουμε εμείς. Προπονητής - παίκτες και κόσμος.

Αλλαγή ψυχολογίας κατευθείαν με νίκη.

ΥΓ. Σαφώς ρυθμιστής των Play-off θα είναι και ο βάζελος.
Νομίζετε ότι η ομάδα όπως είναι μπορεί να κερδίσει ντέρμπυ?Με τόσες απουσίες ? Που έχει δείξει ότι όλα τα ντέρμπυ τα έπαιξε για να μη χάσει πρώτα από όλα στο 2ο μισό του πρωταθλήματος.
Στο σενάριο σου με ήττα ίσως είμαστε εκτός.

Καθίστε να δούμε αν θα ξαναδούμε Μεϊτε, που "δεν είχε κάτι σοβαρό" αλλά λείπει 2,5 μηνες δε ξέρουμε αν θα ξαναπαιξει.

Καθίστε να γυρίσει ο Γιακουμάκης που "δεν είχε κάτι σοβαρό" αλλά έκλεισε και αυτός 3βδομαδο εκτός και βλέπουμε.

Καθίστε να γυρίσει ο Κένι που "ένα μικρό στραβόπάτημα" είχε και λείπει ένα μήνα.

Καθίστε να γυρίσει ο Ζιφκοβιτς που "μια μικρή ενόχληση είχε και προτιμήθηκε να μην ξεκινήσει με γαύρο" και δεν ξέρουμε πότε θα τον δούμε.

Καθίστε να δούμε τι θα γίνει με τον Μιχαηλίδη που δεν έχει κάτι σοβαρό.

Ο ΠΑΟΚ πλήρης είναι καλύτερος όλων. Ο ΠΑΟΚ τώρα όπως είναι μόνο αμυντικό πλάνο μπορεί να εξυπηρετήσει και υστερεί έναντι των άλλων.
Θεωρείς ότι ο ΠΑΟΚ με αυτή την σύνθεση το τελευταίο 2+ μηνο να μπορεί να γυρίσει ματς που θα στραβωσει? Εγώ το θεωρώ αδύνατο, γι'αυτό και πήγε τόσο συντηρητικά στα ντέρμπυ. Και η Κούλα στην Τούμπα είχε 2 δοκάρια.

Δε νομίζω οτι το ματς με Κούλα εντός θελουμε να το παίξουμε με τις υπάρχουσες συνθήκες....

Ίσως ο Ολυμπιακός εκτός να είναι πιο σειφ παιχνίδι για 1ο ματς.

Προσωπικά, δεν την φοβάμαι την κούλα.
Θεωρώ ότι ακόμα και με αυτή την ομάδα που κάναμε κλαρίνο στο Βόλο, μπορώ να την λιώσω στην Τούμπα.

Είναι θέμα ψυχολογίας και νοοτροπίας.

Σίγουρα καλύτερα να είμαστε πλήρεις.
Αυτονόητο.

Όμως....
Δεν είμαι και πολύ του χειροκροτήματος και των παλαμακίων όταν σφίγγουν τα πράγματα.
Οι ποδοσφαιριστές πρέπει να νιώσουν την πίεση.
Όχι ακραία, αλλά να αντιμετωπίσουν τα παιχνίδια με κατάλληλη μαχητική ψυχολογία.
Όλος ο οργανισμός πρέπει να μπει σε αυτό το "πολεμικό" mode.

Το πρώτο παιχνίδι των play off είναι στις 4 - 5 Απριλίου. Αν δεν έχουν γυρίσει μέχρι τότε οι τραυματίες, ας χαιρετήσουμε τον πλάτανο, έχετε γεια βρυσούλες, αντίο ζωή.

Αν και με ό,τι απουσίες να έχει η ομάδα, πρέπει να καταλάβουμε, ότι αυτά τα καφενεία του ΠΟΚ, τα λιώναμε κάποτε, με πολύ υποδεέστερο ρόστερ.
Αλλά μπαίναμε στα παιχνίδια με το "μαχαίρι στα δόντια", το βλέμμα του Τζακ Νίκολσον στη φωλιά του κούκου και το μάτι του τρελού, που γυαλίζει.
Σίγουρα όχι σαν μπλαζέ ακριβοπληρωμένες τιτίκες.

Δεν ξέρω αν κάποιοι ποδοσφαιριστές μας είναι οριακά σε θέμα βιολογίας και τους φυλάξαν στα τελευταία για να τους έχουν ετοιμοπόλεμους για τα play off, πιστεύοντας ότι δεν θα γίνει η γκέλα που έγινε.

Σίγουρα έχει καταντήσει ανέκδοτο αυτό με τα training report και την ενημέρωση που βγαίνει.
Καταλαβαίνω όμως και κατανοώ ότι ενδεχομένως υπήρχε σκοπιμότητα διαχείρισης της κατάστασης που δεν έπρεπε να βγει προς τα έξω για διάφορους λόγους.

Γι'αυτό τους θέλω από την αρχή στην Τούμπα.
Τώρα που είναι ψηλωμένοι και καβάλα στο άλογο, τώρα που μας θεωρούν "τελειωμένους", τώρα θέλω να τους αιφνιδιάσω και να τους ρίξω μια καλοξεγυρισμένη "φάπα" στο γήπεδο, για να έρθουν στα ίσα τους και να διαλύσω το ηθικό τους.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Καθόλου δεν μ' άρεσε χθες το βράδυ στο ΟΡΕΝ η έπαρση του Κ. Βασιλόπουλου, ο οποίος πάνω-κάτω έλεγε ότι τον ΠΑΟΚ θα τον δείτε τώρα που θα έχει 6 ντέρμπι και στην κανονική περίοδο και στο κύπελλο έδειξε ότι τους έχει όλους. Ο Βασιλόπουλος είναι μέσα στον οργανισμό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και αν στην ομάδα υπάρχει έστω και η μισή από αυτή την αλαζονεία και έπαρση, να ετοιμαστούμε για μαύρα γενέθλια. Ας πατήσουμε με τα δύο πόδια στην γη για να μην πέσουμε από πολύ μεγάλο ύψος.
Ο βάζελος θα είναι ρυθμιστής των play off. Κλειδί τα δύο πρώτα ματς στα οποία μάλλον θα δώσει ότι μπορεί μήπως και μπορέσει να κάνει όνειρα για την 3η θέση. Για το τρίτο και μετά πιθανώς θα παίξει ρόλο και το αποτέλεσμα του τελικού του κυπέλλου και ανάλογα πάντα με τα αποτελέσματά του στα πρώτα δύο. Δεν θα τον ήθελα αντίπαλο την πρώτη αγωνιστική και ιδίως μέσα στην Λεωφόρο, κυρίως λόγω των προβλημάτων μας ένεκα των οποίων δεν ξέρει κανένας πως θα εμφανιστούμε. Αλλά το γεγονός είναι ότι μέσα σε 1,5 μήνα θα παίξουμε όλοι εναντίον όλων και όποιος αντέξει.
These users thanked the author Γερασίμου for the post (total 3):
giapas, geobila, aivas19
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Για μένα το πιο σημαντικό είναι να αποφύγουμε το βάζελο τη πρώτη αγωνιστική , όπου φυσικά θα έχουν σημαντικό κίνητρο. Θα είναι ρυθμιστής και είναι μεγάλη υπόθεση να μην είσαι εσύ η ομάδα απέναντι στην οποία θα θέλουν να αποδείξουν ότι αξίζουν. Έχουν καλό ρόστερ, μπορούν άνετα να κερδίσουν τον οποιοδήποτε στη μέρα τους.

Αν καταφέρουμε να τους αποφύγουμε πρώτη αγωνιστική, είμαι ευχαριστημένος.
Αν καταφέρουμε και τους αποφύγουμε και τη 2η , τότε θα κάνω πάρτυ.
These users thanked the author giapas for the post (total 3):
Γερασίμου, aivas19, geobila
geobila

Δημοσίευση από geobila »

Θεωρείτε ότι η ομάδα αγωνιστικά ως οργανισμός δεν έχει έπαρση και αλαζονεία; Εδώ φαίνεται στα λεγόμενα κάποιων συντρόφων

Η μπλαζε νοοτροπία και τα τουπέ εν ώρα αγώνα δεν είναι κάτ εμε ατομική επιλογή του παίχτη. Καλοδεχούμενες οι διαφωνίες επ αυτού.

Η καλύτερη κλήρωση είναι ο γαύρος είτε εντός είτε εκτός στο πρώτο ματς. Μακρυά από ΠΑΟ για τους λόγους που ανέφερε ο giapas και ΑΕΚ για μία ήττα από τους συγκεκριμένους θα μας κόψει απότομα την ψυχολογία
These users thanked the author geobila for the post:
adam04
George Best4

Δημοσίευση από George Best4 »

Special 4 έγραψε: Τρί 24 Μαρ 2026, 10:21
George Best4 έγραψε: Τρί 24 Μαρ 2026, 07:17
Special 4 έγραψε: Δευ 23 Μαρ 2026, 23:32 Εγώ θέλω πρώτο ματς με την Κούλα μέσα στην Τούμπα.

''Αίμα και άμμος''.

Τους πατάς. Τους λιώνεις το ηθικό και τους φτάνεις με το καλημέρα στη βαθμολογία.

Ματς χωρίς αύριο. Τούμπα ηφαίστειο και αδρεναλίνη στα ύψη.
Το ματς θα το πάρουμε εμείς. Προπονητής - παίκτες και κόσμος.

Αλλαγή ψυχολογίας κατευθείαν με νίκη.

ΥΓ. Σαφώς ρυθμιστής των Play-off θα είναι και ο βάζελος.
Νομίζετε ότι η ομάδα όπως είναι μπορεί να κερδίσει ντέρμπυ?Με τόσες απουσίες ? Που έχει δείξει ότι όλα τα ντέρμπυ τα έπαιξε για να μη χάσει πρώτα από όλα στο 2ο μισό του πρωταθλήματος.
Στο σενάριο σου με ήττα ίσως είμαστε εκτός.

Καθίστε να δούμε αν θα ξαναδούμε Μεϊτε, που "δεν είχε κάτι σοβαρό" αλλά λείπει 2,5 μηνες δε ξέρουμε αν θα ξαναπαιξει.

Καθίστε να γυρίσει ο Γιακουμάκης που "δεν είχε κάτι σοβαρό" αλλά έκλεισε και αυτός 3βδομαδο εκτός και βλέπουμε.

Καθίστε να γυρίσει ο Κένι που "ένα μικρό στραβόπάτημα" είχε και λείπει ένα μήνα.

Καθίστε να γυρίσει ο Ζιφκοβιτς που "μια μικρή ενόχληση είχε και προτιμήθηκε να μην ξεκινήσει με γαύρο" και δεν ξέρουμε πότε θα τον δούμε.

Καθίστε να δούμε τι θα γίνει με τον Μιχαηλίδη που δεν έχει κάτι σοβαρό.

Ο ΠΑΟΚ πλήρης είναι καλύτερος όλων. Ο ΠΑΟΚ τώρα όπως είναι μόνο αμυντικό πλάνο μπορεί να εξυπηρετήσει και υστερεί έναντι των άλλων.
Θεωρείς ότι ο ΠΑΟΚ με αυτή την σύνθεση το τελευταίο 2+ μηνο να μπορεί να γυρίσει ματς που θα στραβωσει? Εγώ το θεωρώ αδύνατο, γι'αυτό και πήγε τόσο συντηρητικά στα ντέρμπυ. Και η Κούλα στην Τούμπα είχε 2 δοκάρια.

Δε νομίζω οτι το ματς με Κούλα εντός θελουμε να το παίξουμε με τις υπάρχουσες συνθήκες....

Ίσως ο Ολυμπιακός εκτός να είναι πιο σειφ παιχνίδι για 1ο ματς.

Προσωπικά, δεν την φοβάμαι την κούλα.
Θεωρώ ότι ακόμα και με αυτή την ομάδα που κάναμε κλαρίνο στο Βόλο, μπορώ να την λιώσω στην Τούμπα.

Είναι θέμα ψυχολογίας και νοοτροπίας.

Σίγουρα καλύτερα να είμαστε πλήρεις.
Αυτονόητο.

Όμως....
Δεν είμαι και πολύ του χειροκροτήματος και των παλαμακίων όταν σφίγγουν τα πράγματα.
Οι ποδοσφαιριστές πρέπει να νιώσουν την πίεση.
Όχι ακραία, αλλά να αντιμετωπίσουν τα παιχνίδια με κατάλληλη μαχητική ψυχολογία.
Όλος ο οργανισμός πρέπει να μπει σε αυτό το "πολεμικό" mode.

Το πρώτο παιχνίδι των play off είναι στις 4 - 5 Απριλίου. Αν δεν έχουν γυρίσει μέχρι τότε οι τραυματίες, ας χαιρετήσουμε τον πλάτανο, έχετε γεια βρυσούλες, αντίο ζωή.

Αν και με ό,τι απουσίες να έχει η ομάδα, πρέπει να καταλάβουμε, ότι αυτά τα καφενεία του ΠΟΚ, τα λιώναμε κάποτε, με πολύ υποδεέστερο ρόστερ.
Αλλά μπαίναμε στα παιχνίδια με το "μαχαίρι στα δόντια", το βλέμμα του Τζακ Νίκολσον στη φωλιά του κούκου και το μάτι του τρελού, που γυαλίζει.
Σίγουρα όχι σαν μπλαζέ ακριβοπληρωμένες τιτίκες.

Δεν ξέρω αν κάποιοι ποδοσφαιριστές μας είναι οριακά σε θέμα βιολογίας και τους φυλάξαν στα τελευταία για να τους έχουν ετοιμοπόλεμους για τα play off, πιστεύοντας ότι δεν θα γίνει η γκέλα που έγινε.

Σίγουρα έχει καταντήσει ανέκδοτο αυτό με τα training report και την ενημέρωση που βγαίνει.
Καταλαβαίνω όμως και κατανοώ ότι ενδεχομένως υπήρχε σκοπιμότητα διαχείρισης της κατάστασης που δεν έπρεπε να βγει προς τα έξω για διάφορους λόγους.

Γι'αυτό τους θέλω από την αρχή στην Τούμπα.
Τώρα που είναι ψηλωμένοι και καβάλα στο άλογο, τώρα που μας θεωρούν "τελειωμένους", τώρα θέλω να τους αιφνιδιάσω και να τους ρίξω μια καλοξεγυρισμένη "φάπα" στο γήπεδο, για να έρθουν στα ίσα τους και να διαλύσω το ηθικό τους.
Ρε σεις ξεκολλατε λιγο με την καραμελα, αν επαιζαν αυτοι οι 11 που επαιξαν με Βολο σαν βασικοι επι 1,5 χρονο ουτε τοσα λαθη θα εκαναν ουτε θα ειχαμε αυτη την εικονα, καλυτερες αλληλοκαλυψεις θα υπηρχαν, θα ειχαν χτιστει διδυμα σε καθε γραμμη.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΘΕΜΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ.

Μη το λετε αυτο το καποτε καναμε το ταδε, καποτε το αλλο. Και καποτε καναμε σχεδον 35 χρονια να παρουμε πρωταθλημα...

Η ομαδα αυτη τη στιγμη ειχε χτιστει διαφορετικα και αναγκαστικα να κανει ΟΛΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ λογω προβληματων που προεκυψαν. Ολοι οι κομβικοι παιχτες που στηριζε την αναπτυξη και τις αλληλοκαλυψεις εχουν τραυματιστει.

Αν παμε να τους παιξουμε με αυτους τους παιχτες που ειναι διαθεσιμοι τωρα (δεν ξερω ποιοι θα εχουν γυρισει) ιδιο παιχνιδι με αυτο στην Τουμπα πριν 1,5 μηνα θα δεις και αν φας κανα κρυο γκολ ειναι εξαιρετικα απιθανο να το γυρισεις. Εδω δε μπορουμε να το κανουμε με μικρομεσαιες ομαδες.

Καμια ομαδα δεν εφερε 3 παιχτες τον Γεναρη και να τους εχει καραβασικους. Μονο εμεις. Εμεις που λεγαμε οτι ομαδες δεν χτιζονται τον Γεναρη και οτι ειναι δυσκολο να προσαρμοστει ο παιχτης.

Ο ΠΑΟΚ ειναι προβληματικος πλεον και τα προβληματα του εχουν λογικη εξηγηση.
Ας μην εχουμε ψηλα τον αμανε οπως η κουλα. Ας νομιζουν οτι θελουν.
Εμεις να παρουμε το πρωταθλημα θελουμε και με καποιο τροπο να τα καταφερουμε. Ουτε να ξεφτυλλισω θελω ουτε να αποδειξω αντιθετα πραγματα σε οτι πιστευει ο καθενας.
Εδω μεσα οι ιδιοι σχολιαζαμε οτι θα ειναι αθλος με την 11αδα αυτη να παρουμε βαθμο απο Καραισκακη, εγινε και αυτο.

Και εδειξε ο ολυμπιακος σε εμας κουμπωνει καλυτερα για τα χ,ψ προβληματα που εχει και αυτος.
Οπως και ο Ολυμπιακος πιο πιθανο να κερδισει την ΑΕΚ 2 φορες παρα να χασει 1.

Απλα ολες οι τοποθετησεις σου περιεχουν μια εν μερη δικαιολογημενη οργη για την κουλα, αλλα αν το δεις με ποδοσφαιρικη λογικη δεν βοηθαει ουτε ειναι καλη λυση να την αντιμετωπισουμε πρωτη. εκτος και αν γινει θαυμα το Πασχα και επιστρεψουν ολοι οπως ηταν μεχρι τοτε.

Η ομαδα λογω των απουσιων "χτιστηκε" γρηγορα για να μη χανει. Πιο κλειστα, να μη δινει χωρους, και αν καταφερει να κλεψει το ματς καλως. Εγω αυτον τον ΠΑΟΚ βλεπω απο Αρη και μετα που ξεκινησαν τα προβληματα. Λογικοτατο γιατι οπως και να το κανεις ουτε χημεια μεταξυ τους εχουν οι παιχτες που μπηκαν ουτε την ποιοτητα Ντελια Ταισον Γιακουμακη Ζιφκοβιτς Μειτε.

Τωρα το Χ δεν σου κανει. Και οπως ειδες η ομαδα αυτη αν χρειαστει να κυνηγησει γκολ... 3 φασεις στο τελος εφαγες απο την Λαρισα στη κοντρα, 4-5 απο τον Βολο, 2-3 απο Κηφισια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος George Best4 την Τρί 24 Μαρ 2026, 11:47, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
These users thanked the author George Best4 for the post:
geobila
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

giapas έγραψε: Τρί 24 Μαρ 2026, 10:50 Για μένα το πιο σημαντικό είναι να αποφύγουμε το βάζελο τη πρώτη αγωνιστική ...
Καλημέρα giapas.
Είναι και αυτό μια σημαντική παράμετρος. Ο παο με νίκη μας πάει στο -5. Και μετά μπορεί να σκέφτεται αλλιως.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Δε με απασχολεί πραγματικά καθόλου ούτε πού ούτε με ποιόν θα παίξουμε πρώτη αγωνιστική. Γίνεται να εμφανιστεί στο παιχνίδι αυτό ένας 70-80% κανονικός ΠΑΟΚ από άποψη βασικών; Ακόμα και με το αναπόφευκτο κακό της πλήρους έλλειψης ρυθμού όσων επιστρέψουν; Χίλιες φορές πχ ο Αντρίγια, που ξέρουμε με σιγουριά ότι θα δώσει ακόμα και ό,τι τη δεδομένη στιγμή μπορεί να μην έχει, παρά ο παντελώς ανάλατος Βούλγαρος.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Για κάποιο λόγο μου έχει φύγει όλη η μαύρη αρνητικότητα που κουβαλούσα προχθές και έχω ένα πολύ αισιόδοξο φίλινγκ πως από δω και πέρα θα τους πάρουμε όλους παραμάζωμα.
These users thanked the author PAOK_Antarctica for the post (total 2):
navigator11, aivas19
Άβαταρ μέλους
navigator11

Από πότε συνορεύει η Κόρινθος με την Ανταρκτική;; :mrgreen: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
adam04

Δημοσίευση από adam04 »

ΠΑΟΚ-γαυρος
βαζελος-αεχ
Το ιδανικό για μένα.
These users thanked the author adam04 for the post (total 2):
geobila, Andrew R
Άβαταρ μέλους
navigator11

Επειδή ΠΑΟΚ είσαι βέβαια, θα σου έρθει εκτός η ζέλα :lol:
These users thanked the author navigator11 for the post:
adam04
icue

Δημοσίευση από icue »

Αν δεν κερδισουμε βαζελο ή χασουμε απο γαυροχανουμο πρωτη αγωνιστικη, νομιζω οτι χλωμιαζουμε κατευθειαν.
These users thanked the author icue for the post:
geobila
Άβαταρ μέλους
st4this
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από st4this »

Θα υπάρξει μετάδοση;
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”