George Best4 έγραψε: Τρί 24 Μαρ 2026, 07:17
Special 4 έγραψε: Δευ 23 Μαρ 2026, 23:32
Εγώ θέλω πρώτο ματς με την Κούλα μέσα στην Τούμπα.
''Αίμα και άμμος''.
Τους πατάς. Τους λιώνεις το ηθικό και τους φτάνεις με το καλημέρα στη βαθμολογία.
Ματς χωρίς αύριο. Τούμπα ηφαίστειο και αδρεναλίνη στα ύψη.
Το ματς θα το πάρουμε εμείς. Προπονητής - παίκτες και κόσμος.
Αλλαγή ψυχολογίας κατευθείαν με νίκη.
ΥΓ. Σαφώς ρυθμιστής των Play-off θα είναι και ο βάζελος.
Νομίζετε ότι η ομάδα όπως είναι μπορεί να κερδίσει ντέρμπυ?Με τόσες απουσίες ? Που έχει δείξει ότι όλα τα ντέρμπυ τα έπαιξε για να μη χάσει πρώτα από όλα στο 2ο μισό του πρωταθλήματος.
Στο σενάριο σου με ήττα ίσως είμαστε εκτός.
Καθίστε να δούμε αν θα ξαναδούμε Μεϊτε, που "δεν είχε κάτι σοβαρό" αλλά λείπει 2,5 μηνες δε ξέρουμε αν θα ξαναπαιξει.
Καθίστε να γυρίσει ο Γιακουμάκης που "δεν είχε κάτι σοβαρό" αλλά έκλεισε και αυτός 3βδομαδο εκτός και βλέπουμε.
Καθίστε να γυρίσει ο Κένι που "ένα μικρό στραβόπάτημα" είχε και λείπει ένα μήνα.
Καθίστε να γυρίσει ο Ζιφκοβιτς που "μια μικρή ενόχληση είχε και προτιμήθηκε να μην ξεκινήσει με γαύρο" και δεν ξέρουμε πότε θα τον δούμε.
Καθίστε να δούμε τι θα γίνει με τον Μιχαηλίδη που δεν έχει κάτι σοβαρό.
Ο ΠΑΟΚ πλήρης είναι καλύτερος όλων. Ο ΠΑΟΚ τώρα όπως είναι μόνο αμυντικό πλάνο μπορεί να εξυπηρετήσει και υστερεί έναντι των άλλων.
Θεωρείς ότι ο ΠΑΟΚ με αυτή την σύνθεση το τελευταίο 2+ μηνο να μπορεί να γυρίσει ματς που θα στραβωσει? Εγώ το θεωρώ αδύνατο, γι'αυτό και πήγε τόσο συντηρητικά στα ντέρμπυ. Και η Κούλα στην Τούμπα είχε 2 δοκάρια.
Δε νομίζω οτι το ματς με Κούλα εντός θελουμε να το παίξουμε με τις υπάρχουσες συνθήκες....
Ίσως ο Ολυμπιακός εκτός να είναι πιο σειφ παιχνίδι για 1ο ματς.
Προσωπικά, δεν την φοβάμαι την κούλα.
Θεωρώ ότι ακόμα και με αυτή την ομάδα που κάναμε κλαρίνο στο Βόλο, μπορώ να την λιώσω στην Τούμπα.
Είναι θέμα ψυχολογίας και νοοτροπίας.
Σίγουρα καλύτερα να είμαστε πλήρεις.
Αυτονόητο.
Όμως....
Δεν είμαι και πολύ του χειροκροτήματος και των παλαμακίων όταν σφίγγουν τα πράγματα.
Οι ποδοσφαιριστές πρέπει να νιώσουν την πίεση.
Όχι ακραία, αλλά να αντιμετωπίσουν τα παιχνίδια με κατάλληλη μαχητική ψυχολογία.
Όλος ο οργανισμός πρέπει να μπει σε αυτό το "πολεμικό" mode.
Το πρώτο παιχνίδι των play off είναι στις 4 - 5 Απριλίου. Αν δεν έχουν γυρίσει μέχρι τότε οι τραυματίες, ας χαιρετήσουμε τον πλάτανο, έχετε γεια βρυσούλες, αντίο ζωή.
Αν και με ό,τι απουσίες να έχει η ομάδα, πρέπει να καταλάβουμε, ότι αυτά τα καφενεία του ΠΟΚ, τα λιώναμε κάποτε, με πολύ υποδεέστερο ρόστερ.
Αλλά μπαίναμε στα παιχνίδια με το "μαχαίρι στα δόντια", το βλέμμα του Τζακ Νίκολσον στη φωλιά του κούκου και το μάτι του τρελού, που γυαλίζει.
Σίγουρα όχι σαν μπλαζέ ακριβοπληρωμένες τιτίκες.
Δεν ξέρω αν κάποιοι ποδοσφαιριστές μας είναι οριακά σε θέμα βιολογίας και τους φυλάξαν στα τελευταία για να τους έχουν ετοιμοπόλεμους για τα play off, πιστεύοντας ότι δεν θα γίνει η γκέλα που έγινε.
Σίγουρα έχει καταντήσει ανέκδοτο αυτό με τα training report και την ενημέρωση που βγαίνει.
Καταλαβαίνω όμως και κατανοώ ότι ενδεχομένως υπήρχε σκοπιμότητα διαχείρισης της κατάστασης που δεν έπρεπε να βγει προς τα έξω για διάφορους λόγους.
Γι'αυτό τους θέλω από την αρχή στην Τούμπα.
Τώρα που είναι ψηλωμένοι και καβάλα στο άλογο, τώρα που μας θεωρούν "τελειωμένους", τώρα θέλω να τους αιφνιδιάσω και να τους ρίξω μια καλοξεγυρισμένη "φάπα" στο γήπεδο, για να έρθουν στα ίσα τους και να διαλύσω το ηθικό τους.