Προετοιμασία και φιλικά 2025-26
-
Re: Προετοιμασία και φιλικά 2025-26
Ε ναι να παει 20 και τον βαζουμε μετα. Ή να τον δώσουμε δανεικο εκει που τους βαζουν.
-
Πρώτη προτεραιότητα φορ και χαφ
Δεύτερη στόπερ ηγέτη
Τρίτη προτεραιότητα εγώ θα ήθελα ένα αριστερό Μπακ γιατί μετά τους μπαμπα και Τέιλορ δεν υπάρχει ούτε καν κάποιος που να παίζει κατά συνθήκη εκεί...αν πάθει μια θλάση κάποιος από τους δύο σε μήνα με φουλ παιχνίδια πάει τον κάψαμε...
Στην αρχή αρχή της προετοιμασίας στις προπονήσεις ήταν και ο Πολυκράτης που πέρσι ανέβηκε στον ΠΑΟΚ Β αλλά δε νομίζω πως είναι έτοιμο το παιδί...
Δεύτερη στόπερ ηγέτη
Τρίτη προτεραιότητα εγώ θα ήθελα ένα αριστερό Μπακ γιατί μετά τους μπαμπα και Τέιλορ δεν υπάρχει ούτε καν κάποιος που να παίζει κατά συνθήκη εκεί...αν πάθει μια θλάση κάποιος από τους δύο σε μήνα με φουλ παιχνίδια πάει τον κάψαμε...
Στην αρχή αρχή της προετοιμασίας στις προπονήσεις ήταν και ο Πολυκράτης που πέρσι ανέβηκε στον ΠΑΟΚ Β αλλά δε νομίζω πως είναι έτοιμο το παιδί...
-
Άντε πάλι βιαστικά συμπεράσματα...προχθές οι μισοί έλεγαν μη παίρνετε φορ ας βάλει τον μύθου βασικό...τώρα δε κάνει ούτε για τρίτος ;Athens έγραψε: Σάβ 19 Ιούλ 2025, 19:45 O Μύθου δεν ακούμπησε μπάλα σήμερα..το παλικάρι δεν είναι ακόμη έτοιμο
2 φορ θέλει η ομάδα και ο Τσαλοφ 3ος
-
Φιλε μου βρακυ δεν εχει ο κωλος μας που λέει κι ο λαος.
Ας παιξει ο Μιχαηλίδης, σιγα μην παρουν 5 αριστερα μπακ.
- These users thanked the author black death for the post:
- sakis_the_fraud
-
Ίσα ίσα, πολύ καλός ήταν, πολύ ποιότητα στις επαφές τουAthens έγραψε: Σάβ 19 Ιούλ 2025, 19:45 O Μύθου δεν ακούμπησε μπάλα σήμερα..το παλικάρι δεν είναι ακόμη έτοιμο
2 φορ θέλει η ομάδα και ο Τσαλοφ 3ος
-
Εγώ πάλι θα έλεγα ότι η ομάδα θέλει χαφ και μάλιστα χαφάρα.
Από μικρούς πιο έτοιμο βλέπω τον Μπαλντέ.
Κοτάρσκι δυστυχώς θα λείψει πολύ.
Βαριά πόδια. Πολύ νωρίς για να κρίνουμε τον οποιοδήποτε.
Από μικρούς πιο έτοιμο βλέπω τον Μπαλντέ.
Κοτάρσκι δυστυχώς θα λείψει πολύ.
Βαριά πόδια. Πολύ νωρίς για να κρίνουμε τον οποιοδήποτε.
- These users thanked the author makispaspartou for the post:
- sakis_the_fraud
Εχει ομαδες που θα ενδιαφερθουν για τους μικρους αν δεν "προσαρμοστουν" στον Ρασβαν.Patron έγραψε: Σάβ 19 Ιούλ 2025, 19:29 Το λουτσεσκουμπολ να είναι καλά και νυρεμβεργρες υπάρχουν ένα σωρό.
Γιατι θεωρω οτι θα δωσει ευκαιριες στον Σορετιρε που θα εμποδισει τον Τασιδη και μπροστα θα ερθουν φορ που σε συνδυασμο με Τσαλοφ δε θα υπαρχει χωρος για αλλον. Για Λουτσεσκου μιλαμε.boogeyman77 έγραψε: Σάβ 19 Ιούλ 2025, 19:41Από πού το συμπεραίνεις αυτό; Εγώ βλέπω πως κυρίως τους 4 τους υπολογίζει ο προπονητής και έχουν στοιχεία που του αρέσουν. Για δανεικούς βλέπω Shoretire , Κώττα και Θυμιανη αν κρίνω από την ελάχιστη έως καθόλου χρησιμοποίηση τους στα μέχρι τώρα φιλικά όπως και ενός εκ των τριών τερματοφυλάκων με επικρατέστερο τον Τσιφτσης που είναι σε ηλικία που πρέπει να παίζει. Τέλος ίσως ο Τσοπουρογλου να είναι η ευχάριστη έκπληξη και να μείνει ως 5ο χαφ στην ομάδα.ReignMan έγραψε: Σάβ 19 Ιούλ 2025, 19:26Το σιγουρο ειναι οτι θα φυγουν δανεικοι οι μικροι.abc_o_ karpouzas έγραψε: Σάβ 19 Ιούλ 2025, 19:19 Πολύ καλός είναι....
Αν όμως δεν μπει στην λογική του προπονητή μην έχετε...φαντασιώσεις....
Μέχρι τώρα στις τελικές επιθετικές προσπάθειες που έκανε έπρεπε να είχε μια...ασιστ....
Εχω αγανακτησει με τον Ντεσποτοφ. ΤΟΣΟ ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ, τι κανεις;;;;icue έγραψε: Σάβ 19 Ιούλ 2025, 19:31 Αν μου λεγανε διαλεξε δυο παικτες να τους αφησεις εκει οταν γυρισει η ομαδα πισω, χωρις δευτερη σκεψη αυτοι θα ηταν ο Τσαλοφ και ο Ντεσποτοφ.
Επισης δεν ξερω με τι τροπο μπορει να μεινει εκτος πρωτης ομαδας ο Μπαλντε.
Για Τσαλοφ το ξεραμε
Πάντως χαζοί στην Μπράιτον που δεν τον πήραν τον Τζίμα 2 χρόνια νωρίτερα κ αναγκάστηκαν να περιμένουν να παίξει βασικός στην β Γερμανίας για να δώσουν 26 εκ
-
Εδώ για στόπερ είναι αργός θα παίξει και Μπακ;black death έγραψε: Σάβ 19 Ιούλ 2025, 19:49 Φιλε μου βρακυ δεν εχει ο κωλος μας που λέει κι ο λαος.
Δε λέω πάρουν έναν με ένα μύριο συμβόλαιο... κάποιον μικρό Έλληνα ίσως...πχ εγώ θα ήθελα τον Δεληγιαννίδη για Μπακ απ και δεξιά και αριστερά αλλά τώρα πήγε Λάρισα και δε ξέρω αν ερχόταν για 4-5 ματς τον χρόνο το παιδί
Δεν πιστεύω ότι θα αλλάξει κάτι στους μεταγραφικούς στόχους από τα φιλικά. Φορ, χαφ και στόπερ. Ιδανικά πώληση Τσαλόφ και απόκτηση και 2ου φορ. Για 3ο φορ μια χαρά είναι ο Μύθου ή ο Χατσίδης.
Ισως κάποιος παίκτης από την Β΄ ομάδα.Panostas1995 έγραψε: Σάβ 19 Ιούλ 2025, 19:57Εδώ για στόπερ είναι αργός θα παίξει και Μπακ;black death έγραψε: Σάβ 19 Ιούλ 2025, 19:49 Φιλε μου βρακυ δεν εχει ο κωλος μας που λέει κι ο λαος.
Δε λέω πάρουν έναν με ένα μύριο συμβόλαιο... κάποιον μικρό Έλληνα ίσως...πχ εγώ θα ήθελα τον Δεληγιαννίδη για Μπακ απ και δεξιά και αριστερά αλλά τώρα πήγε Λάρισα και δε ξέρω αν ερχόταν για 4-5 ματς τον χρόνο το παιδί
Ο Αμερικανομεξικάνος έφυγε ?
- navigator11
Κατανοώ τη δίψα να κάνετε μπανιστήρι φιλικά παιχνίδια της ΠΑΟΚάρας κατακαλόκαιρο. Εμένα ουδέποτε με συγκινούσε η τελετουργία αυτή, η αλήθεια, βαριέμαι του θανατά. Το ότι βγάζετε με τέτοια απολυτότητα όμως αμετάκλητα συμπεράσματα για τον οποιονδήποτε παίχτη, είτε "σπέρνει" είτε η εικόνα του δίνει πάτημα για ανάθεμα, με ξεπερνά.
- These users thanked the author navigator11 for the post:
- soigol
Μαλακα λες και έχει να κλάσει από πρωθυπουργιας Σαμαρά
- These users thanked the author renegade for the post (total 3):
- Spike4, vasgias, sakis_the_fraud