Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Δημοσίευση από sourmenetes »

Έγινε μια σύσταση από ρειν πριν μέρες γίνεται και μια σήμερα!

Παρακαλω όλοι να βοηθήσουμε!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ότι φωνάζω δηλαδή απ' τον Ιούνιο
Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

Δημοσίευση από black_star_ninja »

JohnDag έγραψε:
black_star_ninja έγραψε:
JohnDag έγραψε:Ωχ, άρχισε ήδη το παραμυθάκι για τον "κακό" κόσμο που δεν είναι ικανοποιημένος με τίποτα;

Νωρίς το αρχίσαμε φέτος βλέπω.

Κουράγιο.

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αδερφέ συγνώμη που παρεμβαίνω. Ο κόσμος δεν ειναι κακός. Απαίδευτος ειναι. Έχουμε δει όλοι μας παραδείγματα ομάδων που έδειξαν εμπιστοσύνη σε κάποια στελέχη κ ανέβηκαν επίπεδο. Συνεχίζουμε να είμαστε ανθρωποφάγοι κ συνεχίζουμε να πιστευουμε οτι εμείς ξερουμε καλύτερα. Γιατί βλέπουμε τόσα χρόνια μπάλα κ είμαστε ΠΑΟΚ απο τα γεννοφάσκια μας κ γιατί πονάμε την ομάδα κ γιατί μπορούμε να βρούμε 1000 δικαιολογίες για να αποδομήσουμε ένα παίκτη ή έναν προπονητή ή έναν αθλητικό διευθυντή. Αλλα δεν μπορούμε να βρούμε 1000 δικαιολογίες για να δικαιολογήσουμε ένα αποτέλεσμα που δε μας άρεσε. Οκ. Χάσαμε απο Λέφσκι. Ούτε εμένα μου άρεσε. Προφανώς. Σε ποιον μπορει να αρέσει κάτι τέτοιο; Αυτο δε σημαίνει ούτε οτι ο Μποτο ειναι άμοιρος ευθυνών, ούτε ο ραζβαν. Όπως επίσης δε σημαίνει οτι πρέπει να απολυθεί κάποιος απο τους δυο. Ας δούμε τη χρονιά.
Προσωπικά δεν έχω μιλήσει ποτέ για απόλυση ούτε του ενός, ούτε του άλλου.

Τον Ραζβαν τον πιστεύω και τον έχω στηρίξει άπειρες φορές και ο Μποτο είναι πολύ νωρίς για να κριθεί.

Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν βλέπω και δεν με ανησυχούν τα τεράστια ποιοτικά κενά που έχει το ροστερ που διαμορφώθηκε φέτος.

Όπως δεν μπορεί να μην με προβληματίζει και η έλλειψη θέλησης να καλυφθούν αυτά τα κενά.

Όταν, λοιπόν, αναδεικνυω αυτό το πρόβλημα δεν είμαι ούτε κακός, ούτε γκρινιάρης, ούτε αμπαλος.

Μιλάω προσωπικά για τον εαυτό μου καθώς ειμαι υπεύθυνος μόνο γι' αυτά που γράφω εγώ.

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το σχόλιο μου δεν αφορούσε εσένα προσωπικά. Αφορά τη γενικότερη έλλειψη παιδείας του κόσμου. Όχι μόνο των δικών μας. Σκοπός ειναι να γίνουμε καλύτεροι. Εσύ μπορει να νιώθεις (και να εισαι όντως) καλύτερος του μέσου όρου. Ή ακόμα καλύτερα να εισαι εξαίρεση. Το οτι θεωρώ τον κόσμο απαίδευτο δε σημαίνει οτι τσουβαλιάζω τους πάντες.
Άβαταρ μέλους
praman

Δημοσίευση από praman »

sic-4 έγραψε:
sourmenetes έγραψε:Παιδιά υπάρχει έντονο πρόβλημα με το σπαμαρισμα κάποιων μελών!

Έχουν έρθει αρκετά mail με παράπονα από μέλη ότι δεν μπορούν να διαβάσουν καν το φόρουμ και ότι είναι έντονα ενοχλητικό να γίνεται το τόσο μεγάλο σπαμ!

Δεν το βγάλαμε από το μυαλό μας, ακόμα και γω μπήκα χθες να δω κάτι στις μεταγραφές και μετά από 2 ώρες είχα 70 αδιάβαστα!

Ειλικρινά δεν ήταν ούτε ένα για μεταγραφή!

Σορρυ αλλά έτσι δεν μπορούμε να συνεχίσουμε!

Ολοι καταλαβαίνουμε την αγωνία και σίγουρα το να βγάζουμε το παράπονο μας εδώ είναι δεκτό, αλλά να βάζουμε και ένα όριο!

Κάθε μέρα έχουμε τα ίδια και τα ίδια σε πολύ μεγάλο βαθμό!

Ολοι πρέπει να το δούμε.

Δώστε λίγο βάση γιατί ούτε το μπαν είναι λύση αλλά ούτε και να μην μπορεί να διαβαστεί το φόρουμ είναι λύση!

Δεν ειναι τοσο το περιεχομενο, οσο η συχνοτητα της επαναληψης...
παραθετω μια γρηγορη καταμετρηση των posts 3 μελων στις τελευταιες 10 σελιδες...

σελ. Gospi - Blackgr - Joshua
379 - ---------------------- 4
380 - ---------------------- 1
381 - --- 2 ------- 1 ------ 1
382 - --- 2
383 - ---------------------- 3
384 - ------------- 1 ------ 3
385 - ------------- 2 ------ 1
386 - ------------- 1 ------ 1
387 - --- 4 ------- 1 ------ 1
388 - --- 4 ------- 1 ------ 2
389 - --- 1 ------- 1 ------ 1

Συμπτωματικα και οι 3 παρομοιων αποψεων/θεσεων. Ασχετως αυτου, σεβαστη η θεση τους, ομως ρε παιδια, δεν νομιζετε οτι ειναι κουραστικο και ισως και αγενες και ενοχλητικο να επαναλαμβανετε τη θεση σας σε τετοιους ρυθμους;

Και οταν γινεται καμια αντιπαραθεση, ωρυονται για "αυτους που τα βλεπουν ολα καταπληκτικα και τους κανουν ολους θεους και ειναι προσωπολατρες και yesmen κλπ". Οχι, δεν υπαρχει κανενας τετοιος. Κι αν υπηρχαν τους εκτοπισατε. Εδω φτασαμε να διαβασουμε υπαινιγμους για καποιον οτι ειναι αλλοθρησκος επειδη εβλεπε τα πραγματα θετικα. Οτι να ναι...
Εκεινο που υπαρχει ειναι ενα μονοπωλιο απαισιοδοξιας/κατατροφολογιας/μηδενισμου απο τους ιδιους ανθρωπους οπως δειχνουν οι αριθμοι. Ολοι ειμαστε προβληματισμενοι ή και μαγκωμενοι, αλλα αυτο το πραγμα ειναι αρρωστεια. Καπου φτανει.
++++
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

Gospi έγραψε:Εν τω μεταξυ εχω απορια, ο Μποτο πιστευει οτι θα παιρνουμε τα επομενα 3 χρονια πρωταθλημα με βασικο αριστερο μπακ τον Ραφα Σοαρες και δεξι μπακ τον Σαστρε?
Δεν θα ασχοληθω καν με αλλες θεσεις.
Αν ηξερε εστω και λιγο την σημασια π εχουν τα μπακ στο συστημα του Λουτσεσκου δεν θα τολμουσε να το ξεστομισει αυτο με μπακ τυπου Σοαρες και Σαστρε.
Εκτος αν πονταρει σε διωξιμο Λουτσ3σκου στο μεταξυ..

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οχι ρε συ, πως το λες αυτο? Ασφαλως και ενας ανθρωπος με τετοια εμπειρια σε σοβαρους οργανισμους εχει ερθει σε συνεννοηση με τον προπονητη για το τι παικτες να φερει. Απλα οταν εχεις περιορισμενο μπατζετ, πρεπει να προτεραιοποιησεις τις αναγκες. Αν δωσεις πχ τα 2 μεγαλα συμβολαια που σε παιρνει σε πλαγια μπακ, τοτε τι θα κανεις για φορ? Τι θα κανεις για 10αρι? Τι θα κανεις για στοπερ? Απ'οτι βλεπεις δεν εχουμε καν την δυνατοτητα για 2 μεγαλα συμβολαια.
Οπως και να χει εγω πιστευω οτι στο τελος της χρονιας τα πλαγια μπακ μας δεν θα ειναι προβλημα, μια χαρα θα εχουν σταθει, τουλαχιστον στον μ.ο. της ομαδας. Φορ χρειαζομαστε, σημερα κιολας, και να παει περιφερειακα ο Μπραντον που απ'οτι λενε αποδιδει καλυτερα.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Απλα η προηγουμενη παρουσια του Λουτσεσκου εδειξε οτι το παιχνιδι του στηριζεται σε μεγαλο βαθμο στα μπακ...
Αν δεν εχουν ιδιαιτερη ποιοτητα και ευστοχια στις μεταβιβασεις ειτε χαμηλα ειτε ψηλα, τοτε δυσκολα θα αποδωσει η ομαδα πολλα πραγματα.

Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

sic-4 έγραψε:
sourmenetes έγραψε:Παιδιά υπάρχει έντονο πρόβλημα με το σπαμαρισμα κάποιων μελών!

Έχουν έρθει αρκετά mail με παράπονα από μέλη ότι δεν μπορούν να διαβάσουν καν το φόρουμ και ότι είναι έντονα ενοχλητικό να γίνεται το τόσο μεγάλο σπαμ!

Δεν το βγάλαμε από το μυαλό μας, ακόμα και γω μπήκα χθες να δω κάτι στις μεταγραφές και μετά από 2 ώρες είχα 70 αδιάβαστα!

Ολοι καταλαβαίνουμε την αγωνία και σίγουρα το να βγάζουμε το παράπονο μας εδώ είναι δεκτό, αλλά να βάζουμε και ένα όριο!

Ολοι πρέπει να το δούμε.

Δώστε λίγο βάση γιατί ούτε το μπαν είναι λύση αλλά ούτε και να μην μπορεί να διαβαστεί το φόρουμ είναι λύση!

παραθετω μια γρηγορη καταμετρηση των posts 3 μελων στις τελευταιες 10 σελιδες...

382 - --- 2

Συμπτωματικα και οι 3 παρομοιων αποψεων/θεσεων. Ασχετως αυτου, σεβαστη η θεση τους, ομως ρε παιδια, δεν νομιζετε οτι ειναι κουραστικο και ισως και αγενες και ενοχλητικο να επαναλαμβανετε τη θεση σας σε τετοιους ρυθμους;

Και οταν γινεται καμια αντιπαραθεση, ωρυονται για "αυτους που τα βλεπουν ολα καταπληκτικα και τους κανουν ολους θεους και ειναι προσωπολατρες και yesmen κλπ". Οχι, δεν υπαρχει κανενας τετοιος. Κι αν υπηρχαν τους εκτοπισατε. Εδω φτασαμε να διαβασουμε υπαινιγμους για καποιον οτι ειναι αλλοθρησκος επειδη εβλεπε τα πραγματα θετικα. Οτι να ναι...
Εκεινο που υπαρχει ειναι ενα μονοπωλιο απαισιοδοξιας/κατατροφολογιας/μηδενισμου απο τους ιδιους ανθρωπους οπως δειχνουν οι αριθμοι. Ολοι ειμαστε προβληματισμενοι ή και μαγκωμενοι, αλλα αυτο το πραγμα ειναι αρρωστεια. Καπου φτανει.
Σε 3 σελίδες που η κάθε σελίδα χωράει 15 σχόλια, δηλαδή 45 στο σύνολο, είδες 8 δικά μου και σου φάνηκαν πολλά;
Κουραστικό, αγενές και άρρωστο, είναι να παριστάνεις πως σε ενοχλεί η παράβαση (αν υφίσταται αυτό) των "κανόνων", αλλά επί της ουσίας σε ενοχλεί η διαφορετική άποψη και δεν έχεις αυτό που πρέπει για να το πεις.
Αν είχα γράψει 8 φορές "Χίλια μπράβο στη ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον υπέροχο σχεδιασμό της" δεν πιστεύω να σε ενοχλούσα.

Ντροπή μεγάλε. Απλά ντροπή.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Blackgr4 έγραψε:
sic-4 έγραψε:

Ολοι πρέπει να το δούμε.

382 - --- 2

Σε 3 σελίδες που η κάθε σελίδα χωράει 15 σχόλια, δηλαδή 45 στο σύνολο, είδες 8 δικά μου και σου φάνηκαν πολλά;
Κουραστικό, αγενές και άρρωστο, είναι να παριστάνεις πως σε ενοχλεί η παράβαση (αν υφίσταται αυτό) των "κανόνων", αλλά επί της ουσίας σε ενοχλεί η διαφορετική άποψη και δεν έχεις αυτό που πρέπει για να το πεις.
Αν είχα γράψει 8 φορές "Χίλια μπράβο στη ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον υπέροχο σχεδιασμό της" δεν πιστεύω να σε ενοχλούσα.

Ντροπή μεγάλε. Απλά ντροπή.

Edit: Καλά τώρα είδα πως αναφέρεσαι στις τελευταίες 10 σελίδες ενώ εγώ νόμιζα στις τελευταίες 3..
Δηλαδή στα τελευταία 150 σχόλια, διάβασες 8 δικά μου και ενοχλήθηκες. Γελάνε και τα γέλια.

Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

Gospi έγραψε:Απλα η προηγουμενη παρουσια του Λουτσεσκου εδειξε οτι το παιχνιδι του στηριζεται σε μεγαλο βαθμο στα μπακ...
Αν δεν εχουν ιδιαιτερη ποιοτητα και ευστοχια στις μεταβιβασεις ειτε χαμηλα ειτε ψηλα, τοτε δυσκολα θα αποδωσει η ομαδα πολλα πραγματα.

Δεν διαφωνω, αλλα δες το κι απο την αναποδη. Οι 2 απο τους 3-4 καλυτερους παικτες σου τοτε ηταν πλαγια μπακ. Δεν ξερω κατα ποσο το παιχνιδι του Λουτσεσκου στηριζεται στα πλαγια μπακ, ή αν απλα εκμεταλλευτηκε το γεγονος οτι ο Ματος ηταν το καλυτερο μπακ του πρωταθληματος, κι ο Βιεϊρινια ακομα μπορουσε να προσφερει πολλα. Συν του οτι μπροστα τους ειχαν Τζαλμαγγιδη που μονο με γκαφα εβαζε γκολ, οποτε ηθελες σαφως να εχεις βοηθεια απο τις πισω γραμμες. Τωρα αν εμεις με Ναρεϊ εχουμε νουμερα, προσαρμοστει ο Κουαλιατα, και παρει βοηθειες κι απο τον προπονητη του ο Ζιφκοβιτς που παιζει ασταματητα στο κοκκινο και σε λαθος θεση, τοτε δεν θα εχουμε τοσο μεγαλη αναγκη για νεους Ματος. Συν του οτι ο Σοαρες εχει πολυ καλη σεντρα, οποτε αν παρουμε ενα σοβαρο φορ περιοχης, θα εχουμε αυτοματως μια σημαντικη βοηθεια απο τον παικτη μας.
famagusta72

Δημοσίευση από famagusta72 »

Φορ παιδιά. Φορ. Για Σουπερλίγκ. Αφού δεν έχουμε κατι άλλο να κάνουμε φέτος Ευρώπη.

Φορ να καρφώνει μεσα στο κουτί. Ελληνικό πρωτάθλημα παίζουμε. Συμμετοχικούς κτλ πήραμε. Έναν να σημαδεύει με το κεφάλι σωστά και να σπρώχνει τη μπάλα μέσα. Ευκαιρίες θα κάνουμε σε όλα τα παιχνίδια.
Αφου ο Ολιβέιρα είναι πάλι άρρωστος (ήμαρτον Παναγία μου), έναν εκτελεστή. Τα άλλα μπαλώνονται κουτσά στραβά μέσα στην αμπαλοσύνη του Ελληνικού πρωταθλήματος.

Φορ.
Άβαταρ μέλους
Jairo

Δημοσίευση από Jairo »

> πού τα βλέπετε όλα αυτά για τους παίκτες ρε παιδιά, είστε στις προπονήσεις κάθε μέρα;
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Δημοσίευση από iasoiako »

Jairo, στο 3ο λεπτο βίντεο που βγαζει η ΠΑΕ τα βλέπουν όλα. Κολαζ κάνουν :opaokara:
MikeStr4

Δημοσίευση από MikeStr4 »

famagusta72 έγραψε:Φορ παιδιά. Φορ. Για Σουπερλίγκ. Αφού δεν έχουμε κατι άλλο να κάνουμε φέτος Ευρώπη.

Φορ να καρφώνει μεσα στο κουτί. Ελληνικό πρωτάθλημα παίζουμε. Συμμετοχικούς κτλ πήραμε. Έναν να σημαδεύει με το κεφάλι σωστά και να σπρώχνει τη μπάλα μέσα. Ευκαιρίες θα κάνουμε σε όλα τα παιχνίδια.
Αφου ο Ολιβέιρα είναι πάλι άρρωστος (ήμαρτον Παναγία μου), έναν εκτελεστή. Τα άλλα μπαλώνονται κουτσά στραβά μέσα στην αμπαλοσύνη του Ελληνικού πρωταθλήματος.

Φορ.
Έχεις απόλυτο δίκιο, για 10αρι λέμε αλλά η βασική προτεραιότητα πρέπει να είναι ο φορ, ο Ολιβέιρα είναι ποτε ο Γιάννης δεν μπορεί, ποτε ο κωλος του πονεί, δεύτερος Καντουρι μας βρήκε, βέβαια τα ίδια έκανε κ στην Κουλα.
Ο Μπράντον είναι τουλάχιστον ανέκδοτο για να παίζεις βασικός φορ στον ΠΑΟΚ, και ο Κουτσιας ερωτηματικό.
Ας φέρουν τουλάχιστον Prijo τσάμπα θα μας βγει κιόλας, κ από όλα τα φορ που είχαμε από τότε π έφυγε και κουτσός να παίζει πιο πολλά γκολ θα βάλει
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Γιατί ερωτηματικό ο Κουτσιας που οπότε έπαιξε δεν έδειξε απολύτως τίποτα και δεν κάνει ο Ισπανός με 13 λεπτά παιχνιδιού;
MikeStr4

Δημοσίευση από MikeStr4 »

Asimos έγραψε:Γιατί ερωτηματικό ο Κουτσιας που οπότε έπαιξε δεν έδειξε απολύτως τίποτα και δεν κάνει ο Ισπανός με 13 λεπτά παιχνιδιού;
Ο Κουτσιας γύρισε από τς διακοπές του να καλύψει το κενό του Ολιβέιρα, γιατί κάποια τσακάλια ενώ ήξεραν ότι ο Τσολακ χαιρετάει θα πήγαιναν στα προκριματικά με τους Βούλγαρους με ένα φορ σακάτη, όποτε δεν μπορώ να τον κρίνω.
Όσο για τον Μπράντον είναι αστείο να μιλάμε για βασικός φορ με 10 γκολ τα τελευταία 4 χρόνια, με άλλο φορ μαζί ίσως μπορέσει να παίξει, σίγουρα δεν είναι αυτός που στα περισσότερα ματς στο πρωτάθλημα με ομάδες που παίζουν σύστημα 11-0-0 θα ανοίξει τς άμυνες, το έχουμε ξανά δει το έργο με ψεύτο φορ και φορ που παίζουν τριγύρω από το κουτί κανένας δεν μας βγαίνει.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”