Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019
Δεν πειράζει, θα δέσουμε τώρα άμυνα και επίθεση. Τον κεντρώο χώρο θα τον αφήσουμε για μετά τις εκλογές, αναμένεται να μείνουν πολλοί ελεύθεροι...
- ΑποστόληςΑ
Το ποστ της ημέρας.seaman έγραψε:Δεν πειράζει, θα δέσουμε τώρα άμυνα και επίθεση. Τον κεντρώο χώρο θα τον αφήσουμε για μετά τις εκλογές, αναμένεται να μείνουν πολλοί ελεύθεροι...
SM-G965F
-
Polimixanos
Ασχετο...Υπαρχει ανθρωπος, ειτε απο τους θετικα προκαταλειμενους, ειτε απο τους αρνητικα ,που να μην εχει δει το μπυροκοιλι του Ζιφκοβιτς?
Τι σε νοιάζει Josh? Θα αγωνιστεί? Εδώ δεν πήρε λεπτό ο Βασιλιάς που ήταν στεγνός και αθληταράς
Από πρόπερσι στο πρώτο μας ματς εναντίον της Ξάνθης(0-3) το είχε πάρει το μάτι μου κι έλεγα ευτυχώς που δεν τον έφεραν. Τι ήθελα και το σκέφτηκα; Πάρε τώρα το μπυροκοίλι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος wickerman την Δευ 24 Ιουν 2019, 21:54, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- navigator11
Πάντως, σε περίπτωση που δεν κλείσει ο Βραζιλιάνος, ο Ναπολιτάνος θα αρχίσει τις ... αφιερώσεις
[youtube]PBfRgvabKBo[/youtube]

[youtube]PBfRgvabKBo[/youtube]
Το να υπαινιχθεις οτι περιμενω ολη την χρονια για την στιγμη αυτη ωστε να γκρινιαξω και να επιτεθω στο σαββιδη, δεν ειναι κριτικη.barlow4 έγραψε:Όπως γουστάρεις να κάνεις ακραία κριτική, να τη δέχεσαι κιόλας.Gospi έγραψε:Ελα ρε Ναβι...
ειναι αστειοτητα να θελω τους παιχτες στην προετοιμασια ε?
Περιμενω στην γωνια να απασφαλισω...
μαλιστα
τι λοβοτομημενοι χαζοβιοληδες ειστε μερικοι εδω μεσα...
Δεν το ηξερα οτι επειδη ο Σαββιδης εσωσε τον ΠΑΟΚ και εχει κανει τοσα καλα, δεν δικαιουμαι να ασκησω κριτικη στο γεγονος οτι μ@λ@κιζεται στο ινστα...
δεν ειναι καραγκιοζιλικι κ ξεφτίλα να ανακοινωνεις παιχτες κλεισμενους χωρις να ειναι κλεισμενοι ε?
Αντε να σας αφησω να τα λετε μεταξυ σας οπως γουσταρετε, γτ οποιος εχει αντιθετη άποψη ειναι αστειος και κομπλεξικος για εσας...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν εσύ θέλεις να ανάγεις το Γιώργη σε γενικό κουμανταδορο του ΠΑΟΚ είναι δικαίωμα σου.Υπαρχει πρόεδρος, υπάρχει αντιπρόεδρος, υπάρχει τεχνικός διευθυντής, προπονητής και λογίστρια.Αν εσύ θέλεις να θεωρείς ότι ο Γιώργης είναι πάνω από όλους αυτους κ θέλεις να κρίνεις πάνω σε αυτήν τη βάση , εγώ γιατί θα πρέπει να δεχτώ αδιαμαρτύρητα την κριτική σου?Θα ακούσεις κ εσύ φίλε.
Το να είναι όλοι εδώ πριν την προετοιμασία είναι μια ευχή , ένα ιδανικό σενάριο.Το να απαιτείς όμως είναι άλλο πράγμα.Δηλαδη τι θα κάνεις που είναι όλοι στην ΠΑΕ ανώριμοι?θα τους κυνηγήσεις?θα αλλάξεις ομάδα να τους τιμωρήσεις?
Btw βρες μου μια ομάδα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο έχει 24 Ιουνίου όλους τους παίκτες πριν ξεκινήσει η προετοιμασία.Μια μόνο.
Το να πεις οτι ζοριστηκα που πήγε τοσο καλα η χρονια περσι και βρηκα τωρα ευκαιρια να ξεδωσω, δεν ειναι κριτικη.
Δεχομαι την κριτικη και δεχομαι και το "μαλακα Gospi ξεκολλα εχεις αδικο και βιαζεσαι να γκρινιαξεις".
Εχεις αντιλογο σ αυτο π λεω? πες τον.
Μην προσπαθεις να με βγαλεις κομπλεξικο εχθρο του ΠΑΟΚ και του Σαββιδη.
Δεν ειπα οτι ειναι ανωριμοι.
Ειπα πως σε επιπεδο μεταγραφικου σχεδιασμου ειμαστε ακομη ανωριμοι.
Και για να σου απαντησω, τπτ δεν προκειται να κανω ακομη κι αν διαφωνω με κατι, ακομη κι αν με ενοχλει κατι.
Αλλα ειχα την αισθηση πως εδω ειναι ενα φορουμ που ανταλλασσουμε αποψεις και συζηταμε.
Αν λοιπον κανω λαθος με συγχωρειτε!
Εγω δεν χαρακτηρισα κανεναν "αιθεροβαμωνα, ονειροπολο κλπ" για την αισιοδοξη αποψη που εκφραζει.
Γτ λοιπον εγω πρεπει να ειμαι μιζερος γκρινιαρης κομπλεξικος και εγκαθετος?
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο Augusto είναι δανεικός αυτή τη στιγμή και ο δανεισμός λήγει στο τέλος του έτους.
Είμαστε τόσο σίγουροι ότι μπορεί να σπάσει; Και με πόσα λεφτά;
Είμαστε τόσο σίγουροι ότι μπορεί να σπάσει; Και με πόσα λεφτά;
Άμα πέσει το παραδάκι και με κούριερ τον στέλνουν
Η Κορίνθιανς πρέπει να έχει δώσει γύρω στα 1.5 εκ. για το σύνολο των δικαιωμάτων του. Ιδιαίτερο ανέβασμα της αξίας του δεν είχε (από το 2017 μάλιστα έπεσε στο μισό). Λογικά με 3 εκ. θα είναι και οι 3 εμπλεκόμενες ομάδες ευχαριστημένες
Η Κορίνθιανς πρέπει να έχει δώσει γύρω στα 1.5 εκ. για το σύνολο των δικαιωμάτων του. Ιδιαίτερο ανέβασμα της αξίας του δεν είχε (από το 2017 μάλιστα έπεσε στο μισό). Λογικά με 3 εκ. θα είναι και οι 3 εμπλεκόμενες ομάδες ευχαριστημένες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Δευ 24 Ιουν 2019, 22:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
elvetos giatros
Κατά την ταπεινή μου άποψη πρέπει να φέρουμε παικταραδες χαφ από την Ευρώπη, που μπορούν να συνεισφερουν άμεσα
Ο Βραζιλιάνος θα χρειαστεί κάνα εξάμηνο προσαρμογης
Ο Βραζιλιάνος θα χρειαστεί κάνα εξάμηνο προσαρμογης
Και παραπάνω. Βέβαια έχει τόσους βραζιλιάνους που δεν θα ψάχνουν δασκάλα αγγλικών
Εντωμεταξύ οι περισσότεροι συνδέουν τις 2 περιπτώσεις Σιλβα και Ντάγκλας ενώ οι 2 παίκτες ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ.