20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
- Μπαρκαρούτσος
Re: 20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
Για τον συμπαίκτη που έχει σαν πρότυπο: «Ο Αντρέ (σ.σ. Βιεϊρίνια) στην ομάδα δεν υπάρχει σαν άνθρωπος. Υπάρχουν πάρα πολλά παραδείγματα σαν τον Αντρέ πιστεύω, αλλά εντάξει, αν βάλουμε έναν ειδικά για εμάς τους νεαρούς, πιστεύω είναι από τους τοπ που θα μπορούσα να έχω σαν συμπαίκτες και να γνωρίζω. Δεν υπάρχει, δεν ξέρω, μόνο καλά λόγια έχω να πω. Όποιος πει κάτι κακό για τον Αντρέ, δεν τον έχει γνωρίσει απλά. Δεν υπάρχει σαν άνθρωπος».
Aυτά είπε ο Τσιγγάρας στο γαζέτα. Κάποιοι ας συνεχίσουν το ξέσκισμα
Aυτά είπε ο Τσιγγάρας στο γαζέτα. Κάποιοι ας συνεχίσουν το ξέσκισμα
- Μπαρκαρούτσος
Ναι ναι Tolaros, καλοφάγωτο το 20ρικο σου για να κάνεις προπαγάνδα εδώ μέσα, ενώ ο Τσιγγάρας είπε ξεκάθαρα ότι
o Vieirinha είναι ανύπαρκτος!!!!
Tolaros έγραψε:Για τον συμπαίκτη που έχει σαν πρότυπο: «Ο Αντρέ (σ.σ. Βιεϊρίνια) στην ομάδα δεν υπάρχει σαν άνθρωπος. Υπάρχουν πάρα πολλά παραδείγματα σαν τον Αντρέ πιστεύω, αλλά εντάξει, αν βάλουμε έναν ειδικά για εμάς τους νεαρούς, πιστεύω είναι από τους τοπ που θα μπορούσα να έχω σαν συμπαίκτες και να γνωρίζω. Δεν υπάρχει, δεν ξέρω, μόνο καλά λόγια έχω να πω. Όποιος πει κάτι κακό για τον Αντρέ, δεν τον έχει γνωρίσει απλά. Δεν υπάρχει σαν άνθρωπος».
o Vieirinha είναι ανύπαρκτος!!!!
Ως επομενος τεχνικος μας διευθυντης ο Βιερινια
εφοσον επαληθευτει το σενάριο αυτο
εχω την ελαφρα αισθηση
οτι θ προτεινει στην διοικηση της ΠΑΕ
την ανανεωση του συμβολαιου κ την παραμονη του προπονητη στο ποστο του
Αν συμβει κατι διαφορετικο απο αυτο
θ μου προκαλεσει πολυ μεγαλη εντυπωση
αλλα δε νομιζω ν πεσω τοσο εξω
εφοσον επαληθευτει το σενάριο αυτο
εχω την ελαφρα αισθηση
οτι θ προτεινει στην διοικηση της ΠΑΕ
την ανανεωση του συμβολαιου κ την παραμονη του προπονητη στο ποστο του
Αν συμβει κατι διαφορετικο απο αυτο
θ μου προκαλεσει πολυ μεγαλη εντυπωση
αλλα δε νομιζω ν πεσω τοσο εξω
Πριν λίγα χρόνια, διέρρευσε ότι ο βιειρινια ζητούσε άπειρα χρήματα, έκανε το ένα και το άλλο και κόντεψε τότε να φύγει από τον ΠΑΟΚ μέσα στην λάσπη.
Εγώ δε θα πω ποιος το διερρεε αφού έχω και δόλο,θα ρωτήσω, είναι αυτός ακόμα στην παε, ασχολείται με τις μεταγραφες, και πως θα συνεργάστουν;
Αν δεν υπάρχει,τότε όλα οκ,ο Αντρέ θα στηριχθεί.
Εγώ δε θα πω ποιος το διερρεε αφού έχω και δόλο,θα ρωτήσω, είναι αυτός ακόμα στην παε, ασχολείται με τις μεταγραφες, και πως θα συνεργάστουν;
Αν δεν υπάρχει,τότε όλα οκ,ο Αντρέ θα στηριχθεί.
GINOLA παρέβλεψε παρακαλώ όλους αυτούς που σου καταλογίζουν δόλο και πες σε ποιον αναφέρεσαι, που διέρρεε τότε κακοήθειες για τον Αντρέ. Είναι πολύς κόσμος, μεταξύ τους κι εγώ, που δε γνωρίζει ποιος κρυβόταν πίσω από το πόλεμο που δέχθηκε τότε ο αρχηγός.
Σοβαρα τωρα. Ζινολα πες μας ρε φιλε να το μαθουμε και εμεις επιτελους. Να καταλαβουμε ποιος ειναι ποιος.
Οποιος και να το εκανε παντως αυτο τον θεωρω μεγαλο ΕΧΘΡΟ του ΠΑΟΚ. Χασαμε τσλ ομιλους απο αυτο και απο καποια αλλα τετοια εκεινη την περιοδο. Εκεινο το καλοκαιρι δεν θα το ξεχασω ποτε.
Προκριση πωληση. Προκριση ξαναπωληση. Μεχρι που καψαμε τα κανονακια.
Εαν δεν ειναι εχθρος τοτε μιλαμε για ψυχοπαθη.
Οποιος και να το εκανε παντως αυτο τον θεωρω μεγαλο ΕΧΘΡΟ του ΠΑΟΚ. Χασαμε τσλ ομιλους απο αυτο και απο καποια αλλα τετοια εκεινη την περιοδο. Εκεινο το καλοκαιρι δεν θα το ξεχασω ποτε.
Προκριση πωληση. Προκριση ξαναπωληση. Μεχρι που καψαμε τα κανονακια.
Εαν δεν ειναι εχθρος τοτε μιλαμε για ψυχοπαθη.
Πάντως αν κάνει κάποιος τον κόπο κι ανατρέξει στα σχόλια του φόρουμ σε εκείνο το καλοκαίρι θα νιώσει κι τεράστια έκπληξη για το ύψος του πολέμου που είχε δεχτεί ο αρχηγός. Το γεγονός δε ότι το σήριαλ το τελείωσε ουσιαστικά ο γίγαντας Ιβάν σε δέκα λεπτά με την περίφημη δήλωση του Βιερίνια ότι αλλά έλεγα εγώ κι άλλα μεταφερόταν στον Πρόεδρο.
- kataramenos5
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
- ΑποστόληςΑ
Αυτό είναι δεξί μπακ. Έτσι παίζεται η θέση.
2 κλάσεις πάνω από κάτι Κεντζιόρες που με το στανιό να τους κάνουμε δεξιά μπακ. Κι όσο σκέφτομαι ότι στην Ευρώπη πάλι ο Πολωνός θα παίξει κι εσύ θα είσαι στον πάγκο (αν είσαι) με πιάνει τρέλα.
2 κλάσεις πάνω από κάτι Κεντζιόρες που με το στανιό να τους κάνουμε δεξιά μπακ. Κι όσο σκέφτομαι ότι στην Ευρώπη πάλι ο Πολωνός θα παίξει κι εσύ θα είσαι στον πάγκο (αν είσαι) με πιάνει τρέλα.
-
- Mr Ξερόλας 2019
Στο Εδιμβουργο όμως έχει τρέξιμο πάνω κατω και δεν ξέρω αν θα αντέξει 30 λεπτά, χωρίς να χρειαστεί αλλαγή, λόγω αντοχής.
Για εδώ είναι μια χαρά και η ποιότητα αντισταθμιζεται από το τρέξιμο.
Στα του σημερινού αγώνα, νομιζω οτι έλαμψε η κλάση και η εμπειρία του.
Απο τους καλύτερους, αν όχι ο καλύτερος.
Απο τους καλύτερους, αν όχι ο καλύτερος.
-
Δήλωσε ότι θέλει να κλείσει την καριέρα του με τίτλο.Τι δεν καταλαβαίνουμε.Εχει χάσει κιλά και είναι σούπερ γκ@βλωμενος.Το έχω κάνει ήδη εικόνα,το μόνο που δεν ξέρω,σε ποια διοργάνωση θα είναι.
Αυτο ισχυειtheo-drama έγραψε:Στο Εδιμβουργο όμως έχει τρέξιμο πάνω κατω και δεν ξέρω αν θα αντέξει 30 λεπτά, χωρίς να χρειαστεί αλλαγή, λόγω αντοχής.
Για τετοια παιχνιδια οκ ειναι
Η ποιοτητα αντισταθμιζει τις φυσικες αντοχες κ δυνατοτητες
Για παιχνιδια π θελουν πολλα τρεξιματα οχι